- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.201
Tamam artık turnosol kağıdı taşıyalım yanımızda korkuya sonMaviye donerse aminyon siviymis
Ben bunların imkansız şeyler olmadığını düşünüyorum inşallah yaparsınbebekle ilgili şunu yapacağım dediğiniz neler var kızlar?bebek ağlayınca direnip sallamayacağım, kalkıp gezdirmeyeceğim meme kokusu ve kalp atışımın sesiyle bunu atlatmasını bekleyeceğim diyorum meme kokusu amniyon sıvısının kokusuyla aynıymış o yüzden sakinleşiyormuş diyollaaa. memede uyursa bez değişimiyle filan bir uyandırıp yatağında uyutacağım memede uyumaya alışmasını istemiyorum tabi bunu biraz canlandıktan sonra. tuvalet iletişimi noktasında da kaka için anlayınca wcye tutmaya çalışacağım ama şart da değil bu beceremezsek yapmam işte benim yalan olması muhtemel planlar
kız benim eşimin anneannesi ebeymiş 2 köyün tüm çocuklarını o doğurtmuşBu devirde hakkat doğurmak masraflı yabiz iyi ki büyütmüşüz bi tane
Acilden de ben korkuyorum diyince pet seklinde veriliyormuşTamam artık turnosol kağıdı taşıyalım yanımızda korkuya son
Hiç planım yok balım.bebekle ilgili şunu yapacağım dediğiniz neler var kızlar?bebek ağlayınca direnip sallamayacağım, kalkıp gezdirmeyeceğim meme kokusu ve kalp atışımın sesiyle bunu atlatmasını bekleyeceğim diyorum meme kokusu amniyon sıvısının kokusuyla aynıymış o yüzden sakinleşiyormuş diyollaaa. memede uyursa bez değişimiyle filan bir uyandırıp yatağında uyutacağım memede uyumaya alışmasını istemiyorum tabi bunu biraz canlandıktan sonra. tuvalet iletişimi noktasında da kaka için anlayınca wcye tutmaya çalışacağım ama şart da değil bu beceremezsek yapmam işte benim yalan olması muhtemel planlar
Benim de babamın teyzesi köyün ebesiymis deli ebe diyorlarmjskız benim eşimin anneannesi ebeymiş 2 köyün tüm çocuklarını o doğurtmuşrahmetli babaannemde ebelik yaparmış yakınlarını doğurtmuş tahmini olarak doğumun bize 30a patlayacağını duyunca dedim ah nenem sağ olsaydı
Valla korkuyorum dedim acıyor dedim çatır çıtır bakrı acımadıAcilden de ben korkuyorum diyince pet seklinde veriliyormuş
Onun riskini almıyorlar ben gittiğimde yanımdaki kadın ben kabul etmiyorum dedi ona kağıt imzalattıValla korkuyorum dedim acıyor dedim çatır çıtır bakrı acımadıama zeyynep kamil deki doktoru çok iyiydi ya ilki acıttı
inşallah bebeğe de bağlı birazBen bunların imkansız şeyler olmadığını düşünüyorum inşallah yaparsın
ayyyyy cinnetHiç planım yok balım.
Spontane akışına bırakıcam
Zaten kV ne desem de bildiğini okuyacak ben işteyken
En son bebekken nescafe içirmişti.
Bakmadan nasıl anlayacaklar zaten baktırmamak saçma ama işte ne desinlerOnun riskini almıyorlar ben gittiğimde yanımdaki kadın ben kabul etmiyorum dedi ona kağıt imzalattıtecrübe kazandik
İşlemi tam anlatsalar neden nasıl olduğunu insanlar daha az korkar kabul eder bir bilinmezlik oluyir ilk oluncaBakmadan nasıl anlayacaklar zaten baktırmamak saçma ama işte ne desinler
Muayene sonucunda yani dıştan ultrasonla veya elle muayene ile görünmeyecek şeyler o şekilde gözüküyor vajinal ultrasonla veya elle daha iyi anlıyorlar o yüzden her türlü alt şikayetinde bakmak zorundalar ne şikayet varsa onu kontrol ederler başka ne yapacaklarİşlemi tam anlatsalar neden nasıl olduğunu insanlar daha az korkar kabul eder bir bilinmezlik oluyir ilk olunca
aslında mantıken yer çekiminin etkisi pelvisin açılması filan doğumu kolaylaştırabilirBenim de babamın teyzesi köyün ebesiymis deli ebe diyorlarmjskadınları yatırarak değil ayakta tuvalete oturtur gibi dogurtuyormus
Aklımda şüphe kalacağına biraz içim çekilsinMuayene sonucunda yani dıştan ultrasonla veya elle muayene ile görünmeyecek şeyler o şekilde gözüküyor vajinal ultrasonla veya elle daha iyi anlıyorlar o yüzden her türlü alt şikayetinde bakmak zorundalar ne şikayet varsa onu kontrol ederler başka ne yapacaklar
Kadın yıllar önce tekniği çözmüş ama bebeği nasıl tutmuş acaba alttanaslında mantıken yer çekiminin etkisi pelvisin açılması filan doğumu kolaylaştırabilirbanu çiftçide okumuştum yıllar önce yatar pozisyonda doğuramayan ve sezaryene alınacak bir kadın ameliyathanede müsade edin deyip çömelip denemiş ve öyle doğurmuş. banu çiftçide herkesin doğumu kendine özel ve rahat ettiği pozisyon farklı kimseyle kendinizi kıyaslamayın filan diye hir yazı yazmıştı bu hikayeyi anlatıp.
Aynen balım.inşallah bebeğe de bağlı biraz
ayyyyy cinnetmodern çağda annelik o kadar zor ki çalışmasan sosyal hayattan izole olup kariyerine tekrar dönmek çok zor tek maaşla geçinmek çok zor çalışsan bebeğinin bakımı konusunda zorluk yaşıyorsun. çocuk da yaparım kariyer de olayı sadece şarkıda kolay
Maşallah3 4 saatte bir de zam gelmis 2699 olmuş
Emzirme dönemine gelene kadar bir maaş olurMaşallahsabaha 3000 olur
yani hemen fıt diye çıkmıyo yaKadın yıllar önce tekniği çözmüş ama bebeği nasıl tutmuş acaba alttan
humana ne ya cahil kaldım bilmiyorumAynen balım.
Oğlumda valla ucuz muydu her şey bilmiyorum ama hiç zorlanıp düşünmedik yani bir şeyi priması, hip maması ,humanası şimdi çok farklı.
Bak onda ücretsiz izin aldım evde sıkıldım şimdi de işte yorulcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?