- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.121
İdrar yolu enfeksiyonu olabılır belkı, haber beklıyoruz canımKızlar karnımın sağ alt tarafına bıçak saplanması şeklinde ağrı giriyor ya. Gündüzde oldu birkaç saat sürüp geçmişti. Şimdi yine başladı. Acile gidiyorumdua edin
Bacaklarını ayırmak biraz acıtıyor eliyle bastırınca da biraz acıyor ama muayene 2 dakika bile sürmüyor toplam 5 dakikada geçiyor aciAcı veren bir şey mi catalda elle muayene açıklık varmı diye bakarken ?
ben de çok seviyorum da cheat day yapıp pazar günleri daha çok karbonhidrata abanmayı düşünüyorum shdjdj çok kilo almak istemiyorum ya o yüzden yapıyorum
yok abla onu ben saldım artık shdhdh tabiki çikolata filan yediğimdeki kadar kötü değil ama hala 2 lafımdan 1i kusucam
Senin peşine takılalımYaaa ben 79 olmuşum şafak Kilis :))
Çok mantıklıBenimde kullanmadığım bi çöp kovası var onu kullanmadığımız tuvalete koyarım sonra eşime attırırım günlük yada günde 2 defa
Ben de kilo almak istemiyorum ama durduramıyorum kendimiben de çok seviyorum da cheat day yapıp pazar günleri daha çok karbonhidrata abanmayı düşünüyorum shdjdj çok kilo almak istemiyorum ya o yüzden yapıyorum
yok abla onu ben saldım artık shdhdh tabiki çikolata filan yediğimdeki kadar kötü değil ama hala 2 lafımdan 1i kusucam
Benim abim babama benzemiyorBenimki ultrasondan bile tam babası ya( ilk çocuk babaya benzer diyorlardı çevremdeki tüm insanların ilk bebeklerine bakıyorum babası :)
Instagramda atolyerakun var. Nakisli tulum yaptirmayi dusunuyorum oradanKızlar isimli hastane çıkışı yaptıran, yaptıracak olan var mı? Yaptıracaksanız nerden yaptıracaksınız? Bana link veya isimde söyler misiniz
Oglum bana benziyor. Ama 2 numara babaya benzeyecek gibiBenimki ultrasondan bile tam babası ya( ilk çocuk babaya benzer diyorlardı çevremdeki tüm insanların ilk bebeklerine bakıyorum babası :)
Bakayım canım bende bebekdesen var ora ile konuşmuştum fiyatıda iyi gelmişti bana. Tabi zam gelip duruyor.Instagramda atolyerakun var. Nakisli tulum yaptirmayi dusunuyorum oradan
Ay az önce bana da bunu yapmaya kalktı doktor yaptırmadım şok oldum . Vajinal muayeneyi kabul etmiyorum normalde bakalım açıklık olabilir vs dedi. Vajinal baya uzun süreyle baktı. Serviks 35mm dedi. Açıklık var mı dedim yok gibi dedi sonra elle bakmaya kalktı ben de baktırmadım hayır ne saçma ultrasonla göremediğini elle mi anlayacak. Elle muayene mi kaldıBacaklarını ayırmak biraz acıtıyor eliyle bastırınca da biraz acıyor ama muayene 2 dakika bile sürmüyor toplam 5 dakikada geçiyor aci
Açıklığı en iyi o şekilde anlıyorlar canım ben burada birinin yazısını okumuştum Leyla Nisan mi neydi kadın hastaneye gidiyor ulturasyonla bakıp yolluyorlar sürekli kadınin doğum sancıları gibi sancısı oluyor 3 gün falan kadın gidiyor bunlar yolluyor en son gidiyor ebe diyor ki açıklık var mı bakalım orada açıklık çıkıyor şeklinde gidiyordu sonu maalesef çok kötüydüAy az önce bana da bunu yapmaya kalktı doktor yaptırmadım şok oldum . Vajinal muayeneyi kabul etmiyorum normalde bakalım açıklık olabilir vs dedi. Vajinal baya uzun süreyle baktı. Serviks 35mm dedi. Açıklık var mı dedim yok gibi dedi sonra elle bakmaya kalktı ben de baktırmadım hayır ne saçma ultrasonla göremediğini elle mi anlayacak. Elle muayene mi kaldı
Ben bunu yakın zamanda doğum yapan herkese sordum, hiçbirine çatı muayenesi yapılmamış. Ebe olan arkadaşlarım, hemşire kuzenlerim, başka başka tanıdıklarım vs artık herkesin kendini ve bebeği takip ettirdiği düzenli bir doktoru var, gerek görmüyor artık doktorlar zaten takipli hastasıysa dediler.Ay az önce bana da bunu yapmaya kalktı doktor yaptırmadım şok oldum . Vajinal muayeneyi kabul etmiyorum normalde bakalım açıklık olabilir vs dedi. Vajinal baya uzun süreyle baktı. Serviks 35mm dedi. Açıklık var mı dedim yok gibi dedi sonra elle bakmaya kalktı ben de baktırmadım hayır ne saçma ultrasonla göremediğini elle mi anlayacak. Elle muayene mi kaldı
Ben vajinal muayene esnasında bayılacaktım az kalsın iğrençti ne kadar uzun sürdü çevirdi de çevirdi içimde bağırsakların engelliyo diyo orda bağırsak ne alaka ay çok kötü oldum ya. Elle nasıl açıklık anlaşılabilir aklım almıyor benim parmağıyla mı bakıyo yani boydan boya çok sağlıksız ultrasonla nasıl gözükmezAçıklığı en iyi o şekilde anlıyorlar canım ben burada birinin yazısını okumuştum Leyla Nisan mi neydi kadın hastaneye gidiyor ulturasyonla bakıp yolluyorlar sürekli kadınin doğum sancıları gibi sancısı oluyor 3 gün falan kadın gidiyor bunlar yolluyor en son gidiyor ebe diyor ki açıklık var mı bakalım orada açıklık çıkıyor şeklinde gidiyordu sonu maalesef çok kötüydüo yüzden ben hayır demedim
Hayır bide bu kadar erken haftada çatı muayenesi çok sağlıksız bence. Allah korusun ya kasılmayı doğumu tetiklese. Son haftalarda bile o çatı muayenesinden sonra direkt doğumu başlayan oluyorBen bunu yakın zamanda doğum yapan herkese sordum, hiçbirine çatı muayenesi yapılmamış. Ebe olan arkadaşlarım, hemşire kuzenlerim, başka başka tanıdıklarım vs artık herkesin kendini ve bebeği takip ettirdiği düzenli bir doktoru var, gerek görmüyor artık doktorlar zaten takipli hastasıysa dediler.
Orada rahim duvarının sert olması gerekiyor ya ona eliyle bakıyor parmağıyla ölçüsüne bakmıyor aslında benim vajinasmus geçmişim var ne hissettiğini anlıyorum ama çok kısa sürüyor en garanti yolu oBen vajinal muayene esnasında bayılacaktım az kalsın iğrençti ne kadar uzun sürdü çevirdi de çevirdi içimde bağırsakların engelliyo diyo orda bağırsak ne alaka ay çok kötü oldum ya. Elle nasıl açıklık anlaşılabilir aklım almıyor benim parmağıyla mı bakıyo yani boydan boya çok sağlıksız ultrasonla nasıl gözükmez
Ablamı da elle muayene etmişlerdi ve rahimde yumuşama tespit edilmişti. Belki öyle şeyler için bakılıyordur. Çatı muayenesi de galiba elle yapılıyorAy az önce bana da bunu yapmaya kalktı doktor yaptırmadım şok oldum . Vajinal muayeneyi kabul etmiyorum normalde bakalım açıklık olabilir vs dedi. Vajinal baya uzun süreyle baktı. Serviks 35mm dedi. Açıklık var mı dedim yok gibi dedi sonra elle bakmaya kalktı ben de baktırmadım hayır ne saçma ultrasonla göremediğini elle mi anlayacak. Elle muayene mi kaldı
Bu yaptıkları şey çatı muayenesi gibi değil erken doğum riski var mı rahim yumuşamış mi şeklinde bir muayyeneBen bunu yakın zamanda doğum yapan herkese sordum, hiçbirine çatı muayenesi yapılmamış. Ebe olan arkadaşlarım, hemşire kuzenlerim, başka başka tanıdıklarım vs artık herkesin kendini ve bebeği takip ettirdiği düzenli bir doktoru var, gerek görmüyor artık doktorlar zaten takipli hastasıysa dediler.
Hayır bide bu kadar erken haftada çatı muayenesi çok sağlıksız bence. Allah korusun ya kasılmayı doğumu tetiklese. Son haftalarda bile o çatı muayenesinden sonra direkt doğumu başlayan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?