2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben yeni doğmuş bebek şimdiye kadar hiç görmedim o kadar uzagım bebeklere düşünebılıyo musun ama içgüdüsel herşeyin halledilecegını düşünüyorum bebek buyutmeyı cok kurallara göre bir işmiş gibi yaşamak istemıyorum kitap aldım onu okudum az cok bilgim var tecrube ile daha da pekişecektir pekiştiremediğim yerde yardıma mutlaka birilerini bulurum. Eskiden cok mükemmelliyetci bir yapım vardı her şeyin en iyisi olması gerektıgını dusunup kendimi cok yorardım beynimi kendımı cok yordum özellikte tüp bebek sürecinde psikoloğa gittim ve hayatın mükemmelliyetcilikle yürüyemeyecegıni daha net anladım hayırlısıyla bi gelsinlerde arkadaslarım bile sende kalırım falan diyo da o benım için cok daha yorucu hatta gecmiş olsun kuzum bu arada

Valla boncuğum
Kadına dedim ki bonevit bitiyor ne içicem 12 gün kaldı.
Osteocare 30 tablet iç
Öbür ay başka 30 tablete geçicem dedi
Keşke onun adını da alsaydım beraber sipariş ederdim
26 haftada olduğumu biliyor sonuçta
Sen benden üç hafta öndesin de zaten benimkinin bitmesi de 12 gün nerdeyse iki hafta

Yok canım genital bölgede. Dudaklarda yapışıklık olabilir diye okumuştum
Hiç görmedım canım sudocremi olmadı gögüs uclarımda yara olmasın diye kullanırım ya da oglana sürerim kıza mustela alayım. Zaten kız bebekte vajinaya cok fazla dokunmamak gerekıyormuş dudakların iç kısmına falan dokunmadan üstten silmek en mantıklısıymış hem bebek huzursuzlaşıyomuş hem de yararlı bakterilerin ölmemesi için

Çatı muayenesi 38. Haftadan sonra oluyor pelvis kemiği normal doğum yapabilecek kadar açılabilir mi diktor ona bakıp doğumu planlıyor ama sezeryan olmak istiyorum dedin o zaman gerek görmüyorlar
ben çatı muayenesi yaptırmamak için sezeryan olmuştum kızımda bunda da zaten mecbur sezeyan artık hiç hoş bi durum değil o da

Benimde ilk zamalar aklımda sudokrem vardı ama içerik olarak hiç iyi duymadım .
Bencede bebek yerine doğum sonrası kendinde kullanman daha mantıklı.
Benim iş yerindeki arkadaşlarım bebeği 1 yaşından küçük olanlar hevesle aldık organik herşeyi dediler( ecowell-incia-siveno v.b) sonra paşa paşa mustela bepanthol gibi içeriklere döüş yapmışlar. O yüzden ilk zaman hevesle alıcaz herşeyi ama sonra gerçek hayata dönücez gibi duruyor

Kızlar hamile yastığı aldınız mı? Ben şu an ihtiyaç duymuyorum ama indirimdeymiş sonrasında ihtiyacım olur mu ki? Boş yere de almak istemiyorum, yorumlarınızı merak ediyorum kullanıyorsanız

Kızlar hamile yastığı aldınız mı? Ben şu an ihtiyaç duymuyorum ama indirimdeymiş sonrasında ihtiyacım olur mu ki? Boş yere de almak istemiyorum, yorumlarınızı merak ediyorum kullanıyorsanız
ben geçen sancım vardı gazlardan dolayı bacak araba normal evdeki yedek yastıktan koydum mışıl mışıl uyudum.
Evdeki aynı işi görür ben almayı düşünmüyorum o yüzden

tek olmadığımı bilmek içimi rahatlattı.şaka maka son 100 güne yaklaştım bende sanki fazla geride kalmış gibi hissettim kndimi

Evet bu çok doğru. Maalesef çok sık pişik oluyorlar

Şampuanı falan hep mustela aldım ben arkadasım özellikle uyardı mustela al diye keşke pişik içinde alsaymışım arkadasım zaten distribütoru olmadı ona soylerim artık

Gecmis olsun canim.
Teşekkür ederim tatlım bıktım bu enfeksiyondan
İye canım benim de. Sarı akıntı başladı bir kaç gün önce bol su içtim mandalina falan yedim ama yok dün böbreklerim ve kasıklarım ağrıdı mecbur doktora gittim asm de verdi doktor. Antibiyotik kullanmak taraftarı değilim ama mecburum ilerlememesi için. Benim ağrım çok değildi şükür ki sabah tek ilaçla Bike geçti diyebilirim. Sana da çok geçmiş olsun bundan kurtuluş yok sanırım sürekli başa sarıyor

Evet bu çok doğru. Maalesef çok sık pişik oluyorlar
Bizim 1 aylık bebeğimiz çok feci Pişik oldu hatta yaradan kan falan gelmeye başladı en son çocuk asla durmuyordu. Doktor ne krem ne Islak mendil pamuk alıp ıslatıp sileceksiniz dedi. Bende öyle yapmayı düşünüyorum gözüm korktu

Hamile yastigi baby mom olani aldim. Gayet rahat uyuyorum bebek yastigi tekmelemedigi zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…