2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doktora ben çalışmak istiyorum dersen ve sorunun yoksa çalışabilir raporu verir ben çalışmak istemiyorum dersen ona göre rapor verir 32+0 32+ 6 arası alıp teslim etmen gerekiyor
Doktorum bana tam 32 ye denk gelen gün randevu verdi o zaman karar veririz dedi, bende fark etmeden biraz sinirlenir gibi konuşmuşum ben yoruldum dayanacak gücüm yok gibisinden sonra icim içimi yedi inşallah yanlış anlamamıştır beni diye. Teşekkür ederim

Kızlar 32 ye gelince doktor mu yoksa biz mi karar veriyoruz izine ayrılmayı orayı çok anlayamadım ben açıkçası
Normalde 32den sonra çalışmama hakkın var ama çalışacaksan doktordan çalışabilir saporu alman gerekiyor

O farkındadır hormonlar falan

Çok doğru gerçekten bebekler farklılar. En iyisini zamanla bulacağız elbette

Ne farkediyor ki , doğum izninin bitişinin arkasına yıllık izni kullanırsın aynı süre kadar izinli olmuş olursun. Kaçırdığım bir detay mı var ?
Bir ara düşüncem öyleydi
Şuan enfeksiyonlar iş yeri v.s yormaya başladı önceden kullanmak cazip gelmişti ama olmuyormuş . Mecbur 35-36 da başlatıp çıkarım rapor iznini

Doğum ücretleri ne kadar peki biliyor musunuz ? Bir de yenidoğan yoğun bakımı hakkında bilginiz var mı acaba
Pendik civarında medipolun kadın doğumundan genel olarak herkes memnun . Yoğun bakımı iyidir bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum . Geçen ay güncel doğum ücretini sormuştum hastaneye o paylaşımımı bulup yazarım birazdan
Şuan doktorların ortalama 750 tl civarı muayene ücretleri Pendik şubede
Doğum ve ayrıntılı ultrason fiyatını haziran sonunda almıştım

Eklentiler

• 955DE68B-6994-4A17-9581-FE1E7C212AB1.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
3 katı verecek butcem yok maalesef suan, bı bakıyım eger dandık gorunurse gozume almam zaten,
Meltem mobilya var bende gidip görücem İstanbul’da onları Ankara’da şubeleri yada satış noktaları olması lazım onlarda mdf kullanıyor orayada bakabilirsin

Çok teşekkür ediyorum 30 lu haftalardan sonra kabul ederler mi acaba

27.-28. Haftadan itibaren her gün hissetmemiz gerekiyormuş dedi doktorum….
Ben hissediyorum çok şükür de eskisi gibi tekmeleri fazla ve sert değil yani içimde birseyler kipirdadigini hissediyorum bazen hiçkiriyor bazende çok küçük tekmeler atıyor yani hareketlerde azalma var baya normal mi acaba
Cok haklisin canım dediğin gibi suan zor ve uzak geliyor ama yavrumuzu kucağımıza alınca içgüdüsel olarak annelik yüklenecek zaten insallah sag salim kucağımıza alalım da Allahin izniylee☺❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…