2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Genelde aynı doktorun asistanı olmuyorlar mı?
Yok devlette değişiyor yavrum Bi bulduğun asistanı Bi daha bulamıyorsun hamile kalmadan önce yine Bi doktordan memnun kalmıştım oda asistan çıkmıştı sonra yine gittim inşallah odur diyerek başkası vardı, değişiyor günleri yani

Devlette asistan sürekli değişiyor evet sürekli farklı bölümlere veriyorlar

Amınn canım benımm, büyütmeeye calısıyoruz bebısı, ınsallah bu sefer sag salım hayırlısyla kucagıma alırımm, senın bebıs krese baslamıstır kesınn eskılerden bırını gormek duygulandırdı benı
Bebıs 9 aylık olana kadar calısmıcam, ınsallah mochı yeterlı olur, gerek olursa elektrıklı alırım sonra artık. Insallah sütüm olur tabı

Hiç dikkat etmedim bir dahakine edeyim geçmiş şu an

Yaa istanbul nemli ancak fırında filan kurur belki.
Zaten sonbahar meyvesi aralığın sonuna kalır inşallah.
Kurusu daha şekerlidir muhtemel suyu uçtuğu için.
Tuğba kuruyemiş var orada var çok şekerli olmuyor inşallah kalır da kalmazsa da aklında olsun

Arkadaşımın oğlu var sürekli yanından ayrılmıyordu 5 dakika uyuyor sonra uyanıyordu kimsede uyutamayinca
Arkadaşımin oğlu da göğsünde uyur beşiğinde uyumaz hep annesiyle yatar bugün ayıracam şu gün ayıracam diye diye 1 yaşına geldi çocuk şimdi hamile tekrar kara kara düşünüyor doktor 20. Haftaya gelmeden sütten kes yoksa erken doğum olur demiş oğlu da emmeden uykuya geçmiyor çok bunalmisti

Dun misafirliğe gittik bebek görmeye bebis erkek 2 aylık masallah çok tatlı ama bir dk durmuyor sürekli kucak istiyor. Ev sahibi mutfakla ilgilenirken bebeği bana emanet etti ya ne tutmasını biliyorum ne susturmasini pusete koyuyorum ağlıyor sürekli gezmek istiyor Allahim dedim benim ki de böyle olsa ne yapicam hic çocuk bakamıyorum aşırı gözüm korktu eşime diyorum ben vazgeçtim dogurmucam

Bir de o anne yanı değil de sepet beşik almıştı oğlu geceleri sık uyanmaya başlayınca beşikten almak zor oluyir diye kendi yatağında uyumatmaya başladı bu seferde yatağı duvara yasladı yastık falan koydu duvar tarafına kendi de bu tarafta kaldı bu sefer eşi çocuk ezilir çocuktan bana yer kalmadı diye salonda uyumaya başladı hala daha salonda uyuyor tatilde memlekete gidince orada tatile de gitmişler diyor ki 1 senenin üstüne 2 gece aynı yatakta uyuduk eşimle uyumaya ne kadar ihtiyacım varmış dedi

Ahahaha bu kararı almak için 6 ay gecikmedin mi

3 4 saatte bir de zam gelmis 2699 olmuş
Eylül indirimi ya gün içinde satış gerçekleştiği sürece rabet olduğundan dolayı fiyatı tekrar yukarı çekip defalarca sahte indirim turarı girerek Kırmızı Yeşil Mor etiketlerle üst sıralara çıkmaya çalışıyorlar.
Dün arkadaşım robot süpürge alacaktı 1 aydır indirimini bekliyordu 7000TL olan cihaz dün önce 9 bine çıktı sonra indirimde 8500 oldu.( Kırmızı indirim bilgisi geçti son 1 ayın en düşük fiyatı)
Elül-Ekim-Kasım indirim reklamlarına pek umut bağlamayın kızlar bir E-ticaret Uzmanı olarak tavsiyemdir.

Hiç planım yok balım.
Spontane akışına bırakıcam
Zaten kV ne desem de bildiğini okuyacak ben işteyken
En son bebekken nescafe içirmişti.
Benim premature doğmuş ikiz kuzenlerime 1,5 ay yeni ddoğduklarında bakmış olmak dışında hiç bebek tecrübem yok
8 yıllık öğretmenlik ve pedagojik formasyon eğitimimin 1 gram olsun etki gösterceğine inanarak doğum sonrasını düşünmemeye çalışıyorum.
Şimdi Kabızım , şişkinliğim var , idrar yolu enfksiyonum böbreğime vurdu, kusmalarım başladı. O kadar kendi dertlerimle meşgulum ki sonra doğsa daha bir rahatlıcam gibiyi

Kızlar Vitazonu tavsiye edenlere teşekkür ederim.Cidden fiyatları piyasanın çok altında
SKT ürünün yazıyor olmaları çok iyi
2 tane incia sepette indirim ile 100 TL'ye geldi.Tüm INCIA Siparişlerinde 2. Ürüne NET %50 İNDİRİM!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…