- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.701
Ben 25 kg almıştım. 10 günde 20’si gitti. Çok da üzme kendiniDün eşime 30 kg alıcam dedim sonra da ağladımHer geçen gün şişiyorum iki gündür psikolojim bozuldu yataktan çıkasım gelmiyor
Siz hangisine karar verdiniz?Ben aşağı yukarı çoğunu gezdim istanbulda Almila sadece kapaklarda MDF geri kalan gövde sunta diye hatırlıyorum.
Çilek Mobilya kapaklar MDF gri kalan gövde Sunta
Aymini Mobilya Türkiye'de her yere ürün gönderimi yapıyor. Kapaklar MDF geri kalan gövde Sunta
Piere Cardin bir model beğendim sadece üzerindeki motif MDF geri kalan herşey sunta
Meltem Mobilya gidip göremedim ama full MDF senden duyduğum kadarıyla modelleride güzele benziyor.
Pendik LACİVERT Genç odası full ötesi full sunta
İkea'dan ilk başta dolap şifonyer düşündüm.Ya full sunta yada kaliteli olmayan mdf kapak gövde sunta.(Direkt eledik onu)
ADORE MOBİLYA full sunta ama ben dolap v eşifonyeri MDF zannetim ilk gittiğimde sağlam ve dayanıklı görünüyordu.Malzeme kalitesi sunta için fazla iyiydi.
bbutikmobilya Dolap kapakları ve çekmece önleri mdf lake boya gövde ve kabin yonga levha
Kargılı Mobilya Yonca Levha
Benim araştırıp aklımda olanlar bunlar kızlar.Sohrab L Lmntbrdgi sheilata
Hoca yogun her zamanki gibi. Suyun olcusunu soylemedi ama suyun fazla ama cok fazla değil dedi göbeğim agrıodu ona cok yoğunlaştım bu hafta gaz falan dedi, ya göğüs altlarıma kadar sıskınlık vardı karnımı elledi yumusak dedi sertlik yokmuş.Canım pazartesi ne dedi doktor ben ara ara girdim kaçırmışım?
Suyun filan nasılmış?
Diyet insülin bişey yapıyor musun?
Çilekle almilanin yonga levha belgesini gösterdilerBen aşağı yukarı çoğunu gezdim istanbulda Almila sadece kapaklarda MDF geri kalan gövde sunta diye hatırlıyorum.
Aymini Mobilya Türkiye'de her yere ürün gönderimi yapıyor. Kapaklar MDF geri kalan gövde Sunta
Piere Cardin bir model beğendim sadece üzerindeki motif MDF geri kalan herşey sunta
Meltem Mobilya gidip göremedim ama full MDF senden duyduğum kadarıyla modelleride güzele benziyor.
İkea'dan ilk başta dolap şifonyer düşündüm.Ya full sunta yada kaliteli olmayan mdf kapak gövde sunta.(Direkt eledik onu)
ADORE MOBİLYA full sunta ama ben dolap v eşifonyeri MDF zannetim ilk gittiğimde sağlam ve dayanıklı görünüyordu.Malzeme kalitesi sunta için fazla iyiydi.
bbutikmobilya Dolap kapakları ve çekmece önleri mdf lake boya gövde ve kabin yonga levha
CAPLOONBA mobilya Sunta
Anlıyorum bi gün önceki mesajlara senden beğeni geliyo diyom bu daha burdan geliyoGünaydın kızlar kızım sabahçı erken kalkıyorum, aksamlar o yemek ödevler ertesi güne hazırlık.
Sayfayı okuyamıyorum şu sıralar.
Okumak için çabalıyorum ama uykuma yenik düşüyorum.
Herkesin sağlığı yerindedir umarım
ahahahhBen o durumdayken kv beni görmesini istemem çok savunmasız olurum annemde kesinlikle destek olur belli etmez ama çok üzülür acı çektiğime eşim zaten diğer sandalyeye yığılırben halamla giderim
En güzeli bizde iki aile anne kardeşler biliyordu o da yetti arttı bize. Kimseye demeden iş yürüyemiyoruz ki anında yakalanıyoruz bi şekilde biri öğreniyo. Hamile olduğumu bile saklayamadım benden önce öğrenmişler resmenSeni okdr iyi anliyorum ki… bizim de tup surecimizde hep esim yanimdaydi gerci biz solemedik kimseye ama .. ama duygunu cok iyi anliorum
Kaç haftalıksın?Coraspin kullanan var mı? Benim rahme giden damarlardan birinde çentik olduğu için doktorum başlattı. Kanama yapacak diye çok korkuyorum.
Almiladaki adam yonga levha mdfden çok iyi bizim ürünlerimizin dolap ayağına kadar her şeyi yonga levhaÇilekle almilanin yonga levha belgesini gösterdilereşimin insanlara güven seviyesi
Ben 5. Haftamdan beri kullanıyorum tedbir amaçlı 32. Haftada bırakacağım inşallahCoraspin kullanan var mı? Benim rahme giden damarlardan birinde çentik olduğu için doktorum başlattı. Kanama yapacak diye çok korkuyorum.
Benim 2-3 ihtimalim var.Siz hangisine karar verdiniz?
Zaten şu yonca levha aşkları nereden geliyor bunların. Ben satıcıya soruyorum MDF mi Sunta mı diye.Sunta değil Yonca Levha diyor. Ama aynı şey diyorum haklısınız diyorAlmiladaki adam yonga levha mdfden çok iyi bizim ürünlerimizin dolap ayağına kadar her şeyi yonga levha
Bilindik mağazalarada güven kalmadı bende.Vallaha cahillik ne güzel mutluluktu ben bebiş süreci oalna kadar MDF sunta farkını bile önemsemezdim. Sayesinde tüm piyasa çakallarını tesbit ettikÇilekle almilanin yonga levha belgesini gösterdilereşimin insanlara güven seviyesi
Aman tanrım rüya gibiBenim 2-3 ihtimalim var.
Pendik Nokta bebe Aymini ürünleri satıyor . Kalitesi fena değildi fiyatı uygundu.Orası aklımızın bir köşesinde
Meltem Mobilya bu hafta bakacağım orası yüksek ihtimal duruyor MDF olduğu için.
Kayınpederime kitleyebilirsem hayalimdeki güven mobilya beni ve eşimi aşıyor onun fiyatıBuradan alırsak eşim geceleri taksiye çıkmalı
İstanbul Kartal Güven Mobilya Anasayfa - Güven Bebe Genç ( Her modellerini internete koymuyorlar. Özel boyut istersen çalışıyoruz demişlerdi . 9 taksit şeklinde ödeme yapabilirsiniz demişti https://www.instagram.com/guvenbebegenc/Aman tanrım rüya gibiBu hangi markada var?
Anladım çok teşekkür ederimÇengelköy medivia da 20 bin dediler doğum için (sezeryan). Yenidoğan yoğun bakımı tüm hastanelerde ücretsiz. Özel devlet farketmiyor. Hepsi ücretsiz.
Cidden öyle ya,Bilindik mağazalarada güven kalmadı bende.Vallaha cahillik ne güzel mutluluktu ben bebiş süreci oalna kadar MDF sunta farkını bile önemsemezdim. Sayesinde tüm piyasa çakallarını tesbit ettik
26 dayım şu anSen kaçıncı haftadasın
Özel hastane sonuçta hepsi sen yeterki gel derler
Hormonlar tavan, bı dızı ac ızle, zıhnını mesgul et canım, benım de herseye moralım bozuluyor, esım şamar oglanı oldu resmen, adamın gıkı cıkmıyorBenim de bir anda olduGeçen haftadan beri şişiyorum, yüzüm de şiş, her tartıya çıktığımda artmış oluyorum o yüzden iki gündür tartılmıyorum kaldıramıcam diye Fazla duygusallık var üzerimde her şeye ağlıyorum anneme dün depresyona girdim heralde ben dedim, sürekli halsizim mutsuzum bir şey yapasım gelmiyor
Benım arkadsım da butık mobılyadan almıs turkıyenın nerdeyse heryerıne kurulım ımkanı vsr dıye, ınternetten begendım aldım geldıler kurdular dıyo 2 yıldır kullanıyormus cok memnunum dıyo, fıyat olarak da en uygun yerlerden dedı, benım begendıkleırmı gonderdım kahve beyaz olanı almıslar hatta aynısı dedı.bende bebek arabası ile mobilya işini çözebilsem gerisi daha kolay olacak
Heralde bende haftasonu Almila ve Meltem Mobilyaya son 1 kere bakıp artık karar vericem.Daha fazla ertelemeyelim kim bilir ne zamana gelecek aldığımızda bile
Ben mutlkaa alıcam ıvır zıvır ne varsa doldururuz, 4 kapılı alıcam genıs genıs kullanırızMobilya işini çözerseniz bana da haber verin ben de alıp almama konusunda kararsızım
O ne yaa, mınnacık bebenın bıze ettıgıne bak kredı kartım 17bın, ıcıme taş oturdu bugun sabah odeme yaptımAlmila komple yonga levha kullaniyor en uygun mobilya takımı 31 bin falandi
Ooo sen masallahh cok detaylı ıncelemıssın canım, en guzelını sececegınden suphem yokBen aşağı yukarı çoğunu gezdim istanbulda Almila sadece kapaklarda MDF geri kalan gövde sunta diye hatırlıyorum.
CAPLOONBA mobilya Sunta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?