2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
@saskito mu biri galiba 50 yaptı bir haftadır tam da okuyamadım kaçırdığım da olmuştur belki.
Ben 50lik yaptım şeker yüklemesini konu şeker yüklemesiyse tabi
Kızlar eksikler neden bitmiyor? Alıyorum alıyorum bir türlü bitmiyor, geçen ay ve bu ay çok bir şey almama rağmen kredi kartı asgarisi 8bin geldi bir şok yaşadım
emin ol bende aynı daha bişi almama kararı aldım ama kararlarıma hiç bi zaman sadık biri değilim şuan evde çocuğu neredeyse 1 ay rahat götürecek kadar herşey var

Ay bende merak ediyorum inşallah aldıklarım işe yarar da başka bişi almama gerek kalmaz. Yeğenlerimden birine sebamedden başka bişi iyi gelmemiş diğerine de bepantol iyi gelmiş. Etrafımdakilerde hep sudokrem kullanıyor. Bende açıkçası en çok sudokrem kullanmak istemiyorum içeriğinden dolayı. Ay bi instamom sudokrem içeriğini paylaşmış altına da bi kadın yazmış neyse ne çocuğuma başka hiç bişi iyi gelmedi sudokremden başka iyi bi krem yok kötüleyip durmayın falan filan

Bebegin esyalarini koymak icin sifonyer almistim. Aldigim seyler sifonyere de sigmamaya basladi hala alinacak seyler var. Oglumun sifonyerinden de yer ayirmam lazim sigmasi icin

50 lik yuklemede kac defa kan aliniyor. Saglik ocagim daha cagirmadi beni ama 1-2 haftaya cagirmazlarsa da kendim giderim

Bebegin esyalarini koymak icin sifonyer almistim. Aldigim seyler sifonyere de sigmamaya basladi hala alinacak seyler var. Oglumun sifonyerinden de yer ayirmam lazim sigmasi icin
Benimde hem şifonyer hem dolap doldu. Herşeyi yıkadım ütüleri olmadığı için bi askı boş o kadar insanın aldıkça alası geliyor

Ben de sımdı 299a aldım hepsiparalar ıle N Neal
Güzel günlerde kullanın inşallah. Hayırlı olsun
Gardrops farklıdır belki. Ben Dolap uygulamasını kullanıyordum. Orası tamamen sapıttı

temiz içerikli olsun tabi ama kızlar gerçekten içinde yaşadığımız dünyada dağda ata tohumdan kendi ürününüzü çok üretip topraktan su çeksen bile kimyasaldan sakınmak mümkün değil. çok kasılmayın ne iyi gelirse onu kullanırız. fiyatı uygun kısmen temiz sayılan bir krem alıp devam edin. bizim götüne bile sürdüğümüz kremi tamamen organik seçmeye çalıştığımız bebeler 2 yaşında çikolatayı oburiks gibi yiyecek zaten

Ya sabah namazdan beri bebek çok aşırı hareketli muhtemelen hiç uyumadı çünkü durmuyo yani sanırsın enerji bastım çocuğa bide karnımda ağrıyo mu diyim acıyo mu diyim bilemedim değişik bişi sinirimde bozuldu. Uyandığımda sırt üstü yatıyodum ondan mı bilmiyorum.

Derin geriliyor gibi ağırlık mi yapıyor

Haklisin canim bende zam gelmesinden korkuyorum zaten alayım o zaman cok tsekkur ederim
Çok güzel linkler paylaşılmış ama ben şimdi pişik önleyici, pişik kremi ve meme ucu için kremi hangi marka alayım
Valla ben incia aldim düşündükçe insan daha kararsız kalıyor olur da yaramazsa bebek Doğduğunda başka marka alırız zor bisey degil☺
Kızlar bebişin kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz
32. Haftada izne çıkınca insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…