2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ayy aynı ya sola yatmaktan sol omzum ağrıyor

Benim hastane 700 lira dedi
Şuan acildeyim su gelme şüphesiyle geldim doktorum acile git dedi
Herşey normal çıktı açıklık hiç yok şükürler olsun idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabilirmiş
Su normal çıktı fazla değil iki tane hastane gezdim iki ayrı doktor da normal dedi
Nst çekildi şimdi sonuç göstermek için bekliyorum
Kan ve idrarlarıda göstereceğim
Zeynep Kamil deyim bu arada ben böyle güler yüzlü ilgili ekip görmedim acillerde ya hiç gerilmedim
Doğum sancısı çeken biri var şuan öyle güzel telkin de ediyorlar ki nst de hepsine maşallah dedim yatarken

İnsan korkuyla panikle gidiyor bir de orada ne olduğunu anlamadığı bir şey olunca iyice panikliyor hiç kendini üzme salı günü güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar hastane cantasi icin organizer almistim gecen gun. Kimdi hatirlamiyorum gelince degerledir demisti. Desenleri cok guzel. Ama kumasi boyle kece gibi biraz kalin. Sanki yikaninca bozulacak gibi geldi bana.
Güle güle kullansun

Evet ya kolumu hissetmiyorum sabah kalkınca sinir oldum
2 litre yetsin bir zahmet daha fazla zorlayamaz kendimi midemi bulandırıyor, su sevmiyorum

Bir kutusu hem de 3 4 kutu alsan organ kalmaz

Çatı muayenesinde aynen çatala çıkıyorsunuz doktor parmağıyla bakıyor.
Pelvik kemiği uygun mu diye.
Bide normal doğum aşamasında açılmaya gene aynı yöntemle bakılıyor.
İstenilen açıklık 10 cm.
10 cm olunca doğum yapılan alana geçiyorsun.

Çok geçmiş olsun şu geldiğinden neden suphelendin sen bizden tecrübelisin

İç çamaşırın çok mu ıslaktı.

Benimde öyle oluyor ama ben sağa falan çok dönüyorum hep solda yatamıyorum hatta dün gece solda yatarken sanki nefesim kesildi sağ tarafa yatıp uyudum
İki üç gündür bende sağda buldum bir kaç kez kendimi omzum dinlenmiş olmalı
Sağlık güvencesi farklılığı ile ilgili belki atla devemi ya 2 kez kan alıyor bir de şurup içiriyor bitti gitti. İlk kanı bile mini cihaz ile alıyor.

Geçmiş olsun balım.
Sağlığına dikkat et.
Senin daha farklı sağlık sorunların var balım kusmaların falan.
Perinatalog iste görüşmeye görüşebilirsen ona da danış her şeyi.

Balım biraz diyet yap.
Az kaldı zaten.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

Süt artırıcı çaylar varya belki onlardan olabilir h ile başlayan bir marka vardu
Humana i diyorsun galiba ben ilk dogumumda ondan almistim. Icinde bi bitki varmis simdi unuttum hangi bitki oldugunu. Sutum geldi tamam. Bebek de kuvozdeydi 3 saate bir emzirmeye gidiyorum. Eve gelip sagiyorum. Ben emzirdikten sonra hemsireler iciriyo filan. Benim bagirsaklarim normalde de cok calisir. Humana oyle bi calistirmisti ki bagirsaklarimi ishal olmustum. Karnimda oyle bi gaz vardi ki kivraniyordum artik. Ama hic humanadan olabilecegi aklimin ucundan gecmemisti. Esimin teyzesi demisti sonra su bitki bagirsaklari cok calistirir. Ben ogrendigimde ilk kutunun sonundaydim cayi biraktim, gaz sancisi bitti Bu sefer humanadan baska bi sey almayi dusnuyorum. Lactamil filan da guzeldi belki yine ondan alirim

Humana 2500 olmuş zaten biz ee başka baksak çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…