- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.281
Ah ah annelerimiz bizi incialarla mı büyüttüTabii anladım. Ben de öyle düşünerek Incia alıp sonra zor durumda kalıp eczaneden Sudocrem almak zorunda kalmıştım. O yüzden Weleda önerdin. Organiğe de pek inanmıyorum ama organik diye geçiyor bu. Yine de insan araştırıp kendi içine sineni alıyor çünkü analık
Çok güzel linkler paylaşılmışHahaha evet biraz öyle oldueşimde diyor sacmalama ne vazgecmesi
Yaaa suan bütün hayallerimi yıktın bende supurge indirimi bekliyorum beklemeyeyim mi
Bende tesekkur ederim dun ki kazığın üstüne iyi geldipişik kremiyle gogus ucu kremi aldım bir onlar kalmıştı ise yarar
Bebeğim sen bilirsin genelde lansinoh göğüs ucu kreminden memnunlar. Listelenin başına temiziçerikli pişik kremlerinin ismini yazdıydım ordan da bakabilirsin. Artık bebek doğduktan sonra ona ne iyi gelirse ona göre devam edersinÇok güzel linkler paylaşılmışama ben şimdi pişik önleyici, pişik kremi ve meme ucu için kremi hangi marka alayım
Çok güzel linkler paylaşılmışama ben şimdi pişik önleyici, pişik kremi ve meme ucu için kremi hangi marka alayım
Şimdi çıktım, olabilir arada öyle his dedi, bebeği o anda asagida tekmeledigini hissediyorum dedim, normal dedi arada baskı hissediyorsan canımCnm banada yaz mutlaka doktor ne derse yrn çalışıyorum ona göre bnde giderim doktora hemn
Nst de sancı çıkmadı servikal uzunluk da iyi dedi 35mm. İdrar ve kan aldı ama zaten aksef kullanıyorum 5 gündür. Onda da enfeksiyon çıkmamış. Eve geri geldik. Ağrı geçti çok şükür ama neden oldu bilmiyorumT turuncuportakall bir sorun yok dimi yazdın mı kaçırdım ben okudum yazılanları ama yazmamışsın sanırım iyi misin?
Geçmiş olsun kuzumBenim premature doğmuş ikiz kuzenlerime 1,5 ay yeni ddoğduklarında bakmış olmak dışında hiç bebek tecrübem yok
8 yıllık öğretmenlik ve pedagojik formasyon eğitimimin 1 gram olsun etki gösterceğine inanarak doğum sonrasını düşünmemeye çalışıyorum.
Şimdi Kabızım , şişkinliğim var , idrar yolu enfksiyonum böbreğime vurdu, kusmalarım başladı. O kadar kendi dertlerimle meşgulum ki sonra doğsa daha bir rahatlıcam gibiyi
Hem inciaKızlar pişik kremi ne aldınız?
Evet canım özel sektörde 8 yıl biyoloji öğretmenliği - ve kurum müdürlüğü yaptıktan sonra E-ticaret sektörüne yöneldim.Geçmiş olsun kuzum
Biyoloji öğretmenliğinden e ticarete mi geçiş yaptın?
Hem incia
Hem mustela 123 yazanı 50 mg aldım
27 28. Haftada yıkar ütüleriz diye konuştuk annemleKızlar bebişin kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz
Canımsın ınslalah, dua et bızeAmin amin. Bir şey kalmamış artık sağlıkla, sıhhatle gelsin inşallah. Ocak sonunda iki yaşını dolduracak. Kreşe vermedim. Tedaviden uzun zaman önce işte ayrılmıştım. Şimdi zaten gözüyle ilgili durumdan dolayı da ekstra bir koşturmacamız olduğu için biraz daha büyümesini bekliyorum. Zaman ne gösterir bakalım. Bence yeter. Yetmeyeceğini düşünürsen de hastane tipi kiralama işini düşün. Diğeri sonra elinde kalacak. İkinci el satış işi de zorlaştı, komisyona zamdı, hizmet bedeliydi, kargo zamlarıydı şuydu buydu derken. Bebek varsa süt de vardır. Hastane çantasına mama, biberon falan koyma. Hatta bebek doğup bunlar gerekmedikçe alma. Evet belki ilk zamanlar biraz zorlayabilir ama "Gelmezse" ihtimaline hazırlanmak bile süte mani oluyor bence. Süt işi tamamen psikoloji işi. Prolaktin beyinde salgılanıyor. Sen kendini iyiye şartla. Yetmezse hastanede verirler mama ya da zaten o zaman isterler senden ama hiç gerek kalmayacak bence, güzel şeyler düşün. Güzel anların hayalini kur. Bunu hepimiz hak ettik
Ben bugün yıkıyorum da acaba erken mi diye düşündüm27 28. Haftada yıkar ütüleriz diye konuştuk annemle
BalımsınAy madem elim değmiş,Sohrab vesilesiyle sayfaya gelmiş bulundum, bari bir hayrım dokunsun. 19 ayda memnun kaldıklarımı yazayım, belki bir işine yarayan olur
En çok kullandığım ve memnun kaldığım şeyler
- Incia baby foam shampoo (bir yaşından sonra Incia gel shampoo'ya geçtik)
- Bol bol her çeşit ölçü ve kalınlıkta müslin örtü (Havlu yerine bile kullanıyorum bazen, özellikle tatilde),
- Bolca penye kumaşından ağız mendili (çok terleyen bebek için sırtına terini alsın diye de kullandım/kullanıyorum)
- Yoyko park yatak (Hem ölçü olarak büyük, hem güvenli, hem gittiğimiz her yere taşıdık. Yerini yadırgama derdi de olmadı)
- Joie Litetrax 4 bebek arabası (travel system olmadan tek başına da alıp pusetini ikinci el uyguna ya da tanıdıktan bulabilirseniz o şekilde halledebilirsiniz)
- Fiyatı çok uçmuş ama şu termos ek gıdaya başladığından beri adeta nimet. Sadece yola gidince değil dışarı çıktığınızda uzun süre vakit geçirebilmeyi de kolaylaştıran bir şey. Uzun süre sıcak tutuyor yemeğini
baby plus Vakumlu Çift Taraflı Bebek Mama Saklama Termosu 450 ml - ebebek
baby plus Vakumlu Çift Taraflı Bebek Mama Saklama Termosu 450 ml uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bence tam vaktiBen bugün yıkıyorum da acaba erken mi diye düşündüm27+1 haftalığız ütüsünu de yavaş yavaş yaparım artık
Mustela ve hametan mavi kesin çözüm diyorlar ama hametan tamamen temiz değil. Musteladan emin değilim.Kullanıcı yorumları çok azdı ikilemde kaldım açıkcası
Bepanthol ve mustele mı denesem ilk diyorum
hemen incia ile aklıma giriyorsun beni cezbediyorsun
Bakalım hangisi iyi gelecek bende mustela ve incia aldım. Çok gerekirse hametan mavi alırım.Hametan kullanabilirsin o da iyilerden. Ben sebamed aldım bide incia alcam doğal içerikli kullanma taraftarıyım ama ne olur bilmiyorum
Satış için kargo 62 tl den mi başlıyor?Amin amin. Bir şey kalmamış artık sağlıkla, sıhhatle gelsin inşallah. Ocak sonunda iki yaşını dolduracak. Kreşe vermedim. Tedaviden uzun zaman önce işte ayrılmıştım. Şimdi zaten gözüyle ilgili durumdan dolayı da ekstra bir koşturmacamız olduğu için biraz daha büyümesini bekliyorum. Zaman ne gösterir bakalım. Bence yeter. Yetmeyeceğini düşünürsen de hastane tipi kiralama işini düşün. Diğeri sonra elinde kalacak. İkinci el satış işi de zorlaştı, komisyona zamdı, hizmet bedeliydi, kargo zamlarıydı şuydu buydu derken. Bebek varsa süt de vardır. Hastane çantasına mama, biberon falan koyma. Hatta bebek doğup bunlar gerekmedikçe alma. Evet belki ilk zamanlar biraz zorlayabilir ama "Gelmezse" ihtimaline hazırlanmak bile süte mani oluyor bence. Süt işi tamamen psikoloji işi. Prolaktin beyinde salgılanıyor. Sen kendini iyiye şartla. Yetmezse hastanede verirler mama ya da zaten o zaman isterler senden ama hiç gerek kalmayacak bence, güzel şeyler düşün. Güzel anların hayalini kur. Bunu hepimiz hak ettik
Kargo limiti doldu mu incia da?Ben iki çeşit rolonunu da aldım. Hatta biri karbonatlı beyazlatıcı etkili.farklı satıcıya baktım demekki.
Verdim incia siparşlerimi bu ay başka birşey almyacağım kredi kartımı 20.000'e indirdim sıfılayana kadar kupon ve indirimlere gözümü kulağımı kapatacağım
Geçmiş olsun canım baya telaş yaptın.Nst de sancı çıkmadı servikal uzunluk da iyi dedi 35mm. İdrar ve kan aldı ama zaten aksef kullanıyorum 5 gündür. Onda da enfeksiyon çıkmamış. Eve geri geldik. Ağrı geçti çok şükür ama neden oldu bilmiyorum
Aramizda 50 yapan oldu galiba ama genel olarak 75 lik yapıldı diye hatırlıyorum canımMustela ve hametan mavi kesin çözüm diyorlar ama hametan tamamen temiz değil. Musteladan emin değilim.
Bakalım hangisi iyi gelecek bende mustela ve incia aldım. Çok gerekirse hametan mavi alırım.
Satış için kargo 62 tl den mi başlıyor?
Dün basit bir evrak gönderdim ona bile 62 aldı PTT hatta dediki en düşük ücret bu satış yapanlar nasıl yapıp kar ediyor. Bilgin varsa aydınlatır mısın?
Çocuk olmadan evi biraz azaltmak istiyorum.
Kargo limiti doldu mu incia da?Ben iki çeşit rolonunu da aldım. Hatta biri karbonatlı beyazlatıcı etkili.
Geçmiş olsun canım baya telaş yaptın.
50 mg şeker duymadım balım.
Genelde 75 yapıyor doktorlar.
Eskiden mi bir ara önce 50 sonra 100 mü yapılıyordu ne.
Alışveriş tamamlanıp deterjan alınınca ancakKızlar bebişin kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz
Aslında bende kıyafetlerini pek tamamlamadim ama Yenidoğanlar hazır olunca yıkayalım dedim bir kaç tane kaldı zatenAlışveriş tamamlanıp deterjan alınınca ancakdaha ortada eksik kıyafet ve deterjan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?