2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Çatı muayenesi 38. Haftadan sonra oluyor pelvis kemiği normal doğum yapabilecek kadar açılabilir mi diktor ona bakıp doğumu planlıyor ama sezeryan olmak istiyorum dedin o zaman gerek görmüyorlar

Bu yaptıkları şey çatı muayenesi gibi değil erken doğum riski var mı rahim yumuşamış mi şeklinde bir muayyene
Ben de vajinismus geçmisliyim. Çok şükür normal vajinal muayene oluyorum, vajinal ultrason, spekulum vs hiç sorun olmuyor ama parmak denilince içim bir tuhaf oluyor açıkçası. Serviks girişine mi dokunup anlıyorlar peki o yumuşamayı

Parmağıyla bastırıyor zaten sertse açılma yok demek çok kısa sürüyor elini rahme kadar sokup kemiğe bakmıyor girişe dokunuyor bastırıyor içim çekildi yazarken

Parmağıyla bastırıyor zaten sertse açılma yok demek çok kısa sürüyor elini rahme kadar sokup kemiğe bakmıyor girişe dokunuyor bastırıyor içim çekildi yazarken
Allah'ım cehalet dolu yazıma bakıp benim de içim çekildi ama sormam lazımdı

Benim sorduklarımım hiçbiri 38'e
Allah'ım cehalet dolu yazıma bakıp benim de içim çekildi ama sormam lazımdı
Ben korkuyla gitmiştim ebe alttan muayyeneyi kabul ediyor musun dedi ben de ulturasyonla alttan bakacak sandım hepimiz de o ilk panik var

Benim cati muayenesini 37. Haftada serklaj dikisini aldiktan hemen sonra yapmisti. Zaten o aciyla ben cati muayenesinden bi sey anlamamistim. 1 cm aciklik cikmisti

Ablamı da elle muayene etmişlerdi ve rahimde yumuşama tespit edilmişti. Belki öyle şeyler için bakılıyordur. Çatı muayenesi de galiba elle yapılıyor
Ben de birden nasıl panik oldum parmağını sokuyordu tam istemiyorum dedim . Napcağını da söylemiyor ki Allah korusun bir şey olsa yani ne olacağını da bilmiyorum şehir hastanesi zaten asistan o yüzdem pişman değilim Salı günü kendi doktoruma randevum var ama hiç böyle bakacağını sanmıyorum

Kizlar hastane cantasi icin organizer almistim gecen gun. Kimdi hatirlamiyorum gelince degerledir demisti. Desenleri cok guzel. Ama kumasi boyle kece gibi biraz kalin. Sanki yikaninca bozulacak gibi geldi bana.

Eklentiler

• 16946285650076855788895162493384.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 51
Eyvah çok eksik var nasıl tamamlanacak

Su ne kdr iciosun gunde? En onemli seylerden biri su tuketimi. Benim doktor takik suya mesela. Hicbiseyi degil hep ilk onu soruyor.

Hiç konusu dahi açılmadı, öyle bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum. Elimden geldiği kadar sola yatmaya çalışıyorum ama sabah kendimi şort üstü buluyorum
Bugun sordum. Ben sana sola yat dedimmi seninle ugrasmak zor esas die azar isittim 36dan sinra mi dedi 38den mi dedi biseyden sonra onemliymis o. Ben sana solicem istedigin gibi yat alistirma yapabilirsin ama sonra zorlanma die. Suan bi sorun yok dedi

Uygulama indirdim bugün 1200ml içtim daha yatana kadar 2 litre olur inşallah
Bende zorluyorum kendimi sola yat sola yat diye ben internette okudum diye sola yatıyorum, insan bir belirtir

Uygulama indirdim bugün 1200ml içtim daha yatana kadar 2 litre olur inşallah
Bende zorluyorum kendimi sola yat sola yat diye ben internette okudum diye sola yatıyorum, insan bir belirtir
Bende burda okudum die zorluyorum kolum omzum uyusuyo fenalik geldi icime. Bgn itibariyle bilmemkacinci haftaya kdr birakiyorum
Sabah uyandiginda 1/2lt su ic demir ilaciyla fln. Ztn yarim saat bisi yenmio ya. Ztn uyaninca su icmek vucut icin cok faydali. Sonra da 1.5lt icersin sen zayifsin die dusunuyorum 2lt yeter vence sana.

Kabak çekirdeği kefir yoğurt
Diyette hep mecburen yediğim şeyler
Muz hariç
Kızlar iyi akşamlar devlet hastanesinde şeker yüklemesi için randevu şart mı randevusuz gidiliyor mu.. Birde sonuç hemen çıkıyor mu
Balım randevu alıp galiba 8 de kan vermeye başlıyorsun. Özelde uygundu aslında. 175 e mi geldi benimki. Sendika indirimle. Normal fiyatı sa 225 mi ne?
Senin doktor da medipol de değil mi fiyatlar aynıdır muhtemel.
Süt artırıcı çaylar varya belki onlardan olabilir h ile başlayan bir marka vardu
Oğlumda içtim ama öyle aman aman sürüm olmadı ama stresim fazlaydı çocuk hastanede. Biz evde her 3 saatte süt sağıp hastaneye süt gönderiyorduk. Muhtemel benim stresten vs olmadı.
Süt artırıcı çaylar 2500 olmuş
Böbrek veren alır desene
Süper canım iyi yapmışsın

Kızlar ıslak havlu için ne kullanmayı düşünüyorsunuz bebek bezi için sleepy bio naturel aldım ama ıslak havluda karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…