2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Amelie yi açtım izlicem canım

16.800 ile arkadandayim

Gerçekten çok güzel modeli, dolabın böyle tamamen kapalı olmaması da çok hoşuma gitti bu tarz daha uygun bulabilirsek ben de alırım. Oda yapmak için erken geliyordu bana, oda düşünmüyordum ama bakalım belli mi olur yaparım belki de, yatak hariç

Bana en çok sebze meyve fiyatları dokunuyor anne karnında her sebzeyi öğrensin diye dün karnabahar aldım 1 tane normal boyutta karnabahar 67 TL olur mu fiste görünce ufak caplli bir şok yaşadım 40 dakika ders anlatsam 1 tane karnabahar alabiliyorum

Ben hiç bu ayki kredi kartı ödememizden bahsetmiyim

Artık bısey almıcam bu ay n11 kuponlarına gozumu kapatıyorum
Ben kendime ne zaman bunu desem beynimin arka planında su şarkı çalıyor
Bu yolda dönenler oldu
Mum gibi sönenler oldu
Yâr göğsüne baş ko'madan
Vurulup düşenler oldu…

Tedbir almak çok güzel tramvalarda kolay unutulmuyor ama bu sefer inşallah tam zamanında gidip bebeğinle döneceksin eve

Ben hamileliğin başında hem ecoprin hemde oksapar kullandım. 9.haftada kanama oldu ecoprini kestik kanama durdu 12.haftada falan ama oksapara devam ediyorum doğurana kadar kullancam. Yapıları emilimleri farklı ama ikiside sulandırıcı ki pıhtılaşmam yok. Zaten 20li haftalardan sonra kanama falan olmuyor genel olarak korkulacak bi durumda yok bebeğe kan akışı güzel gider doktoruna güven

Bize promosyon geçen yıl 30 beklerken 6.900 verdiler
14500 verecekler bıze
Ben de alamam ayın 11 ine kadar ciddi içerdeyiz
Ama sonra rahat edıcez, mama masrafı cıkmazsa, esım ınfluencer gıbı oldun dıyor tek farkımız onlar beles alıyor
Ben kendime ne zaman bunu desem beynimin arka planında su şarkı çalıyor
Bu yolda dönenler oldu
Mum gibi sönenler oldu
Yâr göğsüne baş ko'madan
Vurulup düşenler oldu…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…