- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.741
Ben de sen gibi dusunuyorum canim. 2 hamileligim de nerdeyse hep yatarak gecti. Sadece esim yanimdaydi. Kurtaj olurken esim ve oglum vardi. Ogluma bu travmayi yasatmak istemezdim o ayri. Defalarca tasindik oradan oraya ne cocugumuza bakan oldu, ne yardim eden. Cocugumuzu kendimiz buyuttuk. Doguma annem gelmisti. 1 hafta kalmadi sanirim. Bir de dogumdan sonra sonda cikartilirken gozlerini dikip bakmislardi cok rahatsiz olmustum. Kimse gelmesin istiyorum. Kimse karismasin yine her seyi kendimiz yapalim istiyorumTam olarak bende aynı şeyi düşünüyorum devlette yanında kimse olmuyo gayette doğuruyorlar. Özelde zaten ebeler hemşireler daha ilgili. Benim hastanedeki ebe şey demişti refakatçiye gerek yok biz burda görüyoruz aslında en çok eş lazım doğumda hastanın yanında diye. Zaten bizi doğurtacak yönlendirecek olanlar yanımızda oluyo herşekilde, ki benim yanımda kimse yokken sürekli ama sürekli ilgilendiler benimle ağlama krizine girdim artık tutamıyorum kendimi durduramıyorum sürekli gözümden yaş geliyo. Kız çok sakin bi şekilde beni teselli etti ilgilendi tektim sürekli yanıma geldi falan. Biliyorlar işlerini yani. Doğumdan sonra da kimseyi istemiyorum ille kalmak istiyorlar herkese dedim öyle 40 gün kimseyi istemem 2 haftadan sonra yatılı kabul etmiyorum. Kv falan alındı muhtemelen yardımcı olacağını düşünüyo. Ama öyle olmuyo işte her işime karışacak huyunuda biliyorum kendimide biliyorum. Neredeyse 8sene sonra çocuğum olacak ben anneliğimi paylaşmak istemiyorum. Benim 8senedir güven alanım eşim, ben düşük yaparken tek kaybetmedim oda kaybetti. O da çok hevesli şuan heyecanlı da. Tüp bebekte bana genel olarak o baktı yanımda o durdu. O yüzden inanıyorum inşallah beraber yaparız üstesinden geliriz
bende severim işime karışmadığı sürecegenelde de sever karışmayı. Herkesin bir süreci olacak öyle ya da böyle doğurcaz inşallah
Üstüne de kırtasiye ödeneğini koyarsan tamamdır14500 verecekler bıze
Ama sonra rahat edıcez, mama masrafı cıkmazsa, esım ınfluencer gıbı oldun dıyor tek farkımız onlar beles alıyor
Hahah doğru diyorsun onlar para kazanıyor, biz harcıyoruz14500 verecekler bıze
Ama sonra rahat edıcez, mama masrafı cıkmazsa, esım ınfluencer gıbı oldun dıyor tek farkımız onlar beles alıyor
Oglumda 2 bucuk aylikken yaptirdim. Bebek daha emekleyemedigi hatta donemedigi icin cok rahat oldu. Hemen de iyilesti. Bunda da oyle yaparimKızlar, erkek bebek bekleyen ya da oğlu olan annelersünnet işini nasıl yaptınız, yapacaksınız? Ben kırkı çıkmadan yaparım diyordum ama annem 2 3 ayı devirsin çocuğu tanı önce vs dedi kafam karıştı. Siz nasıl düşünüyorsunuz
Ben hamile kalmadan önce sanıyordum ki hamile oluyorsun biraz kusuyorsun biraz basın dönüyorHahah doğru diyorsun onlar para kazanıyor, biz harcıyoruzresmen her şeyi almaya teşvik ediyorlar bizi. İnstagram olmasa ben bebeğe bu kadar şey alınacağını bilmezdim, hamile kalmadan önce bir bez bir mama nolacak diyordum, işin rengi öyle değilmiş
Onu ben paradan sayamıyorum ya, hayır 2 yıl onceden neden belırlenııyor bu ulkede enflsyon dıye bı gercek varÜstüne de kırtasiye ödeneğini koyarsan tamamdır
Kız ınsallah süt olur da mamadan yırtarızHahah doğru diyorsun onlar para kazanıyor, biz harcıyoruzresmen her şeyi almaya teşvik ediyorlar bizi. İnstagram olmasa ben bebeğe bu kadar şey alınacağını bilmezdim, hamile kalmadan önce bir bez bir mama nolacak diyordum, işin rengi öyle değilmiş
Maaşin en az yarısı kadar olması gerekiyorOnu ben paradan sayamıyorum ya, hayır 2 yıl onceden neden belırlenııyor bu ulkede enflsyon dıye bı gercek var
Eskıden ogreetmenlerın yonetmelıge uygun gıyınmesı ıcın bır takım parası kadarmıs, sımdı o paraya sadece gomlek edıypr, o da kalıtelı olursaMaaşin en az yarısı kadar olması gerekiyor
Aynen öyle unutulmuyor yani bi şekilde. Sorsan hep yanındaydık diyorlar olanda nasıl biliyomusun ne derdin varsa ona bastıra bastıra vurgu yaprak yanındalar. Ben düşük yapmışım yanımda sabahtan akşama kadar ben hamileyken şöyle dikkat ettim şu hamileliğini böyle geçirdi bilmem ne. Ben düşük yapmışım ama. Olma yani yanımda gerek yokBen de sen gibi dusunuyorum canim. 2 hamileligim de nerdeyse hep yatarak gecti. Sadece esim yanimdaydi. Kurtaj olurken esim ve oglum vardi. Ogluma bu travmayi yasatmak istemezdim o ayri. Defalarca tasindik oradan oraya ne cocugumuza bakan oldu, ne yardim eden. Cocugumuzu kendimiz buyuttuk. Doguma annem gelmisti. 1 hafta kalmadi sanirim. Bir de dogumdan sonra sonda cikartilirken gozlerini dikip bakmislardi cok rahatsiz olmustum. Kimse gelmesin istiyorum. Kimse karismasin yine her seyi kendimiz yapalim istiyorum
Haftasonu MEltemde bu modelleri bakacağım. Hem tarzları kibar fiyatlarıda MDF için normal daha uygun.Gerçekten çok güzel modeli, dolabın böyle tamamen kapalı olmaması da çok hoşuma gitti bu tarz daha uygun bulabilirsek ben de alırım. Oda yapmak için erken geliyordu bana, oda düşünmüyordum ama bakalım belli mi olur yaparım belki de, yatak hariç
BEnde öyle biliyordum.Ben hamile kalmadan önce sanıyordum ki hamile oluyorsun biraz kusuyorsun biraz basın dönüyorcanın erik çekiyor sonra doğuruyorsun
Gördüm yaa dün bide şey dediler yağmur yağmayacak ama yağarsa sel olacak. Yakında İstanbul’da da su sıkıntısı olacak bilmem ne felaket tellalı herkes. İyiki doğurmaya niyetlendikKışla birlikte her türlü hastalık yine yola çıkmış, kendinize çok dikkat edin.
Gördüm yaa dün bide şey dediler yağmur yağmayacak ama yağarsa sel olacak. Yakında İstanbul’da da su sıkıntısı olacak bilmem ne felaket tellalı herkes. İyiki doğurmaya niyetlendik
Çok sağol canım bakalım doktor ne verecek ne diyecekÇok geçmiş olsun canım
Benım bebısın ısmı Gökçe olacak canımlistede 3kız vardı etiketleyerek eksikleri yazın diye buraya yazdım. Bakıyorum sayfaya girip buradaki mesajları okuyup çıkıyorlar ama cevap yok. Çıkarttım listeden yani olurda eksiklerinizi yazarsanız ya da cevap yazma gereği görürseniz tekrar listeye eklerim kızlar. Muhtemelen bu yazıyı da okursunuz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?