2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de sen gibi dusunuyorum canim. 2 hamileligim de nerdeyse hep yatarak gecti. Sadece esim yanimdaydi. Kurtaj olurken esim ve oglum vardi. Ogluma bu travmayi yasatmak istemezdim o ayri. Defalarca tasindik oradan oraya ne cocugumuza bakan oldu, ne yardim eden. Cocugumuzu kendimiz buyuttuk. Doguma annem gelmisti. 1 hafta kalmadi sanirim. Bir de dogumdan sonra sonda cikartilirken gozlerini dikip bakmislardi cok rahatsiz olmustum. Kimse gelmesin istiyorum. Kimse karismasin yine her seyi kendimiz yapalim istiyorum

14500 verecekler bıze

Ama sonra rahat edıcez, mama masrafı cıkmazsa, esım ınfluencer gıbı oldun dıyor tek farkımız onlar beles alıyor

Hahah doğru diyorsun onlar para kazanıyor, biz harcıyoruz resmen her şeyi almaya teşvik ediyorlar bizi. İnstagram olmasa ben bebeğe bu kadar şey alınacağını bilmezdim, hamile kalmadan önce bir bez bir mama nolacak diyordum, işin rengi öyle değilmiş

Oglumda 2 bucuk aylikken yaptirdim. Bebek daha emekleyemedigi hatta donemedigi icin cok rahat oldu. Hemen de iyilesti. Bunda da oyle yaparim

Ben hamile kalmadan önce sanıyordum ki hamile oluyorsun biraz kusuyorsun biraz basın dönüyor canın erik çekiyor sonra doğuruyorsun

Kız ınsallah süt olur da mamadan yırtarız

Aynen öyle unutulmuyor yani bi şekilde. Sorsan hep yanındaydık diyorlar olanda nasıl biliyomusun ne derdin varsa ona bastıra bastıra vurgu yaprak yanındalar. Ben düşük yapmışım yanımda sabahtan akşama kadar ben hamileyken şöyle dikkat ettim şu hamileliğini böyle geçirdi bilmem ne. Ben düşük yapmışım ama. Olma yani yanımda gerek yok bahanesi de şey iki kadın yan yana olunca konu doğum oluyo

Haftasonu MEltemde bu modelleri bakacağım. Hem tarzları kibar fiyatlarıda MDF için normal daha uygun.
Bakalım bizim bütçe çok aşılırsa sadece dolap şifoyerde yapıp buradan tercih edebiirim.( bunların büyüyen beşiğide var ama onda emin değilim elimde park yatak olduğu için ) aklında olsun ( Cario ve Class Modelleri Bunlar)

Eklentiler

• 122120677_3486097871484959_5408806329014537858_n.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 57
listede 3kız vardı etiketleyerek eksikleri yazın diye buraya yazdım. Bakıyorum sayfaya girip buradaki mesajları okuyup çıkıyorlar ama cevap yok. Çıkarttım listeden yani olurda eksiklerinizi yazarsanız ya da cevap yazma gereği görürseniz tekrar listeye eklerim kızlar. Muhtemelen bu yazıyı da okursunuz diye düşünüyorum.

Ben hamile kalmadan önce sanıyordum ki hamile oluyorsun biraz kusuyorsun biraz basın dönüyor canın erik çekiyor sonra doğuruyorsun
BEnde öyle biliyordum.
Minnoş minnoş hamile olurum. Aşeririm eşim gece gece atraksiyon peşinde gezer anı olur diyordum.
Tek anımız 2,5 ay boyunca acillerde sabahlamak oldu.Eşimde yanımdaki sedyede uyuyordu sabah kalkıp hastaneden işe gidiyorduk.
Ah ah hayaller

Kışla birlikte her türlü hastalık yine yola çıkmış, kendinize çok dikkat edin.

Eklentiler

• Screenshot_20230915-102450~2.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 56
Kışla birlikte her türlü hastalık yine yola çıkmış, kendinize çok dikkat edin.
Gördüm yaa dün bide şey dediler yağmur yağmayacak ama yağarsa sel olacak. Yakında İstanbul’da da su sıkıntısı olacak bilmem ne felaket tellalı herkes. İyiki doğurmaya niyetlendik

Gördüm yaa dün bide şey dediler yağmur yağmayacak ama yağarsa sel olacak. Yakında İstanbul’da da su sıkıntısı olacak bilmem ne felaket tellalı herkes. İyiki doğurmaya niyetlendik
Güldüm vallahi ama susuzluk kadar korktuğum bir şey yok benim. Elektriksiz vs kalırım da susuzluktan çok korkuyorum. Bizim ilçede geçen senelerde ana su borusu patlamıştı, yenisinin gelip takılması dört gün sürdü. Millet ne çileler çekti. Allah hayırlısını versin, sağ salim kucağımıza alaydık bebişleri

Benım bebısın ısmı Gökçe olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…