- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.641
Ay inşallah yaa yalancı sancıyı gerçek sanıp doktora koşmayız inşallahya da yalancı sancı sanıp evde doğurmayız yanlışlıkla sürekli kafamda kuruyorum şöyle olsa böyle yaparım bilmem ne diye. En istemediğim şey çok uzun sürüp milletin yanıma gelip beni dikizlemesi. Aşırı rahatsız edici bi durum. Aynı hastanede daha önce dış gebelik için serum falan aldım iki kere. Sancı odasında yatış yaptırıp serum veriyorlar. Yan odadakiler doğum yapmak için bekliyorlar arada da yeni doğan bebek sesleri geliyo ben orda ağlaya ağlaya bebek düşsün diye serum alıyorum kv geldi yanıma Allahım zaten sinirim bozuk sürekli bana bakıp telefonla birlerine beni anlatıp duruyo iyice sinirimi bozdu. En son kızdım buna da daha da konuşmadı kimseyle. Şimdi en istemediğim şey başıma aynı şeyin gelmesi
Canım benimSanırım biraz şundan gerçekten hayatımda hiçbir şeyimde yanımda kimse yoktu. Evlenirken de hastane hastane gezerkende düşük yaparkende. Bi çok şeyde yanımda olmayıp engel olan çoktu gerçekten. Şimdi de ben kimseyi istemiyorum yanımda o kadar alıştım ki bu duruma buna annemde dahil hem yük olacak gibi hissediyorum hemde varlıklarından rahatsız olacak gibi hissediyorum.
Ya zaten çoğu kişi o anda tecrübeli biri istiyo bence normal olan bu anormal olan benimBende bir düşük yaptım o ağrıyı hala tarif edecek kelime bulamam Allah kimseye yaşatmasın, sana da çok geçmiş olsun canımben kendim sağlıkçıyım ama iğne bile vurdururken korkarım düşün o yüzden yanımda tecrübeli olsun isterim ki zaten eşim çok soğuk kanlı birisi yani beni sinir eder kesin hiiiç gerilmeyeyim
Çok üzgünüm yaşadıkların için, umarım hep hayal ettiğimiz gibi toz pembe olur her şey
Çok şeyapmayın be ben çok alışığım bu duruma kızdırmasalardı beni bende onları isterdimCanım benimbu maalesef yaşamadığım bişey o yüzden boş yorum yapmayayım çünkü aynı yarayı almayan insan ne derse desin, ne yaparsa yapsın karşısındakine eksik kalır. Umarım kendin ve bebeğin için en doğru şekilde ilerlesin her şey
Aynısı bana oldu az önce sağ taraf şişti sertlesti korkuyorum oyle olunca ya içim bir tuhaf oluyor☹
Bitki çayı icebilirsin canim nane limon ıhlamur zararlı değil ki malesef soğuk algınlığınin tek çözümü zaman ve istirahat
Linki var mı canımBıtane uzun kollu pıjama takımı aldım, gecelıgı de uzun kollu alıcamm, karar verdım
Merhaba ben de bugün kan verdim beta 464 cikti, insallah aralikta yavrumu kucagima alicam. Henüz keseyi görmeye gidemedim, kese netleşsin, doğum tarihi tahminini yazacağım. Hepimize hayirli olsun
Geçen hafta baktım almilanın modelleride kibarBi arkadasım da almıla tabsıye ettı, onlarında anlarada cok subesı varmıs, ınstgramdan baktım, guzel modellerı var
Evet benım 7 haftalık düşüğüm var sabaha kadar oturduk resmen belim kasıklarım patladı agrıdanBende bir düşük yaptım o ağrıyı hala tarif edecek kelime bulamam Allah kimseye yaşatmasın, sana da çok geçmiş olsun canımben kendim sağlıkçıyım ama iğne bile vurdururken korkarım düşün o yüzden yanımda tecrübeli olsun isterim ki zaten eşim çok soğuk kanlı birisi yani beni sinir eder kesin hiiiç gerilmeyeyim
Benim kanamam başladı gittim progestan iğne yaptılar kanama durunca eve gittik fitil verdi doktorum, 3 gün boyunca kanamam oldu o ağrıyla geçti o 3 günüm en sonunda dayanamadım parça düşünce daha çok şiddetlenmişti ağrılarım, bir de üstüne doktorum yoktu başka bir doktor spekulumla düşürmeye çalıştı kalan parçaları. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor düşük ve kürtaj, insan unutmuyor maalesef her zaman o yara olarak kalacak içimizdeEvet benım 7 haftalık düşüğüm var sabaha kadar oturduk resmen belim kasıklarım patladı agrıdandoktorum git evde düşük yap kürtaj yapmam demişti allah kimseye yaşatmasın cok zor
Nasıl rahatlattın beni bilemezsin, çekmek bişey değil tatlım çekelim bir sorun olmasın da
Aslında yapayım dedim ama sonra yanlış bir harekette veya uygun olmayan doktor kontrolü olmadan yapacağım bişeyde kötü etki alırım diye korktum açıkçası. Erken doğum vs tetikler mi bilemedim. Çünkü hareketler genel verilen hareketler ama birisine iyi gelen bana kötü gelebilir. Arada kaldım
Ya zaten çoğu kişi o anda tecrübeli biri istiyo bence normal olan bu anormal olan benimbi arkadaşımla konuşuyorum o da şey diyo kv yi istemedim aslında en tecrübelisi oymuş en çok ona pişmanım falan. Hani lohusa kafası bide kadına taktım ama gereksizdi falan diye. Bazen annelerden daha iyi oluyor bazıları. Bazende anneler daha iyi.
Ben kv çok severim, o da beni çok sever sağolsun hiç kötülüğünü görmedim aksine hep iyiliğini gördüm o yüzden gelsin kalsın sonrasında da ama tabii kişiden kişiye değişiyor. Eğer senin kv daha da sinir edip bunaltacaksa böyle düşünöen gayet normalYa zaten çoğu kişi o anda tecrübeli biri istiyo bence normal olan bu anormal olan benimbi arkadaşımla konuşuyorum o da şey diyo kv yi istemedim aslında en tecrübelisi oymuş en çok ona pişmanım falan. Hani lohusa kafası bide kadına taktım ama gereksizdi falan diye. Bazen annelerden daha iyi oluyor bazıları. Bazende anneler daha iyi.
Ben adet sancısı çok yaşardım ama bu çok değişik bir ağrıydı şansıma eşim de nöbetteydi, eşimin ailesi benimleydi ama kimseye söylemedim 2 3 saat çektim sonra görümcem sağolsun beni yoklamaya gelince eşlik etti. O hamile haliyle karnımı ovdu, sıcak su getirdi her anlamda destek oldu. Hala diyorum öyle sancı yaşamadım ömrümde diye. Benim doktorum da kürtaj gerek yok evde düşür demiştiEvet benım 7 haftalık düşüğüm var sabaha kadar oturduk resmen belim kasıklarım patladı agrıdandoktorum git evde düşük yap kürtaj yapmam demişti allah kimseye yaşatmasın cok zor
Aslında spor geçmişim var, gebeliğimde de hiç bişey yapmadığım gün Yürüyüş yaptım ama işte genel söylenen hareketin riskini alamıyorum pek. Online olarak bir iki baktım ama hareketler çok sıradan geldi yani zaten beli ağrıyan herkesin yaptığı şeyler. Belki ben işinin ehli birine denk gelmedim bilmiyorum. Hayırlısı oldum diyip bıraktım canım ama yine de sağol bakınacağım tekrar içime sinen bir kanal vs olursa diyeHic yapmadiysan bugune kdr belki hareketleri bilmediginden yanlis yapabilirsin evet ozmn o riske girme. Ama toplu online dersler oluyo instagramda onlara fln bakabilirsin. Fizyoterapistler verio zoom uzerinden
Aslında spor geçmişim var, gebeliğimde de hiç bişey yapmadığım gün Yürüyüş yaptım ama işte genel söylenen hareketin riskini alamıyorum pek. Online olarak bir iki baktım ama hareketler çok sıradan geldi yani zaten beli ağrıyan herkesin yaptığı şeyler. Belki ben işinin ehli birine denk gelmedim bilmiyorum. Hayırlısı oldum diyip bıraktım canım ama yine de sağol bakınacağım tekrar içime sinen bir kanal vs olursa diye
İnşallah ya, sırt ağrısı da zormuş onu anladım.Bak bak cok faydasini gorursun. Hareketler basit gibi gorunur ama hedefe gonelik oldugu icin rahatlama yasarsin agrin azalir
Tam olarak bende aynı şeyi düşünüyorum devlette yanında kimse olmuyo gayette doğuruyorlar. Özelde zaten ebeler hemşireler daha ilgili. Benim hastanedeki ebe şey demişti refakatçiye gerek yok biz burda görüyoruz aslında en çok eş lazım doğumda hastanın yanında diye. Zaten bizi doğurtacak yönlendirecek olanlar yanımızda oluyo herşekilde, ki benim yanımda kimse yokken sürekli ama sürekli ilgilendiler benimle ağlama krizine girdim artık tutamıyorum kendimi durduramıyorum sürekli gözümden yaş geliyo. Kız çok sakin bi şekilde beni teselli etti ilgilendi tektim sürekli yanıma geldi falan. Biliyorlar işlerini yani. Doğumdan sonra da kimseyi istemiyorum ille kalmak istiyorlar herkese dedim öyle 40 gün kimseyi istemem 2 haftadan sonra yatılı kabul etmiyorum. Kv falan alındı muhtemelen yardımcı olacağını düşünüyo. Ama öyle olmuyo işte her işime karışacak huyunuda biliyorum kendimide biliyorum. Neredeyse 8sene sonra çocuğum olacak ben anneliğimi paylaşmak istemiyorum. Benim 8senedir güven alanım eşim, ben düşük yaparken tek kaybetmedim oda kaybetti. O da çok hevesli şuan heyecanlı da. Tüp bebekte bana genel olarak o baktı yanımda o durdu. O yüzden inanıyorum inşallah beraber yaparız üstesinden gelirizHic yapmadiysan bugune kdr belki hareketleri bilmediginden yanlis yapabilirsin evet ozmn o riske girme. Ama toplu online dersler oluyo instagramda onlara fln bakabilirsin. Fizyoterapistler verio zoom uzerinden
Bnm kv dunyanin en iyi insani annem annem ama dusunuyorum dogumda ne isleri var? Cocugu kocamla yaptiysam tum sorunlulugu paylasmamiz gerekiyor o an o aciya sahit olmak zorunda mesela. Ne varmis yokmus telefonla oynayamaz.
Zaten hastanede yeterince tecrubeli insanlarla cevriliyiz isleri dogurtmak. Nebilym. Ama mesela bizde misafir odasi vardi onu bile yokediyorum simdi. Kimse ilk gunler kalmaya calismasin vikvik konusup kafami attirmasin diye. İstedigi kdr dogurmus olsunlar biri 45 sene once dogurmus biri 39. Onlarin dogrusuyla bnmki bir olamaz. Yada ben cok katiyim bilmiyorum
bende severim işime karışmadığı süreceBen kv çok severim, o da beni çok sever sağolsun hiç kötülüğünü görmedim aksine hep iyiliğini gördüm o yüzden gelsin kalsın sonrasında da ama tabii kişiden kişiye değişiyor. Eğer senin kv daha da sinir edip bunaltacaksa böyle düşünöen gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?