- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.781
Yokum kızSen listede yokmusun
Ben classy modelini sordum canım. Dolap 19.579, şifonyer 7.171 dediler, yüksek geldi yine deHaftasonu MEltemde bu modelleri bakacağım. Hem tarzları kibar fiyatlarıda MDF için normal daha uygun.
Bakalım bizim bütçe çok aşılırsa sadece dolap şifoyerde yapıp buradan tercih edebiirim.( bunların büyüyen beşiğide var ama onda emin değilim elimde park yatak olduğu için ) aklında olsun ( Cario ve Class Modelleri Bunlar)
Eki Görüntüle 3301513 Eki Görüntüle 3301515 Eki Görüntüle 3301514
Bunu dicektim ama panik yaparsın diye yazmadım. 20.haftadan sonra kanama olursa doğum başlangıcıyla alakalı oluyor ama sulandırıcılar doğumu tetiklemiyor genel olarak. Açıklık falan olursa serklaj yapar illaki farkeder doktorun çünkü geçmişinde var. Burda yaptıran kızlarda var gebeliklerinde maşallah ilerliyo yani o da korkulacak bişi değil. Sen rahat ol elinden geldiğince kötü düşünmeÇok teşekkür ederim. Doktoruma çok güveniyorum. Zaten çapa’nın profesörlerinden. 2016’dan beri gidiyorum.
Geçen sene bayramda şehir dışındayken 19. Haftada kanamam oldu. 21’de erken doğum gerçekleşti. Onun için kanamadan çok korkuyorum.
hemde sat aynıYokum kızdedim ya korkumdan takvimde yapmadım. Liste olayı da arada gözümden kacmıs valla.
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize burdakı arkadaşlarıma da.
ekledim canım
Serklaj oldum önlem amaçlı. Çok sağolBunu dicektim ama panik yaparsın diye yazmadım. 20.haftadan sonra kanama olursa doğum başlangıcıyla alakalı oluyor ama sulandırıcılar doğumu tetiklemiyor genel olarak. Açıklık falan olursa serklaj yapar illaki farkeder doktorun çünkü geçmişinde var. Burda yaptıran kızlarda var gebeliklerinde maşallah ilerliyo yani o da korkulacak bişi değil. Sen rahat ol elinden geldiğince kötü düşünme
Kız zaten sen bütün cevapları almışsın daha neSerklaj oldum önlem amaçlı. Çok sağoldiğer arkadaşların yazdıklarından anladığım kadarıyla coraspin sebepli ileri hafta kanaması olmamış kimsede. İnşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alırız bebişleri.
İlla bişey olmaz densin istiyorumKız zaten sen bütün cevapları almışsın daha ne
13 eylül de basladı 3. Trımester..Kız ben ve benimle sat aynı olanlar 3.trimester e girmişizanneeeeemm çok az kaldı. Bu bebekte bi çirkin töbe yarabbi
Bu doğruuuu 3’teyiz artık son evreeeKız ben ve benimle sat aynı olanlar 3.trimester e girmişizanneeeeemm çok az kaldı. Bu bebekte bi çirkin töbe yarabbi
3. trimestere son 3 günKız ben ve benimle sat aynı olanlar 3.trimester e girmişizanneeeeemm çok az kaldı. Bu bebekte bi çirkin töbe yarabbi
13 eylül de basladı 3. Trımester..
13.12.2023az kaldı
Bu doğruuuu 3’teyiz artık son evreee
Amaaann nolacak diyorum ama en merak ettiğim şey ben kaç kiloyla doğurcam3. trimestere son 3 gün
Son 100 Güne girmişim
Sen eşinle anlaşabiliyon mu yaaAy şimdi bebeğimin burcuna baktımda yay burcu olucakmışablasıda yay büyük ablası akrep annesi aslan babası oğlak 29 haftalık olduk bugün ve doktora gitmedik daha inşallah haftaya gideriz görürüm oğluşumu
Çatışıyoruz işte diyelim suyuna gidiyorum yoksa nanaySen eşinle anlaşabiliyon mu yaa
Oğlak burcu Allah kolaylık versinÇatışıyoruz işte diyelim suyuna gidiyorum yoksa nanay
Kızlar 3. Trimer kaçıncı haftadan başlıyordu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?