2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bizim bebekte öyleymiş işte günlerce altı açık yatırdılar pamuk kullanınca şükür geçti. Her bebeğe her krem bez Islak mendil olmuyor maalesef o yüzden ben her markadan birer alıp denemeyi düşünüyorum ya da dediğim gibi pamukla silmeyi

Bir arkadaşımın bebeğinin inek sütüne alerjisi varmış anne süt ürünleri yediği içtiğinde çok pişiği oluyormuş ve gazı da hiç bitmiyormuş çocuğun. Bazen biz ne yapsakta istediğimiz gibi olmayabiliyor ve bunu çözmeleri çok uzun zaman almış bide arkadaşım hemşire yani bizden daha bilgili ama insan bazen kendi çocuğuna çözüm bulamayabiliyor

bu izin konusunda özelle devlet arasında fark olabilir ama ben sizinle paylaşayım yinede ben devletteyim içerde 6 gün iznim var geçen ik ya 32. haftadan sonra yıllık izin kullanabilirim değil mi diye sordum kullanabilirsin ama doğum sonrası aktarmandan düşer dedi, e o zaman da ne anlamı kaldı. bende 32. haftaya kadar haftada 2 gün 2 gün kullanıp bitirmeyi düşünüyorum. dediğim gibi özelde böyle olmayabilir ama siz bunu önceden bi son ik' ya

Bugun benım doktorum da dedı kızlar erkeklere gore daha kucuk oluyor dedı, mıınyon olacak senın kız sankı dedı, 3 gun gerılıgı onemsemedı bıle, sız sordugunuz ıcın soyledım dedı
Benim bebeğim hep 1 hafta kadar önden gidiyordu gelişimi 22.haftada 2 gün gerideydi 26.haftada 5gün ilerideydi yani anladığım kadarıyla bu değişiyo yanlış hatırlamıyorsam O ofsistimcidden da öyle bişi oldu sanki

yok benimki hep normal sınırlarda çıktı kuzum. bir kere ben gramı az sanmıştım sonra baktım kendim yanlış hatırlıyormuşum orda da normalmiş. son kontrolde de aynı şekilde haftasına uyumlu çıktı. +5 gidiyor en baştan beri ama o da normal kabul ediliyor zaten

Bugün hayallerim yıkıldı.
Bende 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alınınca yıılık izin kullanılır mı diye baktım yönetmelikte acı haberi gördüm.
Doktor çalışabilir dediği halde fiilen çalışmaz yıllık izin kullanırsak doğum sonrası haklarımızdan gidiyormuş.Bu kötü oldu. Artık mecbur ya 35 yada 36 'da izne ayrılacak şekilde raporumu alıcam

Kızlar hamile yastığı aldınız mı? Ben şu an ihtiyaç duymuyorum ama indirimdeymiş sonrasında ihtiyacım olur mu ki? Boş yere de almak istemiyorum, yorumlarınızı merak ediyorum kullanıyorsanız
Ben aldım ama çok gerekli mi bence değil. Yan yatarken göbeğimin altına koyuyorım ben ama olmasa normal yastıkta koyulur yani elzem değil bence

O yönetmeliği ben de okudum evet yıllık izin mazeret izni olmaz diyor ama rapor için bir şey demiyor. Mesela rapor alsak da aynı şey mi acaba

Bence doktorlar tam olcemedigi icin farkli farkli sonuclar cikiyor. Sonucta milimetrik hesaplamalar yapiyorlar. Benim kendi doktorum hep haftasiyla uyumlu dedi simdiye kadar. Ama detayliya gittigimdeki doktor 1 hafta onden gidiyor demisti. Gecen gun gittigimde yine cok zor olctu doktor. Cunku bebek durmadi olcturmedi ne kadar hareketli bebekmis dedi

O yönetmeliği ben de okudum evet yıllık izin mazeret izni olmaz diyor ama rapor için bir şey demiyor. Mesela rapor alsak da aynı şey mi acaba

T turuncuportakall

benim okuduğum içerikte yıllık izin ve doktor raporu maalesefki çalışmadı olarak görülüyormuş ve doğum sonrası hakkımızdan kesiyormuş.Benim gibi yıllık izni önden kullanıp doğum iznine dokunmak istemeyenlere acı haber

ÇALIŞABİLECEĞİNE DAİR RAPOR ALAN, YILLIK İZİN KULLANIRSA NE OLUR?

Fiilen çalışma süresi:
Tabip raporuyla çalışabileceğini belgelendiren çalışan kanuni izinlerini kullanabilecektir. Kanun burada "fiilen" çalışmayı esas almaktadır. Örneğin; tekil gebelik yapacak kadın , raporla belgelendirdikten sonra çalışıp bu süre zarfında 5 gün yıllık izin, 5 gün hastalık izni ve 4 gün de mazeret izni kullanırsa doğum sonrası kullanabileceği izin süresine aktarılacak olan izin beş hafta değil, izinlerinin düşülerek fiilen çalıştığı üç hafta olacaktır.

Son düzenleme:
Evet öyleymis benide tuzlamislar bebekken gerçekten kolay kolay ter kokmam yaptırır miyim bilmiyorum o an ki psikolojime bagli
Ay ne güzel anlattın hemen dogurasim geldi bir de ikiz seninkiler Allah güç kuvvet kolaylık versin Rabbım dağına göre kar verirmiş ama eminim çok güzel bakarsin ikiz de olsalar ben olsam bakamazdım mesela

kızlar LCW'da saat 17:00'ye kadar 750 üzerine %25 indirim varmış mobil uygulamada
geçen gidip denemiştim beyaz gecelik doğum sonrası foto için , baya beğendim. Bİ onu aldım bir de 3 lü banyo havlu seti aldım.
ikisi 600'e geldi haberiniz olsun LCW25

ilk bunu söyliyim dedim, şimdi ne yazmışsınız okumayayayım :)

Kızlar vitazonun kendi hesabında 97.90
Trendyolda vitazon satıcısı yine 169tl indirimde güya

Kızlar vitazonun kendi hesabında 97.90
Trendyolda vitazon satıcısı yine 169tl indirimde güya
Eki Görüntüle 3301229
Vitazon kendi sitesinde küçük bir kar ile uyguna satıyor
TRENDYOL- HB-N11 bunlar sanal mağaza ve mağaza kiraları yani komisyonları cidden çok yüksek. Mecburen fiyatı yüksek tutuyor . Her bir işlem için (%15-20 trenyola ürün başına komisyon ödüyor + işlem bedeli + kargoyu kendi karşılamak zorunda)
Şuan bende satış yaptığım sitede aynı durumdayım kendi sitemde 100 tl hb ve trendyolda 200 tl üstü.

Ben trendyolda v.s gördüüm satıcının hemen kendi sitesine giriyorum bildiğim kurumsal yazılım alt yapılı siteleri kullanıyorsa güvenle yarı fiyatına alabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…