2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benimde sürekli gece rüyalardan tuvaletten dolayı bölünüyor ama gündüz 2 saat uyku o kadar güzel oluyor ki
Keske gunduz uyuyabilsem evimde olup da☹ ama isyerinde bir saat mescide kaçar uyurdum artık onu da uyuyamıyorum ya kafayı yicem gozaltlarim morardi
oldu magnezyumu arttırdım geçti canım
Magnezyumla nasıl bir ilişkisi var uykunun canım doktor mu tavsiye etti
Yaaaa çok şükür çok çok sevindim. Allah sana bağışlasın yavrunu insallah zamaninda sağ salim alırız hepimiz kucağımıza bunları diyen doktor R ile başlayan mi yoksa başka mi ?

Kayinvalidenin bu haliciya olan hayranlığı nerden geliyormus avukat kızını zorla vermeye çalışmış şaka gibi yaa birsey derdim de neyse Kayinvaliden gene de halinin parasını alabildin mi bari

Kayinvalidenin bu haliciya olan hayranlığı nerden geliyormus avukat kızını zorla vermeye çalışmış şaka gibi yaa birsey derdim de neyse Kayinvaliden gene de halinin parasını alabildin mi bari
yok kuzum şikayet etsem alırdım da kvdemle uğraşmak istemedim. halıcıya özel değil esnaf ve emekçilere özel bi sevgisi var

magnezyum uykuya geçişi kolaylaştıran bir kimyasal salgılatıyormuş canım
Aa oyle mi bunu öğrendiğim çok iyi oldu yatmadan önce içsem ise yarar mı hemen acaba bende enerji verir uykumu kaçırır diye yatmadan içmiyordum sagol kuzum❤❤

yok kuzum şikayet etsem alırdım da kvdemle uğraşmak istemedim. halıcıya özel değil esnaf ve emekçilere özel bi sevgisi var
Ahahhah Allah sabır versin ne diyim en iyi kaynana uzakta oturan kaynanadir

ben sana dedim bak işe yaradı çok şükür inşallah vaktinde de gelir sağlıklı sıhhatli

Gözün aydın olsun rabbim beterlerinden korusun her birimizi . Umarım sağlıkla sıhhatle zamanında gelir bebişlerimiz

Maşallah sübhanallah, inşallah her şey daha güzele ilerler

Çook sevindim inşallah daha iyiye gidecek

Çok sevindim bin maşallah
Hepiniz çok sağolun kızlar Allâh razı olsun benimle üzülüp benimle sevindiniz.
İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla alalım.
İnşallah iki hafta sonra bende güzel haberlerle gelirim, çok sevindim canım maşallah
Sende mi insülin kullanıyorsun?
İnşallah
Kendi ünv hocası olan doktorum söyledi.

Reyhan hocaya da uğradım akıl danışmaya. Normal doğumu sordum gerek yok sezeryan devam et dedi. 4.sezeryanı sordum olur ama riski var dedi. Bunu büyüt öyle düşün kafanı şimdi bunla yorma dedi. Dedim ciğer gelişimi için normal doğum daha iyi olur mu bebeğe dedi erken doğmadığı sürece sorun olmaz.Öncekiler çok erken doğmuş dedi.

Hastanede normal doğum yaptıran doktor varmış. Ona da uğradım kendi muayene randevusu almadan yüz yüze görüşmedi.Randevu al gel öbür ay muayene etsin uygunsa yapar dedi asistanları. Ama vazgeçtim.

Kadın doğum ve perinataloga güvenmeyi seçiyorum.

Kadın doğum suyun yine 80 lerde ama karnın daha iyi dedi. Muayene bulgusunu iyi buldu. İnsülin rahatlatmış diye yorumladık.

Benim de öyle eşime söyledim, çıkışı mı arıyor acaba dedi
Tek bende olmaması sevindirici ama yerimden hoplatıyor beni insanların içinde tutup gezicem o hale getiriyor evdeyken tutarak geziyorum tuvaletim geliyor gibi oluyor sürekli onun yüzünden

Anladim canim son dogumun üstünden kac yıl geçti uzun zaman olduysa normal yapabilirsin aslında bir daha çocuk düşünüyorsan bence sezeryandansa normal yapman daha mantıklı 4. Sezeryan cok riskli

Kızlar Korbeli ne kadara aldınız? Bugün alsam ne kadar zarardayım ona bakıcam Aylardır bekliyorum indirime girsin diye aksine artıyor fiyatı sürekli
Gecen sene bebek dusunmeye basladigimizda almistim 130 liraydi o zamanlar

Anladim canim son dogumun üstünden kac yıl geçti uzun zaman olduysa normal yapabilirsin aslında bir daha çocuk düşünüyorsan bence sezeryandansa normal yapman daha mantıklı 4. Sezeryan cok riskli
11 ama karar verdim bugün ya.
Yaşım da var bunu büyütmeden sonraki çocugu planlayamam.
Allâh bilir olacak mı olmayacak mı o şimdiki konu değil artık.
Zaten stresli bir insanım yoruldum artık.
Dururum belki.
Kuru ağaca can veren Allâh kısmetse varsa olur.
Artık plan yapmıycam.
Kaderin planı tutuyor her zaman.
Carpe diem artık.
Salacam inşallah

Sudem çok sevindim senin adına
Stres yok yola devam

Kızlar başından beri elelenin park beşiğini alacağım diye yola çıkmışken ani bir kararla yoykonun park beşiğini aldım niye bilmiyorum bi anda o daha çok içime sindi aranızda yoyko alan varmıydı aldığım beşik aşağıdaki resimde olan

Eklentiler

• IMG_4901.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 64
Haklisin canım hayırlısı olsun takmamak akışına bırakmak en güzeli bende senin gibi çok takıntılı stresliyim seni çok iyi anlıyorum.
Eşime bebek önceden çok hareketliyken niye bu kadar hareket ediyor normal mi acaba diyordum şimdi az hareket ediyor niye az hareket ediyor diyorum Eşim de çocuk hareket etse suç etmese suç çocuğu bir sal artık dedi sanırım hakli biraz abartyoruz gerçekten en iyisi akışına birakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…