- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.581
Çengelköy medivia da 20 bin dediler doğum için (sezeryan). Yenidoğan yoğun bakımı tüm hastanelerde ücretsiz. Özel devlet farketmiyor. Hepsi ücretsiz.Doğum ücretleri ne kadar peki biliyor musunuz ? Bir de yenidoğan yoğun bakımı hakkında bilginiz var mı acaba
Bana da oluyor bazen göbeğim uzaylı gibisevip okşuyorum o bölgeyi, bebiş şekil değiştiriyor rahatlıyorum
Aaaa geçmiş olsunuzun sürmez inş
Geçmiş olsunnnilk doğum erken olmuş muydu şekere rağmen yoksa diyet işe yaramış mıydı? İnşallah bu diyet işe yarar vaktinde gelir bebişko. Öğretmen arkadaşlar da biraz daha düşünceli olsalarmış keşke
Ya bebek o kadar hareketliydi ki bugün hiç durmadı ona bişi oluyo diye korktum daha çok Allah korusunKaç gündür diyoruz havalar soğudu dikkat edin diye sen niye dinlemiyorsunsancı gerçekten çok zor oluyor ya dikkat et kendine
Büyüyorlar ya daha hareketli oluyor bugün bı ara hiç hareket etmedi korktum bende karnımı dürttüm hareket etti çok rahatladımYa bebek o kadar hareketliydi ki bugün hiç durmadı ona bişi oluyo diye korktum daha çok Allah korusun
Canım sabah hareket etmiş bence sorun yok, kaç haftalıksın bu arada göremiyorumStres oldum şimdi, kac saatır beklıom, sabah 10 gibi biraz hareket vardı simdi kahve ıcıp sol yattım bakalım beklıom ses yok
Hareket alanı daraldıkça bir de bebiş büyüdükçe hareketleri daha çok hissediyoruz artıkYa bebek o kadar hareketliydi ki bugün hiç durmadı ona bişi oluyo diye korktum daha çok Allah korusun
Emzirme sandalyesi de aldıydın sen dimi sallanandanTeşekkür ederim
Hala anne karninda saniyor kendiniBu da güya küvözde
Bama da çok oluyor acildeki doktor sırtını yaslayıp geriliyordur demiştiKızlar karnımın sağ tarafı öyle bir yükseldi ki sol tarafı aşağıda sağ taraf yukarda abartmıyorum 45derexe açı yapmıştır ürktüm bi an . Bebek toplandı bence oraya
Ya bebek o kadar hareketliydi ki bugün hiç durmadı ona bişi oluyo diye korktum daha çok Allah korusun
Gerçekten Allah başka dert vermesin diyorum da bi yandan da talihsiz bi durum olarak geliyor bebeklerimiz iyi olsun da inşallah napalım yediğimiz eksik kalsın. Ben yemek saatlerine ve diyete birebir uyduğumda yolunda görünüyor. Diyet yeterli olacak sanırım inşallah yaniGebelik şekeri o kdr vahim birşey ki ya kaçamak yapsam vicdanen kötü oluyorum bir aydır simit bile yemiyorum ama ne hikmetse bir türlü dusuremedim açlık şekerimi akşam yuruyus yapıyorum o daha düşük tokluk olmasına rağmen birde herşeye canım çeker oldu Allah yardımcımız olsun
sağol canım. Evet diğerinde de diyetle ilerlemiştim ama her kontrole gittiğimde doktor bana diyete sıkı sıkı uymamı tembihlemişti “bebeği hastaneden seninle göndermek istiyorum eve” diye. Öyle olunca da vicdan yapıp yine birebir uymuştum diyete. İnsüline gerek kalmamıştı , erken doğum olmadı çok şükir ama hastanede fazladan iki gün kaldık çünkü doğduktan sonra oğlumun açlık kan şekeri baygınlık seviyesinde çok düşük çıkıyordu. Sonra düzeldi çok şükürBana da oluyor bazen göbeğim uzaylı gibisevip okşuyorum o bölgeyi, bebiş şekil değiştiriyor rahatlıyorum
Aaaa geçmiş olsunuzun sürmez inş
Geçmiş olsunnnilk doğum erken olmuş muydu şekere rağmen yoksa diyet işe yaramış mıydı? İnşallah bu diyet işe yarar vaktinde gelir bebişko. Öğretmen arkadaşlar da biraz daha düşünceli olsalarmış keşke
Ya normalde de çok hareketli maşallah ama bugün gerçekten değişik bi hareketlilik vardı rahatsız edici bi hareketlilik hiç durmadı sanırım bendeki rahatsızlıktan oda rahatsız oldu.Hareket alanı daraldıkça bir de bebiş büyüdükçe hareketleri daha çok hissediyoruz artık
Yok bebeğim ben de masaj yaptırıyorum geçiyor bidaha başlıyor biraz çekeceğiz sanırım1 haftadır ağrıyor valla çok kötü yasormayı da unuttum. Eşim masaj yapıyor geçiyor ama sonra tekrar başlıyor. Teşekkür ederim canım bir çözüm bulabildin mi peki
Ya bugün hem hıçkırıyo hem takla atıyo hem tekme atıyo ve durmuyo çok şükür normale döndüBenim de geçen sabaha karşı bebek 3 yerden vurmaya başladı, herhalde hıçkırık tutup sinirlendi ve inanılmaz hareketliydi nasıl yatarsam yatayım durulmadı. Bir an kriz mriz mi geçiriyor diye korkmadım değiltövbe yarabbim Allah korusun ama sonra sakinleyip uyudu. Ara ara böyle çılgın ataklar geliyor sanırım
Çok geçmiş olsunBenim hastalık Cumartesi’den beri devam ediyorkırgınlık yok ama boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı/akması 3 gündür başlayan öksürük beni yoruyor. Bir de bütün bunların içinde evimiz tadilattaydı onu kontrole gittik bitti diye temizlik, yerleştirme yaptık 3 gün ciddi anlamda yo rul dum. sağlık ocağına gittim doktorum gitmemi söylediği için, sağlık ocağı antibiyotik verilecek kadar kötü değilsen dinlenerek geçireceksin dedi. Vitamin al, bol bol da su iç dedi. Eczacım imumax diye bir sprey verdi boğaz ağrısına tamamen doğal hamilelere uygunmuş onu kullanıyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Ne yapsam da hızlıca geçirsem, malum bitki çayı vs de yasak. Zaten doktor çok sıcak ve çok soğuktan uzak dur dedi. Help
Elele madre aldım anne yanı oluyor piyasaya göre fiyatı daha uygun kalitesidr şimdilik güzelCanlarım bana aldığınız park yatak markalarını yazabilir misiniz? Bir çok çeşit var çok kararsız kaldım hem bana da fikir olur
Kız benimde bu aralar sırt ağrım var bak yine hepimizin aynı anda başlamışYok bebeğim ben de masaj yaptırıyorum geçiyor bidaha başlıyor biraz çekeceğiz sanırım
Gerçekten Allah başka dert vermesin diyorum da bi yandan da talihsiz bi durum olarak geliyor bebeklerimiz iyi olsun da inşallah napalım yediğimiz eksik kalsın. Ben yemek saatlerine ve diyete birebir uyduğumda yolunda görünüyor. Diyet yeterli olacak sanırım inşallah yani
sağol canım. Evet diğerinde de diyetle ilerlemiştim ama her kontrole gittiğimde doktor bana diyete sıkı sıkı uymamı tembihlemişti “bebeği hastaneden seninle göndermek istiyorum eve” diye. Öyle olunca da vicdan yapıp yine birebir uymuştum diyete. İnsüline gerek kalmamıştı , erken doğum olmadı çok şükir ama hastanede fazladan iki gün kaldık çünkü doğduktan sonra oğlumun açlık kan şekeri baygınlık seviyesinde çok düşük çıkıyordu. Sonra düzeldi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?