2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen yaa inşallah sakin sakin yağmur yağar yeni doğmuş bebekle susuzluk zor hamileykende zor Allah korusun dua ediyorum sürekli
Benım bebısın ısmı Gökçe olacak canım
eklerim canım. Ya şehir bebek ismi yazmayana bişi demiyorum. Cinsiyeti sordum alt tarafı etiket yaptım bide takip ettim kızları girdiler çıktılar gördüler. Hatta burayı takip ediyorlar görüyomda ama yazmıyorlar

Coraspin kullanan var mı? Benim rahme giden damarlardan birinde çentik olduğu için doktorum başlattı. Kanama yapacak diye çok korkuyorum.
Valla ben tup bebek zamani basladim. 3 4 kere transferim iptal olmustu surec uzun surdu. Sonra gebelikte doktorum devam ettirdi. Nerdeyse 1 senedir kesintisiz coraspin kullaniyorum. 6 haftalikken 2 3 gun lekelenme disinda hic kanamam olmadi. Kan akisi bebegin beslenmesi icin onemli, doktor verdiyse bir sebebi vardir.

Benim kızın halen ismi yok. Begüm - Azra yada Asya arasında düşüncelemiz var doğana kadar karar vericeğiz inşallah
Listede benim istanbul yazmıyor sadece onu ekleyebilirsin canım

Coraspin kullanan var mı? Benim rahme giden damarlardan birinde çentik olduğu için doktorum başlattı. Kanama yapacak diye çok korkuyorum.
Coraspin ben de kullaniyorum canim. Onceki hamileligimde bebegimin kalp atisi durdugu icin verdi. En basindan beri kullaniyorum. Ne zaman birakirim bilmiyorum. Kanama ilk basta yasamistim ama o zaman coraspine baslamamistik daha. Kanama olursa 1-2 gun ara verirsin demisti doktor

Emzirme sandalyesi de aldıydın sen dimi sallanandan
ben emzirme sandalyesi alacağım. anadolu yakasında alacağım yer oturumuna bakıp alacağım. hem fiyat performans olarak hem model olarak en hoşuma giden bu oldu sırtı yüksek oturumu geniş. pinterestte görmüştüm aynısını selim aksesuarda buldum.

Eklentiler

• IMG_1746.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_1745.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 42
Benim kızın halen ismi yok. Begüm - Azra yada Asya arasında düşüncelemiz var doğana kadar karar vericeğiz inşallah
Listede benim istanbul yazmıyor sadece onu ekleyebilirsin canım
Eklerim canım
Ay çok ciciii

Ben tup bebek oldugu icin 9. Haftaya kdr enox ile beraber kullandim. Suan 28deim coraspin devam. 32de birakacagiz kismet olursa. Cok sukur yapmadi kanama. Doktor tavsiye ettiyse coraspin cok muhim kullanmakta fayda var

A o ben. Bnm icin hicbisey ifade etmio mdf sunta yonca. Hepsi yapay heralde sikistirma zart zurt. Hic anlamam ben ole seylerlerden. Kocam bey anliyomu hic bi fikrim yok

Z Zecmel
korkumdan takvim yapmadım
sat: 8 mart 2023 - kız bebek-Ankara eklermsn lütfen.
Ifsa olmayım die bebeğin ismi yazmim.. Hamileyim dedım herkes tüp bebek mi o dedı insan bir sevınır tebrik eder, millet dedikodu arastırma derdinde, herkes bilmek zorunda değil herkes normal hamıle kalıyorsa ozaman merkezler neden dolu neyse beni rahatsız eden bir konu oldugu için bunu da buraya iliştireyım dedim burayla ilgisi yok ama.

Sen listede yokmusun

Çok teşekkür ederim. Doktoruma çok güveniyorum. Zaten çapa’nın profesörlerinden. 2016’dan beri gidiyorum.
Geçen sene bayramda şehir dışındayken 19. Haftada kanamam oldu. 21’de erken doğum gerçekleşti. Onun için kanamadan çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…