- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.021
Kızlar müjde
Dualarınıza cevap verdi Rabbim şükür
Endokrin iyi aynı doza devam dedi. İnsülin normalde kilo aldırırmış. Karbonhidrat yemek istersen insülin dozunu arttırayım dedi. Dedim gerek yok diyete devam ederim. İyiyim böyle.
Kadın doğum karnın yumuşamış öncekine göre dedi. Suyun dengelenecek gibi dedi.
Bebeğin konumu, vs iyi dedi.
Ben 1.5 kilo verirken on günde şükür bebek kilo vermemiş. Erken doğuma dair belirtin yok başka dedi su dışında.Çocugun kafası büyük idi eskiden şimdi haftasıyla uyumlu çıktı. Endol vs sordum gerek olursa ben söylerim sen bunları düşünme karıştırma dedi.
Bonevit bitince içeceğim ilacı söyledi.
Diyeceğim o ki diyet yapmaktan korkmayın.
Şeker sorunu olan bebeğin sağlıgı için sıksın dişini.
İnsülin kullanmaktan da korkmayın.
Bebek iyi olsun gerekeni yaparız Allah'ın izniyle.
Trendyol Hepsiburada varya orada satıcı ismi yazıyor Google o satıcı ismini yazınca ürünler çıkıyor ya en az aralarında 50 60 TL oynuyorNe kadar uckagitcilar ya hiç insanlık diye birsey kalmamis
2 tane siveno camasir deterjanı 750 ml 230 liraya aldım kaziklandim mi ben simdi
BalımsınAyyy sudeeemmvallahi sana cok dua ettim. Simdi eve geldim iki dakika dinlenmek icin oturdum sayfalari okuyamadim direk sana baktim nasilsin die. Asiri sevindim kuzucum. Hayir haber geldi sonunda bence ssvd yi dusunme cunku 2 tane dikis var ztn patlama riski var eski dikislerin sen bilirsin ama hic riske atma
Cok guzel haber yahu masallah cok sukur daha da iyi olucak insallah
Vay arkadas ayni anda yazmamiz
Senin için baktım şimdi vitazonda kalmamış ama 91 tlymis 2. Ürüne genelde %50 indirimi oluyor 135 TL civarina geliyorNe kadar uckagitcilar ya hiç insanlık diye birsey kalmamis
2 tane siveno camasir deterjanı 750 ml 230 liraya aldım kaziklandim mi ben simdi
Ayy elhamdülillahVay arkadas ayni anda yazmamizsen de beni seviyorsun 1350gr olmus haftasiyla uyumlu suyu da iyiymis kendi de iyiydi cok sukur ay esnedi usg de izlerken. Sok olduk cok minnostu vallahi aldim hastane cikisini da smdi annemi alip yazliga donucem hala bir evim olmadigindan ama eve de ugradim iyi gidiyor cok is var ama icime dinio en azindan.
Cok tesekkur ederim canim. Sordum doktora döndü bir seye gerek yok dedi. Zaten karbonhidrad ve sekeri cok az tuketiyorum. Ama sinirdaymisim anlasilan. Dikkat etmeye devam :)75 gr şeker yüklemesi normal değerleri:
Doktorun biraz şekerli ve karbonhidratları dengeli tüketmeni söyleyebilir.
- Açlık kan şekeri> ya da eşit 92 mg/ dl ( 76 Eşik Değerinin Altında bu iyi)
- Birinci saat kan şekeri> ya da eşit 180 mg / dl ( 144-157 Eşik Değerinin Altında )
- İkinci saat kan şekeri büyük ya da eşit 153 mg / dl (140-159 burada biraz değer üstü gibi duruyor)
75mg'de benim sonuçlarım temiz çıkmıştı
0.dk: 81.5
120 dk: 111
180 dk :78.2
240.dk: 58.6
Şekerim iyi, suyum da ne az ne fazla rahim ağzı iyi dedi yine de nst ye bağladı sancı yok, sadece protein diyeti yapmanı istiyorum dedi yani okuduğuma göre 3 hafta gerilik olunca kötüymüş ama 1 hafta önemli değil yazıyor hep ve çoğu bebek gününü yakalıyormuş, ya diyetle ya kendiliğinden mi artık cokta anlamadım orasınıBalım şekerin nasıl? Suyun nasıl?
Takviyelerini iyi al. I mom vs ne gerekiyorsa.
Ay ben artık hiç yetişemiyorum.
Haber bekliyorum balım senden.
İkisini bir alalım aynen. Benim sos stik de yok hem
Ayy elhamdülillah
Tatlış tontiş kızımız olacak he
En önemli parçayı hallettin zaten. Kafana en çok onu takıyordun.
Bir de korbel
Ohh ohh evde mis gibi olsun.
Sagol canim evet kaziklanmisim tesekkurlerSenin için baktım şimdi vitazonda kalmamış ama 91 tlymis 2. Ürüne genelde %50 indirimi oluyor 135 TL civarina geliyor
İki hafta geri iki hafta ileriye kadar kabul ediliyor. Geç yumurtlama erken yumurtlama durumu olabilir.Şekerim iyi, suyum da ne az ne fazla rahim ağzı iyi dedi yine de nst ye bağladı sancı yok, sadece protein diyeti yapmanı istiyorum dedi yani okuduğuma göre 3 hafta gerilik olunca kötüymüş ama 1 hafta önemli değil yazıyor hep ve çoğu bebek gününü yakalıyormuş, ya diyetle ya kendiliğinden mi artık cokta anlamadım orasını
Kız burda kaç kez yazdık vitazondan aldık diye.Sagol canim evet kaziklanmisim tesekkurler
Eyvah çok eksik var nasıl tamamlanacakAa cop kovasini ben baya oldu aldim yatomme tippee aldim fjfjfjfjdj xunku nie almiym rengini begendim
Kalanlar pamuk depend deterjanlar alt acma bezi (sanirim bunlar) he odasi yok cocugumuno da bi sorunsal
Skt ler güncellense bile bu sefer hepsini bir alınca ikinciye %50 indirim sadece birinde oluyor bak dene istersen kargo vermeye mecburuz gibiiiiSenin için baktım şimdi vitazonda kalmamış ama 91 tlymis 2. Ürüne genelde %50 indirimi oluyor 135 TL civarina geliyor
Detaylıda sadece 2 gün gerilik vardı, geç yumurtlama olabilir demişti. Diğer her şey normal çıktı detaylıda ilaç olarak hiç bir şeye başlatmadı.İki hafta geri iki hafta ileriye kadar kabul ediliyor. Geç yumurtlama erken yumurtlama durumu olabilir.
Ayrıntılı da bebeğe giden damarda incelik bar mıydı?
Coraspin filan kan sulandırıcı başladı mı?
Protein diyeti ise suyu bol iç.
Sebze serbest ise lifli sebze ye.
Yoo hee üründen çift aldım ben çok güzel indirim oldu.Skt ler güncellense bile bu sefer hepsini bir alınca ikinciye %50 indirim sadece birinde oluyor bak dene istersen kargo vermeye mecburuz gibiiii
Ya da en düşük iki fiyatlıya oluyor 4lü bir şey alıncaSkt ler güncellense bile bu sefer hepsini bir alınca ikinciye %50 indirim sadece birinde oluyor bak dene istersen kargo vermeye mecburuz gibiiii
Arkadaşımın da geri ona da su iç demiş.Detaylıda sadece 2 gün gerilik vardı, geç yumurtlama olabilir demişti. Diğer her şey normal çıktı detaylıda ilaç olarak hiç bir şeye başlatmadı.
Et, balık, süt, baklagiller, kuruyemiş, sebze ve suyu bol iç dedi onun haricinde magnezyumu bırak dedi onun yerine günde bir maden suyu ve bir çay bardağı kadar kabak çekirdeği dedi.
Ben suyu fazla tüketmiyorum maalesef, hususi uygulama indirdim su içmem içinArkadaşımın da geri ona da su iç demiş.
Magnezyum niye kesti ki.
İçine sinmediyse başka doktora da görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?