- 20 Şubat 2017
- 310
- 467
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.661
Braxton hicks kasilmalari oluyor, deneme sancilari. Bende 25. haftadayim dun ilk defa basima geldi bugun doktoruma danistim gunde on kere oyle toplanmasi normal. Fazla olursa haber ver dedi. Acisiz sancilar yani :)Kızlar karnımın sağ tarafı öyle bir yükseldi ki sol tarafı aşağıda sağ taraf yukarda abartmıyorum 45derexe açı yapmıştır ürktüm bi an . Bebek toplandı bence oraya
Tam olarak bende aynı şeyi düşünüyorum devlette yanında kimse olmuyo gayette doğuruyorlar. Özelde zaten ebeler hemşireler daha ilgili. Benim hastanedeki ebe şey demişti refakatçiye gerek yok biz burda görüyoruz aslında en çok eş lazım doğumda hastanın yanında diye. Zaten bizi doğurtacak yönlendirecek olanlar yanımızda oluyo herşekilde, ki benim yanımda kimse yokken sürekli ama sürekli ilgilendiler benimle ağlama krizine girdim artık tutamıyorum kendimi durduramıyorum sürekli gözümden yaş geliyo. Kız çok sakin bi şekilde beni teselli etti ilgilendi tektim sürekli yanıma geldi falan. Biliyorlar işlerini yani. Doğumdan sonra da kimseyi istemiyorum ille kalmak istiyorlar herkese dedim öyle 40 gün kimseyi istemem 2 haftadan sonra yatılı kabul etmiyorum. Kv falan alındı muhtemelen yardımcı olacağını düşünüyo. Ama öyle olmuyo işte her işime karışacak huyunuda biliyorum kendimide biliyorum. Neredeyse 8sene sonra çocuğum olacak ben anneliğimi paylaşmak istemiyorum. Benim 8senedir güven alanım eşim, ben düşük yaparken tek kaybetmedim oda kaybetti. O da çok hevesli şuan heyecanlı da. Tüp bebekte bana genel olarak o baktı yanımda o durdu. O yüzden inanıyorum inşallah beraber yaparız üstesinden geliriz
bende severim işime karışmadığı sürecegenelde de sever karışmayı. Herkesin bir süreci olacak öyle ya da böyle doğurcaz inşallah
İyiyim teşekkür ederimTatlım sen nasılsın nasıl gidiyor
Biliyor musun kv'dem beş doğumunu evde bu pozisyon da yapmış.
Babaanne geleklerınden ne yakısır amaBen severimde işte kullanışlı değil en son yün yelek götürürüz olmadı
Yok canım estagfurullah, ben hıc unutmuyorum, ıyıyım cok sukur, o surecı atlattıgım ıcın yenıden bebek dusunebıldık, cok sukur rabbıme nasıp ettı yenıdenYaaa bilmiyordum hatırlattıysam özür dilerim kusuruma bakmainşallah senin ve bebeğin için en güzel yolla olur
Şöyle bişey canım, dogum oncesı, sonrası da giyerim dedımLinki var mı canım
Bu ısı de halledersek cok rahatlıcamGeçen hafta baktım almilanın modelleride kibar
Çok güzelmiş güle güle mutlulukla kullan canım. İnceliği nasıl? Ben de böyle bir şey alayım diyorum ama arkadaşlarım elbise gibi olanlardan al mutlaka diyor eğilip giymesi zor olur falan.Şöyle bişey canım, dogum oncesı, sonrası da giyerim dedım
Dün eşime 30 kg alıcam dedim sonra da ağladımBenım de bı arkadasım asırı zayıf, seker cıkmıs 30 kg almıstım dıyo butun hamılelık boyunca, ınsulın de vurmus
Yorumlarını begendım, henuz gelmedı canım, ama bı tane de uzunkollu gecelık alıcam, ılk gun belkı elbıse olandan gıymek gerekebılır dıyeÇok güzelmiş güle güle mutlulukla kullan canım. İnceliği nasıl? Ben de böyle bir şey alayım diyorum ama arkadaşlarım elbise gibi olanlardan al mutlaka diyor eğilip giymesi zor olur falan.
Benım doktorum da yuzun mu sıssmıs sankı dedi dun, eve geldım tartıldım 1,5 kgDün eşime 30 kg alıcam dedim sonra da ağladımHer geçen gün şişiyorum iki gündür psikolojim bozuldu yataktan çıkasım gelmiyor
aman dikkat et canım.Kızlar dün çok korktuğum bir şey oldubi süredir hemoroid vardı bende özellikle demir hapını kullanınca ve son 3 ayda olduğum için çıktı sanırım. (İnternette genelde olur diyor doktorlar) dün 2 defa ılık suya 10-15 sn oturma yaptım. 2. Sefer yapıp kalktığımda bi anda duşakabinde su ile birlikte kan gördüm. Ayağa kalktığımda bacaklarımdan aşağı kan geliyordu.eşime öyle korkuyla seslendim ki. O an nasıl korktuğumu anlatamam size. Peçeteyle hemen nerden geldiğine baktım. Önden olmayınca rahatladım. Çok şükür. Sonra bi süre kanama devam etti. Sonra kendim elle temizleyim derken elime bi kan Pıhtısı geldi böyle biraz et gibi de. Eşime tekrar bi gel deyişim var resmen sesim titriyor. O parça gelince kanama durdu. Geceden beri bir şey yok. Şişlikler hafiflemiş. Ama salak gibi 3-4 gündür doktora gitmediğime aşırı pişmanın. Bugün gideceğiz zaten diye ertelemiştim. Olan o korkuyla akıllandım. Çok şükür bebiş iyi. (Şimdi tekme atıyor anne benden de bahset diye )
30 kilo mu .Dün eşime 30 kg alıcam dedim sonra da ağladımHer geçen gün şişiyorum iki gündür psikolojim bozuldu yataktan çıkasım gelmiyor
Benim de bir anda olduBenım doktorum da yuzun mu sıssmıs sankı dedi dun, eve geldım tartıldım 1,5 kgbi anda nasıl oldı bılmıyorum
Hatta düzenli tansiyon ölümlerine başla diye de uyardı, haftaya gıderken tansıuon aletımı de götürcem, ordakı ıle karsılastırıcsz
bende bebek arabası ile mobilya işini çözebilsem gerisi daha kolay olacakBu ısı de halledersek cok rahatlıcam
Ne güzel keşke herkes böyle olsa30 kilo mu .
Benim daha 5 kilo almış olma şokummfit anne olucam bu gidişle
Kız kardeşim dalga geçiyor benimle abla günlerce kabız olup şişmiş,wc ye gidince içindekilerdeen kurtulup gelecekmişsin gibi duruyor doğum zamanı diyor
Mobilya işini çözerseniz bana da haber verin ben de alıp almama konusunda kararsızımBu ısı de halledersek cok rahatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?