2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay iyi bari aç gitmekten çok korkuyordum ya inşallah sorunda çıkmaz. Annem çıkmaz bizde şeker yok deyip duruyo. Nerden biliyorsun diyorum. Benim annemde yaptırmamış ablamda . Ama eminler çıkmayacağından
Benım baba tarafım full seker hastası, benım de gebelık oncesı ınsulın dırencı gecmısım vardı, ben de %90cıkabılır

Magnezyum için değil mi ? Ben de ostecare kullanıyorum 90 lık almıştım hatta

Sudem memnun musun beyazlatıcı deodoranttan bana kokusu ferah ve güzel geldi , memnun kaldım ama beyazlatma oldu mu çok anlamadım
Balım benim kararma koltuk altında olmadı o yüzden bilmiyorum bir de dönüşümlü kullanıyorum sebamed , incia, hatta fa kalmış yarım onu da mı eklesem diyom

Benım baba tarafım full seker hastası, benım de gebelık oncesı ınsulın dırencı gecmısım vardı, ben de %90cıkabılır
Belli olmuyor işte . Benim annemde de normalde şeker var. Gebelikte de belki vardı ama haberi yoktu. Hep erken doğum yapmış annem bi beni tam doğurmuş ben de 3700 doğmuşum. O yüzden ben yapılması taraftarıyım ama tok yapacak olmaları çok iyi

Aynen, kesın cıkar dedıgımızden cıkmıyor, cıkmaz dedıgımızden çıkıyor

Kızlar hamile yastığı aldınız mı? Ben şu an ihtiyaç duymuyorum ama indirimdeymiş sonrasında ihtiyacım olur mu ki? Boş yere de almak istemiyorum, yorumlarınızı merak ediyorum kullanıyorsanız
Hamile yan yatma yastığı var bende . Belimin veya göbeğimin altına kpyuyorum he olmasa olur mu olur , yengem vermişti onu kullanıyorum. Bacağımın arasına da yastık koyuyorum. Bence çok gerekli değil gibi

Muayene olmaya cesaret edemedim henüz olabilecek gibide değilim çünkü hamilelikten sonra kasılmalrım tekrar çoğaldı pelvik ağrılarım ortaya çıktı
Benim pelvik kemiğim çok dar o yüzden acı hissediyorum magnezyum kullanıyor musun

Ay hanımlar ekim anneleri doğurmaya
Benim pelvik kemiğim çok dar o yüzden acı hissediyorum magnezyum kullanıyor musun
magnexyum çinko d vitamini karışık bir ilaç alıyorum vajinismus geçmişim vardı zaten benimde ama tam sonuçlandıramadan hamile kaldım şimdide tekrar eski halime dönmeye başladım normal doğum isterken böyle olması çok kötü oldu

Ne farkediyor ki , doğum izninin bitişinin arkasına yıllık izni kullanırsın aynı süre kadar izinli olmuş olursun. Kaçırdığım bir detay mı var ?

Senin de büyük ihtimalle çatı ağrın başlamış 350 mg magnezyum verir doktor vitamin hapı dışında

Kızlar 32 ye gelince doktor mu yoksa biz mi karar veriyoruz izine ayrılmayı orayı çok anlayamadım ben açıkçası
Doktora ben çalışmak istiyorum dersen ve sorunun yoksa çalışabilir raporu verir ben çalışmak istemiyorum dersen ona göre rapor verir 32+0 32+ 6 arası alıp teslim etmen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…