- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.221
Kız maaşı ona versek stresten süt kesilirEmzirme dönemine gelene kadar bir maaş olur
Süt arttırdığı iddia edilen çayhumana ne ya cahil kaldım bilmiyorumöyle maalesef hayat gittikçe zorlaşıyor
yani hemen fıt diye çıkmıyo yabaşı gelince tutuyordur muhtemelen ne biliyim ben bir kere inek bir kerede kedi doğumu gördüm inek doğururken de evde kimse yoktu yengem kuzenimle beni de götürdü ahıra asıldık çektik sonra ağlayarak annemi aradım korkup max doğum bilgim budur
Rezene falan içeriz tahin helvası çok güzel süt yapıyormuşKız maaşı ona versek stresten süt kesilirbulgura abanırız boşver fakir işi.
valla o anı düşününce sezaryene daha da sıcak bakmaya başlıyorum kötü bir deneyimdi 13 yaşında hir çocuk içinBenden bilgilisin sn azından doğumda bir girişimin olmus
dut kurusu çayı su bulgur süt yapar bize diye umuyorum fiyatlarına bakıncaSüt arttırdığı iddia edilen çaybenzinle yarışıyor
Yine neler oldu yahu? Gecmis olsun kuzum. Sen bi kursun filan mi doktursen napsan? Nolmus peki. Niye okdr akinti olmus?Benim hastane 700 lira dedi
Şuan acildeyim su gelme şüphesiyle geldim doktorum acile git dedi
Herşey normal çıktı açıklık hiç yok şükürler olsun idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabilirmiş
Su normal çıktı fazla değil iki tane hastane gezdim iki ayrı doktor da normal dedi
Nst çekildi şimdi sonuç göstermek için bekliyorum
Kan ve idrarlarıda göstereceğim
Zeynep Kamil deyim bu arada ben böyle güler yüzlü ilgili ekip görmedim acillerde ya hiç gerilmedim
Doğum sancısı çeken biri var şuan öyle güzel telkin de ediyorlar ki nst de hepsine maşallah dedim yatarken
Zaten kh yemeyi özledim ben her şey yerimRezene falan içeriz tahin helvası çok güzel süt yapıyormuş
Bol su içmek, uyumak, dinlenmek ve dereotu filan süt yapıyor aslında.valla o anı düşününce sezaryene daha da sıcak bakmaya başlıyorum kötü bir deneyimdi 13 yaşında hir çocuk için
dut kurusu çayı su bulgur süt yapar bize diye umuyorum fiyatlarına bakınca
Aynı hissi göbeğimin yanında hissettim bir kaç kere ebe hanım eliyle elledi galiba kafasını yaslamış oraya dedi baskı yapiyordur oraya o yüzden aciyordurGöbek deliğimin etrafında sızı var kızlar. Böyle bir durum yaşayan var mı neden oluyor acaba? Geriliyormuş gibi sızlıyor batma hissi
Denizlili bir arkadaşım var o Trabzon hurmasınu kurutuyorlar her zaman yiyorlar öyle bir şey yapabilirsinZaten kh yemeyi özledim ben her şey yerimoğlumda da yine şeker yüklemesinden doğuma kadar aç kalmıştım doğuma kilo vererek girip çocukla beraber kilo almıştım doğumdan 3 gün sonra 67 olan ben 79 lara kadar çıkmıştım ne kadar özlediysem artık kh yemeyi
Ya o değil de trabzon hurması hastasıyım.
Oturunca 3-4 tane yerim öyle severim.
Doğumdan sonra inşallah hala olur pazarda markette.
Yoksa seneye kalacak hurma aşkım
Bol su içmek, uyumak, dinlenmek ve dereotu filan süt yapıyor aslında.
Stressiz olmak bir de.
Gormedim valla canim ya fazla piyasaya hakim değilimKız burda kaç kez yazdık vitazondan aldık diye.
Hb trnyl her zaman ucuz değil diye.
Neyse çıkacağı varmış o paranın.
İptal edebilirsen et.
Kargoya verildi onaylandı mı?
Ay sen hamilesin ve hatta doğurmak üzeresin. İnanamıyorum. Aylardır girmemişim. Nasıl sevindim. Gözün aydın. Allah sağlıkla, huzurla, vaktinde sağ salim kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Çok duygulandım. Çalışırken elektrikli lazım oluyor diyorlar. Bence acele etmeye gerek yok. Belki ihtiyaç duymayacaksın. Benim manuel tekli işimi görmüştü. Mochi de sadece meme terbiye olana kadarki süreçte lazım. Kontrolsüz süt üretimi olan bir dönem oluyor. O zaman fazla sütü toplamak için. İlk zamanlar sütüm yetmediğinde hastane tipi pompa kiralamıştık bir aylığına. O yettiKızlar ben oncekı gebelıgımde mochi almıstım, manuel o da bılıyosunuz, elektrıklı almaya gerek var mı sizce?
Yaa istanbul nemli ancak fırında filan kurur belki.Denizlili bir arkadaşım var o Trabzon hurmasınu kurutuyorlar her zaman yiyorlar öyle bir şey yapabilirsin
Allah iyiliğini versin güldürdün beni yaAklımda şüphe kalacağına biraz içim çekilsinben odaya yolladılar yan tarafta da nstye bağlı kadın varmış ama ben kadını makineyi falan hiç görmedim hayatımda ilk kez orada nst sesi duydum hiç bilmiyorum ya çatala çıktım nst sesi gerilim müziği gibi yavaşlayın yavaslayop hızlanıyor ya içimden diyorum Allah'ım korkudan sesler duyuyorum aklıma mukayyet ol sonra ebe beni kontrol ettikten sonra yana gitti nst bu ku dedim
Koca göbeğime nazae edeyler dimiYine neler oldu yahu? Gecmis olsun kuzum. Sen bi kursun filan mi doktursen napsan? Nolmus peki. Niye okdr akinti olmus?
Yok ben öyle şeyler düşünmüyorum memede uyumak isterse orda uyur ne yapmak istiyorsa yaparbebekle ilgili şunu yapacağım dediğiniz neler var kızlar?bebek ağlayınca direnip sallamayacağım, kalkıp gezdirmeyeceğim meme kokusu ve kalp atışımın sesiyle bunu atlatmasını bekleyeceğim diyorum meme kokusu amniyon sıvısının kokusuyla aynıymış o yüzden sakinleşiyormuş diyollaaa. memede uyursa bez değişimiyle filan bir uyandırıp yatağında uyutacağım memede uyumaya alışmasını istemiyorum tabi bunu biraz canlandıktan sonra. tuvalet iletişimi noktasında da kaka için anlayınca wcye tutmaya çalışacağım ama şart da değil bu beceremezsek yapmam işte benim yalan olması muhtemel planlar
kesinlikle doğum sonrası biraz dinlenip bebeği başkalarına emanet etmek ve uyumak lazım vücut ne kadar çabuk toparlanırsa o kadar kolay atlatırız o süreci. her şeyi kontrol altında tutmaya çalışmamak lazım o süreçteBol su içmek, uyumak, dinlenmek ve dereotu filan süt yapıyor aslında.
Stressiz olmak bir de.
yani orda uyumak isterse de illa yapıcak bir şey yokYok ben öyle şeyler düşünmüyorum memede uyumak isterse orda uyur ne yapmak istiyorsa yaparzaten sonra istesek de orda uyumaz
Genelde aynı doktorun asistanı olmuyorlar mı?Koca göbeğime nazae edeyler dimiiyiyim şükürler olsun geçti tüm endişem idrar yolu enfeksiyonu yaparmış bu hafta normal izleme de gel diğer şikayetlere de bakalım dedi doktor ya bayıldım doktorlara birine sordum adını dedim senden alayım randevu beni bulamazsın ben asistan dokturum demez mi şok oldum kırk yıllık doktorlara taş çıkarır valla yanında biri daha vardı sanırım asıl doktor oydu onunla muhatap bile olasım gelmedi iyiydi ama beni çeken bu olmuştu şansıma tüküreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?