2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
ben hamile kaldım 8. haftada kusmaya başladığımda işi bıraktım OMZUMDAN YÜK KALKTI GENÇLEŞTİM RESMEN kendi işimizdi o açıdan şanslıyım ne zaman dönerim hatta aynı işe döner miyim hiç sanmıyorum

happy momda dün bunu okudum kuzum bebeğin ağırlığı en çok genetik faktörlerle ilişkiliymiş. dert etme bence kaşara muza ete gömül geçer

Eklentiler

• IMG_1743.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 44
Dün yönetmeliği okudum 32den sonra yıllık izin ve mazeret izni kullanılmıyormuş yani çalışamaz raporu almak lazımmış. Raporla ilgili bir şey bulamadım ama

Kızlar enfeksiyon için doktor cefaks verdi daha önce kullanan var mı? Artık kasık ağrısı yağmaya başladığı için mecbur doktora gittim

happy momda dün bunu okudum kuzum bebeğin ağırlığı en çok genetik faktörlerle ilişkiliymiş. dert etme bence kaşara muza ete gömül geçer
Evet bende aynısını okumuştum inşallah bakalım iki hafta sonra belli olur zaten beslenme mi genetik mi, kardeşim protein ağırlıklı smoothie tarifi verdi onu deneyeceğim bugün malzeme alıp. Bir de çocuk camış gibi çıkarsa ayvayı yedik ben 4 kiloya yakın doğmuşum eşim 4 buçuk kilo

Bana arkalı önlü duruyorlar birinin ayağı aşağıda demişti artık nasıl paylaşıyorlar karnı anlamadım bide arkadaşlarım karnın çok aşağıda duruyor diyor görüntü olaraj
Benım karnım aşağıda durmuyor herkesin karnı zaten farklı bazılarının daha buyuk bazı kadınların daha küçük. Beni gören erkek doğurcaksın diyor mesela sanırım karnım biraz sivri. Benım aşağıda ki kız doktor ilk o doğacak demişti

Ay ne güzell profesyonel ellerden öğrenmek. Bana şimdiden herkes şunu yap bunu yap kucağa alıştırma memeye alıştırma sallamaya alıştırma diyor başkası da tam tersini söylüyor ne yapacağımı şaşırdım hele yengem yenidogdugunda cocugumu tuzlayacakmis

Kızlar enfeksiyon için doktor cefaks verdi daha önce kullanan var mı? Artık kasık ağrısı yağmaya başladığı için mecbur doktora gittim
İdrar yolu enfeksiyonu mu farklı bir hastalık mı?

İdrar enfeksiyonu hafife almaya gelmez kızlar
idrar torbamıza yapılan baskı v.s hemen bakteri üremesine sebep oluyor hızlıca test verip.Enfeksiyonu durdurmazsak e.coli ve benzeri bakteriler böbrek üzerinde daha ciddi enfeksiyonlar oluşturuyor. Ben antibiyotiğin 2. günündeyim halen böbrek sancılarım devam ediyor sadece biraz hafifletebildim

Tuzlamak ter kokusunu önlüyomuş banada sacma geldi ama yapmazsam içimde kalır bebek doduktan sonra ilk 3 ay 4. Trimester o yuzden o sürec biraz zor olacak bizim için şahsen ben hiç kucagımdan indirmek ayrı kalmak istemıyorum her agladığında yanında olup varlığımı onlara hissettirmek istiyorum meme de alışsın istıyorum cunku emzirmek harika bi duygu inşallah cok sütüm olur bebişlerde begenir devamlı emziririm başka bi işim yok ilk 3 ay anne baba olarak onlara aitiz gibi geliyor bana

Eşim bu videoyu gördü “ay kadın nasıl bitmiş” dedi. Dedim aşkım bebek doğurmuş kolay mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…