2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Siz hangisine karar verdiniz?

Canım pazartesi ne dedi doktor ben ara ara girdim kaçırmışım?
Suyun filan nasılmış?
Diyet insülin bişey yapıyor musun?
Hoca yogun her zamanki gibi. Suyun olcusunu soylemedi ama suyun fazla ama cok fazla değil dedi göbeğim agrıodu ona cok yoğunlaştım bu hafta gaz falan dedi, ya göğüs altlarıma kadar sıskınlık vardı karnımı elledi yumusak dedi sertlik yokmuş.
Cayı Sekersız ıcıorum dıkkat etmeye calısıorum az ve sık yemek, cok yememek onemlı. Karbonhidratı az yemek lazım.
Şu an gaz sancısı ve bebek hareketi ile mesgulum gazı atlatsam
Sen iyimisin?
Bu hafta evdeydim yıllık iznim var 1-2 hafta ıse gidip gene 1 hafta evde dinlenim 32ye gelsem.
Alısverıs yapıcam göğüs kremi sampuan canta eksikler vs yıkama ütüleme. 30da hazır edim dıorum 27 olduk.

Çilekle almilanin yonga levha belgesini gösterdiler eşimin insanlara güven seviyesi

Anlıyorum bi gün önceki mesajlara senden beğeni geliyo diyom bu daha burdan geliyo
Ben o durumdayken kv beni görmesini istemem çok savunmasız olurum annemde kesinlikle destek olur belli etmez ama çok üzülür acı çektiğime eşim zaten diğer sandalyeye yığılır ben halamla giderim
ahahahh kimle rahat edeceksek o olmalı
Seni okdr iyi anliyorum ki… bizim de tup surecimizde hep esim yanimdaydi gerci biz solemedik kimseye ama .. ama duygunu cok iyi anliorum
En güzeli bizde iki aile anne kardeşler biliyordu o da yetti arttı bize. Kimseye demeden iş yürüyemiyoruz ki anında yakalanıyoruz bi şekilde biri öğreniyo. Hamile olduğumu bile saklayamadım benden önce öğrenmişler resmen

Coraspin kullanan var mı? Benim rahme giden damarlardan birinde çentik olduğu için doktorum başlattı. Kanama yapacak diye çok korkuyorum.
Ben 5. Haftamdan beri kullanıyorum tedbir amaçlı 32. Haftada bırakacağım inşallah

Siz hangisine karar verdiniz?
Benim 2-3 ihtimalim var.
Pendik Nokta bebe Aymini ürünleri satıyor . Kalitesi fena değildi fiyatı uygundu.Orası aklımızın bir köşesinde
Meltem Mobilya bu hafta bakacağım orası yüksek ihtimal duruyor MDF olduğu için.
Kayınpederime kitleyebilirsem hayalimdeki güven mobilya beni ve eşimi aşıyor onun fiyatı Buradan alırsak eşim geceleri taksiye çıkmalı

Eklentiler

• Montessori_Bebek_Slider.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 64
Almiladaki adam yonga levha mdfden çok iyi bizim ürünlerimizin dolap ayağına kadar her şeyi yonga levha
Zaten şu yonca levha aşkları nereden geliyor bunların. Ben satıcıya soruyorum MDF mi Sunta mı diye.Sunta değil Yonca Levha diyor. Ama aynı şey diyorum haklısınız diyor MDF-sunta farkını bilmeyen müşteriyi aldatma taktiği başka birşey değil yaptıkları laf cambazlığının amacı

kızlar ben mobilyayı İlknur bebe den aldım. Kapaklar mdf gerisi sunta. Trendyoldan bide kendi shop mağazalarından heryere gönderiyorlar bende öyle aldım. Eşim kurdu kurulum şeması da güzel detaylı. Küçük bi eksiklik çıktı hemen ilgilendiler eksik parçayı gönderdiler. Aklımızda takılan yerler oldu sorduk hemen döndüler. Mobilya da baya sağlam maşallah

Çilekle almilanin yonga levha belgesini gösterdiler eşimin insanlara güven seviyesi
Bilindik mağazalarada güven kalmadı bende.Vallaha cahillik ne güzel mutluluktu ben bebiş süreci oalna kadar MDF sunta farkını bile önemsemezdim. Sayesinde tüm piyasa çakallarını tesbit ettik

Aman tanrım rüya gibi Bu hangi markada var?

Aman tanrım rüya gibi Bu hangi markada var?
İstanbul Kartal Güven Mobilya Anasayfa - Güven Bebe Genç ( Her modellerini internete koymuyorlar. Özel boyut istersen çalışıyoruz demişlerdi . 9 taksit şeklinde ödeme yapabilirsiniz demişti https://www.instagram.com/guvenbebegenc/
30-40 yıllık geçmişi var diye biliyorum bu mağazanın. Mobilyalar günlerdir hayallerimi süslüyor.Benim salon takımınından pahalı
Ama şu açıdan düünürsen MDF+ Sunta karışımı bir ürüne 25-30 arası istiyorlar takım olarak . Burası 45 civarıydı( Bu mobilya bebeği rahat 20 yıl götürür. Yada takım değil şifonyer dolap alırsın ileride yatak dahil edersin daha uyguna gelir.Ama bu mobilyaya en haşere çocuk bile yıpratmayı başaramazdı.Biz yanlışlıkla buraya girince çok kötü yaptık ben artık hiçbir modeli beğenemiyorum.
Ama Meltem mobilyada dolap ve şifyonyeri benzer gördüm birde oraya gidip yerinde görmek istiyorum

Hormonlar tavan, bı dızı ac ızle, zıhnını mesgul et canım, benım de herseye moralım bozuluyor, esım şamar oglanı oldu resmen, adamın gıkı cıkmıyor
Benım arkadsım da butık mobılyadan almıs turkıyenın nerdeyse heryerıne kurulım ımkanı vsr dıye, ınternetten begendım aldım geldıler kurdular dıyo 2 yıldır kullanıyormus cok memnunum dıyo, fıyat olarak da en uygun yerlerden dedı, benım begendıkleırmı gonderdım kahve beyaz olanı almıslar hatta aynısı dedı.
Mobilya işini çözerseniz bana da haber verin ben de alıp almama konusunda kararsızım
Ben mutlkaa alıcam ıvır zıvır ne varsa doldururuz, 4 kapılı alıcam genıs genıs kullanırız
Almila komple yonga levha kullaniyor en uygun mobilya takımı 31 bin falandi
O ne yaa, mınnacık bebenın bıze ettıgıne bak kredı kartım 17bın, ıcıme taş oturdu bugun sabah odeme yaptım
Ooo sen masallahh cok detaylı ıncelemıssın canım, en guzelını sececegınden suphem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…