2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doğum ücretleri ne kadar peki biliyor musunuz ? Bir de yenidoğan yoğun bakımı hakkında bilginiz var mı acaba
Çengelköy medivia da 20 bin dediler doğum için (sezeryan). Yenidoğan yoğun bakımı tüm hastanelerde ücretsiz. Özel devlet farketmiyor. Hepsi ücretsiz.

Kaç gündür diyoruz havalar soğudu dikkat edin diye sen niye dinlemiyorsun sancı gerçekten çok zor oluyor ya dikkat et kendine
Ya bebek o kadar hareketliydi ki bugün hiç durmadı ona bişi oluyo diye korktum daha çok Allah korusun

Ya bebek o kadar hareketliydi ki bugün hiç durmadı ona bişi oluyo diye korktum daha çok Allah korusun
Büyüyorlar ya daha hareketli oluyor bugün bı ara hiç hareket etmedi korktum bende karnımı dürttüm hareket etti çok rahatladım

Teşekkür ederim

Benim hastalık Cumartesi’den beri devam ediyor kırgınlık yok ama boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı/akması 3 gündür başlayan öksürük beni yoruyor. Bir de bütün bunların içinde evimiz tadilattaydı onu kontrole gittik bitti diye temizlik, yerleştirme yaptık 3 gün ciddi anlamda yo rul dum. sağlık ocağına gittim doktorum gitmemi söylediği için, sağlık ocağı antibiyotik verilecek kadar kötü değilsen dinlenerek geçireceksin dedi. Vitamin al, bol bol da su iç dedi. Eczacım imumax diye bir sprey verdi boğaz ağrısına tamamen doğal hamilelere uygunmuş onu kullanıyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Ne yapsam da hızlıca geçirsem, malum bitki çayı vs de yasak. Zaten doktor çok sıcak ve çok soğuktan uzak dur dedi. Help

Kızlar karnımın sağ tarafı öyle bir yükseldi ki sol tarafı aşağıda sağ taraf yukarda abartmıyorum 45derexe açı yapmıştır ürktüm bi an . Bebek toplandı bence oraya
Bama da çok oluyor acildeki doktor sırtını yaslayıp geriliyordur demişti

Benim de geçen sabaha karşı bebek 3 yerden vurmaya başladı, herhalde hıçkırık tutup sinirlendi ve inanılmaz hareketliydi nasıl yatarsam yatayım durulmadı. Bir an kriz mriz mi geçiriyor diye korkmadım değil tövbe yarabbim Allah korusun ama sonra sakinleyip uyudu. Ara ara böyle çılgın ataklar geliyor sanırım

Gerçekten Allah başka dert vermesin diyorum da bi yandan da talihsiz bi durum olarak geliyor bebeklerimiz iyi olsun da inşallah napalım yediğimiz eksik kalsın. Ben yemek saatlerine ve diyete birebir uyduğumda yolunda görünüyor. Diyet yeterli olacak sanırım inşallah yani
sağol canım. Evet diğerinde de diyetle ilerlemiştim ama her kontrole gittiğimde doktor bana diyete sıkı sıkı uymamı tembihlemişti “bebeği hastaneden seninle göndermek istiyorum eve” diye. Öyle olunca da vicdan yapıp yine birebir uymuştum diyete. İnsüline gerek kalmamıştı , erken doğum olmadı çok şükir ama hastanede fazladan iki gün kaldık çünkü doğduktan sonra oğlumun açlık kan şekeri baygınlık seviyesinde çok düşük çıkıyordu. Sonra düzeldi çok şükür

Hareket alanı daraldıkça bir de bebiş büyüdükçe hareketleri daha çok hissediyoruz artık
Ya normalde de çok hareketli maşallah ama bugün gerçekten değişik bi hareketlilik vardı rahatsız edici bi hareketlilik hiç durmadı sanırım bendeki rahatsızlıktan oda rahatsız oldu.

Ya bugün hem hıçkırıyo hem takla atıyo hem tekme atıyo ve durmuyo çok şükür normale döndü

Çok geçmiş olsun Et, kemik, tavuk suyu çorba tarzı şeyler bana iyi geliyor. C vitamini için mandalina çıkmaya başlamış galiba bir iki tane yiyebilirsiniz. Kestane balına zerdeçal, zencefil, karabiber koyup günde bir kaşık yiyordum, çok iyi geliyor bana normalde ama hamile olduktan sonra hiç yemedim, doktora da sormak aklıma gelmedi. Sorup öğrenebilirsiniz.

İnşallah bu sefer daha da iyi olacak helal olsun gerçekten de hamilelikte diyet yapan annelerle gurur duyuyorum. Zoru başarıyorsunuz bebişleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…