- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.501
Pelvik kemiklerine hiç baktırdın miİnşallah bende tamamen atlatırım doğuma kadar üç ay kaldı ama her geçen gün daha kötüye gidiyoruz çok azimliyim
Sudem memnun musun beyazlatıcı deodoranttan bana kokusu ferah ve güzel geldi , memnun kaldım ama beyazlatma oldu mu çok anlamadımMustela ve hametan mavi kesin çözüm diyorlar ama hametan tamamen temiz değil. Musteladan emin değilim.
Bakalım hangisi iyi gelecek bende mustela ve incia aldım. Çok gerekirse hametan mavi alırım.
Satış için kargo 62 tl den mi başlıyor?
Dün basit bir evrak gönderdim ona bile 62 aldı PTT hatta dediki en düşük ücret bu satış yapanlar nasıl yapıp kar ediyor. Bilgin varsa aydınlatır mısın?
Çocuk olmadan evi biraz azaltmak istiyorum.
Kargo limiti doldu mu incia da?Ben iki çeşit rolonunu da aldım. Hatta biri karbonatlı beyazlatıcı etkili.
Geçmiş olsun canım baya telaş yaptın.
50 mg şeker duymadım balım.
Genelde 75 yapıyor doktorlar.
Eskiden mi bir ara önce 50 sonra 100 mü yapılıyordu ne.
Aynen ben ve burada bi kaç kişi 50 lik yaptık.Aramizda 50 yapan oldu galiba ama genel olarak 75 lik yapıldı diye hatırlıyorum canım
Biz de araştırırken aşırı fiyatlar vardı Merlin i kendi sitesinden aldım 12 bine komple seti yatağınin altı yavru yatak bezleri falan komple oraya koyduk dolabı 3 kapılı içi baya şey aldı komodin ve sifonyeri de öyle konuştum almadan önce şu an atölyeyiz fabrikaya geçmeye çalışıyoruz tanıtım fiyatı gibi dedi eşim MDF değilse geri yollarım dedi MDF değilse yollayın dediBu fiyatlara MDF cidden çok iyi . Ben geçen bir yere dolap sordum adam sadece üstündeki motif mdf gerisi sunta dedi 20.000 fiyat verdi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Çok abartılı fiyatları bir kutu çay sonuçtaay ilk bebeğimde yaptığım aldığım şeyleri bu kızımda alamıyorum 2500 ne ya öyle bi fiyat mı var
Yalnız dikkat ettim de biz çok benzer şeylere yöneliyoruz yapıyoruz gebeliğimiz ilerliyor :))Ben de termos düşünüyorum kaç yıldır kullanıyorsunuz
Çok sevindim gözünaydın , olsun 3 gün geriden gelmesi bişey değil 2 hafta ve üzeri sorun sanırım . Benimle kilo aldırıcı şeyler yemeye özen gösterirsen yakalarsın gününüKızlar bız de kontrolden geldık, agrım buyuk olcude yok artık, endol ve nıdıcard ıse yaradı, rahım uzunlugum da 39mm cıktı, hunılesme de kapanmaya baslamıs, ama yıne de doktor cıger gelıstırıcı yapacak, yarın ılk dozu olcam, 24 saat sonra da ıkıncı doz yapılcak, serklaj guzel tutuyor dedı, cok sukur rahat ayrıldım.. Haftaya cuma da sabah 8 de gel dedı ac karna şeker yuklemesı yapılcakbu arada benım bebıs de 3 gun geriden gelıyormus,oneml deıl mınyon olcak dedı, kızlar kucuk oluyor genelde dedi
Yalnız dikkat ettim de biz çok benzer şeylere yöneliyoruz yapıyoruz gebeliğimiz ilerliyor :))
Normal kahve termosunu 6-7 yıldır kullanıyoruz çorba termosunu herhalde 1 yıl yeni olacak Starbucks termosları falan da hikaye bence :)
Düşüncelerimiz benziyorYalnız dikkat ettim de biz çok benzer şeylere yöneliyoruz yapıyoruz gebeliğimiz ilerliyor :))
Normal kahve termosunu 6-7 yıldır kullanıyoruz çorba termosunu herhalde 1 yıl yeni olacak Starbucks termosları falan da hikaye bence :)
Bana mustela ile başlayan yakın çevremdeki 5 kişi de bepanthol daha iyi dedi. Mustela düzenli kullanım ile önlüyormuş ama bepanthol eğer olduysa geçiriyormuşBence ney almazsak onu alacağız gibime geliyorInstagram da takip ettiğim biri vardı sürekli mustela önerdi sonra dedi Bepanthol ondan daha güzel
3 katı verecek butcem yok maalesef suan, bı bakıyım eger dandık gorunurse gozume almam zaten,
mdfninde kaliteleri var kendi içinde ama bence her türlü suntadan iyidir. palldekids diye bir sayfa var instagramda oradan dolap ve şifonyer sipariş ettim hem ölçüde özelleştirme yaptım 1. kalite mdf ürünleri modelleri de hoşuma gitti kullanışlı baya. daha bir ödeme yapmadık ama iç tasarımı bekliyorum sonra kapora atacağız.Bu fiyatlara MDF cidden çok iyi . Ben geçen bir yere dolap sordum adam sadece üstündeki motif mdf gerisi sunta dedi 20.000 fiyat verdi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Stres oldum şimdi, kac saatır beklıom, sabah 10 gibi biraz hareket vardı simdi kahve ıcıp sol yattım bakalım beklıom ses yokBen de bir kere öyle korktum acile gittim nts ye bağladılar küçük olduğu için hafta bulamadılar sancida çıkmadı kendi doktorumu aradım hareketli olduğu zaman 10 hareket sayarsan tamamdır her zaman hareket etmek zorunda değil dedi bir de her bebek farklıdır dedi bazıları hiç durmaz bazıları sakindir
Korkma benim 2 gün sadece gece çok az oynadı acile gidip hareket hissetmiyorum dersem ntsye bakıyorlar çıkmazsa ulturasyonla kalp sesi bakıyorlarStres oldum şimdi, kac saatır beklıom, sabah 10 gibi biraz hareket vardı simdi kahve ıcıp sol yattım bakalım beklıom ses yok
Benim aldığım takım baya iş görür sen bilirsin ama bakmanı tavsiye ederim3 katı verecek butcem yok maalesef suan, bı bakıyım eger dandık gorunurse gozume almam zaten,
Kurulumu nasıl yaptırdınz canım? Bı de ben 4 kapılı almak ıstıyorumBenim aldığım takım baya iş görür sen bilirsin ama bakmanı tavsiye ederim
Eşimin tecrübesi olmamasına rağmen o kadar açıklayıcı şemaları vardı ki 3 4 güne kurdu eşim tek tek çünkü ben asla beceremiyorumKurulumu nasıl yaptırdınz canım? Bı de ben 4 kapılı almak ıstıyorum
Bizim 3 kapaklı ama içi baya yeterli gibi geldi bizeKurulumu nasıl yaptırdınz canım? Bı de ben 4 kapılı almak ıstıyorum
Ay iyi bari aç gitmekten çok korkuyordum yaEvet canım bi şekeri içmeden kanını alıyorlar, glikozu 5dk da içmeni istiyorlar sonra 60.dakikada bir daha kan veriyorsun o kadar . Zaten bu şeker yükleme değil 50ml lere şeker tarama testi diyorlarmış
Buldum Titck - Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumubakanlığın sitesinde yayınlanmış bunların hepsi iyon sağlık tarafından üretiliyormuş onun ürünlerine başlatılmış ürünlerin listesi de sitede yayınlandı
Şekerden önce ve 60.dakika olmak üzere iki kez acınıyor50 lik yuklemede kac defa kan aliniyor. Saglik ocagim daha cagirmadi beni ama 1-2 haftaya cagirmazlarsa da kendim giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?