- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.561
N11 canımCanımmm bu kod nere için
Teşekkür ediyorum canımN11 canım
Elele almonte aldım anne yanı olmuyor ama ölçüleri Büyük 70*120 donenceli filanCanlarım bana aldığınız park yatak markalarını yazabilir misiniz? Bir çok çeşit var çok kararsız kaldım hem bana da fikir olur
EvetKızlar karnımın sağ tarafı öyle bir yükseldi ki sol tarafı aşağıda sağ taraf yukarda abartmıyorum 45derexe açı yapmıştır ürktüm bi an . Bebek toplandı bence oraya
buna benzer bende aldım çok cici güle güle kullanKızlar hepiniz hamurdan mı aldınız bilmiyorum ama ben rossmandan bunu aldım bugün.
doğumdan sonra genel olarak 6-7aylık hamile konumuna geliyor karın o yüzden ben alırken ona göre aldım sana da fikir olsunKızlar biz geceliği hangi beden alacaz ya doğum sonrası için
Yok ben normal lcwdan düğmeli pijama takımı alcam m alsam diye düşündüm ama göbek inmez heralde hemenBen s beden aldım denedim m çok büyük geldi şu halime , doğum yapınca zaten bu halime dönerim en kötü, hamile geceliği olduğu için bedenler de büyük oluyor
Bu hallerime olan gecelik alıcam yani
Ben çok zayıf hamile kaldım ve 5. Aya kadar 2 kg almıştım oğlumda ama gebelilte şekerim çıktı şok olmuştuk hepimiz. Bu gebeliğimde de doktorumın yönlendirmesiyle evde şeker ölçüm takibi yapıyorduk yine çıktı şekerim yine diyetle besleniyorum. Okulda öğretmenler hep hamırişi kek pasta kurabiyeAynen, kesın cıkar dedıgımızden cıkmıyor, cıkmaz dedıgımızden çıkıyor
Tatlım sen nasılsın nasıl gidiyorİki üç gündür bende sağda buldum bir kaç kez kendimi omzum dinlenmiş olmalı
Sağlık güvencesi farklılığı ile ilgili belki atla devemi ya 2 kez kan alıyor bir de şurup içiriyor bitti gitti. İlk kanı bile mini cihaz ile alıyor.
Geçmiş olsun balım.
Sağlığına dikkat et.
Senin daha farklı sağlık sorunların var balım kusmaların falan.
Perinatalog iste görüşmeye görüşebilirsen ona da danış her şeyi.
Balım biraz diyet yap.
Az kaldı zaten.
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Biliyor musun kv'dem beş doğumunu evde bu pozisyon da yapmış.aslında mantıken yer çekiminin etkisi pelvisin açılması filan doğumu kolaylaştırabilirbanu çiftçide okumuştum yıllar önce yatar pozisyonda doğuramayan ve sezaryene alınacak bir kadın ameliyathanede müsade edin deyip çömelip denemiş ve öyle doğurmuş. banu çiftçide herkesin doğumu kendine özel ve rahat ettiği pozisyon farklı kimseyle kendinizi kıyaslamayın filan diye hir yazı yazmıştı bu hikayeyi anlatıp.
Arada kalkıyordu da ilk defa bu kadar fazla sivrildi elim gördü şok oldu karnımın dibine girdiEvetbenim de öyle oluyor şekilden şekile giriyor bazen kaburgalarimjn biraz altında oluyor bazen de kasik kısmına yakın oluyor içeri geniş geziyor
Bulabilirsin inşallah pek olmuyo her girdiğimde bakıyorumBu hallerime olan gecelik alıcam yaniyarın bi lcw ya gidip deneyeyim bari ona göre uygulamasından sipariş ederm
1 haftadır ağrıyor valla çok kötü yaCanım benim de aşırı ağrıyor. Doktor normal demişti göbeğimiz büyüdüğü için oluyormuş sanırım
Ben geceliği LCW dan aldım bugün 300 e geldi . Cuma günü Mastercard lara 125 tl indirim var 300 tl üzerine geçerli. Eğer aklında bi takım varsa cumayı bekle Mastercard ile al :) ben de tavşanlı oyuncağı almayı düşünüyorum cuma günüYok ben normal lcwdan düğmeli pijama takımı alcam m alsam diye düşündüm ama göbek inmez heralde hemenelbise gecelik için de daha bakmadım bile
Ben tam olarak öyle yaptım :)))Bu hallerime olan gecelik alıcam yaniyarın bi lcw ya gidip deneyeyim bari ona göre uygulamasından sipariş ederm
Gebelik şekeri o kdr vahim birşey ki ya kaçamak yapsam vicdanen kötü oluyorum bir aydır simit bile yemiyorum ama ne hikmetse bir türlü dusuremedim açlık şekerimi akşam yuruyus yapıyorum o daha düşük tokluk olmasına rağmen birde herşeye canım çeker oldu Allah yardımcımız olsunBen çok zayıf hamile kaldım ve 5. Aya kadar 2 kg almıştım oğlumda ama gebelilte şekerim çıktı şok olmuştuk hepimiz. Bu gebeliğimde de doktorumın yönlendirmesiyle evde şeker ölçüm takibi yapıyorduk yine çıktı şekerim yine diyetle besleniyorum. Okulda öğretmenler hep hamırişi kek pasta kurabiyegerçekten çok canım çekiyor doğumdan sonra yiyeceğim şeylwr için liste yapmıştım oğlumda, şimdi yine başlayacağım sanırım yapm
Kızlar karnımın sağ tarafı öyle bir yükseldi ki sol tarafı aşağıda sağ taraf yukarda abartmıyorum 45derexe açı yapmıştır ürktüm bi an . Bebek toplandı bence oraya
Bugün ki karnımın acıma sebebi sanırım ishal olmuşum kızlar galiba havalar serinledi üşütmeye yatkınız bu aralar
Ben çok zayıf hamile kaldım ve 5. Aya kadar 2 kg almıştım oğlumda ama gebelilte şekerim çıktı şok olmuştuk hepimiz. Bu gebeliğimde de doktorumın yönlendirmesiyle evde şeker ölçüm takibi yapıyorduk yine çıktı şekerim yine diyetle besleniyorum. Okulda öğretmenler hep hamırişi kek pasta kurabiyegerçekten çok canım çekiyor doğumdan sonra yiyeceğim şeylwr için liste yapmıştım oğlumda, şimdi yine başlayacağım sanırım yapmaya
Kaç gündür diyoruz havalar soğudu dikkat edin diye sen niye dinlemiyorsunBugün ki karnımın acıma sebebi sanırım ishal olmuşum kızlar galiba havalar serinledi üşütmeye yatkınız bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?