- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.721
Amelie yi açtım izlicem canımHormonlar tavan, bı dızı ac ızle, zıhnını mesgul et canım, benım de herseye moralım bozuluyor, esım şamar oglanı oldu resmen, adamın gıkı cıkmıyor
Benım arkadsım da butık mobılyadan almıs turkıyenın nerdeyse heryerıne kurulım ımkanı vsr dıye, ınternetten begendım aldım geldıler kurdular dıyo 2 yıldır kullanıyormus cok memnunum dıyo, fıyat olarak da en uygun yerlerden dedı, benım begendıkleırmı gonderdım kahve beyaz olanı almıslar hatta aynısı dedı.
Ben mutlkaa alıcam ıvır zıvır ne varsa doldururuz, 4 kapılı alıcam genıs genıs kullanırız
O ne yaa, mınnacık bebenın bıze ettıgıne bak kredı kartım 17bın, ıcıme taş oturdu bugun sabah odeme yaptım
Ooo sen masallahh cok detaylı ıncelemıssın canım, en guzelını sececegınden suphem yok
16.800 ile arkadandayimHormonlar tavan, bı dızı ac ızle, zıhnını mesgul et canım, benım de herseye moralım bozuluyor, esım şamar oglanı oldu resmen, adamın gıkı cıkmıyor
Benım arkadsım da butık mobılyadan almıs turkıyenın nerdeyse heryerıne kurulım ımkanı vsr dıye, ınternetten begendım aldım geldıler kurdular dıyo 2 yıldır kullanıyormus cok memnunum dıyo, fıyat olarak da en uygun yerlerden dedı, benım begendıkleırmı gonderdım kahve beyaz olanı almıslar hatta aynısı dedı.
Ben mutlkaa alıcam ıvır zıvır ne varsa doldururuz, 4 kapılı alıcam genıs genıs kullanırız
O ne yaa, mınnacık bebenın bıze ettıgıne bak kredı kartım 17bın, ıcıme taş oturdu bugun sabah odeme yaptım
Ooo sen masallahh cok detaylı ıncelemıssın canım, en guzelını sececegınden suphem yok
Promosyon alıcaz bu ay, dolap ıcın de ona guvenıyorum16.800 ile arkadandayim
Gerçekten çok güzel modeli, dolabın böyle tamamen kapalı olmaması da çok hoşuma gitti bu tarz daha uygun bulabilirsek ben de alırım. Oda yapmak için erken geliyordu bana, oda düşünmüyordum ama bakalım belli mi olur yaparım belki de, yatak hariçİstanbul Kartal Güven Mobilya Anasayfa - Güven Bebe Genç ( Her modellerini internete koymuyorlar. Özel boyut istersen çalışıyoruz demişlerdi . 9 taksit şeklinde ödeme yapabilirsiniz demişti https://www.instagram.com/guvenbebegenc/
30-40 yıllık geçmişi var diye biliyorum bu mağazanın. Mobilyalar günlerdir hayallerimi süslüyor.Benim salon takımınından pahalı
Ama şu açıdan düünürsen MDF+ Sunta karışımı bir ürüne 25-30 arası istiyorlar takım olarak . Burası 45 civarıydı( Bu mobilya bebeği rahat 20 yıl götürür. Yada takım değil şifonyer dolap alırsın ileride yatak dahil edersin daha uyguna gelir.Ama bu mobilyaya en haşere çocuk bile yıpratmayı başaramazdı.Biz yanlışlıkla buraya girince çok kötü yaptık ben artık hiçbir modeli beğenemiyorum.
Ama Meltem mobilyada dolap ve şifyonyeri benzer gördüm birde oraya gidip yerinde görmek istiyorum
22+5Kaç haftalıksın?
Ben hiç bu ayki kredi kartı ödememizden bahsetmiyimHormonlar tavan, bı dızı ac ızle, zıhnını mesgul et canım, benım de herseye moralım bozuluyor, esım şamar oglanı oldu resmen, adamın gıkı cıkmıyor
38 de görürsün inşallah 39 daKızlar bu arada saat 9.30 da ılk doz ciger gelıstırıcı ıgnemı yaptırdımınsallahh 32yı gecebılırız
Geçmiş olsun canım benimKızlar bu arada saat 9.30 da ılk doz ciger gelıstırıcı ıgnemı yaptırdımınsallahh 32yı gecebılırız
Artık bısey almıcam bu ayBen hiç bu ayki kredi kartı ödememizden bahsetmiyim
Bize promosyon geçen yıl 30 beklerken 6.900 verdilerPromosyon alıcaz bu ay, dolap ıcın de ona guvenıyorum
Ben de alamam ayın 11 ine kadar ciddi içerdeyizArtık bısey almıcam bu ayn11 kuponlarına gozumu kapatıyorum
Ahh keske38 de görürsün inşallah 39 da
Ben kendime ne zaman bunu desem beynimin arka planında su şarkı çalıyorArtık bısey almıcam bu ayn11 kuponlarına gozumu kapatıyorum
Insallahh canımGeçmiş olsun canım benimGeçeceksin öyle hissediyorum, içini ferah tut, her şey güzel olacak
Tedbir almak çok güzel tramvalarda kolay unutulmuyor ama bu sefer inşallah tam zamanında gidip bebeğinle döneceksin eveAhh keskedoktora sordum dun, 28 e gıdermıuız dedım, rahat rahat dedı, rahım uzunlugım ıyı cıkınca o da rahatladı, ama ne olur ne olmaz cıger gelıstırıcıyı yapalım dedi, gecmısım pek parlak olmadıgı ıcın
Sıkıntı olmaz bence daha yolun yarısının birazcık üstü.26 dayım şu an
Ben hamileliğin başında hem ecoprin hemde oksapar kullandım. 9.haftada kanama oldu ecoprini kestik kanama durdu 12.haftada falan ama oksapara devam ediyorum doğurana kadar kullancam. Yapıları emilimleri farklı ama ikiside sulandırıcı ki pıhtılaşmam yok. Zaten 20li haftalardan sonra kanama falan olmuyor genel olarak korkulacak bi durumda yok bebeğe kan akışı güzel gider doktoruna güven
14500 verecekler bızeBize promosyon geçen yıl 30 beklerken 6.900 verdiler
Ama sonra rahat edıcez, mama masrafı cıkmazsa, esım ınfluencer gıbı oldun dıyor tek farkımız onlar beles alıyorBen de alamam ayın 11 ine kadar ciddi içerdeyiz
Ben kendime ne zaman bunu desem beynimin arka planında su şarkı çalıyor
Bu yolda dönenler oldu
Mum gibi sönenler oldu
Yâr göğsüne baş ko'madan
Vurulup düşenler oldu…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?