- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.761
Aynen yaa inşallah sakin sakin yağmur yağar yeni doğmuş bebekle susuzluk zor hamileykende zor Allah korusun dua ediyorum sürekliGüldüm vallahi ama susuzluk kadar korktuğum bir şey yok benim. Elektriksiz vs kalırım da susuzluktan çok korkuyorum. Bizim ilçede geçen senelerde ana su borusu patlamıştı, yenisinin gelip takılması dört gün sürdü. Millet ne çileler çekti. Allah hayırlısını versin, sağ salim kucağımıza alaydık bebişleri
eklerim canım. Ya şehir bebek ismi yazmayana bişi demiyorum. Cinsiyeti sordum alt tarafı etiket yaptım bide takip ettim kızları girdiler çıktılar gördüler. Hatta burayı takip ediyorlar görüyomda ama yazmıyorlarBenım bebısın ısmı Gökçe olacak canım
Valla ben tup bebek zamani basladim. 3 4 kere transferim iptal olmustu surec uzun surdu. Sonra gebelikte doktorum devam ettirdi. Nerdeyse 1 senedir kesintisiz coraspin kullaniyorum. 6 haftalikken 2 3 gun lekelenme disinda hic kanamam olmadi. Kan akisi bebegin beslenmesi icin onemli, doktor verdiyse bir sebebi vardir.Coraspin kullanan var mı? Benim rahme giden damarlardan birinde çentik olduğu için doktorum başlattı. Kanama yapacak diye çok korkuyorum.
Benim kızın halen ismi yok.listede 3kız vardı etiketleyerek eksikleri yazın diye buraya yazdım. Bakıyorum sayfaya girip buradaki mesajları okuyup çıkıyorlar ama cevap yok. Çıkarttım listeden yani olurda eksiklerinizi yazarsanız ya da cevap yazma gereği görürseniz tekrar listeye eklerim kızlar. Muhtemelen bu yazıyı da okursunuz diye düşünüyorum.
Coraspin ben de kullaniyorum canim. Onceki hamileligimde bebegimin kalp atisi durdugu icin verdi. En basindan beri kullaniyorum. Ne zaman birakirim bilmiyorum. Kanama ilk basta yasamistim ama o zaman coraspine baslamamistik daha. Kanama olursa 1-2 gun ara verirsin demisti doktorCoraspin kullanan var mı? Benim rahme giden damarlardan birinde çentik olduğu için doktorum başlattı. Kanama yapacak diye çok korkuyorum.
ben emzirme sandalyesi alacağım. anadolu yakasında alacağım yer oturumuna bakıp alacağım. hem fiyat performans olarak hem model olarak en hoşuma giden bu oldu sırtı yüksek oturumu geniş. pinterestte görmüştüm aynısını selim aksesuarda buldum.Emzirme sandalyesi de aldıydın sen dimi sallanandan
Gün içinde gelir cnmBugun n11 kupon yok mu kizlar
Bunun belirtileri neymiş her sene bosey cıkıyor hayrolsunKışla birlikte her türlü hastalık yine yola çıkmış, kendinize çok dikkat edin.
Belirtilerine dair bir şey okumadım henüz ama klasik belirtiler olabilir. Ateş, halsizlik vs gibiBunun belirtileri neymiş her sene bosey cıkıyor hayrolsun
Eklerim canımBenim kızın halen ismi yok.Begüm - Azra yada Asya arasında düşüncelemiz var doğana kadar karar vericeğiz inşallah
Listede benim istanbul yazmıyor sadece onu ekleyebilirsin canım
Ay çok ciciiiben emzirme sandalyesi alacağım. anadolu yakasında alacağım yer oturumuna bakıp alacağım. hem fiyat performans olarak hem model olarak en hoşuma giden bu oldu sırtı yüksek oturumu geniş. pinterestte görmüştüm aynısını selim aksesuarda buldum.
Kız yazdım ya bebek ismi şehir önemli değil cinsiyeti yazmayanlara kızdım
Tamam tamam kızmaKız yazdım ya bebek ismi şehir önemli değil cinsiyeti yazmayanlara kızdım
Coraspin kullanan var mı? Benim rahme giden damarlardan birinde çentik olduğu için doktorum başlattı. Kanama yapacak diye çok korkuyorum.
Zaten şu yonca levha aşkları nereden geliyor bunların. Ben satıcıya soruyorum MDF mi Sunta mı diye.Sunta değil Yonca Levha diyor. Ama aynı şey diyorum haklısınız diyorMDF-sunta farkını bilmeyen müşteriyi aldatma taktiği başka birşey değil yaptıkları laf cambazlığının amacı
Sen listede yokmusunZ Zecmel
korkumdan takvim yapmadım
sat: 8 mart 2023 - kız bebek-Ankara eklermsn lütfen.
Ifsa olmayım die bebeğin ismi yazmim.. Hamileyim dedım herkes tüp bebek mi o dedı insan bir sevınır tebrik eder, millet dedikodu arastırma derdinde, herkes bilmek zorunda değil herkes normal hamıle kalıyorsa ozaman merkezler neden dolu neyse beni rahatsız eden bir konu oldugu için bunu da buraya iliştireyım dedim burayla ilgisi yok ama.
Çok teşekkür ederim. Doktoruma çok güveniyorum. Zaten çapa’nın profesörlerinden. 2016’dan beri gidiyorum.Ben hamileliğin başında hem ecoprin hemde oksapar kullandım. 9.haftada kanama oldu ecoprini kestik kanama durdu 12.haftada falan ama oksapara devam ediyorum doğurana kadar kullancam. Yapıları emilimleri farklı ama ikiside sulandırıcı ki pıhtılaşmam yok. Zaten 20li haftalardan sonra kanama falan olmuyor genel olarak korkulacak bi durumda yok bebeğe kan akışı güzel gider doktoruna güven
Amin canım inşKız ınsallah süt olur da mamadan yırtarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?