- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.361
Sadece cikolata yeseler neyse. Pandemi doneminde sut kutularini bile defalarca yikadigim zamanlarda oglum her yere dokunup ellerini, yerleri yaliyordu inadinatemiz içerikli olsun tabi ama kızlar gerçekten içinde yaşadığımız dünyada dağda ata tohumdan kendi ürününüzü çok üretip topraktan su çeksen bile kimyasaldan sakınmak mümkün değil. çok kasılmayın ne iyi gelirse onu kullanırız. fiyatı uygun kısmen temiz sayılan bir krem alıp devam edin. bizim götüne bile sürdüğümüz kremi tamamen organik seçmeye çalıştığımız bebeler 2 yaşında çikolatayı oburiks gibi yiyecek zaten
Bebek hareketi mi canini acitan? Dun yemek yerken oyle kudurdu ki benim bebis karnimi oydu sankiGibi arada sertleşiyo geriliyo gibi ama durmuyo hiç bu kadar oynamamıştı değişik bişi oldu ama anlamadım
benim analık kuralım hiçbir şeyi aşırı yapmamak. aşırı olmadığı sürece her şeyi yapabilirSadece cikolata yeseler neyse. Pandemi doneminde sut kutularini bile defalarca yikadigim zamanlarda oglum her yere dokunup ellerini, yerleri yaliyordu inadinahele okula gittikleri zaman artik sekerden, katkili yiyecekelrden, mikroplardan sakinmamiz imkansiz hale geliyor 3 yasina kadar seker yemeyen, ihlamur cayini sekersiz icen cocugum sekerle, pastane pastalariyla tanisinca cayi asla sekersiz icmemeye baslamisti
Bebekler rahimde rahat yer bulana kadar bazen dönüyorlarmis benim de karnım yırtılacak gibi oluyorGibi arada sertleşiyo geriliyo gibi ama durmuyo hiç bu kadar oynamamıştı değişik bişi oldu ama anlamadım
Trendyolda panço kısa kollu zibinlari indirime giriyor arada 6 li almıştım çok güzellerben dolabı yeni sipariş ettim ekim ortasına gelir dedileronun dışında aldıklarım bir de halası carterstan birkaç şey aldı o kadar daha çok eksiğimiz var
Ay benim kaynanam kesin yok çocuğu çıkarma yok bilmem ne hasta olur falan der. Neyse 15 gün kalacak sonra annem gelecek inşallah o karışmaz40ına kadar evden çıkmayan kadınların lohusa depresyonu yaşama oranının çok daha yüksek olduğu görülmüş. hazırlayın bebelerin montlarını bebek arabalarını kızlar azıcık iyileştiğimiz gibi bebişleri alıp yürüyüşe çıkıyoruz
O nasıl yapıldı pekiBen şimdi bekliyorum 2. Kan vermeye, bana 50 lik yaptı doktorum
Linki kocama attım daXiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2c Robot Süpürge - Yeni Versiyon 2022 - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2c Robot Süpürge - Yeni Versiyon 2022 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
canım sen süpürgeni al bence . fiyatı şuan ideal. ( Satıcı TEKNOSA ) kendi sayfasında daha pahalı.
Dün nişanlı iş arkadaşımızada tavsiye ile bunu aldırdık. Model isimleri çok yakın olduğu için hangi marka model bakacağını bilememişti. Yeni alan arkadaşımda çok memnun annem evde hergün süpürgeyi izliyor terapi gibi hissdiyormuş diyince hemen aldı.Fiyatlar artar diye düşünüyorum.Ekim ve Kasım indirmlerinde gerçekten indirim olabilir yada ciddi yükseltip düşürdük ayağına yatabilir satıcılar. Ben fırsatım varsa işimi şansa bırakmazdı
Sanırım öyle çünkü hareket ettikçe hem iğne yerleri hem karnım acıyoBebek hareketi mi canini acitan? Dun yemek yerken oyle kudurdu ki benim bebis karnimi oydu sankibi sey yedirmedi
aynen eşim yanımda dokunmadan o bile hissediyor. Diyoki doğunca yandık geceleri uyumayacak bu. Ama normalde de oynuyo tamamda biraz fazla hareketli gibi geliyo şuan banaBebekler rahimde rahat yer bulana kadar bazen dönüyorlarmis benim de karnım yırtılacak gibi oluyor
Önce açken kan aldılar, sonra içeceği verdiler 50 gramlık olandan 10 dakika içinde için dediler sonra 1 saati doldurunca gelin yine kan alalım dediler, böyle oldu… şimdi sonuçları bekliyorumO nasıl yapıldı peki
Sanırım öyle çünkü hareket ettikçe hem iğne yerleri hem karnım acıyo
aynen eşim yanımda dokunmadan o bile hissediyor. Diyoki doğunca yandık geceleri uyumayacak bu. Ama normalde de oynuyo tamamda biraz fazla hareketli gibi geliyo şuan bana
36. Haftadan sonra bebekler anne karnında ne zaman uyuyup uyaniyorsa doğunca da öyle yapıyorlarmisSanırım öyle çünkü hareket ettikçe hem iğne yerleri hem karnım acıyo
aynen eşim yanımda dokunmadan o bile hissediyor. Diyoki doğunca yandık geceleri uyumayacak bu. Ama normalde de oynuyo tamamda biraz fazla hareketli gibi geliyo şuan bana
Neýse ki 36. Haftaya daha cok var36. Haftadan sonra bebekler anne karnında ne zaman uyuyup uyaniyorsa doğunca da öyle yapıyorlarmis
Neýse ki 36. Haftaya daha cok varyoksa gecekeir uyuyamazdim
Eşler fena. Benim zorumla robot süpürge alan eşim içinden çıkan tozları görünce iade etmemem için sen yerleştirdin tozları demişti banaLinki kocama attım darobot süpürge alalım diyince elektrikli süpürge sesi çıkarıp ben varken ne gerek var diye ortada dolaşıyor
kız desin o dedi diye yapmak zorunda mısınAy benim kaynanam kesin yok çocuğu çıkarma yok bilmem ne hasta olur falan der. Neyse 15 gün kalacak sonra annem gelecek inşallah o karışmaz
Aynı canım yoksa onun dediğini yapmam da işte gerginlik olmasın kavga olmasın diyekız desin o dedi diye yapmak zorunda mısınbak ben de strese giriyorum işime karışacak diye ama kavga etmek istemediğimden strese giriyorum karışma deyip bozarım geriliriz bunları çekmek istemiyorum o dönemde. yoksa o dedi diye öyle yapmayacağım ne derse desin
Hahahah sen bensinDun misafirliğe gittik bebek görmeye bebis erkek 2 aylık masallah çok tatlı ama bir dk durmuyor sürekli kucak istiyor. Ev sahibi mutfakla ilgilenirken bebeği bana emanet etti ya ne tutmasını biliyorum ne susturmasini pusete koyuyorum ağlıyor sürekli gezmek istiyorAllahim dedim benim ki de böyle olsa ne yapicam hic çocuk bakamıyorum aşırı gözüm korktu eşime diyorum ben vazgeçtim dogurmucam
32. Haftada filan die planliyorum benKızlar bebişin kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz
Off ya yaş kaç?
Benim hafıza da pek fena
Bende hiç bir şey hatırlamıyorum
25ben hamile kalınca unutkanlık başladı inşallah gececi olur o kadar üniversitedeki sınavlara çalışıp sayfalarca ezber yapardım şimdi olsa yapamam ki
Bacim yalniz degilsin. Benimkinin herkeeyi var ama odasi suan spor odasiBenim kızın deterjanı var. Kıyafeti yok
Benim daha bebişin odası yok dolabı yok şifonyeri yok.Kıyafeti olsa yıkayıp ütüleyip asacak yerim yokmuş
Neyin rahatlığı bendeki anlamadım.
Pregnacare kullanman gerekmio mu askitom? Ben pregnacare kullandim o seride. Suan multivitini biraktim kilo yapmasin die.Kızlar osteocare 30 tablet alıcam.
İlaç aldığınız güvenilir yerler nereler?
Vital med güvenilir mi alan var mı hiç ordan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?