2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Duygularımızla oynuyorlar

Kullanıcı yorumları çok azdı ikilemde kaldım açıkcası
Bepanthol ve mustele mı denesem ilk diyorum
hemen incia ile aklıma giriyorsun beni cezbediyorsun
Hametan kullanabilirsin o da iyilerden. Ben sebamed aldım bide incia alcam doğal içerikli kullanma taraftarıyım ama ne olur bilmiyorum

Amin amin. Bir şey kalmamış artık sağlıkla, sıhhatle gelsin inşallah. Ocak sonunda iki yaşını dolduracak. Kreşe vermedim. Tedaviden uzun zaman önce işte ayrılmıştım. Şimdi zaten gözüyle ilgili durumdan dolayı da ekstra bir koşturmacamız olduğu için biraz daha büyümesini bekliyorum. Zaman ne gösterir bakalım. Bence yeter. Yetmeyeceğini düşünürsen de hastane tipi kiralama işini düşün. Diğeri sonra elinde kalacak. İkinci el satış işi de zorlaştı, komisyona zamdı, hizmet bedeliydi, kargo zamlarıydı şuydu buydu derken. Bebek varsa süt de vardır. Hastane çantasına mama, biberon falan koyma. Hatta bebek doğup bunlar gerekmedikçe alma. Evet belki ilk zamanlar biraz zorlayabilir ama "Gelmezse" ihtimaline hazırlanmak bile süte mani oluyor bence. Süt işi tamamen psikoloji işi. Prolaktin beyinde salgılanıyor. Sen kendini iyiye şartla. Yetmezse hastanede verirler mama ya da zaten o zaman isterler senden ama hiç gerek kalmayacak bence, güzel şeyler düşün. Güzel anların hayalini kur. Bunu hepimiz hak ettik

Hametan kullanabilirsin o da iyilerden. Ben sebamed aldım bide incia alcam doğal içerikli kullanma taraftarıyım ama ne olur bilmiyorum
Incia pişik kremi o kadar etkisiz ki sonrasında kendime el kremi olarak kullandım çöpe atmamak için. Weleda'yı bir araştırıp bakabilirsiniz kızlar. Burada nedense pek adı geçmiyor ama alerjik bir bebekle bol pişik deneyimi olan biri olarak Mustela, Sudocrem, Bephantol baby yani içeriği temiz değil diye kullanmam dediğim her şeyi kullanmak zorunda kaldım. Zorunlu hallerde bunlardan zaten kaçış yok, temiz içerikliler bir noktaya kadar işe yaradığı için kötüleştiğinde mecburen kötünün iyisi bir şeyler alıyorsunuz ama günlük düzenli pişik önleyici olarak Weleda'dan memnunum

Trendyolda 1040 tane yorum var
farklı satıcıya baktım demekki.
Verdim incia siparşlerimi bu ay başka birşey almyacağım kredi kartımı 20.000'e indirdim sıfılayana kadar kupon ve indirimlere gözümü kulağımı kapatacağım

Kızlar pişik kremi ne aldınız?
dermocine pişik kremi eczacılar odası tarafından üretilen bir pişik kremi bir yakınım kullandı oğlu bildiğin kanıyordu pisikten bu kremle şifa buldu. bir de desitinin mor olanı en geçmeyen yarayı geçirir yatak yarasını bile geçiriyor doğal içerik diye geçiyor ikiside.

Ay madem elim değmiş, Sohrab vesilesiyle sayfaya gelmiş bulundum, bari bir hayrım dokunsun. 19 ayda memnun kaldıklarımı yazayım, belki bir işine yarayan olur
En çok kullandığım ve memnun kaldığım şeyler
  • Incia baby foam shampoo (bir yaşından sonra Incia gel shampoo'ya geçtik)
  • Bol bol her çeşit ölçü ve kalınlıkta müslin örtü (Havlu yerine bile kullanıyorum bazen, özellikle tatilde),
  • Bolca penye kumaşından ağız mendili (çok terleyen bebek için sırtına terini alsın diye de kullandım/kullanıyorum)
  • Yoyko park yatak (Hem ölçü olarak büyük, hem güvenli, hem gittiğimiz her yere taşıdık. Yerini yadırgama derdi de olmadı)
  • Joie Litetrax 4 bebek arabası (travel system olmadan tek başına da alıp pusetini ikinci el uyguna ya da tanıdıktan bulabilirseniz o şekilde halledebilirsiniz)
  • Fiyatı çok uçmuş ama şu termos ek gıdaya başladığından beri adeta nimet. Sadece yola gidince değil dışarı çıktığınızda uzun süre vakit geçirebilmeyi de kolaylaştıran bir şey. Uzun süre sıcak tutuyor yemeğini

Yani zaten bebeğe bağlı bu durum. Başından beri de bunu savunuyorum elimden geldiğince doğal içerikli kullanmaya çalışcam ama bebeğe göre şekillenecek. O yüzden kesinliklikle kullanılmamalı da demiyorum

Ahahaha bu kararı almak için 6 ay gecikmedin mi
Hahaha evet biraz öyle oldu eşimde diyor sacmalama ne vazgecmesi
Yaaa suan bütün hayallerimi yıktın bende supurge indirimi bekliyorum beklemeyeyim mi
Bende tesekkur ederim dun ki kazığın üstüne iyi geldi pişik kremiyle gogus ucu kremi aldım bir onlar kalmıştı ise yarar

Bende bugün bu termosu gördüm HP indirimli halde üstelik
kalitesinden boyutundan memnun kaldın mı geçen termos boyutlarını konuştuk grupta hem boyutu yeterli olsun hemde bize ekstra ağırlık yapmasın istiyorduk. 450 ml yeterli mi?

Çok memnunum, bence yeterli. Hala kullanıyorum. Yarısına kadar dolduruyorum o kadarını yiyor anca. Büyüdüğünde de kullanılır. Aslında bunun biraz daha küçük ve şık görünümlüsü (kırmızı ve beyazı olan) vardı. Onu alacaktık ama o dönemki anne grubundan bir arkadaş aldırmadı. Ablası kullanıyormuş. Fazla uzun süre sıcak tutamıyormuş. Bunun ikincisini almadığıma pişmanım çünkü yoğurdu da soğuk tutuyor. Yanıma hem yemeğini hem yoğurdunu alıp dışarıda daha uzun vakit geçirebilirdim

canım sen süpürgeni al bence . fiyatı şuan ideal. ( Satıcı TEKNOSA ) kendi sayfasında daha pahalı.
Dün nişanlı iş arkadaşımızada tavsiye ile bunu aldırdık. Model isimleri çok yakın olduğu için hangi marka model bakacağını bilememişti. Yeni alan arkadaşımda çok memnun annem evde hergün süpürgeyi izliyor terapi gibi hissdiyormuş diyince hemen aldı.Fiyatlar artar diye düşünüyorum.Ekim ve Kasım indirmlerinde gerçekten indirim olabilir yada ciddi yükseltip düşürdük ayağına yatabilir satıcılar. Ben fırsatım varsa işimi şansa bırakmazdım.

Ben o zaman bunu kaçırmıyım. ( Hepsipay paracıklarla 300'e geliyor)
Allahım biri beni durdursun para harcamak istemiyorum.Ama dayanamıyorummmmmm

Tabii anladım. Ben de öyle düşünerek Incia alıp sonra zor durumda kalıp eczaneden Sudocrem almak zorunda kalmıştım. O yüzden Weleda önerdim. Organiğe de pek inanmıyorum ama organik diye geçiyor bu. Yine de insan araştırıp kendi içine sineni alıyor çünkü analık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…