2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ah ah annelerimiz bizi incialarla mı büyüttü
Bir kalıp sabun , zengin bebişi Dalin
Pişiğe ya pudra koymuşlardır yada arko krem
Şampuanda incia bir denemek için aldım. Pişikte mustela aldım bakalım memnun kalırım umarım. Şimdi yok yok desekkte dediğin gibi %100 organik olan bir yerde işimiiz görmeyince mecbur piyasayı turlarız zaten . Ben realist davrandım birazcık

Çok güzel linkler paylaşılmış ama ben şimdi pişik önleyici, pişik kremi ve meme ucu için kremi hangi marka alayım

Çok güzel linkler paylaşılmış ama ben şimdi pişik önleyici, pişik kremi ve meme ucu için kremi hangi marka alayım
Bebeğim sen bilirsin genelde lansinoh göğüs ucu kreminden memnunlar. Listelenin başına temiziçerikli pişik kremlerinin ismini yazdıydım ordan da bakabilirsin. Artık bebek doğduktan sonra ona ne iyi gelirse ona göre devam edersin

Meme ucu için lansinoh düşünüyorum ama daha karar vermedim.
Mustela bir deneyelim bakalım etki etmezse sıra sıra diğerlerini denerim.

T turuncuportakall bir sorun yok dimi yazdın mı kaçırdım ben okudum yazılanları ama yazmamışsın sanırım iyi misin?
Nst de sancı çıkmadı servikal uzunluk da iyi dedi 35mm. İdrar ve kan aldı ama zaten aksef kullanıyorum 5 gündür. Onda da enfeksiyon çıkmamış. Eve geri geldik. Ağrı geçti çok şükür ama neden oldu bilmiyorum

Geçmiş olsun kuzum
Biyoloji öğretmenliğinden e ticarete mi geçiş yaptın?
Kızlar pişik kremi ne aldınız?
Hem incia
Hem mustela 123 yazanı 50 mg aldım

Oto koltuğu arayanlar vardı kaçırmasınlar bunu. Biz iki üç ay önce maxi cosi mica aldık 8500 civarıydı. Sonra zamlandı zaten. Biz alırken bu 10bindi. Mica eco modeli

Geçmiş olsun kuzum
Biyoloji öğretmenliğinden e ticarete mi geçiş yaptın?

Hem incia
Hem mustela 123 yazanı 50 mg aldım
Evet canım özel sektörde 8 yıl biyoloji öğretmenliği - ve kurum müdürlüğü yaptıktan sonra E-ticaret sektörüne yöneldim.
3.yılıma giriyorum sektörde iyikide özeldeki öğretmenliği bırakmışım diyorum. Kariyer olanağı yok zaten müdürlüğün ötesi yok .Özeldeki müdürlüğün bir cazibesi yok.Çalışma şartları veli talepleri öğrenci problemleri beni farklı sektöre yöneltti.
İyi ki farklı alana geçiş yapmışım diyorum . 1 yıla yakındır yazılım eğitim programları bile almaya başladım çok keyifli geçiyor.

Kızlar bu arada doktorumun sekreteri ile görüştüm Salı günü muayenem var şeker yüklemesi de yapılacak mı aç mı geleyim diye. Tok gel demiş 50lik yapacaklarmış. Onda da iki kez mi kan alıyorlar.50lik yaptıranların nasıl oldu

Son düzenleme:
Canımsın ınslalah, dua et bıze masallah kocamn olmus, gozpreoblemı de en yakın zamanda duzelır ınsallah Rabbım sifa versın ıkızlerın erken dogumunda bıle sütümm geldı, ınsallah bunda da gelır dıyorum pozıtof dusunuyorum, dedıgın gıbı elektrıklıye ıhtıyac olursa kiralarım

Balımsın

Kullanıcı yorumları çok azdı ikilemde kaldım açıkcası
Bepanthol ve mustele mı denesem ilk diyorum
hemen incia ile aklıma giriyorsun beni cezbediyorsun
Mustela ve hametan mavi kesin çözüm diyorlar ama hametan tamamen temiz değil. Musteladan emin değilim.
Hametan kullanabilirsin o da iyilerden. Ben sebamed aldım bide incia alcam doğal içerikli kullanma taraftarıyım ama ne olur bilmiyorum
Bakalım hangisi iyi gelecek bende mustela ve incia aldım. Çok gerekirse hametan mavi alırım.
Satış için kargo 62 tl den mi başlıyor?
Dün basit bir evrak gönderdim ona bile 62 aldı PTT hatta dediki en düşük ücret bu satış yapanlar nasıl yapıp kar ediyor. Bilgin varsa aydınlatır mısın?
Çocuk olmadan evi biraz azaltmak istiyorum.
farklı satıcıya baktım demekki.
Verdim incia siparşlerimi bu ay başka birşey almyacağım kredi kartımı 20.000'e indirdim sıfılayana kadar kupon ve indirimlere gözümü kulağımı kapatacağım
Kargo limiti doldu mu incia da?Ben iki çeşit rolonunu da aldım. Hatta biri karbonatlı beyazlatıcı etkili.
Geçmiş olsun canım baya telaş yaptın.
50 mg şeker duymadım balım.
Genelde 75 yapıyor doktorlar.
Eskiden mi bir ara önce 50 sonra 100 mü yapılıyordu ne.

Aramizda 50 yapan oldu galiba ama genel olarak 75 lik yapıldı diye hatırlıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…