- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.421
Ben yeni doğmuş bebek şimdiye kadar hiç görmedim o kadar uzagım bebeklere düşünebılıyo musunBenim premature doğmuş ikiz kuzenlerime 1,5 ay yeni ddoğduklarında bakmış olmak dışında hiç bebek tecrübem yok
8 yıllık öğretmenlik ve pedagojik formasyon eğitimimin 1 gram olsun etki gösterceğine inanarak doğum sonrasını düşünmemeye çalışıyorum.
Şimdi Kabızım , şişkinliğim var , idrar yolu enfksiyonum böbreğime vurdu, kusmalarım başladı. O kadar kendi dertlerimle meşgulum ki sonra doğsa daha bir rahatlıcam gibiyi
Ne yapışıklığı tüplerinde mi?Sudocrem kız bebeklerde yapışıklık yapabiliyormuş. Benim yeğenimde yapışıklık var ondan mı bilmiyorum.
Valla boncuğumHahahah sen bensinhastane icin gecelik bakmaya gittim. Fotoda hangisi guzel durur die elime oyuncak bebek aldim bebegi asla tutamadim. Dusurdum filan dedim aaaaa s*çtık daha sahtesini tutamiorum.neyse sonra arastirdim yardim alicam.
Konustum fln 32. Haftada randevu ayarlicam kismet olursa sonra gelip ogretsinler bi zahmetBebek Hemşiresi 👼🏻 Baby Nurse at Home (@babynurseathome) • Instagram photos and videos
8,594 Followers, 343 Following, 573 Posts - See Instagram photos and videos from Bebek Hemşiresi 👼🏻 Baby Nurse at Home (@babynurseathome)instagram.com
32. Haftada filan die planliyorum ben
Annelige hazirlanirken beyin amigdala tarafindan daha baskin hale geliyormus. İc guduler annelik vs yuklemesi bi nevi. Oyuzden unutkanlik oluyomus bu normalmis.
Bacim yalniz degilsin. Benimkinin herkeeyi var ama odasi suan spor odasisifonyeri bile yok. En iyi ihtimalle eylul sonunda girisicez o ise. Cizdirmeyi planladigim icin de bi sure daha bole takilicaz
Pregnacare kullanman gerekmio mu askitom? Ben pregnacare kullandim o seride. Suan multivitini biraktim kilo yapmasin die.
Yok canım genital bölgede. Dudaklarda yapışıklık olabilir diye okumuştumNe yapışıklığı tüplerinde mi?
32 den sonra direk ayrılıs oluyormuş izin rapor kabul olmuyor.Dün yönetmeliği okudum 32den sonra yıllık izin ve mazeret izni kullanılmıyormuş yani çalışamaz raporu almak lazımmış. Raporla ilgili bir şey bulamadım ama
Hiç görmedım canım sudocremi olmadı gögüs uclarımda yara olmasın diye kullanırım ya da oglana sürerim kıza mustela alayım. Zaten kız bebekte vajinaya cok fazla dokunmamak gerekıyormuş dudakların iç kısmına falan dokunmadan üstten silmek en mantıklısıymış hem bebek huzursuzlaşıyomuş hem de yararlı bakterilerin ölmemesi içinYok canım genital bölgede. Dudaklarda yapışıklık olabilir diye okumuştum
ben çatı muayenesi yaptırmamak için sezeryan olmuştum kızımda bunda da zaten mecbur sezeyan artık hiç hoş bi durum değil o daÇatı muayenesi 38. Haftadan sonra oluyor pelvis kemiği normal doğum yapabilecek kadar açılabilir mi diktor ona bakıp doğumu planlıyor ama sezeryan olmak istiyorum dedin o zaman gerek görmüyorlar
Benimde ilk zamalar aklımda sudokrem vardı ama içerik olarak hiç iyi duymadım .Hiç görmedım canım sudocremi olmadı gögüs uclarımda yara olmasın diye kullanırım ya da oglana sürerim kıza mustela alayım. Zaten kız bebekte vajinaya cok fazla dokunmamak gerekıyormuş dudakların iç kısmına falan dokunmadan üstten silmek en mantıklısıymış hem bebek huzursuzlaşıyomuş hem de yararlı bakterilerin ölmemesi için
ben geçen sancım vardı gazlardan dolayı bacak araba normal evdeki yedek yastıktan koydum mışıl mışıl uyudum.Kızlar hamile yastığı aldınız mı? Ben şu an ihtiyaç duymuyorum ama indirimdeymiş sonrasında ihtiyacım olur mu ki? Boş yere de almak istemiyorum, yorumlarınızı merak ediyorum kullanıyorsanız
ay ilk bebeğimde yaptığım aldığım şeyleri bu kızımda alamıyorum 2500 ne ya öyle bi fiyat mı varHumana 2500 olmuşzaten biz ee başka baksak çok iyi olur
Sudocrem den çok memnun kalmıştım. Bebişimin poposu çok hassasti yeni doğduğunda bir süru krem denedim. Sudocrem iyi gelmişti sadece. Daha almadım ama onu alacağım yine inşallah.Kızlar pişik kremi ne aldınız?
tek olmadığımı bilmek içimi rahatlattı.şaka maka son 100 güne yaklaştım bende sanki fazla geride kalmış gibi hissettim kndimiHahahah sen bensinhastane icin gecelik bakmaya gittim. Fotoda hangisi guzel durur die elime oyuncak bebek aldim bebegi asla tutamadim. Dusurdum filan dedim aaaaa s*çtık daha sahtesini tutamiorum.neyse sonra arastirdim yardim alicam.
Konustum fln 32. Haftada randevu ayarlicam kismet olursa sonra gelip ogretsinler bi zahmetBebek Hemşiresi 👼🏻 Baby Nurse at Home (@babynurseathome) • Instagram photos and videos
8,594 Followers, 343 Following, 573 Posts - See Instagram photos and videos from Bebek Hemşiresi 👼🏻 Baby Nurse at Home (@babynurseathome)instagram.com
32. Haftada filan die planliyorum ben
Annelige hazirlanirken beyin amigdala tarafindan daha baskin hale geliyormus. İc guduler annelik vs yuklemesi bi nevi. Oyuzden unutkanlik oluyomus bu normalmis.
Bacim yalniz degilsin. Benimkinin herkeeyi var ama odasi suan spor odasisifonyeri bile yok. En iyi ihtimalle eylul sonunda girisicez o ise. Cizdirmeyi planladigim icin de bi sure daha bole takilicaz
Pregnacare kullanman gerekmio mu askitom? Ben pregnacare kullandim o seride. Suan multivitini biraktim kilo yapmasin die.
Evet bu çok doğru. Maalesef çok sık pişik oluyorlarBenimde ilk zamalar aklımda sudokrem vardı ama içerik olarak hiç iyi duymadım .
Bencede bebek yerine doğum sonrası kendinde kullanman daha mantıklı.
Benim iş yerindeki arkadaşlarım bebeği 1 yaşından küçük olanlar hevesle aldık organik herşeyi dediler( ecowell-incia-siveno v.b) sonra paşa paşa mustela bepanthol gibi içeriklere döüş yapmışlar. O yüzden ilk zaman hevesle alıcaz herşeyi ama sonra gerçek hayata dönücez gibi duruyor
Şampuanı falan hep mustela aldım ben arkadasım özellikle uyardı mustela al diye keşke pişik içinde alsaymışım arkadasım zaten distribütoru olmadı ona soylerim artıkBenimde ilk zamalar aklımda sudokrem vardı ama içerik olarak hiç iyi duymadım .
Bencede bebek yerine doğum sonrası kendinde kullanman daha mantıklı.
Benim iş yerindeki arkadaşlarım bebeği 1 yaşından küçük olanlar hevesle aldık organik herşeyi dediler( ecowell-incia-siveno v.b) sonra paşa paşa mustela bepanthol gibi içeriklere döüş yapmışlar. O yüzden ilk zaman hevesle alıcaz herşeyi ama sonra gerçek hayata dönücez gibi duruyor
Bende normal yastık koyuyorum bacak arama ve mışıl mışıl uyutuyor vallaben geçen sancım vardı gazlardan dolayı bacak araba normal evdeki yedek yastıktan koydum mışıl mışıl uyudum.
Evdeki aynı işi görür ben almayı düşünmüyorum o yüzden
Teşekkür ederim tatlım bıktım bu enfeksiyondanGecmis olsun canim.
İye canım benim de. Sarı akıntı başladı bir kaç gün önce bol su içtim mandalina falan yedim ama yok dün böbreklerim ve kasıklarım ağrıdı mecbur doktora gittim asm de verdi doktor. Antibiyotik kullanmak taraftarı değilim ama mecburum ilerlememesi için. Benim ağrım çok değildi şükür ki sabah tek ilaçla Bike geçti diyebilirim. Sana da çok geçmiş olsun bundan kurtuluş yok sanırım sürekli başa sarıyorİdrar yolu enfeksiyonu mu farklı bir hastalık mı?
İdrar enfeksiyonu hafife almaya gelmez kızlar
idrar torbamıza yapılan baskı v.s hemen bakteri üremesine sebep oluyor hızlıca test verip.Enfeksiyonu durdurmazsak e.coli ve benzeri bakteriler böbrek üzerinde daha ciddi enfeksiyonlar oluşturuyor. Ben antibiyotiğin 2. günündeyim halen böbrek sancılarım devam ediyor sadece biraz hafifletebildim
Bizim 1 aylık bebeğimiz çok feci Pişik oldu hatta yaradan kan falan gelmeye başladı en son çocuk asla durmuyordu. Doktor ne krem ne Islak mendil pamuk alıp ıslatıp sileceksiniz dedi. Bende öyle yapmayı düşünüyorum gözüm korktuEvet bu çok doğru. Maalesef çok sık pişik oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?