- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.461
Bizim bebekte öyleymiş işte günlerce altı açık yatırdılar pamuk kullanınca şükür geçti. Her bebeğe her krem bez Islak mendil olmuyor maalesef o yüzden ben her markadan birer alıp denemeyi düşünüyorum ya da dediğim gibi pamukla silmeyiBende pamuk aldım kaynatılıp soğutulmuş su ile sileceğim ama yine de olabiliyorlar. Yeğenimin ciğer gibi pişiği oluyor annem her şeyi her pişik kremini denedi hiç biri işe yaramadı en son kalıp sabun ile yıkadı o zaman çok ağladı ama ertesi güne geçmişti. Dokundurmuyordu, çişini yaparken çok acıyordu. Annemin altını değiştireceğini anladığı zaman ağlamaya başlıyordu. O kadar kötüydü ki
Bir arkadaşımın bebeğinin inek sütüne alerjisi varmış anne süt ürünleri yediği içtiğinde çok pişiği oluyormuş ve gazı da hiç bitmiyormuş çocuğun. Bazen biz ne yapsakta istediğimiz gibi olmayabiliyor ve bunu çözmeleri çok uzun zaman almış bide arkadaşım hemşire yani bizden daha bilgili ama insan bazen kendi çocuğuna çözüm bulamayabiliyorBizim bebekte öyleymiş işte günlerce altı açık yatırdılar pamuk kullanınca şükür geçti. Her bebeğe her krem bez Islak mendil olmuyor maalesef o yüzden ben her markadan birer alıp denemeyi düşünüyorum ya da dediğim gibi pamukla silmeyi
Ben bundan aldımEki Görüntüle 3301185 Bu da şampuan almayı düşündüğüm fikir olsun sizlere
Hahah valla ev yemekleriydı gecen kontrolumdr ama bu ara fast foodu biraz kacırdım haftaya kontrolde cıkıcak yaramış mı yaramamış mıNe yıyıp ne ıcıyon sen bacım
bu izin konusunda özelle devlet arasında fark olabilir ama ben sizinle paylaşayım yinede ben devletteyim içerde 6 gün iznim var geçen ik ya 32. haftadan sonra yıllık izin kullanabilirim değil mi diye sordum kullanabilirsin ama doğum sonrası aktarmandan düşer dedi, e o zaman da ne anlamı kaldı. bende 32. haftaya kadar haftada 2 gün 2 gün kullanıp bitirmeyi düşünüyorum. dediğim gibi özelde böyle olmayabilir ama siz bunu önceden bi son ik' ya37. haftaydı niyetim normalde bebekle daha fazla vakit geçirmek için ama ben halen zayıfım ve göbeğim öne çıktıkca belime baskı yapıyor şimdiden iş yerinde vermsiz dönemler geçiriyorum.
Kış ayında olacağız. Benim iş yerim fabrika bina geniş olduğu için kışın klima full çalışşsada biraz üşüyorum ben .Kan değerlerimiz hergün düşerken bu yıl donarım heralde.
içeride 10 gün hakkım var 35. haftaya onunla izni başlatıp artık mart sonu nisan başı iş yerimle homeofice mi yoksa 6 ay ücretisz izin mi onun pazarlığını yaparım diyorum.
Benim bebeğim hep 1 hafta kadar önden gidiyordu gelişimi 22.haftada 2 gün gerideydi 26.haftada 5gün ilerideydi yani anladığım kadarıyla bu değişiyo yanlış hatırlamıyorsam O ofsistimcidden da öyle bişi oldu sankiBugun benım doktorum da dedı kızlar erkeklere gore daha kucuk oluyor dedı, mıınyon olacak senın kız sankı dedı, 3 gun gerılıgı onemsemedı bıle, sız sordugunuz ıcın soyledım dedı
yok benimki hep normal sınırlarda çıktı kuzum. bir kere ben gramı az sanmıştım sonra baktım kendim yanlış hatırlıyormuşum orda da normalmiş. son kontrolde de aynı şekilde haftasına uyumlu çıktı. +5 gidiyor en baştan beri ama o da normal kabul ediliyor zatenBenim bebeğim hep 1 hafta kadar önden gidiyordu gelişimi 22.haftada 2 gün gerideydi 26.haftada 5gün ilerideydi yani anladığım kadarıyla bu değişiyo yanlış hatırlamıyorsam O ofsistimcidden da öyle bişi oldu sanki
Bugün hayallerim yıkıldı.bu izin konusunda özelle devlet arasında fark olabilir ama ben sizinle paylaşayım yinede ben devletteyim içerde 6 gün iznim var geçen ik ya 32. haftadan sonra yıllık izin kullanabilirim değil mi diye sordum kullanabilirsin ama doğum sonrası aktarmandan düşer dedi, e o zaman da ne anlamı kaldı. bende 32. haftaya kadar haftada 2 gün 2 gün kullanıp bitirmeyi düşünüyorum. dediğim gibi özelde böyle olmayabilir ama siz bunu önceden bi son ik' ya
İnşallah bende tamamen atlatırım doğuma kadar üç ay kaldı ama her geçen gün daha kötüye gidiyoruz çok azimliyimİçim garip oluyor alttan ulturasyon olmam gerektiğinde bile
Ben aldım ama çok gerekli mi bence değil. Yan yatarken göbeğimin altına koyuyorım ben ama olmasa normal yastıkta koyulur yani elzem değil benceKızlar hamile yastığı aldınız mı? Ben şu an ihtiyaç duymuyorum ama indirimdeymiş sonrasında ihtiyacım olur mu ki? Boş yere de almak istemiyorum, yorumlarınızı merak ediyorum kullanıyorsanız
O yönetmeliği ben de okudum evet yıllık izin mazeret izni olmaz diyor ama rapor için bir şey demiyor. Mesela rapor alsak da aynı şey mi acabaBugün hayallerim yıkıldı.
Bende 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alınınca yıılık izin kullanılır mı diye baktım yönetmelikte acı haberi gördüm.
Doktor çalışabilir dediği halde fiilen çalışmaz yıllık izin kullanırsak doğum sonrası haklarımızdan gidiyormuş.Bu kötü oldu. Artık mecbur ya 35 yada 36 'da izne ayrılacak şekilde raporumu alıcam
Bence doktorlar tam olcemedigi icin farkli farkli sonuclar cikiyor. Sonucta milimetrik hesaplamalar yapiyorlar. Benim kendi doktorum hep haftasiyla uyumlu dedi simdiye kadar. Ama detayliya gittigimdeki doktor 1 hafta onden gidiyor demisti. Gecen gun gittigimde yine cok zor olctu doktor. Cunku bebek durmadi olcturmediBenim bebeğim hep 1 hafta kadar önden gidiyordu gelişimi 22.haftada 2 gün gerideydi 26.haftada 5gün ilerideydi yani anladığım kadarıyla bu değişiyo yanlış hatırlamıyorsam O ofsistimcidden da öyle bişi oldu sanki
O yönetmeliği ben de okudum evet yıllık izin mazeret izni olmaz diyor ama rapor için bir şey demiyor. Mesela rapor alsak da aynı şey mi acaba
Çok kötü oldu bu yabenim okuduğum içerikte yıllık izin ve doktor raporu maalesefki çalışmadı olarak görüyormuş ve doğum sonrası hakkımızdan kesiyormuş.
Evet öyleymis benide tuzlamislar bebekken gerçekten kolay kolay ter kokmam yaptırır miyim bilmiyorum o an ki psikolojime bagliTuzlamak ter kokusunu önlüyomuş banada sacma geldi ama yapmazsam içimde kalırbebek doduktan sonra ilk 3 ay 4. Trimester o yuzden o sürec biraz zor olacak bizim için şahsen ben hiç kucagımdan indirmek ayrı kalmak istemıyorum her agladığında yanında olup varlığımı onlara hissettirmek istiyorum meme de alışsın istıyorum cunku emzirmek harika bi duygu inşallah cok sütüm olur bebişlerde begenir devamlı emziririm başka bi işim yok ilk 3 ay anne baba olarak onlara aitiz gibi geliyor bana
Evet konuştuk ben sormadan aldim pişman oldum ben yandım siz yanmayinKızlar konuştunuz mu bilmiyorum ty da incia ürünlerinde ikinci 1 tl kampanyası yapmışlar
yok rapor zaten alamıyorsun hatta işin kötüsü o arada grip oldun diyelim o sebeple bile rapor alamazsınO yönetmeliği ben de okudum evet yıllık izin mazeret izni olmaz diyor ama rapor için bir şey demiyor. Mesela rapor alsak da aynı şey mi acaba
Vitazon kendi sitesinde küçük bir kar ile uyguna satıyorKızlar vitazonun kendi hesabında 97.90
Trendyolda vitazon satıcısı yine 169tl indirimde güya
Eki Görüntüle 3301229
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?