2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
3 4 saatte bir de zam gelmis 2699 olmuş

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-13-22-05-19-905_trendyol.com.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 47
İç çamaşırın çok mu ıslaktı.
Daha gelirken anladım elimi attım ellerim ıslandı , bir hafta önce de iki iç çamaşırı değiştirdim üzerinde durmamıştım ikinciye olunca doktoruma yazdım acil muayene olmalısın dedi koşarak geldim

Kızlar ıslak havlu için ne kullanmayı düşünüyorsunuz bebek bezi için sleepy bio naturel aldım ama ıslak havluda karar veremedim
Baby me Temizleme pamuğu kullanıcam ama bio natural ıslak mendili de aldık burada 2.si 1 tl kampanyasından. Üşendiğimde dışarda olduğumda vs sanırım ıslak mendili kullanırım

Teşekkür ederim canım Normal akıntıdan farklı olarak ılık ve su olarak geliyor kokusuz renksiz
İdrar testi yaptılar mi bir de turnosol kağıdı gibi bir şeyle bakıyorlarmis baktılar mi

Şuan ki iki doktora göre herşey normal ve yolunda amniyom sıvısı da öyle hatta sordular kim fazla dedi diye anlattım yorum yapmadılar ama sıfatlarından ya sabır dediklerini anladım

Şuan ki iki doktora göre herşey normal ve yolunda amniyom sıvısı da öyle hatta sordular kim fazla dedi diye anlattım yorum yapmadılar ama sıfatlarından ya sabır dediklerini anladım
Bu fen derslerinde turnosal kağıdı vardi ya onunla da anlaşılıyor diyordu insatgramda bir ebe ama unuttum aminyon sıvı da mavi mi kırmızı mi oluyordu o kagit

İdrar testi yaptılar mi bir de turnosol kağıdı gibi bir şeyle bakıyorlarmis baktılar mi
Hayır örnek aldı alttan muayne etti açıklık varmı diye baktı aldığı örnekle test negatif çıktı
Su geliyor mu gelmiyor mu diye yapılan testmiş.. kağıtla ilgili hiç birşey yapmadılar

bebekle ilgili şunu yapacağım dediğiniz neler var kızlar? bebek ağlayınca direnip sallamayacağım, kalkıp gezdirmeyeceğim meme kokusu ve kalp atışımın sesiyle bunu atlatmasını bekleyeceğim diyorum meme kokusu amniyon sıvısının kokusuyla aynıymış o yüzden sakinleşiyormuş diyollaaa. memede uyursa bez değişimiyle filan bir uyandırıp yatağında uyutacağım memede uyumaya alışmasını istemiyorum tabi bunu biraz canlandıktan sonra. tuvalet iletişimi noktasında da kaka için anlayınca wcye tutmaya çalışacağım ama şart da değil bu beceremezsek yapmam işte benim yalan olması muhtemel planlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…