- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.181
Daha gelirken anladım elimi attım ellerim ıslandı , bir hafta önce de iki iç çamaşırı değiştirdim üzerinde durmamıştım ikinciye olunca doktoruma yazdım acil muayene olmalısın dedi koşarak geldimİç çamaşırın çok mu ıslaktı.
Baby me Temizleme pamuğu kullanıcam ama bio natural ıslak mendili de aldık burada 2.si 1 tl kampanyasından. Üşendiğimde dışarda olduğumda vs sanırım ıslak mendili kullanırımKızlar ıslak havlu için ne kullanmayı düşünüyorsunuz bebek bezi için sleepy bio naturel aldım ama ıslak havluda karar veremedim
İdrar testi yaptılar mi bir de turnosol kağıdı gibi bir şeyle bakıyorlarmis baktılar miTeşekkür ederim canım Normal akıntıdan farklı olarak ılık ve su olarak geliyor kokusuz renksiz
KardasinizBu devirde hakkat doğurmak masraflı yabiz iyi ki büyütmüşüz bi tane
Bence piyasadan cekilmis humana. Oylesine bi fiyat yazilmis3 4 saatte bir de zam gelmis 2699 olmuş
Şuan ki iki doktora göre herşey normal ve yolunda amniyom sıvısı da öyle hatta sordular kim fazla dedi diye anlattım yorum yapmadılar ama sıfatlarından ya sabır dediklerini anladımİki üç gündür bende sağda buldum bir kaç kez kendimi omzum dinlenmiş olmalı
Sağlık güvencesi farklılığı ile ilgili belki atla devemi ya 2 kez kan alıyor bir de şurup içiriyor bitti gitti. İlk kanı bile mini cihaz ile alıyor.
Geçmiş olsun balım.
Sağlığına dikkat et.
Senin daha farklı sağlık sorunların var balım kusmaların falan.
Perinatalog iste görüşmeye görüşebilirsen ona da danış her şeyi.
Balım biraz diyet yap.
Az kaldı zaten.
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Gider ayakta millete gözdağı vermişBence piyasadan cekilmis humana. Oylesine bi fiyat yazilmisyoksa bu kadar olmamali
Amnisure testi sanırım onun adıİdrar testi yaptılar mi bir de turnosol kağıdı gibi bir şeyle bakıyorlarmis baktılar mi
Bu fen derslerinde turnosal kağıdı vardi ya onunla da anlaşılıyor diyordu insatgramda bir ebe ama unuttum aminyon sıvı da mavi mi kırmızı mi oluyordu o kagitŞuan ki iki doktora göre herşey normal ve yolunda amniyom sıvısı da öyle hatta sordular kim fazla dedi diye anlattım yorum yapmadılar ama sıfatlarından ya sabır dediklerini anladım
Evet evetAmnisure testi sanırım onun adı
Hayır örnek aldı alttan muayne etti açıklık varmı diye baktı aldığı örnekle test negatif çıktıİdrar testi yaptılar mi bir de turnosol kağıdı gibi bir şeyle bakıyorlarmis baktılar mi
Bi dahaki ne kırtasiyeye koşarımBu fen derslerinde turnosal kağıdı vardi ya onunla da anlaşılıyor diyordu insatgramda bir ebe ama unuttum aminyon sıvı da mavi mi kırmızı mi oluyordu o kagit
Çok şükürHayır örnek aldı alttan muayne etti açıklık varmı diye baktı aldığı örnekle test negatif çıktı
Su geliyor mu gelmiyor mu diye yapılan testmiş.. kağıtla ilgili hiç birşey yapmadılar
Koşmak bir şey değil rengi unuttum ahahahBi dahaki ne kırtasiyeye koşarım
Google amcaya sorarızKoşmak bir şey değil rengi unuttum ahahah
Bu fiyata kimse almaz ki. Gecen yil dogum yapan ogretmen arkadasin dolabinda vardi okulda. Altin degerinde bi seyi acik dolaba birakmaz diye dusunuyorumGider ayakta millete gözdağı vermiş
Dün de ben arkadaşın dolabında gördüm dedim uygun bir şeydirBu fiyata kimse almaz ki. Gecen yil dogum yapan ogretmen arkadasin dolabinda vardi okulda. Altin degerinde bi seyi acik dolaba birakmaz diye dusunuyorum
Maviye donerse aminyon siviymisGoogle amcaya sorarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?