- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.241
Erkekler annelerine daha bağlı oluyor bu yüzden daha çok uyumak istiyoyani orda uyumak isterse de illa yapıcak bir şey yok
Yok devlette değişiyor yavrum Bi bulduğun asistanı Bi daha bulamıyorsun hamile kalmadan önce yine Bi doktordan memnun kalmıştım oda asistan çıkmıştı sonra yine gittim inşallah odur diyerek başkası vardı, değişiyor günleri yaniGenelde aynı doktorun asistanı olmuyorlar mı?
Devlette asistan sürekli değişiyor evet sürekli farklı bölümlere veriyorlarYok devlette değişiyor yavrum Bi bulduğun asistanı Bi daha bulamıyorsun hamile kalmadan önce yine Bi doktordan memnun kalmıştım oda asistan çıkmıştı sonra yine gittim inşallah odur diyerek başkası vardı, değişiyor günleri yani
o doğduğu anda mı başlıyo yaErkekler annelerine daha bağlı oluyor bu yüzden daha çok uyumak istiyobenim ki de erkek olunca
Arkadaşımın oğlu var sürekli yanından ayrılmıyordu 5 dakika uyuyor sonra uyanıyordu kimsede uyutamayincao doğduğu anda mı başlıyo ya
Ay sen hamilesin ve hatta doğurmak üzeresin. İnanamıyorum. Aylardır girmemişim. Nasıl sevindim. Gözün aydın. Allah sağlıkla, huzurla, vaktinde sağ salim kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Çok duygulandım. Çalışırken elektrikli lazım oluyor diyorlar. Bence acele etmeye gerek yok. Belki ihtiyaç duymayacaksın. Benim manuel tekli işimi görmüştü. Mochi de sadece meme terbiye olana kadarki süreçte lazım. Kontrolsüz süt üretimi olan bir dönem oluyor. O zaman fazla sütü toplamak için. İlk zamanlar sütüm yetmediğinde hastane tipi pompa kiralamıştık bir aylığına. O yetti
Hiç dikkat etmedim bir dahakine edeyim geçmiş şu anAynı hissi göbeğimin yanında hissettim bir kaç kere ebe hanım eliyle elledi galiba kafasını yaslamış oraya dedi baskı yapiyordur oraya o yüzden aciyordurgöbek çevrenizde sertlik var mı varsa ondan olabilir
Tuğba kuruyemiş var orada var çok şekerli olmuyor inşallah kalır da kalmazsa da aklında olsunYaa istanbul nemli ancak fırında filan kurur belki.
Zaten sonbahar meyvesi aralığın sonuna kalır inşallah.
Kurusu daha şekerlidir muhtemel suyu uçtuğu için.
Arkadaşımin oğlu da göğsünde uyur beşiğinde uyumaz hep annesiyle yatar bugün ayıracam şu gün ayıracam diye diye 1 yaşına geldi çocukArkadaşımın oğlu var sürekli yanından ayrılmıyordu 5 dakika uyuyor sonra uyanıyordu kimsede uyutamayinca
Bir de o anne yanı değil de sepet beşik almıştı oğlu geceleri sık uyanmaya başlayınca beşikten almak zor oluyir diye kendi yatağında uyumatmaya başladı bu seferde yatağı duvara yasladı yastık falan koydu duvar tarafına kendi de bu tarafta kaldı bu sefer eşi çocuk ezilir çocuktan bana yer kalmadı diye salonda uyumaya başladı hala daha salonda uyuyor tatilde memlekete gidince orada tatile de gitmişler diyor ki 1 senenin üstüne 2 gece aynı yatakta uyuduk eşimle uyumaya ne kadar ihtiyacım varmış dediArkadaşımin oğlu da göğsünde uyur beşiğinde uyumaz hep annesiyle yatar bugün ayıracam şu gün ayıracam diye diye 1 yaşına geldi çocukşimdi hamile tekrar kara kara düşünüyor doktor 20. Haftaya gelmeden sütten kes yoksa erken doğum olur demiş oğlu da emmeden uykuya geçmiyor çok bunalmisti
Ahahaha bu kararı almak için 6 ay gecikmedin miDun misafirliğe gittik bebek görmeye bebis erkek 2 aylık masallah çok tatlı ama bir dk durmuyor sürekli kucak istiyor. Ev sahibi mutfakla ilgilenirken bebeği bana emanet etti ya ne tutmasını biliyorum ne susturmasini pusete koyuyorum ağlıyor sürekli gezmek istiyorAllahim dedim benim ki de böyle olsa ne yapicam hic çocuk bakamıyorum aşırı gözüm korktu eşime diyorum ben vazgeçtim dogurmucam
Pendik- MedipolKızlar İstanbul Anadolu yakasında doğum için hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz ? Memnun musunuz
Ayy iğrenç muayne şekliParmağıyla bastırıyor zaten sertse açılma yok demek çok kısa sürüyor elini rahme kadar sokup kemiğe bakmıyor girişe dokunuyor bastırıyoriçim çekildi yazarken
Eylül indirimi ya gün içinde satış gerçekleştiği sürece rabet olduğundan dolayı fiyatı tekrar yukarı çekip defalarca sahte indirim turarı girerek Kırmızı Yeşil Mor etiketlerle üst sıralara çıkmaya çalışıyorlar.3 4 saatte bir de zam gelmis 2699 olmuş
Benim premature doğmuş ikiz kuzenlerime 1,5 ay yeni ddoğduklarında bakmış olmak dışında hiç bebek tecrübem yokHiç planım yok balım.
Spontane akışına bırakıcam
Zaten kV ne desem de bildiğini okuyacak ben işteyken
En son bebekken nescafe içirmişti.
Tamamdır yazcamCnm banada yaz mutlaka doktor ne derse yrn çalışıyorum ona göre bnde giderim doktora hemn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?