- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.161
Ayy aynı ya sola yatmaktan sol omzum ağrıyorBende burda okudum die zorluyorum kolum omzum uyusuyo fenalik geldi icime. Bgn itibariyle bilmemkacinci haftaya kdr birakiyorum
Sabah uyandiginda 1/2lt su ic demir ilaciyla fln. Ztn yarim saat bisi yenmio ya. Ztn uyaninca su icmek vucut icin cok faydali. Sonra da 1.5lt icersinsen zayifsin die dusunuyorum 2lt yeter vence sana.
Onu da aynı bio aldıkKızlar ıslak havlu için ne kullanmayı düşünüyorsunuz bebek bezi için sleepy bio naturel aldım ama ıslak havluda karar veremedim
Benimde öyle oluyor ama ben sağa falan çok dönüyorum hep solda yatamıyorumAyy aynı ya sola yatmaktan sol omzum ağrıyor
Benim hastane 700 lira dediDiyette hep mecburen yediğim şeyler
Muz hariç
Balım randevu alıp galiba 8 de kan vermeye başlıyorsun. Özelde uygundu aslında. 175 e mi geldi benimki. Sendika indirimle. Normal fiyatı sa 225 mi ne?
Senin doktor da medipol de değil mi fiyatlar aynıdır muhtemel.
Oğlumda içtim ama öyle aman aman sürüm olmadı ama stresim fazlaydı çocuk hastanede. Biz evde her 3 saatte süt sağıp hastaneye süt gönderiyorduk. Muhtemel benim stresten vs olmadı.
Böbrek veren alır desene
Süper canım iyi yapmışsın
İnsan korkuyla panikle gidiyor bir de orada ne olduğunu anlamadığı bir şey olunca iyice panikliyor hiç kendini üzme salı günü güzel haberlerini bekliyoruzBen de birden nasıl panik oldum parmağını sokuyordu tam istemiyorum dedim . Napcağını da söylemiyor ki Allah korusun bir şey olsa yani ne olacağını da bilmiyorum şehir hastanesi zaten asistan o yüzdem pişman değilimSalı günü kendi doktoruma randevum var ama hiç böyle bakacağını sanmıyorum
Dokunmak istemediğin bir şeye dokunuyormussun gibi bir his kaplıyor benim içimi deMuayene sorun değil ama parmak denilince irrite oluyorum istemsizHem de nasıl bir panik
Güle güle kullansunKizlar hastane cantasi icin organizer almistim gecen gun. Kimdi hatirlamiyorum gelince degerledir demisti. Desenleri cok guzel. Ama kumasi boyle kece gibi biraz kalin. Sanki yikaninca bozulacak gibi geldi bana.
Evet ya kolumu hissetmiyorum sabah kalkınca sinir oldumBende burda okudum die zorluyorum kolum omzum uyusuyo fenalik geldi icime. Bgn itibariyle bilmemkacinci haftaya kdr birakiyorum
Sabah uyandiginda 1/2lt su ic demir ilaciyla fln. Ztn yarim saat bisi yenmio ya. Ztn uyaninca su icmek vucut icin cok faydali. Sonra da 1.5lt icersinsen zayifsin die dusunuyorum 2lt yeter vence sana.
Bir kutusu hem deDiyette hep mecburen yediğim şeyler
Muz hariç
Balım randevu alıp galiba 8 de kan vermeye başlıyorsun. Özelde uygundu aslında. 175 e mi geldi benimki. Sendika indirimle. Normal fiyatı sa 225 mi ne?
Senin doktor da medipol de değil mi fiyatlar aynıdır muhtemel.
Oğlumda içtim ama öyle aman aman sürüm olmadı ama stresim fazlaydı çocuk hastanede. Biz evde her 3 saatte süt sağıp hastaneye süt gönderiyorduk. Muhtemel benim stresten vs olmadı.
Böbrek veren alır desene
Süper canım iyi yapmışsın
Ben bezi de ıslak mendili de bionaturel aldimKızlar ıslak havlu için ne kullanmayı düşünüyorsunuz bebek bezi için sleepy bio naturel aldım ama ıslak havluda karar veremedim
Çok geçmiş olsun şu geldiğinden neden suphelendin sen bizden tecrübelisinBenim hastane 700 lira dedi
Şuan acildeyim su gelme şüphesiyle geldim doktorum acile git dedi
Herşey normal çıktı açıklık hiç yok şükürler olsun idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabilirmiş
Su normal çıktı fazla değil iki tane hastane gezdim iki ayrı doktor da normal dedi
Nst çekildi şimdi sonuç göstermek için bekliyorum
Kan ve idrarlarıda göstereceğim
Zeynep Kamil deyim bu arada ben böyle güler yüzlü ilgili ekip görmedim acillerde ya hiç gerilmedim
Doğum sancısı çeken biri var şuan öyle güzel telkin de ediyorlar ki nst de hepsine maşallah dedim yatarken
İç çamaşırın çok mu ıslaktı.Benim hastane 700 lira dedi
Herşey normal çıktı açıklık hiç yok şükürler olsun idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabilirmiş
Su normal çıktı fazla değil iki tane hastane gezdim iki ayrı doktor da normal dedi
Zeynep Kamil deyim bu arada ben böyle güler yüzlü ilgili ekip görmedim acillerde ya hiç gerilmedim
Doğum sancısı çeken biri var şuan öyle güzel telkin de ediyorlar ki nst de hepsine maşallah dedim yatarken
İki üç gündür bende sağda buldum bir kaç kez kendimi omzum dinlenmiş olmalıBenimde öyle oluyor ama ben sağa falan çok dönüyorum hep solda yatamıyorumhatta dün gece solda yatarken sanki nefesim kesildi sağ tarafa yatıp uyudum
Sağlık güvencesi farklılığı ile ilgili belki atla devemi ya 2 kez kan alıyor bir de şurup içiriyor bitti gitti. İlk kanı bile mini cihaz ile alıyor.Benim hastane 700 lira dedi
Humana i diyorsun galibaSüt artırıcı çaylar varya belki onlardan olabilir h ile başlayan bir marka vardu
Humana 2500 olmuşHumana i diyorsun galibaben ilk dogumumda ondan almistim. Icinde bi bitki varmis simdi unuttum hangi bitki oldugunu. Sutum geldi tamam. Bebek de kuvozdeydi 3 saate bir emzirmeye gidiyorum. Eve gelip sagiyorum. Ben emzirdikten sonra hemsireler iciriyo filan. Benim bagirsaklarim normalde de cok calisir. Humana oyle bi calistirmisti ki bagirsaklarimi ishal olmustum. Karnimda oyle bi gaz vardi ki kivraniyordum artik. Ama hic humanadan olabilecegi aklimin ucundan gecmemisti. Esimin teyzesi demisti sonra su bitki bagirsaklari cok calistirir. Ben ogrendigimde ilk kutunun sonundaydim cayi biraktim, gaz sancisi bitti Bu sefer humanadan baska bi sey almayi dusnuyorum. Lactamil filan da guzeldi belki yine ondan alirim
Ben bionatural aldim.2.si 1 tl kampanyasindanKızlar ıslak havlu için ne kullanmayı düşünüyorsunuz bebek bezi için sleepy bio naturel aldım ama ıslak havluda karar veremedim
Gercekten miii? O nedir yahu oyleHumana 2500 olmuşzaten biz ee başka baksak çok iyi olur
Teşekkür ederim canım Normal akıntıdan farklı olarak ılık ve su olarak geliyor kokusuz renksizÇok geçmiş olsun şu geldiğinden neden suphelendin sen bizden tecrübelisin
Bu devirde hakkat doğurmak masraflı yaBir kutusu hem de3 4 kutu alsan organ kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?