- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.341
Aaaa aldığım hiç bir ürün yok şükür. Hepte serum fizyolojikleri araştırmışlarbakanlık bu ürünlere ciddi risk teşkil ettiği şüphesiyle inceleme başlatmış kızlar dikkat edin
Başka ürünler var mı sadece bunlar mıbakanlık bu ürünlere ciddi risk teşkil ettiği şüphesiyle inceleme başlatmış kızlar dikkat edin
Aaaa aldığım hiç bir ürün yok şükür. Hepte serum fizyolojikleri araştırmışlar
bakanlığın sitesinde yayınlanmış bunların hepsi iyon sağlık tarafından üretiliyormuş onun ürünlerine başlatılmış ürünlerin listesi de sitede yayınlandıBaşka ürünler var mı sadece bunlar mı
İçim garip oluyor alttan ulturasyon olmam gerektiğinde bile çok kasıyorum kendimjVajinismustan sonra muayene olmayı nasıl başardınız ? Hala etkisi sürüyormu
Ben 50lik yaptım şeker yüklemesini konu şeker yüklemesiyse tabi@saskito mu biri galiba 50 yaptı bir haftadır tam da okuyamadım kaçırdığım da olmuştur belki.
Kızlar eksikler neden bitmiyor? Alıyorum alıyorum bir türlü bitmiyor, geçen ay ve bu ay çok bir şey almama rağmen kredi kartı asgarisi 8bin geldi bir şok yaşadım
Ay bende merak ediyorumMustela ve hametan mavi kesin çözüm diyorlar ama hametan tamamen temiz değil. Musteladan emin değilim.
Bakalım hangisi iyi gelecek bende mustela ve incia aldım. Çok gerekirse hametan mavi alırım.
Satış için kargo 62 tl den mi başlıyor?
Dün basit bir evrak gönderdim ona bile 62 aldı PTT hatta dediki en düşük ücret bu satış yapanlar nasıl yapıp kar ediyor. Bilgin varsa aydınlatır mısın?
Çocuk olmadan evi biraz azaltmak istiyorum.
Kargo limiti doldu mu incia da?Ben iki çeşit rolonunu da aldım. Hatta biri karbonatlı beyazlatıcı etkili.
Geçmiş olsun canım baya telaş yaptın.
50 mg şeker duymadım balım.
Genelde 75 yapıyor doktorlar.
Eskiden mi bir ara önce 50 sonra 100 mü yapılıyordu ne.
Bebegin esyalarini koymak icin sifonyer almistim. Aldigim seyler sifonyere de sigmamaya basladiBen 50lik yaptım şeker yüklemesini konu şeker yüklemesiyse tabi
emin ol bende aynı daha bişi almama kararı aldım ama kararlarıma hiç bi zaman sadık biri değilim şuan evde çocuğu neredeyse 1 ay rahat götürecek kadar herşey var
ben vajinismus yaşamadım ama alttan muayenede kasıyorum kendimi ben de özellikle spekulum aşırı kasıyo beniİçim garip oluyor alttan ulturasyon olmam gerektiğinde bile çok kasıyorum kendimj
50 lik yuklemede kac defa kan aliniyor. Saglik ocagim daha cagirmadi beni ama 1-2 haftaya cagirmazlarsa da kendim giderimBen 50lik yaptım şeker yüklemesini konu şeker yüklemesiyse tabi
emin ol bende aynı daha bişi almama kararı aldım ama kararlarıma hiç bi zaman sadık biri değilim şuan evde çocuğu neredeyse 1 ay rahat götürecek kadar herşey var
Benimde hem şifonyer hem dolap doldu. Herşeyi yıkadım ütüleri olmadığı için bi askı boş o kadarBebegin esyalarini koymak icin sifonyer almistim. Aldigim seyler sifonyere de sigmamaya basladihala alinacak seyler var. Oglumun sifonyerinden de yer ayirmam lazim sigmasi icin
Ben 32 de yapmayı düşünüyorumKızlar bebişin kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz
Ben hepsini yıkadım dolaba yerleştirdim etrafta hiç bişi yok 32ye kadar bitiririm diyodum sanırım 30a kalmaz bana da geriye gezmesi tozması kalırBen 32 de yapmayı düşünüyorum
Güzel günlerde kullanın inşallah. Hayırlı olsun
Gardrops farklıdır belki. Ben Dolap uygulamasını kullanıyordum. Orası tamamen sapıttıBen kargo tamamlamaya uğraştım 5 şampuan rolon dudak kremi vs aldım ama dudak kremi sanki işe yaramadı .
Mustelayı bedava almışsın bu arada ben 100 e mi ne almıştım küçük boy n11 den mi ne bir şey şampuan hediyeli çok iyi denk gelmiş
Ayy daha çok gençsin
Hadi gözün aydın balım
Yaa hayallerim yıkıldı şu ançok umut bağlamıştım evdekilerden kurtulucam diye
temiz içerikli olsun tabi ama kızlar gerçekten içinde yaşadığımız dünyada dağda ata tohumdan kendi ürününüzü çok üretip topraktan su çeksen bile kimyasaldan sakınmak mümkün değil. çok kasılmayın ne iyi gelirse onu kullanırız. fiyatı uygun kısmen temiz sayılan bir krem alıp devam edin. bizim götüne bile sürdüğümüz kremi tamamen organik seçmeye çalıştığımız bebeler 2 yaşında çikolatayı oburiks gibi yiyecek zatenAy bende merak ediyoruminşallah aldıklarım işe yarar da başka bişi almama gerek kalmaz. Yeğenlerimden birine sebamedden başka bişi iyi gelmemiş diğerine de bepantol iyi gelmiş. Etrafımdakilerde hep sudokrem kullanıyor. Bende açıkçası en çok sudokrem kullanmak istemiyorum içeriğinden dolayı. Ay bi instamom sudokrem içeriğini paylaşmış altına da bi kadın yazmış neyse ne çocuğuma başka hiç bişi iyi gelmedi sudokremden başka iyi bi krem yok kötüleyip durmayın falan filan
Sen erkencisinBen hepsini yıkadım dolaba yerleştirdim etrafta hiç bişi yok 32ye kadar bitiririm diyodum sanırım 30a kalmaz bana da geriye gezmesi tozması kalır
Derin geriliyor gibi ağırlık mi yapıyorYa sabah namazdan beri bebek çok aşırı hareketli muhtemelen hiç uyumadı çünkü durmuyo yani sanırsın enerji bastım çocuğa bide karnımda ağrıyo mu diyim acıyo mu diyim bilemedim değişik bişi sinirimde bozuldu. Uyandığımda sırt üstü yatıyodum ondan mı bilmiyorum.
Haklisin canim bende zam gelmesinden korkuyorum zaten alayım o zaman cok tsekkur ederimXiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2c Robot Süpürge - Yeni Versiyon 2022 - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2c Robot Süpürge - Yeni Versiyon 2022 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
canım sen süpürgeni al bence . fiyatı şuan ideal. ( Satıcı TEKNOSA ) kendi sayfasında daha pahalı.
Dün nişanlı iş arkadaşımızada tavsiye ile bunu aldırdık. Model isimleri çok yakın olduğu için hangi marka model bakacağını bilememişti. Yeni alan arkadaşımda çok memnun annem evde hergün süpürgeyi izliyor terapi gibi hissdiyormuş diyince hemen aldı.Fiyatlar artar diye düşünüyorum.Ekim ve Kasım indirmlerinde gerçekten indirim olabilir yada ciddi yükseltip düşürdük ayağına yatabilir satıcılar. Ben fırsatım varsa işimi şansa bırakmazdım.
Valla ben incia aldim düşündükçe insan daha kararsız kalıyor olur da yaramazsa bebek Doğduğunda başka marka alırız zor bisey degil☺Çok güzel linkler paylaşılmışama ben şimdi pişik önleyici, pişik kremi ve meme ucu için kremi hangi marka alayım
32. Haftada izne çıkınca insallahKızlar bebişin kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz
ben dolabı yeni sipariş ettim ekim ortasına gelir dedilerSen erkencisin
Gibi arada sertleşiyo geriliyo gibi ama durmuyo hiç bu kadar oynamamıştı değişik bişi oldu ama anlamadımDerin geriliyor gibi ağırlık mi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?