2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar evdeyim 3 4 gündür, yorucu iste yapmadım en son pazartesi kontrolde muayene güzel gectı ama ben hareket olayını düşünüyorum cok hissedemiyorum gibi cıkolata yedım sola yattım şimdi.

doktorun ölçümüyle de değişiyor bence o sonuçta ultrasondan milimetrik ölçüm yapmaya çalışıyorlar +-1 hafta çok normal zaten o yüzden

Sohrab
tatlım sabah mobilya için konşmuştuk ben yazdım sordum bir modeli
Tahmin ettiğim gibi Kapaklar MDF , geri kalan profil Yonca Levha dediler.Ürünleri bir gör kalitesini beğenirsen tercih edersin
Aynen bı goreyım bakalım, full mdf fıyatları ucuk sanırım, tesekkur edıyorum

Benım de bugun 22+6, onceden hep gununde dıyordu kendısı, bugun ben sordum 3 gun gerı cıktı.. Sanırım atak donemlerı oluyor, bakalım bı kac haftaya ne olcak, ama doktor onemsemedı 3 gun gerı olmasını

Ben sanki böyle bi muhabbet oldu diye hatırlıyorum da aklımda öyle kalmış
Ya zaten doktorum 1 hafta önden giderkende haftasıyla uyumlu dedi 2 gün gerideykende haftasıyla uyumlu dedi. Bazen böyle küçük oynamalar oluyor normalde kabul ediliyor hem. Bide ultrasonun yanılma payı da var birazcık. Ne güzel işte ultrasonda hareketlerini görmek çok değişik hissettiriyo

İçgüdüsel olarak hepımız zaten bi şekilde bakıcaz dediğim gibi evet ilk 3 ay zor olabılır ama bu donemde cok guzel degıl mi ama sadece bize muhtaç bir varlık var ve anne karnından cıkıp yeni hayatına adapte olurken zorluk cekebılcek bi varlık o yuzden onu yalnız bırakmadan varlığımızla onu rahatlatıcaz sadece boyle düşününce zaten bana hiç zor gelmıyo onu o kadar iyi anlıyorum ki 4 4 lük bir anne olmak degıl zaten amacım yetebıldiğim kadarıyla inşallah kendımı yormak degıl bu sürecten zevk almak istıyorum sadece cok kuralında degıl akışta olsun sürecim sadece cok ağlayan bi bebek olursa biraz sorun arkadasımın bebegi o kadar sakındı ki emziriyodu direk uyuyodu kardesının bir bebegı oldu aman allahım o ne aglama aglayan bebek biraz daha zorlar sadece ama işte onu da birbirimizi tanıyıp aşarız bir şekilde

Aynen bı goreyım bakalım, full mdf fıyatları ucuk sanırım, tesekkur edıyorum
bu gördüğün fiyatların ortalama 2 bazende 3 katı benim istanbulda gördüklerim. Daha uyguna bulan var mıdır bilmiyorum ama sanki gruptaki kızlardan araştırıp uygun fiyata full mdf bulanlar vardı . L Lmntbrdgi sanki sen bu muhabbetleri hatırlarsın gibi bir his var içimde

bak doğru hatırlamışım merlin mobilyayı önermiştin.
Ben hangi ara kaçırdım bu paylaşımını ( MEltem mobilya MDF ürünlerimi mevcut nasıldı kaliteleri)
Sohrab

Son düzenleme:
Bence biraz daha para verip Stanley alın ilerde kendiniz de kullanırsınız ömür boyu garantisi var. Biz kendimize almıştık çok iyi sıcaklık soğukluk koruyor
Havuza inerken kiraz erik vs koyuyoruz işe gidince her türlü yemek koyuyoruz Onu kullanıcaz a101 de 690 tl bi araştırın derim

bak doğru hatırlamışım merlin mobilyayı önermiştin.
Ben hangi ara kaçırdım bu paylaşımını ( MEltem mobilya MDF ürünlerimi mevcut nasıldı kaliteleri)
Sohrab
Baya kaliteli meltemin biz Merlinden aldık geldi kurduk gerçekten MDF onlarında komple biz çok beğendik satıcı da çok ilgiliydi

Ben de termos düşünüyorum kaç yıldır kullanıyorsunuz

Evet canım bi şekeri içmeden kanını alıyorlar, glikozu 5dk da içmeni istiyorlar sonra 60.dakikada bir daha kan veriyorsun o kadar . Zaten bu şeker yükleme değil 50ml lere şeker tarama testi diyorlarmış

Kızlar evdeyim 3 4 gündür, yorucu iste yapmadım en son pazartesi kontrolde muayene güzel gectı ama ben hareket olayını düşünüyorum cok hissedemiyorum gibi cıkolata yedım sola yattım şimdi.
Ben de bir kere öyle korktum acile gittim nts ye bağladılar küçük olduğu için hafta bulamadılar sancida çıkmadı kendi doktorumu aradım hareketli olduğu zaman 10 hareket sayarsan tamamdır her zaman hareket etmek zorunda değil dedi bir de her bebek farklıdır dedi bazıları hiç durmaz bazıları sakindir

Baya kaliteli meltemin biz Merlinden aldık geldi kurduk gerçekten MDF onlarında komple biz çok beğendik satıcı da çok ilgiliydi
Bu fiyatlara MDF cidden çok iyi . Ben geçen bir yere dolap sordum adam sadece üstündeki motif mdf gerisi sunta dedi 20.000 fiyat verdi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…