- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.521
Bızım de hıc tecrube yok, bı konusayım bakalım aksam, ne dıcek bızım beyEşimin tecrübesi olmamasına rağmen o kadar açıklayıcı şemaları vardı ki 3 4 güne kurdu eşim tek tek çünkü ben asla beceremiyorum
Benım baba tarafım full seker hastası, benım de gebelık oncesı ınsulın dırencı gecmısım vardı, ben de %90cıkabılırAy iyi bari aç gitmekten çok korkuyordum yainşallah sorunda çıkmaz. Annem çıkmaz bizde şeker yok deyip duruyo. Nerden biliyorsun diyorum. Benim annemde yaptırmamış ablamda . Ama eminler çıkmayacağından
Doğum ücretleri ne kadar peki biliyor musunuz ? Bir de yenidoğan yoğun bakımı hakkında bilginiz var mı acabaPendik- Medipol
Doktorum Saadet Ünsal çok deneyimli çok bilgili bir doktor. Ben aşırı memnunum
Magnezyum için değil mi ? Ben de ostecare kullanıyorum 90 lık almıştım hattaHahahah sen bensinhastane icin gecelik bakmaya gittim. Fotoda hangisi guzel durur die elime oyuncak bebek aldim bebegi asla tutamadim. Dusurdum filan dedim aaaaa s*çtık daha sahtesini tutamiorum.neyse sonra arastirdim yardim alicam.
Konustum fln 32. Haftada randevu ayarlicam kismet olursa sonra gelip ogretsinler bi zahmetBebek Hemşiresi 👼🏻 Baby Nurse at Home (@babynurseathome) • Instagram photos and videos
8,594 Followers, 343 Following, 573 Posts - See Instagram photos and videos from Bebek Hemşiresi 👼🏻 Baby Nurse at Home (@babynurseathome)instagram.com
32. Haftada filan die planliyorum ben
Annelige hazirlanirken beyin amigdala tarafindan daha baskin hale geliyormus. İc guduler annelik vs yuklemesi bi nevi. Oyuzden unutkanlik oluyomus bu normalmis.
Bacim yalniz degilsin. Benimkinin herkeeyi var ama odasi suan spor odasisifonyeri bile yok. En iyi ihtimalle eylul sonunda girisicez o ise. Cizdirmeyi planladigim icin de bi sure daha bole takilicaz
Pregnacare kullanman gerekmio mu askitom? Ben pregnacare kullandim o seride. Suan multivitini biraktim kilo yapmasin die.
Aynen evde eczaneden aldım kargo ödedim ama önemli değil.Nareczanesi yada evdeczaneyi tavsiye ederim. Vital med daha önce denk gelmedim
Balım benim kararma koltuk altında olmadı o yüzden bilmiyorum bir de dönüşümlü kullanıyorum sebamed , incia, hatta fa kalmış yarım onu da mı eklesem diyomSudem memnun musun beyazlatıcı deodoranttan bana kokusu ferah ve güzel geldi , memnun kaldım ama beyazlatma oldu mu çok anlamadım
Balım bana bonevit yerine verdi.Magnezyum için değil mi ? Ben de ostecare kullanıyorum 90 lık almıştım hatta
Belki yaşadığın yerde ücretsiz montaj vardırBızım de hıc tecrube yok, bı konusayım bakalım aksam, ne dıcek bızım bey
Belli olmuyor işte . Benim annemde de normalde şeker var. Gebelikte de belki vardı ama haberi yoktu. Hep erken doğum yapmış annem bi beni tam doğurmuş ben de 3700 doğmuşum. O yüzden ben yapılması taraftarıyım ama tok yapacak olmaları çok iyiBenım baba tarafım full seker hastası, benım de gebelık oncesı ınsulın dırencı gecmısım vardı, ben de %90cıkabılır
Aynen, kesın cıkar dedıgımızden cıkmıyor, cıkmaz dedıgımızden çıkıyorBelli olmuyor işte . Benim annemde de normalde şeker var. Gebelikte de belki vardı ama haberi yoktu. Hep erken doğum yapmış annem bi beni tam doğurmuş ben de 3700 doğmuşum. O yüzden ben yapılması taraftarıyım ama tok yapacak olmaları çok iyi
Muayene olmaya cesaret edemedim henüz olabilecek gibide değilim çünkü hamilelikten sonra kasılmalrım tekrar çoğaldı pelvik ağrılarım ortaya çıktıPelvik kemiklerine hiç baktırdın mi
Hamile yan yatma yastığı var bende . Belimin veya göbeğimin altına kpyuyorum he olmasa olur mu olur , yengem vermişti onu kullanıyorum. Bacağımın arasına da yastık koyuyorum. Bence çok gerekli değil gibiKızlar hamile yastığı aldınız mı? Ben şu an ihtiyaç duymuyorum ama indirimdeymiş sonrasında ihtiyacım olur mu ki? Boş yere de almak istemiyorum, yorumlarınızı merak ediyorum kullanıyorsanız
Benim pelvik kemiğim çok dar o yüzden acı hissediyorum magnezyum kullanıyor musunMuayene olmaya cesaret edemedim henüz olabilecek gibide değilim çünkü hamilelikten sonra kasılmalrım tekrar çoğaldı pelvik ağrılarım ortaya çıktı
magnexyum çinko d vitamini karışık bir ilaç alıyorum vajinismus geçmişim vardı zaten benimde ama tam sonuçlandıramadan hamile kaldım şimdide tekrar eski halime dönmeye başladım normal doğum isterken böyle olması çok kötü olduBenim pelvik kemiğim çok dar o yüzden acı hissediyorum magnezyum kullanıyor musun
Ne farkediyor ki , doğum izninin bitişinin arkasına yıllık izni kullanırsın aynı süre kadar izinli olmuş olursun. Kaçırdığım bir detay mı var ?Bugün hayallerim yıkıldı.
Bende 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alınınca yıılık izin kullanılır mı diye baktım yönetmelikte acı haberi gördüm.
Doktor çalışabilir dediği halde fiilen çalışmaz yıllık izin kullanırsak doğum sonrası haklarımızdan gidiyormuş.Bu kötü oldu. Artık mecbur ya 35 yada 36 'da izne ayrılacak şekilde raporumu alıcam
Senin de büyük ihtimalle çatı ağrın başlamış 350 mg magnezyum verir doktor vitamin hapı dışındaAy hanımlar ekim anneleri doğurmaya
magnexyum çinko d vitamini karışık bir ilaç alıyorum vajinismus geçmişim vardı zaten benimde ama tam sonuçlandıramadan hamile kaldım şimdide tekrar eski halime dönmeye başladım normal doğum isterken böyle olması çok kötü oldu
Doktora ben çalışmak istiyorum dersen ve sorunun yoksa çalışabilir raporu verir ben çalışmak istemiyorum dersen ona göre rapor verir 32+0 32+ 6 arası alıp teslim etmen gerekiyorKızlar 32 ye gelince doktor mu yoksa biz mi karar veriyoruz izine ayrılmayı orayı çok anlayamadım ben açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?