2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim kızın deterjanı var. Kıyafeti yok
Benim daha bebişin odası yok dolabı yok şifonyeri yok.Kıyafeti olsa yıkayıp ütüleyip asacak yerim yokmuş
Neyin rahatlığı bendeki anlamadım.
Bızım de hersey hurcların isinde orda burda heryerden bısey cıkıyor, bu hafta sonu dolap sıparısı verıcez bız de, 1 ayda ancak gelır o da

Ben kargo tamamlamaya uğraştım 5 şampuan rolon dudak kremi vs aldım ama dudak kremi sanki işe yaramadı .
Mustelayı bedava almışsın bu arada ben 100 e mi ne almıştım küçük boy n11 den mi ne bir şey şampuan hediyeli çok iyi denk gelmiş
25 ben hamile kalınca unutkanlık başladı inşallah gececi olur o kadar üniversitedeki sınavlara çalışıp sayfalarca ezber yapardım şimdi olsa yapamam ki
Ayy daha çok gençsin
Hadi gözün aydın balım
Amin inşallah hepsi sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün canım

Son halini bilmiyorum. En son zıvanadan çıkınca bıraktım. Satmak satmamaktan daha çok zarar ettirecek neredeyse
Yaa hayallerim yıkıldı şu an çok umut bağlamıştım evdekilerden kurtulucam diye

hepsiparalaı biriktirip harcayamadan süreleri geçiyordu.Sonunda kullanabildim çok mutluyum.
Trenyol indirim diyerek 500 küsüre satıyor şuan kendimi ciddi karda hissediyorum
Bende epeydır n11 de takıldıgım ıcın hepsıburada paralarım bırıkmıs 39 lirasını dustu ıyı oldu ebebekten daha ucuza geldı

Bızım de hersey hurcların isinde orda burda heryerden bısey cıkıyor, bu hafta sonu dolap sıparısı verıcez bız de, 1 ayda ancak gelır o da
nereden ne almaya karar verdiniz?
Biz oda bakalım dedik modelleri beğenmedik.Bir tane beğendim aşırı pahalı geldi.Kayınvalidem biz hediye alırız filan demiş odayı sözünde durmasını bekliyorum.Olmadı gider dolap şifonyer alırım kendi parama kıyamıyorum

incia 12/24 SKT 2 kutu denemek için bana yeter diye düşündüm.Memnun kalmazsam farklı markaya geçerim belki
Mustela bedavadan azıcık pahalıya geldi.Hazır paketli ürün bulmuşken faydalanayım dedim
Mustela deneme boy şampuanıda incia memnun kalmazsam yada bitmeye yakın kıyaslama amaçlı kullanırım diye aldım

Benim kızın deterjanı var. Kıyafeti yok
Benim daha bebişin odası yok dolabı yok şifonyeri yok.Kıyafeti olsa yıkayıp ütüleyip asacak yerim yokmuş
Neyin rahatlığı bendeki anlamadım.
Of sorma ya 4 numaraya kadar bezi var ama giysisi yok

Of sorma ya 4 numaraya kadar bezi var ama giysisi yok
Bende aksine sadece 1 numara aldım 160 adet kıyafeti çok aldım arkadaşım bez pişik yaparsa değiştirmek zorunda kalırsın dedi o da bir sürü bez kullandı baktı pişik yapıyor BİM'in bezi yapmadı onu kullandı mesela

Ben bunlar begendım, sade beyaz olanı daha cok, yıne 1 saat ıcınde gıdıp gorup almam lazım ayakta duramam,buranın ankarada magazası varmıs haftasonu bı ugrıcaz

Eklentiler

• Screenshot_20230914_112614.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20230914_112529.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 87
Annem yeğenimin ciğer gibi pişiğini beyaz sabunla yıkayarak geçirdi. Ne yaptırsak geçmedi. Yeğenim baya ağladı ama sonrasında rahatladı

Ben bunlar begendım, sade beyaz olanı daha cok, yıne 1 saat ıcınde gıdıp gorup almam lazım ayakta duramam,buranın ankarada magazası varmıs haftasonu bı ugrıcaz
Canım mutlaka git gör.
Şimdidelerde YONCA LEVHA akımı başlamış. Suntaya kibar görünsün diye yonca levha diyorlar.Bazıları dayanıklı .Bazıları cidden çok kötü. Sadece dolap motifinde yada dolap kapağında MDF kullanıyorlar.Bazıları onuda kullanmıyor.
Benim istabulda fiyat aldığım 2-3 firma sunda&MDF karışımı için 20-25bin arası fiyatlar verdiler ( oda geneli için)
Full MDF kullananalar (38-48 arası fiyat verdiler). Parça sayısı düşünce fiyatlarıda düşüyordu bu baktığım yerlerin.
Bu görselini attığın ürünlerin yapısı nasılmış hiç söylediler mi?

Hıc bılmıyorum, sadece burdan gorup begendım, gıdınce sorarım, ne olması gerekıyor mdf daha mı ıyı oluyor bu durumda

Modelleri hoşuma gitti.
İnceleyeyim bende sayfalarını. İstanbul başaksehir aşırı uzak kalır bana ama sakaryaya gidince Serdivan şubelerini görmek mantıklı olabilir

Hıc bılmıyorum, sadece burdan gorup begendım, gıdınce sorarım, ne olması gerekıyor mdf daha mı ıyı oluyor bu durumda
Benim tahminim bunlar kapaklarda MDF , diğer profilerde ürün genelinde sunta kullanıyordur.
ama genel olarak dayanıklı görünüyorsa tercih edebilirsin.
En iyisi MDF ve MDFLam olarak geçenler ama firmaların %99'u full kullanamıyor maliyeti çok yüksek oluyor.
Sen full Yonca levha olanlardan kaçın. Bu ürünlerinde ağırlık dayanıklılık açısından değerlendir derim.

Tamam canım cok tesekkur edıyorum bılgılendırme ıcın, haftaosnu gıdebılrısem yazarım yine

Hadi gözün aydın bol bol dinlen bari sevindim bir şey çıkmadığına
Ben son bi buçuk haftadır 62 kiloydum 60a düşmüşüm iki gündür anlamadım şu sıvı kaybı mevzusu tedirgin ediyor beni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…