- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.981
ben sivenoları gördüm
link gönderesene çıkmadı bana ıncia kampanyansı
O kadar hızlı olamadımGecen sene bebek dusunmeye basladigimizda almistim 130 liraydi o zamanlar
İnsan düşünüyor bir ürün nasıl 4 katına çıkar bir senede diyeGecen sene bebek dusunmeye basladigimizda almistim 130 liraydi o zamanlar
Masaj özelliğide cok onemli philips ve lansinoh da varmış o ozellikBen lansinohun elektrikli önce tek pompalisını, sonra çift pompalısını almıştım. Tekli olan daha çok süt çıkarıyordu. Sağlarken bir yandan da masaj yapıyordum çünkü. Bir de her ikisi de bitince ilk sağdığımı tekrar bir iki dakika sağıyordum o zaman yaglı süt geliyordu.
Canım 2. 1TL adı altında fiyat yükseltmişlerINCIA Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
INCIA mağazasının ürünleri çeşitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyol’da. INCIA ürünleriyle alışverişin keyfini çıkarın!ty.gl
Bende dün siveno aldim bebek deterjanı aynı fiyatlar bundan da alsam mı ki
Yok bana protein diyeti verdi 2 hafta sonra tekrar bakacak doktorum, bebek fl ve ac tam bir hafta geriden geliyor dediHepiniz çok sağolun kızlarAllâh razı olsun benimle üzülüp benimle sevindiniz.
İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla alalım.
Sende mi insülin kullanıyorsun?
İnşallah
Kendi ünv hocası olan doktorum söyledi.
Reyhan hocaya da uğradım akıl danışmaya. Normal doğumu sordum gerek yok sezeryan devam et dedi. 4.sezeryanı sordum olur ama riski var dedi. Bunu büyüt öyle düşün kafanı şimdi bunla yorma dedi. Dedim ciğer gelişimi için normal doğum daha iyi olur mu bebeğe dedi erken doğmadığı sürece sorun olmaz.Öncekiler çok erken doğmuş dedi.
Hastanede normal doğum yaptıran doktor varmış. Ona da uğradım kendi muayene randevusu almadan yüz yüze görüşmedi.Randevu al gel öbür ay muayene etsin uygunsa yapar dedi asistanları. Ama vazgeçtim.
Kadın doğum ve perinataloga güvenmeyi seçiyorum.
Kadın doğum suyun yine 80 lerde ama karnın daha iyi dedi. Muayene bulgusunu iyi buldu. İnsülin rahatlatmış diye yorumladık.
Cok sevindim canimKızlar müjde
Dualarınıza cevap verdi Rabbim şükür
Endokrin iyi aynı doza devam dedi. İnsülin normalde kilo aldırırmış. Karbonhidrat yemek istersen insülin dozunu arttırayım dedi. Dedim gerek yok diyete devam ederim. İyiyim böyle.
Kadın doğum karnın yumuşamış öncekine göre dedi. Suyun dengelenecek gibi dedi.
Bebeğin konumu, vs iyi dedi.
Ben 1.5 kilo verirken on günde şükür bebek kilo vermemiş. Erken doğuma dair belirtin yok başka dedi su dışında.Çocugun kafası büyük idi eskiden şimdi haftasıyla uyumlu çıktı. Endol vs sordum gerek olursa ben söylerim sen bunları düşünme karıştırma dedi.
Bonevit bitince içeceğim ilacı söyledi.
Diyeceğim o ki diyet yapmaktan korkmayın.
Şeker sorunu olan bebeğin sağlıgı için sıksın dişini.
İnsülin kullanmaktan da korkmayın.
Bebek iyi olsun gerekeni yaparız Allah'ın izniyle.
Benımde bebek vajinama tekme atıyo cok korkuyorum o zaman tekmeleri vajinadan hisseden var mı?Kızlar ya iki gündür vajinada batma hissediyorum sizde de oluyor mu yani doktora gitmeli miyim
Magnezyumun farklı çeşitleri var canım gece içilen uyku veren başka formda olanı gunduz içilen enerji veren başka formda kiben hem sabah içiyorum hem akşam enerji açısından farkını görmedim
Bnm ikiz ikisi farklı pozisyonlarda hep birinin hareketleri vajinada hissediyorum zaten doktor norml demişti onaBenımde bebek vajinama tekme atıyo cok korkuyorum o zaman tekmeleri vajinadan hisseden var mı?
Canım benımde ikiz erkek olan yukarda kız olan aşağıda konumlanmış senın ikisi de yukarda mı yoksa biri yukarı da diğeri aşagıda mı? Büyük ihtimal aşağıda olan bebeği hissdiyorumBnm ikiz ikisi farklı pozisyonlarda hep birinin hareketleri vajinada hissediyorum zaten doktor norml demişti ona
Bana arkalı önlü duruyorlar birinin ayağı aşağıda demişti artık nasıl paylaşıyorlar karnı anlamadım bide arkadaşlarım karnın çok aşağıda duruyor diyor görüntü olarajCanım benımde ikiz erkek olan yukarda kız olan aşağıda konumlanmış senın ikisi de yukarda mı yoksa biri yukarı da diğeri aşagıda mı? Büyük ihtimal aşağıda olan bebeği hissdiyorum
ben de girince ne kadar çok konuşulmuş dedim hepsini okudum ahha kayınvalide konuşmaları olunca bu kadar çok oluyor3 saat uyudum sadece, 9 sayfa ne konusmussunuz oylecok onemlı ındırım haberi kacırmadım de mı
İndirim yok dedikodu var kayınvalide kayınpeder3 saat uyudum sadece, 9 sayfa ne konusmussunuz oylecok onemlı ındırım haberi kacırmadım de mı
Ay ne güzel şeyler vartrendyolda chakrada aşırı iyi indirim oldu en düşük fiyat oldular şu an düşünen varsa bakın hemen bedenleri bitmeden
O zaman ıyıkı uyumusum, benım kayınvalıdeyı anlatsam ufak caplı bır sinir krizi gecirirdimben de girince ne kadar çok konuşulmuş dedim hepsini okudum ahha kayınvalide konuşmaları olunca bu kadar çok oluyor
Çok pahalı oluyor yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?