2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Geçmiş olsun canım.
İyiyim Elhamdülillah
İnşallah daha da iyi oluruz hepimiz.
Stres yapmamayı düşünüyorum becerebilirsem.

Canım senin söylediğin ödem olmasın danki ödem toplamışsın gibi. Oda tartıya yansır. Tuzu azaltmayı denesene

Yay ablayla ilgili bir özet rica ederiz o zaman yay kız çocukları nasıl oluyorr

Ekim annelerine baktım maşallah doğurmamışlar eylülde ama ağustosta doğuran var

Çok meraklı, kıpır kıpır, hemen her şeye küsen yeni şeyler keşfetmek isterler hep yay burçları. Ama büyüdüğünde dobra, haksızlığa gelemeyen her zaman doğrunun yanında olandır yay. Nerden biliyorsun dersen kendimden biliyorum

Niye öyle diyorsunuz benim kızım da oğlak olacak
Kız hiç böyle şeylerim yoktu. Eskiden etrafımda koç boğa balık yengeç ikizler falan vardı. O zamanlar hep ikizler biraz daha zor oluyo diyodum. Evlendikten sonra etrafım birden akrep ve oğlak doldu anaaaamm ikizler melekmiş tek tek olunca sorun değilde bir sürü kalabalık olunca kendi içlerine bile anlaşmıyorlar ki şimdi benimki de erken doğsa akrep geç doğsa oğlak ki bizimkiler hep 42de doğurmuş ben nasıl olcam bilmiyorum inşallah zamanında doğar

Kızlar sabah açlık şekerim hep yüksek çıkıyor diğerleri diyet yürüyüş derken baya dengeledim gibi ama sabah açlığı bir türlü aşaya cekemedim aynı şeyi yaşayan var mı

Ay yay kimi gördüysem hareketli eğlenceli gezmeye falan gittiğinizde uyum sağlıyo birazcık yaramazlık seviyesi yüksek

Benim yeğenim yay. 2 yaşında gezmeye bayılıyor tam bi sokak kızı. Evde olmak istemiyor. Dediği yapılsın istiyor ve biraz inatçı. 2 yaşına kadar bunları keşfettik

Ben akrep olan kızımı kasımın birinde 41+1 de normal doğurdum evde sancımı çektim 3 santim açılmam vardı kendi sancımla saat17:00 da 3 kg doğdu diğer yay burcu olan kızım 17 Aralık'ta 39+6 da yine sancımla doğurmak istedim fakat kızım izin vermedi suni sancı aldım saat 16:00 da 2,800 doğdu bakalım bu ne zaman doğucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…