- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.961
Keske gunduz uyuyabilsem evimde olup da☹ ama isyerinde bir saat mescide kaçar uyurdum artık onu da uyuyamıyorum ya kafayı yicem gozaltlarim morardiBenimde sürekli gece rüyalardan tuvaletten dolayı bölünüyor ama gündüz 2 saat uyku o kadar güzel oluyor ki
Magnezyumla nasıl bir ilişkisi var uykunun canım doktor mu tavsiye ettioldu magnezyumu arttırdım geçti canım
Yaaaa çok şükür çok çok sevindim. Allah sana bağışlasın yavrunu insallah zamaninda sağ salim alırız hepimiz kucağımızaKızlar müjde
Dualarınıza cevap verdi Rabbim şükür
Endokrin iyi aynı doza devam dedi. İnsülin normalde kilo aldırırmış. Karbonhidrat yemek istersen insülin dozunu arttırayım dedi. Dedim gerek yok diyete devam ederim. İyiyim böyle.
Kadın doğum karnın yumuşamış öncekine göre dedi. Suyun dengelenecek gibi dedi.
Bebeğin konumu, vs iyi dedi.
Ben 1.5 kilo verirken on günde şükür bebek kilo vermemiş. Erken doğuma dair belirtin yok başka dedi su dışında.Çocugun kafası büyük idi eskiden şimdi haftasıyla uyumlu çıktı. Endol vs sordum gerek olursa ben söylerim sen bunları düşünme karıştırma dedi.
Bonevit bitince içeceğim ilacı söyledi.
Diyeceğim o ki diyet yapmaktan korkmayın.
Şeker sorunu olan bebeğin sağlıgı için sıksın dişini.
İnsülin kullanmaktan da korkmayın.
Bebek iyi olsun gerekeni yaparız Allah'ın izniyle.
Kayinvalidenin bu haliciya olan hayranlığı nerden geliyormusşimdi size en sinir harbi yaşatan saçımı beyazlatan kvde anısını anlatıyorumbenim salonumda bambu bir halım var kvdemin önerdiği halı yıkamacıya özellikle bambu olduğunu defalarca söyleyerek verdim. 1 hafta sonra geldi o haftada annem kalbinden rahatsızlandı anjiyo oluyordu halıyı getirdiklerinde ben adama halıyı kapıya bıraktırdım ibanına parayı attım. neyse eve geldim halıyı bir açtım siyah beyaz halım kırmızı beyaz olmuş adamı aradım bu ne diye lekesini çıkarttım teşekkür edeceğine kavga ediyorsun dedi ben de halı istedim doğal olarak adamdan bana dedi ki ben sana parayı veririm ama annende hastaymış annenden çıkar, ben iyice cinnet annemde bende kaldı bir hafta, peşinden o akşam kvdemler geçmiş olsuna geldi. halıcı yüzünden benimle kavga etmeye başladı bambularda oluyormuş sana halı mı alacak diye geçmiş zaman hatırlamıyorum bir şey dedi ben de ben gerizekalı değilim anlıyorum herhalde dedim bilemiyorum gerizekalı mısın dedi ay ev kalabalık kavga edemiyorum ama çatlayacağım sinirden suratımı astım 5 karış gitseler de kavga etsem diyorum bu da anladı misafirlerle kaçtı ama tabiki hırsımı alamadım kavga etmesem kurdeşen dökerim diyerek ben bunu aradım seninle görüşmek zorunda değilim bana saygısızlık yapamazsın ben senin oğlunla evlendim seninle değil haddini bil benim annem hastayken yanında benimle nasıl kavga edersin annemi üzersin dedim ama sesim götümden çıkıyor apartman dinlemiştir (ki çok zor sinirlenirim) ben öyle demek istemedim diye bir kaç kere özür diledi annemi aradı annemden özür diledi filan bir şekilde orta yolu bulduk. aynı halı yıkamacı görümcemi istedi görümcem doktora yapan avukat bir kadın adam ilkokul mezunu görümceme nasıl ısrar ediyor kvdem , görümcem kabul etmedi en son bıktırmış görümcem topu bana atmış benimle küser o yüzden istemiyorum demiş bu sefer kvdem bana sardı adamı affet diye ardından akrabaları kızdı halıcının görümceme göz koymasına bunu apartmana sokmayın dediler diye apartmandaki tüm akrabalarlada kavga etti bir halıcı hepimizi birbirimize düşürdü yani hala aynı adama veriyor hepimizi yıldırdı ne halin varsa gör dedik doğumda dua edicem kvdemin halısına da aynısını yapsın diye o kadar kinliyim hala bu konuda
magnezyum uykuya geçişi kolaylaştıran bir kimyasal salgılatıyormuş canımMagnezyumla nasıl bir ilişkisi var uykunun canım doktor mu tavsiye etti
yok kuzumKayinvalidenin bu haliciya olan hayranlığı nerden geliyormusavukat kızını zorla vermeye çalışmış şaka gibi yaa birsey derdim de neyse Kayinvaliden gene de halinin parasını alabildin mi bari
Aa oyle mi bunu öğrendiğim çok iyi oldu yatmadan önce içsem ise yarar mı hemen acaba bende enerji verir uykumu kaçırır diye yatmadan içmiyordum sagol kuzum❤❤magnezyum uykuya geçişi kolaylaştıran bir kimyasal salgılatıyormuş canım
ben hem sabah içiyorum hem akşam enerji açısından farkını görmedimAa oyle mi bunu öğrendiğim çok iyi oldu yatmadan önce içsem ise yarar mı hemen acaba bende enerji verir uykumu kaçırır diye yatmadan içmiyordum sagol kuzum❤❤
Ahahhah Allah sabır versin ne diyim en iyi kaynana uzakta oturan kaynanadiryok kuzumşikayet etsem alırdım da kvdemle uğraşmak istemedim. halıcıya özel değil esnaf ve emekçilere özel bi sevgisi var
Şekerli limonlu su iç rahatlatirKızlar benim midem çok kötü, sürekli geğirme hissi oluşuyor, kusucam sanıyorum. Bunjn geçmesi için napabili
ben sana dedim bak işe yaradı çok şükürinşallah vaktinde de gelir sağlıklı sıhhatli
Gözün aydın olsun rabbim beterlerinden korusun her birimizi . Umarım sağlıkla sıhhatle zamanında gelir bebişlerimiz
Maşallah sübhanallah, inşallah her şey daha güzele ilerler
Çook sevindim inşallah daha iyiye gidecek
Hepiniz çok sağolun kızlarÇok sevindim bin maşallah
Sende mi insülin kullanıyorsun?İnşallah iki hafta sonra bende güzel haberlerle gelirim, çok sevindim canım maşallah
Kendi ünv hocası olan doktorum söyledi.Keske gunduz uyuyabilsem evimde olup da☹ ama isyerinde bir saat mescide kaçar uyurdum artık onu da uyuyamıyorum ya kafayı yicem gozaltlarim morardi
Magnezyumla nasıl bir ilişkisi var uykunun canım doktor mu tavsiye etti
Yaaaa çok şükür çok çok sevindim. Allah sana bağışlasın yavrunu insallah zamaninda sağ salim alırız hepimiz kucağımızabunları diyen doktor R ile başlayan mi yoksa başka mi ?
Tek bende olmaması sevindirici ama yerimden hoplatıyor beni insanların içindeBenim de öyle eşime söyledim, çıkışı mı arıyor acaba dedi
Anladim canim son dogumun üstünden kac yıl geçti uzun zaman olduysa normal yapabilirsin aslında bir daha çocuk düşünüyorsan bence sezeryandansa normal yapman daha mantıklı 4. Sezeryan cok riskliKendi ünv hocası olan doktorum söyledi.
Reyhan hocaya da uğradım akıl danışmaya. Normal doğumu sordum gerek yok sezeryan devam et dedi. 4.sezeryanı sordum olur ama riski var dedi. Bunu büyüt öyle düşün kafanı şimdi bunla yorma dedi. Dedim ciğer gelişimi için normal doğum daha iyi olur mu bebeğe dedi erken doğmadığı sürece sorun olmaz.Öncekiler çok erken doğmuş dedi.
Hastanede normal doğum yaptıran doktor varmış. Ona da uğradım kendi muayene randevusu almadan yüz yüze görüşmedi.Randevu al gel öbür ay muayene etsin uygunsa yapar dedi asistanları. Ama vazgeçtim.
Kadın doğum ve perinataloga güvenmeyi seçiyorum.
Kadın doğum suyun yine 80 lerde ama karnın daha iyi dedi. Muayene bulgusunu iyi buldu. İnsülin rahatlatmış diye yorumladık.
Gecen sene bebek dusunmeye basladigimizda almistim 130 liraydi o zamanlarKızlar Korbeli ne kadara aldınız? Bugün alsam ne kadar zarardayım ona bakıcamAylardır bekliyorum indirime girsin diye aksine artıyor fiyatı sürekli
11 ama karar verdim bugün ya.Anladim canim son dogumun üstünden kac yıl geçti uzun zaman olduysa normal yapabilirsin aslında bir daha çocuk düşünüyorsan bence sezeryandansa normal yapman daha mantıklı 4. Sezeryan cok riskli
Bulaşık sabunu ve bebek deterjanı lazım hakkaten.
Sudem çok sevindim senin adınaKızlar müjde
Dualarınıza cevap verdi Rabbim şükür
Endokrin iyi aynı doza devam dedi. İnsülin normalde kilo aldırırmış. Karbonhidrat yemek istersen insülin dozunu arttırayım dedi. Dedim gerek yok diyete devam ederim. İyiyim böyle.
Kadın doğum karnın yumuşamış öncekine göre dedi. Suyun dengelenecek gibi dedi.
Bebeğin konumu, vs iyi dedi.
Ben 1.5 kilo verirken on günde şükür bebek kilo vermemiş. Erken doğuma dair belirtin yok başka dedi su dışında.Çocugun kafası büyük idi eskiden şimdi haftasıyla uyumlu çıktı. Endol vs sordum gerek olursa ben söylerim sen bunları düşünme karıştırma dedi.
Bonevit bitince içeceğim ilacı söyledi.
Diyeceğim o ki diyet yapmaktan korkmayın.
Şeker sorunu olan bebeğin sağlıgı için sıksın dişini.
İnsülin kullanmaktan da korkmayın.
Bebek iyi olsun gerekeni yaparız Allah'ın izniyle.
ben sivenoları gördüm
Haklisin canım hayırlısı olsun takmamak akışına bırakmak en güzeli bende senin gibi çok takıntılı stresliyim seni çok iyi anlıyorum.11 ama karar verdim bugün ya.
Yaşım da var bunu büyütmeden sonraki çocugu planlayamam.
Allâh bilir olacak mı olmayacak mı o şimdiki konu değil artık.
Zaten stresli bir insanım yoruldum artık.
Dururum belki.
Kuru ağaca can veren Allâh kısmetse varsa olur.
Artık plan yapmıycam.
Kaderin planı tutuyor her zaman.
Carpe diem artık.
Salacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?