- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.401
ben hamile kaldım 8. haftada kusmaya başladığımda işi bıraktım OMZUMDAN YÜK KALKTI GENÇLEŞTİM RESMENKızlar kaçıncı haftanızda izne çıkmayı düşünüyorsuuz?
Benim daha eksiğim çok kıyafetinden dolabına bebek arabasına kadar.( Boya yapılacak bebek odasına bide o var.)
35. haftada yıllık iznimi önden kullanarak izne çıkarım diye düşünüyorum.O zamana kadar dolap işi halledilir. Çok mu geç kalırım? hoş öncesinde yıkasam yine hurca koyucam birşey değişmeyecek
Bana tok gel demiş sekreter kızÖnce açken kan aldılar, sonra içeceği verdiler 50 gramlık olandan 10 dakika içinde için dediler sonra 1 saati doldurunca gelin yine kan alalım dediler, böyle oldu… şimdi sonuçları bekliyorum
happy momda dün bunu okudum kuzum bebeğin ağırlığı en çok genetik faktörlerle ilişkiliymiş. dert etme bence kaşara muza ete gömül geçerBir çok yerde bunu okudum, herkes diyor ki çocuğum gayet sağlıklı. Ben çok tedirgin oldum dün baya kafama taktım araştırdım sonra dedim ki, doktorun dediğini yap çocuğa kilo olsun şifa olsun gerisi Allahtan, inşallah bende sağlıkla büyütürüm
Dün yönetmeliği okudum 32den sonra yıllık izin ve mazeret izni kullanılmıyormuş yani çalışamaz raporu almak lazımmış. Raporla ilgili bir şey bulamadım amaKızlar kaçıncı haftanızda izne çıkmayı düşünüyorsuuz?
Benim daha eksiğim çok kıyafetinden dolabına bebek arabasına kadar.( Boya yapılacak bebek odasına bide o var.)
35. haftada yıllık iznimi önden kullanarak izne çıkarım diye düşünüyorum.O zamana kadar dolap işi halledilir. Çok mu geç kalırım? hoş öncesinde yıkasam yine hurca koyucam birşey değişmeyecek
Doktordan doktora değişiyo o galibaBana tok gel demiş sekreter kız
Sadece açlık ve 1 saat tokluk verdim, sonuç bu yanikaç test verdin ?
50mg için 130-140 üstü yüksek sayılabilir. Diğer sonuçlarınıda bekle derim
Evet bende aynısını okumuştum inşallah bakalım iki hafta sonra belli olur zaten beslenme mi genetik mi, kardeşim protein ağırlıklı smoothie tarifi verdi onu deneyeceğim bugün malzeme alıp. Bir de çocuk camış gibi çıkarsa ayvayı yedik ben 4 kiloya yakın doğmuşum eşim 4 buçuk kilohappy momda dün bunu okudum kuzum bebeğin ağırlığı en çok genetik faktörlerle ilişkiliymiş. dert etme bence kaşara muza ete gömül geçer
Gecmis olsun canim.Kızlar enfeksiyon için doktor cefaks verdi daha önce kullanan var mı? Artık kasık ağrısı yağmaya başladığı için mecbur doktora gittim
Benım karnım aşağıda durmuyor herkesin karnı zaten farklı bazılarının daha buyuk bazı kadınların daha küçük. Beni gören erkek doğurcaksın diyor mesela sanırım karnım biraz sivri. Benım aşağıda ki kız doktor ilk o doğacak demiştiBana arkalı önlü duruyorlar birinin ayağı aşağıda demişti artık nasıl paylaşıyorlar karnı anlamadım bide arkadaşlarım karnın çok aşağıda duruyor diyor görüntü olaraj
bepanthen ve mustelaKızlar pişik kremi ne aldınız?
Ay ne güzell profesyonel ellerden öğrenmek. Bana şimdiden herkes şunu yap bunu yap kucağa alıştırma memeye alıştırma sallamaya alıştırma diyor başkası da tam tersini söylüyor ne yapacağımı şaşırdım hele yengem yenidogdugunda cocugumu tuzlayacakmisHahahah sen bensinhastane icin gecelik bakmaya gittim. Fotoda hangisi guzel durur die elime oyuncak bebek aldim bebegi asla tutamadim. Dusurdum filan dedim aaaaa s*çtık daha sahtesini tutamiorum.neyse sonra arastirdim yardim alicam.
Konustum fln 32. Haftada randevu ayarlicam kismet olursa sonra gelip ogretsinler bi zahmetBebek Hemşiresi 👼🏻 Baby Nurse at Home (@babynurseathome) • Instagram photos and videos
8,594 Followers, 343 Following, 573 Posts - See Instagram photos and videos from Bebek Hemşiresi 👼🏻 Baby Nurse at Home (@babynurseathome)instagram.com
Bende korkuyorum sanki rahim agzı acılcak diye ödüm kopuyorBenimde öyle oluyor sanki ordan bacağı cikicak gibi bir his veriyor
Sudocrem canımKızlar pişik kremi ne aldınız?
İdrar yolu enfeksiyonu mu farklı bir hastalık mı?Kızlar enfeksiyon için doktor cefaks verdi daha önce kullanan var mı? Artık kasık ağrısı yağmaya başladığı için mecbur doktora gittim
Tuzlamak ter kokusunu önlüyomuş banada sacma geldi ama yapmazsam içimde kalırAy ne güzell profesyonel ellerden öğrenmek. Bana şimdiden herkes şunu yap bunu yap kucağa alıştırma memeye alıştırma sallamaya alıştırma diyor başkası da tam tersini söylüyor ne yapacağımı şaşırdım hele yengem yenidogdugunda cocugumu tuzlayacakmis
Sudocrem kız bebeklerde yapışıklık yapabiliyormuş. Benim yeğenimde yapışıklık var ondan mı bilmiyorum.Sudocrem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?