2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sudem memnun musun beyazlatıcı deodoranttan bana kokusu ferah ve güzel geldi , memnun kaldım ama beyazlatma oldu mu çok anlamadım

Bu fiyatlara MDF cidden çok iyi . Ben geçen bir yere dolap sordum adam sadece üstündeki motif mdf gerisi sunta dedi 20.000 fiyat verdi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Biz de araştırırken aşırı fiyatlar vardı Merlin i kendi sitesinden aldım 12 bine komple seti yatağınin altı yavru yatak bezleri falan komple oraya koyduk dolabı 3 kapılı içi baya şey aldı komodin ve sifonyeri de öyle konuştum almadan önce şu an atölyeyiz fabrikaya geçmeye çalışıyoruz tanıtım fiyatı gibi dedi eşim MDF değilse geri yollarım dedi MDF değilse yollayın dedi

Ben de termos düşünüyorum kaç yıldır kullanıyorsunuz
Yalnız dikkat ettim de biz çok benzer şeylere yöneliyoruz yapıyoruz gebeliğimiz ilerliyor :))

Normal kahve termosunu 6-7 yıldır kullanıyoruz çorba termosunu herhalde 1 yıl yeni olacak Starbucks termosları falan da hikaye bence :)

Çok sevindim gözünaydın , olsun 3 gün geriden gelmesi bişey değil 2 hafta ve üzeri sorun sanırım . Benimle kilo aldırıcı şeyler yemeye özen gösterirsen yakalarsın gününü

Düşüncelerimiz benziyor

Bence ney almazsak onu alacağız gibime geliyor Instagram da takip ettiğim biri vardı sürekli mustela önerdi sonra dedi Bepanthol ondan daha güzel
Bana mustela ile başlayan yakın çevremdeki 5 kişi de bepanthol daha iyi dedi. Mustela düzenli kullanım ile önlüyormuş ama bepanthol eğer olduysa geçiriyormuş

3 katı verecek butcem yok maalesef suan, bı bakıyım eger dandık gorunurse gozume almam zaten,

Bu fiyatlara MDF cidden çok iyi . Ben geçen bir yere dolap sordum adam sadece üstündeki motif mdf gerisi sunta dedi 20.000 fiyat verdi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
mdfninde kaliteleri var kendi içinde ama bence her türlü suntadan iyidir. palldekids diye bir sayfa var instagramda oradan dolap ve şifonyer sipariş ettim hem ölçüde özelleştirme yaptım 1. kalite mdf ürünleri modelleri de hoşuma gitti kullanışlı baya. daha bir ödeme yapmadık ama iç tasarımı bekliyorum sonra kapora atacağız.

Stres oldum şimdi, kac saatır beklıom, sabah 10 gibi biraz hareket vardı simdi kahve ıcıp sol yattım bakalım beklıom ses yok

Stres oldum şimdi, kac saatır beklıom, sabah 10 gibi biraz hareket vardı simdi kahve ıcıp sol yattım bakalım beklıom ses yok
Korkma benim 2 gün sadece gece çok az oynadı acile gidip hareket hissetmiyorum dersem ntsye bakıyorlar çıkmazsa ulturasyonla kalp sesi bakıyorlar

Kurulumu nasıl yaptırdınz canım? Bı de ben 4 kapılı almak ıstıyorum
Eşimin tecrübesi olmamasına rağmen o kadar açıklayıcı şemaları vardı ki 3 4 güne kurdu eşim tek tek çünkü ben asla beceremiyorum

Eklentiler

• IMG_20230914_180927.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20230914_180849.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 64
Evet canım bi şekeri içmeden kanını alıyorlar, glikozu 5dk da içmeni istiyorlar sonra 60.dakikada bir daha kan veriyorsun o kadar . Zaten bu şeker yükleme değil 50ml lere şeker tarama testi diyorlarmış
Ay iyi bari aç gitmekten çok korkuyordum ya inşallah sorunda çıkmaz. Annem çıkmaz bizde şeker yok deyip duruyo. Nerden biliyorsun diyorum. Benim annemde yaptırmamış ablamda . Ama eminler çıkmayacağından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…