2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay ben de haftasonu kaynanaya sinir oldum konusu açılmışken şimdi benim annemlerle aramız 10km falan yakın oturuyoruz. Kv ler 250km uzakta. Ve bizde bir sürü olumsuz şey yaşadığımız için ben hep soğuk davranırım. Neyse bebeğe de annem bakacak yani normal olarak . Hem yakınız hemde evde zaten. Haftasonu görüşünce kv ye söyledim. Dedim annem ilk başta bakmam falan dedi ama ikna ettik bakacak. Hatta onların taşınma durumu var onlar taşınırsa bizde taşınırız dedim. Ay bi bozuldu bi bozuldu hiç cevap falan vermedi. Kendi bakmayı düşünüyormuş sanırım. Hayır bide kendi nasıl bakacak gelip burda kalacaklar . Ben asla anlaşamıyorum onlarla böyle bir şey mümkün de değil ben de sinir oldum. Kp bebek için hayırlı olsun bile demedi zaten tek bir çöp almadılar. Ben de hep anlattım şunu aldık bunu aldık annem şunu aldı babam şunu aldı diye. Alınacak bir şey olursa bana da söyle diyor kadın. Hayır benim dememle alacaksan alma. Doğduktan sonra yani bi kriz çıkaracak belli ben bakcam diye. Bide o ben bakcam derse benim annemde bakmak istemez aranız bozulmasın o baksın der. Şimdiden gerdi beni

Bulaşık sabunu ve bebek deterjanı lazım hakkaten.
Vitozonda ikisinin de skt guncellenmedi markfarm da sadece çamaşır deterjani güncellendi ikisini ayrı alsan bir de kargo var o yüzden az daha beklemeye devam

Annen vazgeçmesin onun dediği olmasın ta

Baktınız mı bilmiyorum ama bakmadiysaniz bu SOS stickler var bebeklere Özel tırnagiyla falan yüzlerini cizseler bile hemen sürünce hem acısını alıyor hem de iz kalmasini engelliyor sinek böcek ısırığında falan da çok işe yarıyormus

Kızlar ya iki gündür vajinada batma hissediyorum sizde de oluyor mu yani doktora gitmeli miyim
Şehir Hastanesi'ne gidersen direkt açıklık var mı diye bakıyorlar sonra ulturasyon ama aklına takılıyorsa git en kötü bebisleri görürsun

Bn onu fenomenlerde gördüm baya link verip duruyorlardi

Bn onu fenomenlerde gördüm baya link verip duruyorlardi
Ben de yabancı bir kadını takip ediyorum ama instamom değil onun elinde gördüm çocuk kafasını vurdu kucağına alıp sürdü ne sürdü diyw baktım oradan

Cnm bn cumaya randevu almistim zatende olmazsa akşam giderim vajinal mi bakıyor açıklığa fln
Ebe alttan muayeneyi kabul ediyor musun diyor evet dedim ben ne olur ne olmaz diye sonra çatala çıkıyorsun geliyor eliyle bakıyor sonra ulturasyona geçiyorsun doktor geliyor bakıyor boyunu kilosunu falan da söylüyor

Ne kadar uckagitcilar ya hiç insanlık diye birsey kalmamis
Çok pahalı oluyor yine de
2 tane siveno camasir deterjanı 750 ml 230 liraya aldım kaziklandim mi ben simdi

Yok bana protein diyeti verdi 2 hafta sonra tekrar bakacak doktorum, bebek fl ve ac tam bir hafta geriden geliyor dedi
Balım şekerin nasıl? Suyun nasıl?
Takviyelerini iyi al. I mom vs ne gerekiyorsa.
3 saat uyudum sadece, 9 sayfa ne konusmussunuz oyle cok onemlı ındırım haberi kacırmadım de mı
Ay ben artık hiç yetişemiyorum.
Vitozonda ikisinin de skt guncellenmedi markfarm da sadece çamaşır deterjani güncellendi ikisini ayrı alsan bir de kargo var o yüzden az daha beklemeye devam
Haber bekliyorum balım senden.
İkisini bir alalım aynen. Benim sos stik de yok hem

Balım şekerin nasıl? Suyun nasıl?
Takviyelerini iyi al. I mom vs ne gerekiyorsa.

Ay ben artık hiç yetişemiyorum.

Haber bekliyorum balım senden.
İkisini bir alalım aynen. Benim sos stik de yok hem
Hemen haber verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…