2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bi arkadasım da almıla tabsıye ettı, onlarında anlarada cok subesı varmıs, ınstgramdan baktım, guzel modellerı var
Almila komple yonga levha kullaniyor en uygun mobilya takımı 31 bin falandi

Güzel düşün öyle bir şey olmayacak her şey zamanında sevinçle hayırla olacak

Of o halsiz bunalım mutsuzluk hali bende de var ya yani bi çözemedim sanki karnımın içinde bebeği düşündükçe boguluyorum . Böyle hiç neşem tadım yok gibi ve bi de şey oluyor sanki bebegim orda suyun içinde karanlıkta diye arada düşününce panik atak geciriyorum

Günaydın, dünde yazmstm hareket az dıe neyse akşam biraz hissettim sonra göbek cevrem gene agrımaya basladı pazar da aynısı oldu pzar pztesi cektım o agrıyı kontrolde doktor gaz olabılır dedı 3 gundur iyiydim dün akşam gene basladı yataga gttm sonra uyumusum sabah 6da agrıya uyandım gaz sancısı yine ve hemoroıd olabilirim bagırsaklarım şişmiş gibi sanki ıcım kuru ve göbek cevrem de yıne agrı var. Napayım doktor gecen serum verelim dedi istemedim ılık dus al dedi. Duphalac ıc vs..
Güya rapor verdi dinlen dıe ama dinlenmek olmuyor ki.
Varmı bir tavsiyeniz ne yapayım.

Ya böyle bunalımdayım kimseye bi şey de diyemiyorum birine anlatsam sanki bi sen dogurcan muhabbeti olur diye de gıkım çıkmıyor heralde herkes yaşamıştır diye susup kendimi telkin ediyordum

Ya böyle bunalımdayım kimseye bi şey de diyemiyorum birine anlatsam sanki bi sen dogurcan muhabbeti olur diye de gıkım çıkmıyor heralde herkes yaşamıştır diye susup kendimi telkin ediyordum
Bana bir dram filmi söyleyin ağlayarak içimdeki her şeyi atayım o moddayım Hormonlarımız coştu sanırım canım hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum

Ben o durumdayken kv beni görmesini istemem çok savunmasız olurum annemde kesinlikle destek olur belli etmez ama çok üzülür acı çektiğime eşim zaten diğer sandalyeye yığılır ben halamla giderim

Bana bir dram filmi söyleyin ağlayarak içimdeki her şeyi atayım o moddayım Hormonlarımız coştu sanırım canım hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum
Hormondan mı doğum yaklaşıyor ondan mı içimde bilmediğim tedirginlikler var çözemiyorum ki benim dram falan izlememe gerek yokhemen her şeye ağlıyorum zaten dizi izleyemiyorum hamile kaldım kalalı

Çok geçmiş olsun canım

Usutuyor olabilirsin ayaklarına kalın çorap giy yorganın altında cenin pozisyonunda biraz dur inşallah rahatlarsın

Bebekler doğduklarında insanları tam göremedikleri için koku duyusu ile bag kuruyorlarmis doğduğu zaman ilk kokusunu aldığı 3 4 kişiyle hayat boyu olumlu bağ kurmaya daha meyilli oluyorlarmis

Canım pazartesi ne dedi doktor ben ara ara girdim kaçırmışım?
Suyun filan nasılmış?
Diyet insülin bişey yapıyor musun?

Almila komple yonga levha kullaniyor en uygun mobilya takımı 31 bin falandi
Ben aşağı yukarı çoğunu gezdim istanbulda Almila sadece kapaklarda MDF geri kalan gövde sunta diye hatırlıyorum.
Çilek Mobilya kapaklar MDF gri kalan gövde Sunta
Aymini Mobilya Türkiye'de her yere ürün gönderimi yapıyor. Kapaklar MDF geri kalan gövde Sunta
Piere Cardin bir model beğendim sadece üzerindeki motif MDF geri kalan herşey sunta
Meltem Mobilya gidip göremedim ama full MDF senden duyduğum kadarıyla modelleride güzele benziyor.
Pendik LACİVERT Genç odası full ötesi full sunta
İkea'dan ilk başta dolap şifonyer düşündüm.Ya full sunta yada kaliteli olmayan mdf kapak gövde sunta.(Direkt eledik onu)
ADORE MOBİLYA full sunta ama ben dolap v eşifonyeri MDF zannetim ilk gittiğimde sağlam ve dayanıklı görünüyordu.Malzeme kalitesi sunta için fazla iyiydi.
bbutikmobilya Dolap kapakları ve çekmece önleri mdf lake boya gövde ve kabin yonga levha
Kargılı Mobilya Yonca Levha

CAPLOONBA mobilya Sunta

Benim araştırıp aklımda olanlar bunlar kızlar. Sohrab L Lmntbrdgi sheilata

Son düzenleme:
Kaydettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…