2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

Ayyy sudeeemm vallahi sana cok dua ettim. Simdi eve geldim iki dakika dinlenmek icin oturdum sayfalari okuyamadim direk sana baktim nasilsin die. Asiri sevindim kuzucum. Hayir haber geldi sonunda bence ssvd yi dusunme cunku 2 tane dikis var ztn patlama riski var eski dikislerin sen bilirsin ama hic riske atma
Cok guzel haber yahu masallah cok sukur daha da iyi olucak insallah

Ne kadar uckagitcilar ya hiç insanlık diye birsey kalmamis

2 tane siveno camasir deterjanı 750 ml 230 liraya aldım kaziklandim mi ben simdi
Trendyol Hepsiburada varya orada satıcı ismi yazıyor Google o satıcı ismini yazınca ürünler çıkıyor ya en az aralarında 50 60 TL oynuyor

Balımsın

D d_g_g balım kaç saattir haber bekliyorum anca mı geldin AVM den
Karya nasıl?
Vay arkadas ayni anda yazmamiz sen de beni seviyorsun 1350gr olmus haftasiyla uyumlu suyu da iyiymis kendi de iyiydi cok sukur ay esnedi usg de izlerken. Sok olduk cok minnostu vallahi aldim hastane cikisini da smdi annemi alip yazliga donucem hala bir evim olmadigindan ama eve de ugradim iyi gidiyor cok is var ama icime dinio en azindan.

Ne kadar uckagitcilar ya hiç insanlık diye birsey kalmamis

2 tane siveno camasir deterjanı 750 ml 230 liraya aldım kaziklandim mi ben simdi
Senin için baktım şimdi vitazonda kalmamış ama 91 tlymis 2. Ürüne genelde %50 indirimi oluyor 135 TL civarina geliyor

Ayy elhamdülillah
Tatlış tontiş kızımız olacak he
En önemli parçayı hallettin zaten. Kafana en çok onu takıyordun.
Bir de korbel
Ohh ohh evde mis gibi olsun.

Cok tesekkur ederim canim. Sordum doktora döndü bir seye gerek yok dedi. Zaten karbonhidrad ve sekeri cok az tuketiyorum. Ama sinirdaymisim anlasilan. Dikkat etmeye devam :)

Balım şekerin nasıl? Suyun nasıl?
Takviyelerini iyi al. I mom vs ne gerekiyorsa.

Ay ben artık hiç yetişemiyorum.

Haber bekliyorum balım senden.
İkisini bir alalım aynen. Benim sos stik de yok hem
Şekerim iyi, suyum da ne az ne fazla rahim ağzı iyi dedi yine de nst ye bağladı sancı yok, sadece protein diyeti yapmanı istiyorum dedi yani okuduğuma göre 3 hafta gerilik olunca kötüymüş ama 1 hafta önemli değil yazıyor hep ve çoğu bebek gününü yakalıyormuş, ya diyetle ya kendiliğinden mi artık cokta anlamadım orasını

Ayy elhamdülillah
Tatlış tontiş kızımız olacak he
En önemli parçayı hallettin zaten. Kafana en çok onu takıyordun.
Bir de korbel
Ohh ohh evde mis gibi olsun.

Aa cop kovasini ben baya oldu aldim ya tomme tippee aldim fjfjfjfjdj xunku nie almiym rengini begendim
Kalanlar pamuk depend deterjanlar alt acma bezi (sanirim bunlar) he odasi yok cocugumun o da bi sorunsal

İki hafta geri iki hafta ileriye kadar kabul ediliyor. Geç yumurtlama erken yumurtlama durumu olabilir.

Ayrıntılı da bebeğe giden damarda incelik bar mıydı?
Coraspin filan kan sulandırıcı başladı mı?
Protein diyeti ise suyu bol iç.
Sebze serbest ise lifli sebze ye.

Aa cop kovasini ben baya oldu aldim ya tomme tippee aldim fjfjfjfjdj xunku nie almiym rengini begendim
Kalanlar pamuk depend deterjanlar alt acma bezi (sanirim bunlar) he odasi yok cocugumun o da bi sorunsal
Eyvah çok eksik var nasıl tamamlanacak

Detaylıda sadece 2 gün gerilik vardı, geç yumurtlama olabilir demişti. Diğer her şey normal çıktı detaylıda ilaç olarak hiç bir şeye başlatmadı.

Et, balık, süt, baklagiller, kuruyemiş, sebze ve suyu bol iç dedi onun haricinde magnezyumu bırak dedi onun yerine günde bir maden suyu ve bir çay bardağı kadar kabak çekirdeği dedi.

Ypo
Skt ler güncellense bile bu sefer hepsini bir alınca ikinciye %50 indirim sadece birinde oluyor bak dene istersen kargo vermeye mecburuz gibiiii
Yoo hee üründen çift aldım ben çok güzel indirim oldu.
Çift alman lazım aynı üründen.
Hatta şampuan 5 aldım. 4 ünün ikisini yüzde elli ödedim. 5.tamamını ödedim.

Arkadaşımın da geri ona da su iç demiş.
Magnezyum niye kesti ki.
İçine sinmediyse başka doktora da görün.

Arkadaşımın da geri ona da su iç demiş.
Magnezyum niye kesti ki.
İçine sinmediyse başka doktora da görün.
Ben suyu fazla tüketmiyorum maalesef, hususi uygulama indirdim su içmem için
Magnezyum bende ishal yapıyor ve uzun süredir bu böyle bir ara gün aşırı alıyordum ama yine aynı o yüzden kesmemi istedi.
2 hafta beklemeyi düşünüyorum eğer protein diyeti yaramışsa ve böyle devam derse öyle devam ederim, ama işte bilmiyorum ne olup biteceğine ona göre ya başka doktora ya da perinatoloğa bir daha giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…