- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.141
Çatı muayenesi 38. Haftadan sonra oluyor pelvis kemiği normal doğum yapabilecek kadar açılabilir mi diktor ona bakıp doğumu planlıyor ama sezeryan olmak istiyorum dedin o zaman gerek görmüyorlarZaten daha geç haftalarda yapılıyor diye biliyorum. Ben de doğum yapan herkese soruyorum denk gelince merakımdan. Buradaki annelerden vardır belki yaptıran ama dediğim gibi çevremde kimseye yapılmamış. Belki de hiçbirine gerekli görülmedi.
Ben de vajinismus geçmisliyim. Çok şükür normal vajinal muayene oluyorum, vajinal ultrason, spekulum vs hiç sorun olmuyor ama parmak denilince içim bir tuhaf oluyor açıkçası. Serviks girişine mi dokunup anlıyorlar peki o yumuşamayıBu yaptıkları şey çatı muayenesi gibi değil erken doğum riski var mı rahim yumuşamış mi şeklinde bir muayyene
Parmağıyla bastırıyor zaten sertse açılma yok demek çok kısa sürüyor elini rahme kadar sokup kemiğe bakmıyor girişe dokunuyor bastırıyorBen de vajinismus geçmisliyim. Çok şükür normal vajinal muayene oluyorum, vajinal ultrason, spekulum vs hiç sorun olmuyor ama parmak denilince içim bir tuhaf oluyor açıkçası. Serviks girişine mi dokunup anlıyorlar peki o yumuşamayı
Allah'ım cehalet dolu yazıma bakıp benim de içim çekildi ama sormam lazımdıParmağıyla bastırıyor zaten sertse açılma yok demek çok kısa sürüyor elini rahme kadar sokup kemiğe bakmıyor girişe dokunuyor bastırıyoriçim çekildi yazarken
Kız ne çabuk geldiBaby me geldi bugün 2028 son kullanma tarihi
Ben korkuyla gitmiştim ebe alttan muayyeneyi kabul ediyor musun dedi ben de ulturasyonla alttan bakacak sandımBenim sorduklarımım hiçbiri 38'e
Allah'ım cehalet dolu yazıma bakıp benim de içim çekildi ama sormam lazımdı
Senin benden önce gelmesi lazımdıKız ne çabuk geldi
Muayene sorun değil ama parmak denilince irrite oluyorum istemsizBen korkuyla gitmiştim ebe alttan muayyeneyi kabul ediyor musun dedi ben de ulturasyonla alttan bakacak sandımhepimiz de o ilk panik var
Orada rahim duvarının sert olması gerekiyor ya ona eliyle bakıyor parmağıyla ölçüsüne bakmıyor aslında benim vajinasmus geçmişim var ne hissettiğini anlıyorum ama çok kısa sürüyor en garanti yolu o
Ben de birden nasıl panik oldum parmağını sokuyordu tam istemiyorum dedim . Napcağını da söylemiyor ki Allah korusun bir şey olsa yani ne olacağını da bilmiyorum şehir hastanesi zaten asistan o yüzdem pişman değilimAblamı da elle muayene etmişlerdi ve rahimde yumuşama tespit edilmişti. Belki öyle şeyler için bakılıyordur. Çatı muayenesi de galiba elle yapılıyor
Bebege gore degisir canim. Oglumun ilk adim ayakkabilari 18 numaraydi. Bazilari 21 le basliyor. Ama o aylar icin 14-16 numara alinabilirKızlar bebelere patik alayım dedim kaç numara giyecekler3-6 aylık fln Ken bilen var mı
Benimkinin ten rengi babasına benzesin gözleri dudakları bana benzer umarımOglum bana benziyor. Ama 2 numara babaya benzeyecek gibi
Bnde e bebek te baktım 17-18 den basliyr bnde dedim 19-20 giyer herhldeBebege gore degisir canim. Oglumun ilk adim ayakkabilari 18 numaraydi. Bazilari 21 le basliyor. Ama o aylar icin 14-16 numara alinabilir
Eyvah çok eksik var nasıl tamamlanacak
Ben suyu fazla tüketmiyorum maalesef, hususi uygulama indirdim su içmem için
Magnezyum bende ishal yapıyor ve uzun süredir bu böyle bir ara gün aşırı alıyordum ama yine aynı o yüzden kesmemi istedi.
2 hafta beklemeyi düşünüyorum eğer protein diyeti yaramışsa ve böyle devam derse öyle devam ederim, ama işte bilmiyorum ne olup biteceğine ona göre ya başka doktora ya da perinatoloğa bir daha giderim.
Bugun sordum. Ben sana sola yat dedimmi seninle ugrasmak zor esas die azar isittimHiç konusu dahi açılmadı, öyle bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum. Elimden geldiği kadar sola yatmaya çalışıyorum ama sabah kendimi şort üstü buluyorum
Uygulama indirdim bugün 1200ml içtim daha yatana kadar 2 litre olur inşallah
Su ne kdr iciosun gunde? En onemli seylerden biri su tuketimi. Benim doktor takik suya mesela. Hicbiseyi degil hep ilk onu soruyor.
Bugun sordum. Ben sana sola yat dedimmi seninle ugrasmak zor esas die azar isittim36dan sinra mi dedi 38den mi dedi biseyden sonra onemliymis o. Ben sana solicem istedigin gibi yat alistirma yapabilirsin ama sonra zorlanma die. Suan bi sorun yok dedi
Bende burda okudum die zorluyorum kolum omzum uyusuyo fenalik geldi icime. Bgn itibariyle bilmemkacinci haftaya kdr birakiyorumUygulama indirdim bugün 1200ml içtim daha yatana kadar 2 litre olur inşallah
Bende zorluyorum kendimi sola yat sola yat diye ben internette okudum diye sola yatıyorum, insan bir belirtir
Diyette hep mecburen yediğim şeylerKabak çekirdeği kefir yoğurt
Balım randevu alıp galiba 8 de kan vermeye başlıyorsun. Özelde uygundu aslında. 175 e mi geldi benimki. Sendika indirimle. Normal fiyatı sa 225 mi ne?Kızlar iyi akşamlar devlet hastanesinde şeker yüklemesi için randevu şart mı randevusuz gidiliyor mu.. Birde sonuç hemen çıkıyor mu
Oğlumda içtim ama öyle aman aman sürüm olmadı ama stresim fazlaydı çocuk hastanede. Biz evde her 3 saatte süt sağıp hastaneye süt gönderiyorduk. Muhtemel benim stresten vs olmadı.Süt artırıcı çaylar varya belki onlardan olabilir h ile başlayan bir marka vardu
Böbrek veren alır deseneSüt artırıcı çaylar 2500 olmuş
Süper canım iyi yapmışsınkızlar karbonhidratı azaltıp lif ve protein ağırlıklı beslendim 3gündür, bir de kendimi daha az yoruyorum. ağrılar kasılmalar azaldı çok daha rahatım karnım yumuşak. sanırım ağrılarda beslenmenin etkisi de çokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?