2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar karnımın sağ tarafı öyle bir yükseldi ki sol tarafı aşağıda sağ taraf yukarda abartmıyorum 45derexe açı yapmıştır ürktüm bi an . Bebek toplandı bence oraya
Evet benim de öyle oluyor şekilden şekile giriyor bazen kaburgalarimjn biraz altında oluyor bazen de kasik kısmına yakın oluyor içeri geniş geziyor

Kızlar hepiniz hamurdan mı aldınız bilmiyorum ama ben rossmandan bunu aldım bugün.
buna benzer bende aldım çok cici güle güle kullan kullanan herkes çok memnun bunlardan çok işe yarıyormuş
Kızlar biz geceliği hangi beden alacaz ya doğum sonrası için
doğumdan sonra genel olarak 6-7aylık hamile konumuna geliyor karın o yüzden ben alırken ona göre aldım sana da fikir olsun
L Lmntbrdgi mobilya çok cici olmuş güle güle kullan

Ben s beden aldım denedim m çok büyük geldi şu halime , doğum yapınca zaten bu halime dönerim en kötü, hamile geceliği olduğu için bedenler de büyük oluyor
Yok ben normal lcwdan düğmeli pijama takımı alcam m alsam diye düşündüm ama göbek inmez heralde hemen elbise gecelik için de daha bakmadım bile

Bu hallerime olan gecelik alıcam yani yarın bi lcw ya gidip deneyeyim bari ona göre uygulamasından sipariş ederm

Aynen, kesın cıkar dedıgımızden cıkmıyor, cıkmaz dedıgımızden çıkıyor
Ben çok zayıf hamile kaldım ve 5. Aya kadar 2 kg almıştım oğlumda ama gebelilte şekerim çıktı şok olmuştuk hepimiz. Bu gebeliğimde de doktorumın yönlendirmesiyle evde şeker ölçüm takibi yapıyorduk yine çıktı şekerim yine diyetle besleniyorum. Okulda öğretmenler hep hamırişi kek pasta kurabiye gerçekten çok canım çekiyor doğumdan sonra yiyeceğim şeylwr için liste yapmıştım oğlumda, şimdi yine başlayacağım sanırım yapmaya

Tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor
Biliyor musun kv'dem beş doğumunu evde bu pozisyon da yapmış.

Canım benim de aşırı ağrıyor. Doktor normal demişti göbeğimiz büyüdüğü için oluyormuş sanırım
1 haftadır ağrıyor valla çok kötü ya sormayı da unuttum. Eşim masaj yapıyor geçiyor ama sonra tekrar başlıyor. Teşekkür ederim canım bir çözüm bulabildin mi peki

Yok ben normal lcwdan düğmeli pijama takımı alcam m alsam diye düşündüm ama göbek inmez heralde hemen elbise gecelik için de daha bakmadım bile
Ben geceliği LCW dan aldım bugün 300 e geldi . Cuma günü Mastercard lara 125 tl indirim var 300 tl üzerine geçerli. Eğer aklında bi takım varsa cumayı bekle Mastercard ile al :) ben de tavşanlı oyuncağı almayı düşünüyorum cuma günü

Gebelik şekeri o kdr vahim birşey ki ya kaçamak yapsam vicdanen kötü oluyorum bir aydır simit bile yemiyorum ama ne hikmetse bir türlü dusuremedim açlık şekerimi akşam yuruyus yapıyorum o daha düşük tokluk olmasına rağmen birde herşeye canım çeker oldu Allah yardımcımız olsun

Kızlar karnımın sağ tarafı öyle bir yükseldi ki sol tarafı aşağıda sağ taraf yukarda abartmıyorum 45derexe açı yapmıştır ürktüm bi an . Bebek toplandı bence oraya

Bana da oluyor bazen göbeğim uzaylı gibi sevip okşuyorum o bölgeyi, bebiş şekil değiştiriyor rahatlıyorum

Bugün ki karnımın acıma sebebi sanırım ishal olmuşum kızlar galiba havalar serinledi üşütmeye yatkınız bu aralar

Aaaa geçmiş olsun uzun sürmez inş

Geçmiş olsunnn ilk doğum erken olmuş muydu şekere rağmen yoksa diyet işe yaramış mıydı? İnşallah bu diyet işe yarar vaktinde gelir bebişko. Öğretmen arkadaşlar da biraz daha düşünceli olsalarmış keşke

Bugün ki karnımın acıma sebebi sanırım ishal olmuşum kızlar galiba havalar serinledi üşütmeye yatkınız bu aralar
Kaç gündür diyoruz havalar soğudu dikkat edin diye sen niye dinlemiyorsun sancı gerçekten çok zor oluyor ya dikkat et kendine

Kızlar kamera işini de hallettim xiaomi c200 aldım yeni doğum yapam arkadaşım almış çok memnunmuş . Yorumları videoları izledim.
Zaten telsiz monitör var ama ömrü bitmek üzere . Dedim işe başladığımda da o kameradan bakarım 830 tl idi fiyatı . %10 kuponu kullandım bir de Axess n11 alışverişlerinde chip para veriyormuş toplamda 750 ye geldi . Kamera işini de hallettim dolap kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…