2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben classy modelini sordum canım. Dolap 19.579, şifonyer 7.171 dediler, yüksek geldi yine de bir de sen sor bakalım

Bunu dicektim ama panik yaparsın diye yazmadım. 20.haftadan sonra kanama olursa doğum başlangıcıyla alakalı oluyor ama sulandırıcılar doğumu tetiklemiyor genel olarak. Açıklık falan olursa serklaj yapar illaki farkeder doktorun çünkü geçmişinde var. Burda yaptıran kızlarda var gebeliklerinde maşallah ilerliyo yani o da korkulacak bişi değil. Sen rahat ol elinden geldiğince kötü düşünme
Yokum kız dedim ya korkumdan takvimde yapmadım. Liste olayı da arada gözümden kacmıs valla.
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize burdakı arkadaşlarıma da.
hemde sat aynı niye korkuyon ya
Z Zecmel kiz baktim smdi benimkinin ismi Karya. Once R bi se istanbuldan katiliyor tum yarismaci arkdslara basarilar diliyoruz
ekledim canım

Z Zecmel isim yazmıyor sadece çünkü daha netleştirmedik eşim Mehmet Ali ben Deniz Asaf istiyorum eşimin halasının oğlu 2 yıl önce şehit oldu oğlunun adını koymamızı istiyor kayınvalidem yok diyor bende bilmiyorum adı ne olucak

Olsun canım netleşince dersin yazarım ben

Serklaj oldum önlem amaçlı. Çok sağol diğer arkadaşların yazdıklarından anladığım kadarıyla coraspin sebepli ileri hafta kanaması olmamış kimsede. İnşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alırız bebişleri.

Kız zaten sen bütün cevapları almışsın daha ne

Sen eşinle anlaşabiliyon mu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…