2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sadece cikolata yeseler neyse. Pandemi doneminde sut kutularini bile defalarca yikadigim zamanlarda oglum her yere dokunup ellerini, yerleri yaliyordu inadina hele okula gittikleri zaman artik sekerden, katkili yiyecekelrden, mikroplardan sakinmamiz imkansiz hale geliyor 3 yasina kadar seker yemeyen, ihlamur cayini sekersiz icen cocugum sekerle, pastane pastalariyla tanisinca cayi asla sekersiz icmemeye baslamisti

Gibi arada sertleşiyo geriliyo gibi ama durmuyo hiç bu kadar oynamamıştı değişik bişi oldu ama anlamadım
Bebek hareketi mi canini acitan? Dun yemek yerken oyle kudurdu ki benim bebis karnimi oydu sanki bi sey yedirmedi

Kızlar osteocare 30 tablet alıcam.
İlaç aldığınız güvenilir yerler nereler?
Vital med güvenilir mi alan var mı hiç ordan?

benim analık kuralım hiçbir şeyi aşırı yapmamak. aşırı olmadığı sürece her şeyi yapabilir hiç ekran vermem demiyorum mesela arada olur ama saat kontrollü, çantamda abur cubur poşetleriyle gezmem ama arada yiyebilir de. diğer türlü hayatı kendimize zindan ederiz. yerleri de yalayarak iyi yapmış çocuk bağışıklığını destekliyo işte mesela 2 yaşında oyun grubuna vermek istiyorum ki mikropla tanışsın her gün yürüyüşe çıkaracağım ki soğukla tanışsın. izole bir yaşam mümkün değil çok sakınana da çöp batar. beni annem kutuda büyüttü de noldu karşı komşu hapşırsa ben hasta oluyorum

Gibi arada sertleşiyo geriliyo gibi ama durmuyo hiç bu kadar oynamamıştı değişik bişi oldu ama anlamadım
Bebekler rahimde rahat yer bulana kadar bazen dönüyorlarmis benim de karnım yırtılacak gibi oluyor

ben dolabı yeni sipariş ettim ekim ortasına gelir dediler onun dışında aldıklarım bir de halası carterstan birkaç şey aldı o kadar daha çok eksiğimiz var
Trendyolda panço kısa kollu zibinlari indirime giriyor arada 6 li almıştım çok güzeller

Ay benim kaynanam kesin yok çocuğu çıkarma yok bilmem ne hasta olur falan der. Neyse 15 gün kalacak sonra annem gelecek inşallah o karışmaz

Linki kocama attım da robot süpürge alalım diyince elektrikli süpürge sesi çıkarıp ben varken ne gerek var diye ortada dolaşıyor

Bebek hareketi mi canini acitan? Dun yemek yerken oyle kudurdu ki benim bebis karnimi oydu sanki bi sey yedirmedi
Sanırım öyle çünkü hareket ettikçe hem iğne yerleri hem karnım acıyo
Bebekler rahimde rahat yer bulana kadar bazen dönüyorlarmis benim de karnım yırtılacak gibi oluyor
aynen eşim yanımda dokunmadan o bile hissediyor. Diyoki doğunca yandık geceleri uyumayacak bu. Ama normalde de oynuyo tamamda biraz fazla hareketli gibi geliyo şuan bana

36. Haftadan sonra bebekler anne karnında ne zaman uyuyup uyaniyorsa doğunca da öyle yapıyorlarmis

Linki kocama attım da robot süpürge alalım diyince elektrikli süpürge sesi çıkarıp ben varken ne gerek var diye ortada dolaşıyor
Eşler fena. Benim zorumla robot süpürge alan eşim içinden çıkan tozları görünce iade etmemem için sen yerleştirdin tozları demişti bana

Ay benim kaynanam kesin yok çocuğu çıkarma yok bilmem ne hasta olur falan der. Neyse 15 gün kalacak sonra annem gelecek inşallah o karışmaz
kız desin o dedi diye yapmak zorunda mısın bak ben de strese giriyorum işime karışacak diye ama kavga etmek istemediğimden strese giriyorum karışma deyip bozarım geriliriz bunları çekmek istemiyorum o dönemde. yoksa o dedi diye öyle yapmayacağım ne derse desin

Aynı canım yoksa onun dediğini yapmam da işte gerginlik olmasın kavga olmasın diye

Hahahah sen bensin hastane icin gecelik bakmaya gittim. Fotoda hangisi guzel durur die elime oyuncak bebek aldim bebegi asla tutamadim. Dusurdum filan dedim aaaaa s*çtık daha sahtesini tutamiorum.neyse sonra arastirdim yardim alicam.
Konustum fln 32. Haftada randevu ayarlicam kismet olursa sonra gelip ogretsinler bi zahmet

Kızlar bebişin kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz
32. Haftada filan die planliyorum ben

Off ya yaş kaç?
Benim hafıza da pek fena
Bende hiç bir şey hatırlamıyorum

25 ben hamile kalınca unutkanlık başladı inşallah gececi olur o kadar üniversitedeki sınavlara çalışıp sayfalarca ezber yapardım şimdi olsa yapamam ki

Annelige hazirlanirken beyin amigdala tarafindan daha baskin hale geliyormus. İc guduler annelik vs yuklemesi bi nevi. Oyuzden unutkanlik oluyomus bu normalmis.

Benim kızın deterjanı var. Kıyafeti yok
Benim daha bebişin odası yok dolabı yok şifonyeri yok.Kıyafeti olsa yıkayıp ütüleyip asacak yerim yokmuş
Neyin rahatlığı bendeki anlamadım.
Bacim yalniz degilsin. Benimkinin herkeeyi var ama odasi suan spor odasisifonyeri bile yok. En iyi ihtimalle eylul sonunda girisicez o ise. Cizdirmeyi planladigim icin de bi sure daha bole takilicaz

Kızlar osteocare 30 tablet alıcam.
İlaç aldığınız güvenilir yerler nereler?
Vital med güvenilir mi alan var mı hiç ordan?
Pregnacare kullanman gerekmio mu askitom? Ben pregnacare kullandim o seride. Suan multivitini biraktim kilo yapmasin die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…