2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım kargo ücretleri satıcılar için aşırı aşırı yüksek şuan.
Trenyol-HB özel anlaşma yaptığı için oradaki ücretler bize 20-30 TL yansıtılıyor kalan tutar firmadan kesiliyor.Garip bir işleyiş var malesef ki.
Vitazonda galiba sabit kargo anlaşması vardı 32TL civarı kapıda ödeme alacaklar kargoyu .Ben sepeti sırf 30TL'den kar etmek için 450TL'ye tamamlamadım sepeti..Hem incia hemde mustelayı denemek için bana yeterliydi bu aldıklarım

Eklentiler

• vitazon.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 41
Off ya yaş kaç?
Benim hafıza da pek fena
Bende hiç bir şey hatırlamıyorum
25 ben hamile kalınca unutkanlık başladı inşallah gececi olur o kadar üniversitedeki sınavlara çalışıp sayfalarca ezber yapardım şimdi olsa yapamam ki

Kızlar bız de kontrolden geldık, agrım buyuk olcude yok artık, endol ve nıdıcard ıse yaradı, rahım uzunlugum da 39mm cıktı, hunılesme de kapanmaya baslamıs, ama yıne de doktor cıger gelıstırıcı yapacak, yarın ılk dozu olcam, 24 saat sonra da ıkıncı doz yapılcak, serklaj guzel tutuyor dedı, cok sukur rahat ayrıldım.. Haftaya cuma da sabah 8 de gel dedı ac karna şeker yuklemesı yapılcak bu arada benım bebıs de 3 gun geriden gelıyormus,oneml deıl mınyon olcak dedı, kızlar kucuk oluyor genelde dedi

Muhtemelen 75 lik yapar bende 8de gitmiştim 3 gün geri de olması pek önemli değil dediği gibi kızlar biraz daha küçük oluyor bende doğduğum zaman çok küçükmüşum

Amin inşallah hepsi sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün canım
Son halini bilmiyorum. En son zıvanadan çıkınca bıraktım. Satmak satmamaktan daha çok zarar ettirecek neredeyse

onuda alıcam . bide sudocrem küçük boylarını hangisi faydalı gelirse ihtiyacıma göre bebişimin ponçik minnoş poposuna göre hareket ederim.
Bence ney almazsak onu alacağız gibime geliyor Instagram da takip ettiğim biri vardı sürekli mustela önerdi sonra dedi Bepanthol ondan daha güzel

Alışveriş tamamlanıp deterjan alınınca ancak daha ortada eksik kıyafet ve deterjan var
Benim kızın deterjanı var. Kıyafeti yok
Benim daha bebişin odası yok dolabı yok şifonyeri yok.Kıyafeti olsa yıkayıp ütüleyip asacak yerim yokmuş
Neyin rahatlığı bendeki anlamadım.

Muhtemelen 75 lik yapar bende 8de gitmiştim 3 gün geri de olması pek önemli değil dediği gibi kızlar biraz daha küçük oluyor bende doğduğum zaman çok küçükmüşum
Sanırım oyle yapıcak 75, ıkıncı detaylı kotnrolunu de o zaman yaparım dedı.. Cok sukur bugun mutlu ayrıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…