- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.321
Bende oğlumu özledimSanırım oyle yapıcak 75, ıkıncı detaylı kotnrolunu de o zaman yaparım dedı.. Cok sukur bugun mutlu ayrıldım
Bızım de hersey hurcların isinde orda burda heryerden bısey cıkıyor, bu hafta sonu dolap sıparısı verıcez bız de, 1 ayda ancak gelır o daBenim kızın deterjanı var. Kıyafeti yok
Benim daha bebişin odası yok dolabı yok şifonyeri yok.Kıyafeti olsa yıkayıp ütüleyip asacak yerim yokmuş
Neyin rahatlığı bendeki anlamadım.
Ben kargo tamamlamaya uğraştım 5 şampuan rolon dudak kremi vs aldım ama dudak kremi sanki işe yaramadı .Canım kargo ücretleri satıcılar için aşırı aşırı yüksek şuan.
Trenyol-HB özel anlaşma yaptığı için oradaki ücretler bize 20-30 TL yansıtılıyor kalan tutar firmadan kesiliyor.Garip bir işleyiş var malesef ki.
Vitazonda galiba sabit kargo anlaşması vardı 32TL civarı kapıda ödeme alacaklar kargoyu .Ben sepeti sırf 30TL'den kar etmek için 450TL'ye tamamlamadım sepeti..Hem incia hemde mustelayı denemek için bana yeterliydi bu aldıklarım
Ayy daha çok gençsin25ben hamile kalınca unutkanlık başladı inşallah gececi olur o kadar üniversitedeki sınavlara çalışıp sayfalarca ezber yapardım şimdi olsa yapamam ki
Hadi gözün aydın balımKızlar bız de kontrolden geldık, agrım buyuk olcude yok artık, endol ve nıdıcard ıse yaradı, rahım uzunlugum da 39mm cıktı, hunılesme de kapanmaya baslamıs, ama yıne de doktor cıger gelıstırıcı yapacak, yarın ılk dozu olcam, 24 saat sonra da ıkıncı doz yapılcak, serklaj guzel tutuyor dedı, cok sukur rahat ayrıldım.. Haftaya cuma da sabah 8 de gel dedı ac karna şeker yuklemesı yapılcakbu arada benım bebıs de 3 gun geriden gelıyormus,oneml deıl mınyon olcak dedı, kızlar kucuk oluyor genelde dedi
Yaa hayallerim yıkıldı şu anAmin inşallah hepsi sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün canım
Son halini bilmiyorum. En son zıvanadan çıkınca bıraktım. Satmak satmamaktan daha çok zarar ettirecek neredeyse
Bende epeydır n11 de takıldıgım ıcın hepsıburada paralarım bırıkmıs 39 lirasını dustu ıyı olduhepsiparalaı biriktirip harcayamadan süreleri geçiyordu.Sonunda kullanabildim çok mutluyum.
Trenyol indirim diyerek 500 küsüre satıyor şuan kendimi ciddi karda hissediyorum
nereden ne almaya karar verdiniz?Bızım de hersey hurcların isinde orda burda heryerden bısey cıkıyor, bu hafta sonu dolap sıparısı verıcez bız de, 1 ayda ancak gelır o da
22 sınde bende gıdıcem, aynı gunmus kontrolumuzBende oğlumu özledimdaha 22sinde
incia 12/24 SKT 2 kutu denemek için bana yeter diye düşündüm.Memnun kalmazsam farklı markaya geçerim belkiBen kargo tamamlamaya uğraştım 5 şampuan rolon dudak kremi vs aldım ama dudak kremi sanki işe yaramadı .
Mustelayı bedava almışsın bu arada ben 100 e mi ne almıştım küçük boy n11 den mi ne bir şey şampuan hediyeli çok iyi denk gelmiş
Ayy daha çok gençsin
Hadi gözün aydın balım
Yaa hayallerim yıkıldı şu ançok umut bağlamıştım evdekilerden kurtulucam diye
Çok özledim oğluşumu22 sınde bende gıdıcem, aynı gunmus kontrolumuz
Of sorma ya 4 numaraya kadar bezi var ama giysisi yokBenim kızın deterjanı var. Kıyafeti yok
Benim daha bebişin odası yok dolabı yok şifonyeri yok.Kıyafeti olsa yıkayıp ütüleyip asacak yerim yokmuş
Neyin rahatlığı bendeki anlamadım.
Bende aksine sadece 1 numara aldım 160 adet kıyafeti çok aldım arkadaşım bez pişik yaparsa değiştirmek zorunda kalırsın dedi o da bir sürü bez kullandı baktı pişik yapıyor BİM'in bezi yapmadı onu kullandı meselaOf sorma ya 4 numaraya kadar bezi var ama giysisi yok
Ben bunlar begendım, sade beyaz olanı daha cok, yıne 1 saat ıcınde gıdıp gorup almam lazım ayakta duramam,buranın ankarada magazası varmıs haftasonu bı ugrıcaznereden ne almaya karar verdiniz?
Biz oda bakalım dedik modelleri beğenmedik.Bir tane beğendim aşırı pahalı geldi.Kayınvalidem biz hediye alırız filan demiş odayı sözünde durmasını bekliyorum.Olmadı gider dolap şifonyer alırım kendi parama kıyamıyorum
Annem yeğenimin ciğer gibi pişiğini beyaz sabunla yıkayarak geçirdi. Ne yaptırsak geçmedi. Yeğenim baya ağladı ama sonrasında rahatladıAh ah annelerimiz bizi incialarla mı büyüttü
Bir kalıp sabun , zengin bebişi Dalin
Pişiğe ya pudra koymuşlardır yada arko krem
Şampuanda incia bir denemek için aldım. Pişikte mustela aldım bakalım memnun kalırım umarım. Şimdi yok yok desekkte dediğin gibi %100 organik olan bir yerde işimiiz görmeyince mecbur piyasayı turlarız zaten . Ben realist davrandım birazcık
Canım mutlaka git gör.Ben bunlar begendım, sade beyaz olanı daha cok, yıne 1 saat ıcınde gıdıp gorup almam lazım ayakta duramam,buranın ankarada magazası varmıs haftasonu bı ugrıcaz
Hıc bılmıyorum, sadece burdan gorup begendım, gıdınce sorarım, ne olması gerekıyor mdf daha mı ıyı oluyor bu durumdaCanım mutlaka git gör.
Şimdidelerde YONCA LEVHA akımı başlamış. Suntaya kibar görünsün diye yonca levha diyorlar.Bazıları dayanıklı .Bazıları cidden çok kötü. Sadece dolap motifinde yada dolap kapağında MDF kullanıyorlar.Bazıları onuda kullanmıyor.
Benim istabulda fiyat aldığım 2-3 firma sunda&MDF karışımı için 20-25bin arası fiyatlar verdiler ( oda geneli için)
Full MDF kullananalar (38-48 arası fiyat verdiler). Parça sayısı düşünce fiyatlarıda düşüyordu bu baktığım yerlerin.
Bu görselini attığın ürünlerin yapısı nasılmış hiç söylediler mi?
Modelleri hoşuma gitti.Ben bunlar begendım, sade beyaz olanı daha cok, yıne 1 saat ıcınde gıdıp gorup almam lazım ayakta duramam,buranın ankarada magazası varmıs haftasonu bı ugrıcaz
Aynrn ben de gorerek dokunarak almalıyım, dolap ve sıfonyer alıcam sadece zatenModelleri hoşuma gitti.
İnceleyeyim bende sayfalarını. İstanbul başaksehir aşırı uzak kalır bana ama sakaryaya gidince Serdivan şubelerini görmek mantıklı olabilir
Benim tahminim bunlar kapaklarda MDF , diğer profilerde ürün genelinde sunta kullanıyordur.Hıc bılmıyorum, sadece burdan gorup begendım, gıdınce sorarım, ne olması gerekıyor mdf daha mı ıyı oluyor bu durumda
Tamam canım cok tesekkur edıyorum bılgılendırme ıcın, haftaosnu gıdebılrısem yazarım yineBenim tahminim bunlar kapaklarda MDF , diğer profilerde ürün genelinde sunta kullanıyordur.
ama genel olarak dayanıklı görünüyorsa tercih edebilirsin.
En iyisi MDF ve MDFLam olarak geçenler ama firmaların %99'u full kullanamıyor maliyeti çok yüksek oluyor.
Sen full Yonca levha olanlardan kaçın. Bu ürünlerinde ağırlık dayanıklılık açısından değerlendir derim.
Hadi gözün aydın bol bol dinlen bari sevindim bir şey çıkmadığınaNst de sancı çıkmadı servikal uzunluk da iyi dedi 35mm. İdrar ve kan aldı ama zaten aksef kullanıyorum 5 gündür. Onda da enfeksiyon çıkmamış. Eve geri geldik. Ağrı geçti çok şükür ama neden oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?