2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Çorba yapayım kendime en iyisi bol karabiberli. Bala karşı da biraz hassasım yedim mi çok kötü midem yanıyor ama deneyeyim yine olmadı rennie kullanırım.

Meltem mobilya var bende gidip görücem İstanbul’da onları Ankara’da şubeleri yada satış noktaları olması lazım onlarda mdf kullanıyor orayada bakabilirsin
Bi arkadasım da almıla tabsıye ettı, onlarında anlarada cok subesı varmıs, ınstgramdan baktım, guzel modellerı var

1 haftadır ağrıyor valla çok kötü ya sormayı da unuttum. Eşim masaj yapıyor geçiyor ama sonra tekrar başlıyor. Teşekkür ederim canım bir çözüm bulabildin mi peki

Ayimiza uygun pilates yapmayi denesene. Cok iyi gelir. Cok guzel hocalar var youtube da. Hergun duzenli yaparsan baya baya gecer agrilar

Yok bebeğim ben de masaj yaptırıyorum geçiyor bidaha başlıyor biraz çekeceğiz sanırım
Nasıl rahatlattın beni bilemezsin, çekmek bişey değil tatlım çekelim bir sorun olmasın da
Ayimiza uygun pilates yapmayi denesene. Cok iyi gelir. Cok guzel hocalar var youtube da. Hergun duzenli yaparsan baya baya gecer agrilar
Aslında yapayım dedim ama sonra yanlış bir harekette veya uygun olmayan doktor kontrolü olmadan yapacağım bişeyde kötü etki alırım diye korktum açıkçası. Erken doğum vs tetikler mi bilemedim. Çünkü hareketler genel verilen hareketler ama birisine iyi gelen bana kötü gelebilir. Arada kaldım

Eskiler demekki bu yüzden patır patır evde normal doğum yapabiliyormuş diye düşündüm. Güven alanı içinde olmak doğumu pozitif etkiliyor demekki

Kızlar bu arada iye için bayağı araştırma yaptım. Kırmızı erik suyu çok iyi geliyormuş. Baya forum gezdim yorum okudum. Şimdi yapıyorum inşallah faydası olur. Yapmak isteyen varsa diye söylüyorum bir deneyelim bunu da

Eskiler demekki bu yüzden patır patır evde normal doğum yapabiliyormuş diye düşündüm. Güven alanı içinde olmak doğumu pozitif etkiliyor demekki

Ayy kesinliklee, ben sırf bu yüzden sancılarımı mümkün olduğunca evde karşılamaya çalışıp son ana kadar evde kalmayı istiyorum. Daha sonrasında da umarım doğum odamı kendi rahat edebileceğim hale getirebilir annem vs

Ya yarına indirim kalmazsa o da sıkıntı

Ay inşallah yaa yalancı sancıyı gerçek sanıp doktora koşmayız inşallah ya da yalancı sancı sanıp evde doğurmayız yanlışlıkla sürekli kafamda kuruyorum şöyle olsa böyle yaparım bilmem ne diye. En istemediğim şey çok uzun sürüp milletin yanıma gelip beni dikizlemesi. Aşırı rahatsız edici bi durum. Aynı hastanede daha önce dış gebelik için serum falan aldım iki kere. Sancı odasında yatış yaptırıp serum veriyorlar. Yan odadakiler doğum yapmak için bekliyorlar arada da yeni doğan bebek sesleri geliyo ben orda ağlaya ağlaya bebek düşsün diye serum alıyorum kv geldi yanıma Allahım zaten sinirim bozuk sürekli bana bakıp telefonla birlerine beni anlatıp duruyo iyice sinirimi bozdu. En son kızdım buna da daha da konuşmadı kimseyle. Şimdi en istemediğim şey başıma aynı şeyin gelmesi

Benım de bı arkadasım asırı zayıf, seker cıkmıs 30 kg almıstım dıyo butun hamılelık boyunca, ınsulın de vurmus

Gecelıgı uzun kol mu aldın canım?

Gecelıgı uzun kol mu aldın canım?
Odalar sıcak oluyo ama arada koridorda yürümek isteyebilirsin hele de sezeryan olursan gaz olmamak için yürüyüş yapacaksın serin olabilir uzun kollu bişi olsun bence tabi sen bilirsin aklında olsun diye şeyettim

Yakın zamanda doğum yapan çok tanıdığım var hepsi de o hastane odasında sancı beklemekten pişman. Sancıyı evde çekip, sıcak duş alıp öyle gidin diyor annem. Sanırım en mantıklısı da bu. Bende düşünüyorum şimdi biraz sancım ağrım olsa hemen eşimden destek alıyorum, o zaman o odada tek başıma doğum sancısı çekmek çok korkutucu geliyor. Zaman geçtikçe doğum stresi sarıyor off ofd napacağız biz

Normaldir, biz de hep çok enerjik değiliz geçenlerde arkadaşım doğum yaptı, 30. Haftasında 24 saat hiç hissetmemiş vs… yani olabiliyor galiba, önemli olan hissediyor muyuz o diye düşünüyorum…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…