- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.441
8 sene evvel kiralamıştım hastane tipi. 2,3 aylık kira ile lansinoh elektrikli alabiliyorduk .Sonra baktık olmayacak yeni lansinoh almışık. Ama ben 15 ay sağarak verdim. Emzirememiştim acemilik ve eşim ve kv nin pimpiriğinden dolayı. Bu sefer görmek bile istemiyorum pompaCanımsın ınslalah, dua et bızemasallah kocamn olmus, gozpreoblemı de en yakın zamanda duzelır ınsallah Rabbım sifa versın ıkızlerın erken dogumunda bıle sütümm geldı, ınsallah bunda da gelır dıyorum pozıtof dusunuyorum, dedıgın gıbı elektrıklıye ıhtıyac olursa kiralarım
Bende pamuk aldım kaynatılıp soğutulmuş su ile sileceğim ama yine de olabiliyorlar. Yeğenimin ciğer gibi pişiği oluyor annem her şeyi her pişik kremini denedi hiç biri işe yaramadı en son kalıp sabun ile yıkadı o zaman çok ağladı ama ertesi güne geçmişti. Dokundurmuyordu, çişini yaparken çok acıyordu. Annemin altını değiştireceğini anladığı zaman ağlamaya başlıyordu. O kadar kötüydü kiBizim 1 aylık bebeğimiz çok feci Pişik oldu hatta yaradan kan falan gelmeye başladı en son çocuk asla durmuyordu. Doktor ne krem ne Islak mendil pamuk alıp ıslatıp sileceksiniz dedi. Bende öyle yapmayı düşünüyorum gözüm korktu
psikoloji her şeyden daha etkili inandığın şeyler başına gelir. tontiş olcak de protein ağırlıklı beslen öyle olsunEvet bende aynısını okumuştum inşallah bakalım iki hafta sonra belli olur zaten beslenme mi genetik mi, kardeşim protein ağırlıklı smoothie tarifi verdi onu deneyeceğim bugün malzeme alıp. Bir de çocuk camış gibi çıkarsa ayvayı yedik ben 4 kiloya yakın doğmuşum eşim 4 buçuk kilo
Ben 2300 gram doğmuşum gayet sağlıklıyım şu an maşallahpsikoloji her şeyden daha etkili inandığın şeyler başına gelir. tontiş olcak de protein ağırlıklı beslen öyle olsun
kızlar bu hametan sgk nın karşıladığı böyle kutusu mavi olan değil mi ben onu yanık kremi diye evde bulunduruyordum pişik kremi olarak kullanıldığını hatta içeriğinin doğal olduğunu burda duydum çok şaşırdım. içeriği doğal olanlar genelde çok pahalı olur onu da sgk hayatta karşılamaz gibi geliyor çünkü banaHametan kullanabilirsin o da iyilerden. Ben sebamed aldım bide incia alcam doğal içerikli kullanma taraftarıyım ama ne olur bilmiyorum
Her gebelık ozel, oyle dusunn, hem artık tecrubelısın de, ınsallah bol bol sutümüz olur, şifa olur yavrularıımza8 sene evvel kiralamıştım hastane tipi. 2,3 aylık kira ile lansinoh elektrikli alabiliyorduk .Sonra baktık olmayacak yeni lansinoh almışık. Ama ben 15 ay sağarak verdim. Emzirememiştim acemilik ve eşim ve kv nin pimpiriğinden dolayı. Bu sefer görmek bile istemiyorum pompa. İnşallah her şey yolunda gider emziririz güzelce. Zamanı gelince bir araştırırsın sen de zaten. Kervan yolda düzülür.
Bugun benım doktorum da dedı kızlar erkeklere gore daha kucuk oluyor dedı, mıınyon olacak senın kız sankı dedı, 3 gun gerılıgı onemsemedı bıle, sız sordugunuz ıcın soyledım dedı
Sarı olan hametan tedavi edici içeriği temizmiş daha yeni bir fotoğraf paylaşmıştım içerikleri temiz olan pişik önleyici ve pişik kremleri bende bunların içinden seçicem bakalımkızlar bu hametan sgk nın karşıladığı böyle kutusu mavi olan değil mi ben onu yanık kremi diye evde bulunduruyordum pişik kremi olarak kullanıldığını hatta içeriğinin doğal olduğunu burda duydum çok şaşırdım. içeriği doğal olanlar genelde çok pahalı olur onu da sgk hayatta karşılamaz gibi geliyor çünkü bana
Ben 50 lik yaptırdım canım bı aç karnına alıyorlar birde gazozu içince bir saat sonra alıyorlar toplamda iki kereKizlar 50 lik sekr yuklemesi yaptiranlarda kac defa kan alindi?
Sohrabcığım kızlar küçük oluyomuş evet ama benım kız oğlanı gecmişti en son gittiğimdeBugun benım doktorum da dedı kızlar erkeklere gore daha kucuk oluyor dedı, mıınyon olacak senın kız sankı dedı, 3 gun gerılıgı onemsemedı bıle, sız sordugunuz ıcın soyledım dedı
Ne yıyıp ne ıcıyon sen bacımSohrabcığım kızlar küçük oluyomuş evet ama benım kız oğlanı gecmişti en son gittiğimde
Ben e bebektekini aldım çok işime yaradı özellikle araba yolculuğunda belime koydum tam boşluğuma oldu hiç ağrım olmadı 8 saatlik yolda onun haricinde karnımız büyüdüğü için sağa sola yatarken onun arasına yatıyorum en azından göbeği kaldırıyorKızlar hamile yastığı aldınız mı? Ben şu an ihtiyaç duymuyorum ama indirimdeymiş sonrasında ihtiyacım olur mu ki? Boş yere de almak istemiyorum, yorumlarınızı merak ediyorum kullanıyorsanız
sakın almaKızlar konuştunuz mu bilmiyorum ty da incia ürünlerinde ikinci 1 tl kampanyası yapmışlar
Ben bu ay almıcam zaten ya. Haber vereyim dedimsakın alma
Fiyatları yüksek şuan oranın
ben sabah vitazondan komik bir rakama aldım şampuanları + pişik kremi filanda aldım mustelanın çok uyguna geldiler.
Bide vitazona bakmazsanda şampuanlarda HB daha uygun aklında olsun.
Dün 1 arkadaş incia 1TL kampanyasından hemen aldı pişman oldu diğer fiyatları görünce
Ay ne güzell profesyonel ellerden öğrenmek. Bana şimdiden herkes şunu yap bunu yap kucağa alıştırma memeye alıştırma sallamaya alıştırma diyor başkası da tam tersini söylüyor ne yapacağımı şaşırdım hele yengem yenidogdugunda cocugumu tuzlayacakmis
Doktor dediyse bi bildigi vardir elbet. Belki icerigi sana daha uygundurValla boncuğum
Kadına dedim ki bonevit bitiyor ne içicem 12 gün kaldı.
Osteocare 30 tablet iç
Öbür ay başka 30 tablete geçicem dedi
Keşke onun adını da alsaydım beraber sipariş ederdim
26 haftada olduğumu biliyor sonuçta
Sen benden üç hafta öndesin de zaten benimkinin bitmesi de 12 gün nerdeyse iki hafta
Ben 1 haftadir kullaniorum yoksa uyuyamiorum 27-0 da filan basladim. Destek iyi oluo. Bosuna mi aldim diodum rahat ettimKızlar hamile yastığı aldınız mı? Ben şu an ihtiyaç duymuyorum ama indirimdeymiş sonrasında ihtiyacım olur mu ki? Boş yere de almak istemiyorum, yorumlarınızı merak ediyorum kullanıyorsanız
Ya ogrenicez deneye yanila ogrenicez. 83 kalmis bnmdetek olmadığımı bilmek içimi rahatlattı.şaka maka son 100 güne yaklaştım bende sanki fazla geride kalmış gibi hissettim kndimi
Yok tam doğal değil ama kötü de değil öyle bişikızlar bu hametan sgk nın karşıladığı böyle kutusu mavi olan değil mi ben onu yanık kremi diye evde bulunduruyordum pişik kremi olarak kullanıldığını hatta içeriğinin doğal olduğunu burda duydum çok şaşırdım. içeriği doğal olanlar genelde çok pahalı olur onu da sgk hayatta karşılamaz gibi geliyor çünkü bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?