- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.481
doktorun ölçümüyle de değişiyor bence o sonuçta ultrasondan milimetrik ölçüm yapmaya çalışıyorlar +-1 hafta çok normal zaten o yüzdenBence doktorlar tam olcemedigi icin farkli farkli sonuclar cikiyor. Sonucta milimetrik hesaplamalar yapiyorlar. Benim kendi doktorum hep haftasiyla uyumlu dedi simdiye kadar. Ama detayliya gittigimdeki doktor 1 hafta onden gidiyor demisti. Gecen gun gittigimde yine cok zor olctu doktor. Cunku bebek durmadi olcturmedine kadar hareketli bebekmis dedi
Aynen bı goreyım bakalım, full mdf fıyatları ucuk sanırım, tesekkur edıyorumSohrab
tatlım sabah mobilya için konşmuştuk ben yazdım sordum bir modeli
Tahmin ettiğim gibi Kapaklar MDF , geri kalan profil Yonca Levha dediler.Ürünleri bir gör kalitesini beğenirsen tercih edersin
Haberdar etHahah valla ev yemekleriydı gecen kontrolumdr ama bu ara fast foodu biraz kacırdım haftaya kontrolde cıkıcak yaramış mı yaramamış mı
Benım de bugun 22+6, onceden hep gununde dıyordu kendısı, bugun ben sordum 3 gun gerı cıktı.. Sanırım atak donemlerı oluyor, bakalım bı kac haftaya ne olcak, ama doktor onemsemedı 3 gun gerı olmasınıBenim bebeğim hep 1 hafta kadar önden gidiyordu gelişimi 22.haftada 2 gün gerideydi 26.haftada 5gün ilerideydi yani anladığım kadarıyla bu değişiyo yanlış hatırlamıyorsam O ofsistimcidden da öyle bişi oldu sanki
Ben sanki böyle bi muhabbet oldu diye hatırlıyorum da aklımda öyle kalmışyok benimki hep normal sınırlarda çıktı kuzum. bir kere ben gramı az sanmıştım sonra baktım kendim yanlış hatırlıyormuşum orda da normalmiş. son kontrolde de aynı şekilde haftasına uyumlu çıktı. +5 gidiyor en baştan beri ama o da normal kabul ediliyor zaten
Ya zaten doktorum 1 hafta önden giderkende haftasıyla uyumlu dedi 2 gün gerideykende haftasıyla uyumlu dedi. Bazen böyle küçük oynamalar oluyor normalde kabul ediliyor hem. Bide ultrasonun yanılma payı da var birazcık. Ne güzel işte ultrasonda hareketlerini görmek çok değişik hissettiriyoBence doktorlar tam olcemedigi icin farkli farkli sonuclar cikiyor. Sonucta milimetrik hesaplamalar yapiyorlar. Benim kendi doktorum hep haftasiyla uyumlu dedi simdiye kadar. Ama detayliya gittigimdeki doktor 1 hafta onden gidiyor demisti. Gecen gun gittigimde yine cok zor olctu doktor. Cunku bebek durmadi olcturmedine kadar hareketli bebekmis dedi
27.-28. Haftadan itibaren her gün hissetmemiz gerekiyormuş dedi doktorum….Kızlar evdeyim 3 4 gündür, yorucu iste yapmadım en son pazartesi kontrolde muayene güzel gectı ama ben hareket olayını düşünüyorum cok hissedemiyorum gibi cıkolata yedım sola yattım şimdi.
İçgüdüsel olarak hepımız zaten bi şekilde bakıcaz dediğim gibi evet ilk 3 ay zor olabılır ama bu donemde cok guzel degıl mi amaEvet öyleymis benide tuzlamislar bebekken gerçekten kolay kolay ter kokmam yaptırır miyim bilmiyorum o an ki psikolojime bagli
Ay ne güzel anlattın hemen dogurasim geldibir de ikiz seninkiler Allah güç kuvvet kolaylık versin Rabbım dağına göre kar verirmiş ama eminim çok güzel bakarsin ikiz de olsalar ben olsam bakamazdım mesela
Bu aralar aktifim zaten mutlaka haber ederim kuzumHaberdar et
bu gördüğün fiyatların ortalama 2 bazende 3 katı benim istanbulda gördüklerim. Daha uyguna bulan var mıdır bilmiyorum ama sanki gruptaki kızlardan araştırıp uygun fiyata full mdf bulanlar vardı . L Lmntbrdgi sanki sen bu muhabbetleri hatırlarsın gibi bir his var içimdeAynen bı goreyım bakalım, full mdf fıyatları ucuk sanırım, tesekkur edıyorum
bak doğru hatırlamışım merlin mobilyayı önermiştin.Kızlar bugün çilek Monsteri set sorduk yatak sifonyer dolap 27 bin dedi Meltem e sorduk 34 bin dedi. Gündoğdu biz çocuk ve genç odası tarzı çalışıyoruz dedi. Almila da 36 bin dedipark yatak aldığım için beşik yerine yatak tarzı baktım Hepsiburadada çok uyguna bir set buldum size de fikir olur
Bence biraz daha para verip Stanley alın ilerde kendiniz de kullanırsınız ömür boyu garantisi var. Biz kendimize almıştık çok iyi sıcaklık soğukluk koruyorBende bugün bu termosu gördüm HP indirimli halde üstelik
kalitesinden boyutundan memnun kaldın mı geçen termos boyutlarını konuştuk grupta hem boyutu yeterli olsun hemde bize ekstra ağırlık yapmasın istiyorduk. 450 ml yeterli mi?
Baya kaliteli meltemin biz Merlinden aldık geldi kurduk gerçekten MDF onlarında komple biz çok beğendik satıcı da çok ilgiliydibak doğru hatırlamışım merlin mobilyayı önermiştin.
Ben hangi ara kaçırdım bu paylaşımını ( MEltem mobilya MDF ürünlerimi mevcut nasıldı kaliteleri)
Sohrab
Ben de termos düşünüyorum kaç yıldır kullanıyorsunuzBence biraz daha para verip Stanley alın ilerde kendiniz de kullanırsınız ömür boyu garantisi var. Biz kendimize almıştık çok iyi sıcaklık soğukluk koruyor
Havuza inerken kiraz erik vs koyuyoruz işe gidince her türlü yemek koyuyoruz Onu kullanıcaz a101 de 690 tl bi araştırın derim
Evet canım bi şekeri içmeden kanını alıyorlar, glikozu 5dk da içmeni istiyorlar sonra 60.dakikada bir daha kan veriyorsun o kadar . Zaten bu şeker yükleme değil 50ml lere şeker tarama testi diyorlarmışKızlar bu arada doktorumun sekreteri ile görüştüm Salı günü muayenem var şeker yüklemesi de yapılacak mı aç mı geleyim diye. Tok gel demiş 50lik yapacaklarmış. Onda da iki kez mi kan alıyorlar.50lik yaptıranların nasıl oldu
Dolap aldıktan sonraKızlar bebişin kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz
Ben de bir kere öyle korktum acile gittim nts ye bağladılar küçük olduğu için hafta bulamadılar sancida çıkmadı kendi doktorumu aradım hareketli olduğu zaman 10 hareket sayarsan tamamdır her zaman hareket etmek zorunda değil dedi bir de her bebek farklıdır dedi bazıları hiç durmaz bazıları sakindirKızlar evdeyim 3 4 gündür, yorucu iste yapmadım en son pazartesi kontrolde muayene güzel gectı ama ben hareket olayını düşünüyorum cok hissedemiyorum gibi cıkolata yedım sola yattım şimdi.
Bu fiyatlara MDF cidden çok iyi . Ben geçen bir yere dolap sordum adam sadece üstündeki motif mdf gerisi sunta dedi 20.000 fiyat verdi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedimBaya kaliteli meltemin biz Merlinden aldık geldi kurduk gerçekten MDF onlarında komple biz çok beğendik satıcı da çok ilgiliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?