- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.301
Benim de yeni doğan eksik sadece bir 8 lı takım varAslında bende kıyafetlerini pek tamamlamadim ama Yenidoğanlar hazır olunca yıkayalım dedim bir kaç tane kaldı zaten
Hatırlamıyorum ki Bu unutkanlık başıma bela az önce söylediğimi bile hatırlamıyorum oysaki o kadar ince detayı bile hatırlardim
Sen yenidoğani tamamla öyle yıkaBenim de yeni doğan eksik sadece bir 8 lı takım var
Off ya yaş kaç?Hatırlamıyorum ki Bu unutkanlık başıma bela az önce söylediğimi bile hatırlamıyorum oysaki o kadar ince detayı bile hatırlardim
Canım kargo ücretleri satıcılar için aşırı aşırı yüksek şuan.Mustela ve hametan mavi kesin çözüm diyorlar ama hametan tamamen temiz değil. Musteladan emin değilim.
Bakalım hangisi iyi gelecek bende mustela ve incia aldım. Çok gerekirse hametan mavi alırım.
Satış için kargo 62 tl den mi başlıyor?
Dün basit bir evrak gönderdim ona bile 62 aldı PTT hatta dediki en düşük ücret bu satış yapanlar nasıl yapıp kar ediyor. Bilgin varsa aydınlatır mısın?
Çocuk olmadan evi biraz azaltmak istiyorum.
Kargo limiti doldu mu incia da?Ben iki çeşit rolonunu da aldım. Hatta biri karbonatlı beyazlatıcı etkili.
Geçmiş olsun canım baya telaş yaptın.
50 mg şeker duymadım balım.
Genelde 75 yapıyor doktorlar.
Eskiden mi bir ara önce 50 sonra 100 mü yapılıyordu ne.
25Off ya yaş kaç?
Benim hafıza da pek fena
Bende hiç bir şey hatırlamıyorum
Ben şimdi bekliyorum 2. Kan vermeye, bana 50 lik yaptı doktorumAramizda 50 yapan oldu galiba ama genel olarak 75 lik yapıldı diye hatırlıyorum canım
Yok kuzum ben de 75 dun yaptirdim.
Muhtemelen 75 lik yapar bende 8de gitmiştim 3 gün geri de olması pek önemli değil dediği gibi kızlar biraz daha küçük oluyor bende doğduğum zaman çok küçükmüşumKızlar bız de kontrolden geldık, agrım buyuk olcude yok artık, endol ve nıdıcard ıse yaradı, rahım uzunlugum da 39mm cıktı, hunılesme de kapanmaya baslamıs, ama yıne de doktor cıger gelıstırıcı yapacak, yarın ılk dozu olcam, 24 saat sonra da ıkıncı doz yapılcak, serklaj guzel tutuyor dedı, cok sukur rahat ayrıldım.. Haftaya cuma da sabah 8 de gel dedı ac karna şeker yuklemesı yapılcakbu arada benım bebıs de 3 gun geriden gelıyormus,oneml deıl mınyon olcak dedı, kızlar kucuk oluyor genelde dedi
onuda alıcam . bide sudocrem küçük boylarını hangisi faydalı gelirse ihtiyacıma göre bebişimin ponçik minnoş poposuna göre hareket ederim.Pişik kremi ise Bepanthol musteladan daha iyi duydum
Amin inşallah hepsi sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün canımCanımsın ınslalah, dua et bızemasallah kocamn olmus, gozpreoblemı de en yakın zamanda duzelır ınsallah Rabbım sifa versın ıkızlerın erken dogumunda bıle sütümm geldı, ınsallah bunda da gelır dıyorum pozıtof dusunuyorum, dedıgın gıbı elektrıklıye ıhtıyac olursa kiralarım
Son halini bilmiyorum. En son zıvanadan çıkınca bıraktım. Satmak satmamaktan daha çok zarar ettirecek neredeyseSatış için kargo 62 tl den mi başlıyor?
Dün basit bir evrak gönderdim ona bile 62 aldı PTT hatta dediki en düşük ücret bu satış yapanlar nasıl yapıp kar ediyor. Bilgin varsa aydınlatır mısın?
Çocuk olmadan evi biraz azaltmak istiyorum.
Bence ney almazsak onu alacağız gibime geliyoronuda alıcam . bide sudocrem küçük boylarını hangisi faydalı gelirse ihtiyacıma göre bebişimin ponçik minnoş poposuna göre hareket ederim.
Benim kızın deterjanı var. Kıyafeti yokAlışveriş tamamlanıp deterjan alınınca ancakdaha ortada eksik kıyafet ve deterjan var
hepsiparalaı biriktirip harcayamadan süreleri geçiyordu.Sonunda kullanabildim çok mutluyum.
Bitmiyor kiKızlar eksikler neden bitmiyor? Alıyorum alıyorum bir türlü bitmiyor, geçen ay ve bu ay çok bir şey almama rağmen kredi kartı asgarisi 8bin geldi bir şok yaşadım
Sanırım oyle yapıcak 75, ıkıncı detaylı kotnrolunu de o zaman yaparım dedı.. Cok sukur bugun mutlu ayrıldımMuhtemelen 75 lik yapar bende 8de gitmiştim 3 gün geri de olması pek önemli değil dediği gibi kızlar biraz daha küçük oluyor bende doğduğum zaman çok küçükmüşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?