2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aynı canım yoksa onun dediğini yapmam da işte gerginlik olmasın kavga olmasın diye
çıksın abla niye çıkmasın gerekiyorsa kavga çıksın. aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey diye susa susa herkes tepene çıkıyor. kavga sevmem ama kavgadan kaçmak daha çok üzülmene ve kavgaya sebebiyet veriyor. maalesef insanlar korktuklarının sınırlarına saygı duyuyor, bu benimle kavga etmiyor ben de buna eksik söyleyeyim demiyor aksine her şeyine karışmaya çalışıyor

Kızlar kaçıncı haftanızda izne çıkmayı düşünüyorsuuz?
Benim daha eksiğim çok kıyafetinden dolabına bebek arabasına kadar.( Boya yapılacak bebek odasına bide o var.)
35. haftada yıllık iznimi önden kullanarak izne çıkarım diye düşünüyorum.O zamana kadar dolap işi halledilir. Çok mu geç kalırım? hoş öncesinde yıkasam yine hurca koyucam birşey değişmeyecek

Bn 30.hfta dedi mi ayrilicam bklemicem açıkçası izninizi doğum sonrası kullansaydiniz sonucta 32 de ayrilabilirsiniz

Ben 32 de ayrılmayı düşünüyorum

28. Haftada yapmayi dusunuyorum. Esim yapacak zaten cogu isi. O hafta sonu musait olmazsa ertesi haftaya kalir ama 30 a kadar bitiririm insallah

Ben 33 haftalık doğum yaptım. 32 de sancım geldiğinde acildeki doktor elle muayene etti yumuşama var demişti. Oradan kendi doktoruma gittim o da hiç dokunmayacağım daha da açabiliriz demişi. 5 gün hastanede yattım hiç yapmadılar ama yanımda yatan 30 haftalık birine her gün yapıyorlardı elle muayene. Neye göre yapıyorlar anlamadım tabi.

Linki kocama attım da robot süpürge alalım diyince elektrikli süpürge sesi çıkarıp ben varken ne gerek var diye ortada dolaşıyor
Xiomi robot düşünenler hatırlatayım xiaomi serilerinde çok yakın isimlerdirme yapar bu ürünü düşünüyorsanız 2 değil 2c modeli olmasına dikkat edin

Kızlar ıslak havlu için ne kullanmayı düşünüyorsunuz bebek bezi için sleepy bio naturel aldım ama ıslak havluda karar veremedim
Pamuk kullanmayı düşünüyorum. Benim oğlum idrar yolu enfeksiyonu geçirmisti 2,5 aylıkken. Doktorun ilk söylediği kesinlikle ıslak mendıl kullanmayacaksın. Yok ben yıkayıp da kullanıyorum falan olmayacak. Surmeyeksin çocuğa demişti. O korkuyla bir daha hiç kullanmadım. İlk başlarda kaynamış sogumuş suyla pamuğu ıslatıp kullandım. Büyüdükçe direk banyoda yikıyordum. Yine öyle yapmayı düşünüyorum.

Bn 30.hfta dedi mi ayrilicam bklemicem açıkçası izninizi doğum sonrası kullansaydiniz sonucta 32 de ayrilabilirsiniz
37. haftaydı niyetim normalde bebekle daha fazla vakit geçirmek için ama ben halen zayıfım ve göbeğim öne çıktıkca belime baskı yapıyor şimdiden iş yerinde vermsiz dönemler geçiriyorum.
Kış ayında olacağız. Benim iş yerim fabrika bina geniş olduğu için kışın klima full çalışşsada biraz üşüyorum ben .Kan değerlerimiz hergün düşerken bu yıl donarım heralde.
içeride 10 gün hakkım var 35. haftaya onunla izni başlatıp artık mart sonu nisan başı iş yerimle homeofice mi yoksa 6 ay ücretisz izin mi onun pazarlığını yaparım diyorum.

canım muz ve çiğ kuruyemiş bebeğe güzel kilo aldırıyor onları da tüketmeye çalış bu arada inş yakalar haftasını bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…