- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.601
Çok geçmiş olsunEt, kemik, tavuk suyu çorba tarzı şeyler bana iyi geliyor. C vitamini için mandalina çıkmaya başlamış galiba bir iki tane yiyebilirsiniz. Kestane balına zerdeçal, zencefil, karabiber koyup günde bir kaşık yiyordum, çok iyi geliyor bana normalde ama hamile olduktan sonra hiç yemedim, doktora da sormak aklıma gelmedi. Sorup öğrenebilirsiniz.
Bi arkadasım da almıla tabsıye ettı, onlarında anlarada cok subesı varmıs, ınstgramdan baktım, guzel modellerı varMeltem mobilya var bende gidip görücem İstanbul’da onları Ankara’da şubeleri yada satış noktaları olması lazım onlarda mdf kullanıyor orayada bakabilirsin
1 haftadır ağrıyor valla çok kötü yasormayı da unuttum. Eşim masaj yapıyor geçiyor ama sonra tekrar başlıyor. Teşekkür ederim canım bir çözüm bulabildin mi peki
Nasıl rahatlattın beni bilemezsin, çekmek bişey değil tatlım çekelim bir sorun olmasın daYok bebeğim ben de masaj yaptırıyorum geçiyor bidaha başlıyor biraz çekeceğiz sanırım
Aslında yapayım dedim ama sonra yanlış bir harekette veya uygun olmayan doktor kontrolü olmadan yapacağım bişeyde kötü etki alırım diye korktum açıkçası. Erken doğum vs tetikler mi bilemedim. Çünkü hareketler genel verilen hareketler ama birisine iyi gelen bana kötü gelebilir. Arada kaldımAyimiza uygun pilates yapmayi denesene. Cok iyi gelir. Cok guzel hocalar var youtube da. Hergun duzenli yaparsan baya baya gecer agrilar
Eskiler demekki bu yüzden patır patır evde normal doğum yapabiliyormuş diye düşündüm. Güven alanı içinde olmak doğumu pozitif etkiliyor demekki
bana da mantıken daha kolay geliyor yatarak zor olurmuş gibi ama bakalım deneyip görücezBiliyor musun kv'dem beş doğumunu evde bu pozisyon da yapmış.
Ay sipariş edeyim ya olmazsa göbek indiğinde giyerim tam benlik kokos pijamaBulabilirsin inşallah pek olmuyo her girdiğimde bakıyorum
Ya yarına indirim kalmazsa o da sıkıntıBen geceliği LCW dan aldım bugün 300 e geldi . Cuma günü Mastercard lara 125 tl indirim var 300 tl üzerine geçerli. Eğer aklında bi takım varsa cumayı bekle Mastercard ile al :) ben de tavşanlı oyuncağı almayı düşünüyorum cuma günü
Ay inşallah yaa yalancı sancıyı gerçek sanıp doktora koşmayız inşallahAyy kesinliklee, ben sırf bu yüzden sancılarımı mümkün olduğunca evde karşılamaya çalışıp son ana kadar evde kalmayı istiyorum. Daha sonrasında da umarım doğum odamı kendi rahat edebileceğim hale getirebilir annem vs
Benım de bı arkadasım asırı zayıf, seker cıkmıs 30 kg almıstım dıyo butun hamılelık boyunca, ınsulın de vurmusBen çok zayıf hamile kaldım ve 5. Aya kadar 2 kg almıştım oğlumda ama gebelilte şekerim çıktı şok olmuştuk hepimiz. Bu gebeliğimde de doktorumın yönlendirmesiyle evde şeker ölçüm takibi yapıyorduk yine çıktı şekerim yine diyetle besleniyorum. Okulda öğretmenler hep hamırişi kek pasta kurabiyegerçekten çok canım çekiyor doğumdan sonra yiyeceğim şeylwr için liste yapmıştım oğlumda, şimdi yine başlayacağım sanırım yapmaya
Bu geceden itibaren geçerli olur bence :)Ya yarına indirim kalmazsa o da sıkıntı
Gecelıgı uzun kol mu aldın canım?Ben geceliği LCW dan aldım bugün 300 e geldi . Cuma günü Mastercard lara 125 tl indirim var 300 tl üzerine geçerli. Eğer aklında bi takım varsa cumayı bekle Mastercard ile al :) ben de tavşanlı oyuncağı almayı düşünüyorum cuma günü
Odalar sıcak oluyo ama arada koridorda yürümek isteyebilirsin hele de sezeryan olursan gaz olmamak için yürüyüş yapacaksın serin olabilir uzun kollu bişi olsun bence tabi sen bilirsin aklında olsun diye şeyettimGecelıgı uzun kol mu aldın canım?
12yi bekleyeyim miBu geceden itibaren geçerli olur bence :)
HaklısınOdalar sıcak oluyo ama arada koridorda yürümek isteyebilirsin hele de sezeryan olursan gaz olmamak için yürüyüş yapacaksın serin olabilir uzun kollu bişi olsun bence tabi sen bilirsin aklında olsun diye şeyettim
Yakın zamanda doğum yapan çok tanıdığım var hepsi de o hastane odasında sancı beklemekten pişman. Sancıyı evde çekip, sıcak duş alıp öyle gidin diyor annem. Sanırım en mantıklısı da bu. Bende düşünüyorum şimdi biraz sancım ağrım olsa hemen eşimden destek alıyorum, o zaman o odada tek başıma doğum sancısı çekmek çok korkutucu geliyor. Zaman geçtikçe doğum stresi sarıyor off ofd napacağız bizAy inşallah yaa yalancı sancıyı gerçek sanıp doktora koşmayız inşallahya da yalancı sancı sanıp evde doğurmayız yanlışlıkla sürekli kafamda kuruyorum şöyle olsa böyle yaparım bilmem ne diye. En istemediğim şey çok uzun sürüp milletin yanıma gelip beni dikizlemesi. Aşırı rahatsız edici bi durum. Aynı hastanede daha önce dış gebelik için serum falan aldım iki kere. Sancı odasında yatış yaptırıp serum veriyorlar. Yan odadakiler doğum yapmak için bekliyorlar arada da yeni doğan bebek sesleri geliyo ben orda ağlaya ağlaya bebek düşsün diye serum alıyorum kv geldi yanıma Allahım zaten sinirim bozuk sürekli bana bakıp telefonla birlerine beni anlatıp duruyo iyice sinirimi bozdu. En son kızdım buna da daha da konuşmadı kimseyle. Şimdi en istemediğim şey başıma aynı şeyin gelmesi
Canım her ihtimale karşı uzun al. Sezeryan sonrası yaz günü çorap giydi kuzenim öyle üşüdü düşün. Kısa olursa üstüne bişey alma zorunluluğun olur ama uzun kollu olursa en fazla yelek atarsın üstüne. Birde kış zaten soğuk olacak sanırımHaklısın
Normaldir, biz de hep çok enerjik değilizBen hissediyorum çok şükür de eskisi gibi tekmeleri fazla ve sert değil yani içimde birseyler kipirdadigini hissediyorum bazen hiçkiriyor bazende çok küçük tekmeler atıyor yani hareketlerde azalma var baya normal mi acaba
Cok haklisin canım dediğin gibi suan zor ve uzak geliyor ama yavrumuzu kucağımıza alınca içgüdüsel olarak annelik yüklenecek zaten insallah sag salim kucağımıza alalım da Allahin izniylee☺❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?