2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar karnımın sağ tarafı öyle bir yükseldi ki sol tarafı aşağıda sağ taraf yukarda abartmıyorum 45derexe açı yapmıştır ürktüm bi an . Bebek toplandı bence oraya
Braxton hicks kasilmalari oluyor, deneme sancilari. Bende 25. haftadayim dun ilk defa basima geldi bugun doktoruma danistim gunde on kere oyle toplanmasi normal. Fazla olursa haber ver dedi. Acisiz sancilar yani :)

Seni okdr iyi anliyorum ki… bizim de tup surecimizde hep esim yanimdaydi gerci biz solemedik kimseye ama .. ama duygunu cok iyi anliorum

Ben severimde işte kullanışlı değil en son yün yelek götürürüz olmadı
Babaanne geleklerınden ne yakısır ama
Yaaa bilmiyordum hatırlattıysam özür dilerim kusuruma bakma inşallah senin ve bebeğin için en güzel yolla olur
Yok canım estagfurullah, ben hıc unutmuyorum, ıyıyım cok sukur, o surecı atlattıgım ıcın yenıden bebek dusunebıldık, cok sukur rabbıme nasıp ettı yenıden

Kızlar dün çok korktuğum bir şey oldu bi süredir hemoroid vardı bende özellikle demir hapını kullanınca ve son 3 ayda olduğum için çıktı sanırım. (İnternette genelde olur diyor doktorlar) dün 2 defa ılık suya 10-15 sn oturma yaptım. 2. Sefer yapıp kalktığımda bi anda duşakabinde su ile birlikte kan gördüm. Ayağa kalktığımda bacaklarımdan aşağı kan geliyordu.eşime öyle korkuyla seslendim ki. O an nasıl korktuğumu anlatamam size. Peçeteyle hemen nerden geldiğine baktım. Önden olmayınca rahatladım. Çok şükür. Sonra bi süre kanama devam etti. Sonra kendim elle temizleyim derken elime bi kan Pıhtısı geldi böyle biraz et gibi de. Eşime tekrar bi gel deyişim var resmen sesim titriyor. O parça gelince kanama durdu. Geceden beri bir şey yok. Şişlikler hafiflemiş. Ama salak gibi 3-4 gündür doktora gitmediğime aşırı pişmanın. Bugün gideceğiz zaten diye ertelemiştim. Olan o korkuyla akıllandım. Çok şükür bebiş iyi. (Şimdi tekme atıyor anne benden de bahset diye )

Benım de bı arkadasım asırı zayıf, seker cıkmıs 30 kg almıstım dıyo butun hamılelık boyunca, ınsulın de vurmus
Dün eşime 30 kg alıcam dedim sonra da ağladım Her geçen gün şişiyorum iki gündür psikolojim bozuldu yataktan çıkasım gelmiyor

Çok güzelmiş güle güle mutlulukla kullan canım. İnceliği nasıl? Ben de böyle bir şey alayım diyorum ama arkadaşlarım elbise gibi olanlardan al mutlaka diyor eğilip giymesi zor olur falan.
Yorumlarını begendım, henuz gelmedı canım, ama bı tane de uzunkollu gecelık alıcam, ılk gun belkı elbıse olandan gıymek gerekebılır dıye

Dün eşime 30 kg alıcam dedim sonra da ağladım Her geçen gün şişiyorum iki gündür psikolojim bozuldu yataktan çıkasım gelmiyor
Benım doktorum da yuzun mu sıssmıs sankı dedi dun, eve geldım tartıldım 1,5 kg bi anda nasıl oldı bılmıyorum
Hatta düzenli tansiyon ölümlerine başla diye de uyardı, haftaya gıderken tansıuon aletımı de götürcem, ordakı ıle karsılastırıcsz

aman dikkat et canım.
bu dönem hepimizin kritik sık sık doktora görünmekten çekinmemek lazım bu sürede ertelememek gerek konu bebişler olunca.
Çok selam söyleee bebişe uslu uslu dursun içeride minimum 10-12 hafta daha

30 kilo mu .
Benim daha 5 kilo almış olma şokumm fit anne olucam bu gidişle
Kız kardeşim dalga geçiyor benimle abla günlerce kabız olup şişmiş,wc ye gidince içindekilerdeen kurtulup gelecekmişsin gibi duruyor doğum zamanı diyor

Benim de bir anda oldu Geçen haftadan beri şişiyorum, yüzüm de şiş, her tartıya çıktığımda artmış oluyorum o yüzden iki gündür tartılmıyorum kaldıramıcam diye Fazla duygusallık var üzerimde her şeye ağlıyorum anneme dün depresyona girdim heralde ben dedim, sürekli halsizim mutsuzum bir şey yapasım gelmiyor

Bu ısı de halledersek cok rahatlıcam
bende bebek arabası ile mobilya işini çözebilsem gerisi daha kolay olacak
Heralde bende haftasonu Almila ve Meltem Mobilyaya son 1 kere bakıp artık karar vericem.Daha fazla ertelemeyelim kim bilir ne zamana gelecek aldığımızda bile

Ne güzel keşke herkes böyle olsa bana da böyle olursun diyorlarlardı ama gebelik öncesi kiloya bakmıyormuş bu işler çok değişik bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…