2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben bunların imkansız şeyler olmadığını düşünüyorum inşallah yaparsın

Bu devirde hakkat doğurmak masraflı ya biz iyi ki büyütmüşüz bi tane
kız benim eşimin anneannesi ebeymiş 2 köyün tüm çocuklarını o doğurtmuş rahmetli babaannemde ebelik yaparmış yakınlarını doğurtmuş tahmini olarak doğumun bize 30a patlayacağını duyunca dedim ah nenem sağ olsaydı

Hiç planım yok balım.
Spontane akışına bırakıcam
Zaten kV ne desem de bildiğini okuyacak ben işteyken
En son bebekken nescafe içirmişti.

Benim de babamın teyzesi köyün ebesiymis deli ebe diyorlarmjs kadınları yatırarak değil ayakta tuvalete oturtur gibi dogurtuyormus

Valla korkuyorum dedim acıyor dedim çatır çıtır bakrı acımadı ama zeyynep kamil deki doktoru çok iyiydi ya ilki acıttı
Onun riskini almıyorlar ben gittiğimde yanımdaki kadın ben kabul etmiyorum dedi ona kağıt imzalattı tecrübe kazandik

Ben bunların imkansız şeyler olmadığını düşünüyorum inşallah yaparsın
inşallah bebeğe de bağlı biraz
Hiç planım yok balım.
Spontane akışına bırakıcam
Zaten kV ne desem de bildiğini okuyacak ben işteyken
En son bebekken nescafe içirmişti.
ayyyyy cinnet modern çağda annelik o kadar zor ki çalışmasan sosyal hayattan izole olup kariyerine tekrar dönmek çok zor tek maaşla geçinmek çok zor çalışsan bebeğinin bakımı konusunda zorluk yaşıyorsun. çocuk da yaparım kariyer de olayı sadece şarkıda kolay

İşlemi tam anlatsalar neden nasıl olduğunu insanlar daha az korkar kabul eder bir bilinmezlik oluyir ilk olunca
Muayene sonucunda yani dıştan ultrasonla veya elle muayene ile görünmeyecek şeyler o şekilde gözüküyor vajinal ultrasonla veya elle daha iyi anlıyorlar o yüzden her türlü alt şikayetinde bakmak zorundalar ne şikayet varsa onu kontrol ederler başka ne yapacaklar

Benim de babamın teyzesi köyün ebesiymis deli ebe diyorlarmjs kadınları yatırarak değil ayakta tuvalete oturtur gibi dogurtuyormus
aslında mantıken yer çekiminin etkisi pelvisin açılması filan doğumu kolaylaştırabilir banu çiftçide okumuştum yıllar önce yatar pozisyonda doğuramayan ve sezaryene alınacak bir kadın ameliyathanede müsade edin deyip çömelip denemiş ve öyle doğurmuş. banu çiftçide herkesin doğumu kendine özel ve rahat ettiği pozisyon farklı kimseyle kendinizi kıyaslamayın filan diye hir yazı yazmıştı bu hikayeyi anlatıp.

Aklımda şüphe kalacağına biraz içim çekilsin ben odaya yolladılar yan tarafta da nstye bağlı kadın varmış ama ben kadını makineyi falan hiç görmedim hayatımda ilk kez orada nst sesi duydum hiç bilmiyorum ya çatala çıktım nst sesi gerilim müziği gibi yavaşlayın yavaslayop hızlanıyor ya içimden diyorum Allah'ım korkudan sesler duyuyorum aklıma mukayyet ol sonra ebe beni kontrol ettikten sonra yana gitti nst bu ku dedim

Kadın yıllar önce tekniği çözmüş ama bebeği nasıl tutmuş acaba alttan

Aynen balım.
Oğlumda valla ucuz muydu her şey bilmiyorum ama hiç zorlanıp düşünmedik yani bir şeyi priması, hip maması ,humanası şimdi çok farklı.
Bak onda ücretsiz izin aldım evde sıkıldım şimdi de işte yorulcam.

Kadın yıllar önce tekniği çözmüş ama bebeği nasıl tutmuş acaba alttan
yani hemen fıt diye çıkmıyo ya başı gelince tutuyordur muhtemelen ne biliyim ben bir kere inek bir kerede kedi doğumu gördüm inek doğururken de evde kimse yoktu yengem kuzenimle beni de götürdü ahıra asıldık çektik sonra ağlayarak annemi aradım korkup max doğum bilgim budur

humana ne ya cahil kaldım bilmiyorum öyle maalesef hayat gittikçe zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…