- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.801
Sizin 30 eylulde başlar.Kızlar 3. Trimer kaçıncı haftadan başlıyordu ya
Geçmiş olsun canım.Hoca yogun her zamanki gibi. Suyun olcusunu soylemedi ama suyun fazla ama cok fazla değil dedi göbeğim agrıodu ona cok yoğunlaştım bu hafta gaz falan dedi, ya göğüs altlarıma kadar sıskınlık vardı karnımı elledi yumusak dedi sertlik yokmuş.
Cayı Sekersız ıcıorum dıkkat etmeye calısıorum az ve sık yemek, cok yememek onemlı. Karbonhidratı az yemek lazım.
Şu an gaz sancısı ve bebek hareketi ile mesgulum gazı atlatsam
Sen iyimisin?
Bu hafta evdeydim yıllık iznim var 1-2 hafta ıse gidip gene 1 hafta evde dinlenim 32ye gelsem.
Alısverıs yapıcam göğüs kremi sampuan canta eksikler vs yıkama ütüleme. 30da hazır edim dıorum 27 olduk.
Canım senin söylediğin ödem olmasın danki ödem toplamışsın gibi. Oda tartıya yansır. Tuzu azaltmayı deneseneBenim de bir anda olduGeçen haftadan beri şişiyorum, yüzüm de şiş, her tartıya çıktığımda artmış oluyorum o yüzden iki gündür tartılmıyorum kaldıramıcam diye Fazla duygusallık var üzerimde her şeye ağlıyorum anneme dün depresyona girdim heralde ben dedim, sürekli halsizim mutsuzum bir şey yapasım gelmiyor
Teşekkür ederim canım27.haftada başlıyomuş
Ay bende tam onu hesaplıyacaktımSizin 30 eylulde başlar.
Dogum tarihinden 3 ay oncesı
Yay ablayla ilgili bir özet rica ederiz o zamanAy şimdi bebeğimin burcuna baktımda yay burcu olucakmışablasıda yay büyük ablası akrep annesi aslan babası oğlak 29 haftalık olduk bugün ve doktora gitmedik daha inşallah haftaya gideriz görürüm oğluşumu
Canım tuz kullanmıyorum yemeklerde bile çok azdır hissedilmeyecek şekildeCanım senin söylediğin ödem olmasın danki ödem toplamışsın gibi. Oda tartıya yansır. Tuzu azaltmayı denesene
Niye öyle diyorsunuz benim kızım da oğlak olacakOğlak burcu Allah kolaylık versin
Çok meraklı, kıpır kıpır, hemen her şeye küsen yeni şeyler keşfetmek isterler hep yay burçları. Ama büyüdüğünde dobra, haksızlığa gelemeyen her zaman doğrunun yanında olandır yay. Nerden biliyorsun dersen kendimden biliyorumYay ablayla ilgili bir özet rica ederiz o zamanyay kız çocukları nasıl oluyorr
Kız hiç böyle şeylerim yoktu. Eskiden etrafımda koç boğa balık yengeç ikizler falan vardı. O zamanlar hep ikizler biraz daha zor oluyo diyodum. Evlendikten sonra etrafım birden akrep ve oğlak doldu anaaaamm ikizler melekmiş tek tek olunca sorun değilde bir sürü kalabalık olunca kendi içlerine bile anlaşmıyorlar kiNiye öyle diyorsunuz benim kızım da oğlak olacak
Sakin hareketli düzeni sever birde artı olarak nazlı oluyorlar titiz oluyorlar yormuyorlar siziYay ablayla ilgili bir özet rica ederiz o zamanyay kız çocukları nasıl oluyorr
Allah sabır versin kuzumNiye öyle diyorsunuz benim kızım da oğlak olacak
Ay yay kimi gördüysem hareketli eğlenceli gezmeye falan gittiğinizde uyum sağlıyo birazcık yaramazlık seviyesi yüksekÇok meraklı, kıpır kıpır, hemen her şeye küsen yeni şeyler keşfetmek isterler hep yay burçları. Ama büyüdüğünde dobra, haksızlığa gelemeyen her zaman doğrunun yanında olandır yay. Nerden biliyorsun dersen kendimden biliyorum
Özellikle oğlak olsun istedim ben yaAllah sabır versin kuzum
Benim yeğenim yay. 2 yaşında gezmeye bayılıyor tam bi sokak kızı. Evde olmak istemiyor. Dediği yapılsın istiyor ve biraz inatçı. 2 yaşına kadar bunları keşfettikYay ablayla ilgili bir özet rica ederiz o zamanyay kız çocukları nasıl oluyorr
Ben akrep olan kızımı kasımın birinde 41+1 de normal doğurdum evde sancımı çektim 3 santim açılmam vardı kendi sancımla saat17:00 da 3 kg doğdu diğer yay burcu olan kızım 17 Aralık'ta 39+6 da yine sancımla doğurmak istedim fakat kızım izin vermedi suni sancı aldım saat 16:00 da 2,800 doğdu bakalım bu ne zaman doğucakKız hiç böyle şeylerim yoktu. Eskiden etrafımda koç boğa balık yengeç ikizler falan vardı. O zamanlar hep ikizler biraz daha zor oluyo diyodum. Evlendikten sonra etrafım birden akrep ve oğlak doldu anaaaamm ikizler melekmiş tek tek olunca sorun değilde bir sürü kalabalık olunca kendi içlerine bile anlaşmıyorlar kişimdi benimki de erken doğsa akrep geç doğsa oğlak ki bizimkiler hep 42de doğurmuş ben nasıl olcam bilmiyorum inşallah zamanında doğar
İnşallah canımÖzellikle oğlak olsun istedim ben yaoğlak erkeğinin kötüsünü gördüm de kızlarını bilmiyorum cinsiyet de değişiyordur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?