- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.821
Ben 5 haftadır gitmiyorum doktora acıkcası korku durumum yuksek şehir dısındaydım tembellik ettim inşallah her şey yolundadıraman dikkat et canım.
bu dönem hepimizin kritik sık sık doktora görünmekten çekinmemek lazım bu sürede ertelememek gerek konu bebişler olunca.
Çok selam söyleee bebişe uslu uslu dursun içeride minimum 10-12 hafta daha
Evet ilgiyi de çok severiz, hep gözler üstümüzde olsun, kafaya koyduğunu yapan çok inatcı bir karakter geneldeAy yay kimi gördüysem hareketli eğlenceli gezmeye falan gittiğinizde uyum sağlıyo birazcık yaramazlık seviyesi yüksek
Oğlak kızlar daha iyi yaa erkeklerin özellikle yetişkin halleri azcık zor. Bebeklikte hatta daha uysalar yaylar çok aktif çok hareketli. Oğlaklar yaramazlıktan ziyade inat huysuz. Güven alanı içinde genelde mutlularÖzellikle oğlak olsun istedim ben yaoğlak erkeğinin kötüsünü gördüm de kızlarını bilmiyorum cinsiyet de değişiyordur umarım
Canım doğumdan sonra zaten kiloların coğu gidecek bence şimdi aldığımız kilolara takılmayalım ödemi var bebek var falan vucut ekstra depoluyor. Ben bakıyorum tartıda fazlayım ama s beden etegımı yandan biraz acınca oluyor popom aynı nerdeyse sadece bi göbek var ama tartıda 10 kg vardır heralde hiç tartılmıyorum en son doktorum 5 hafta once tarttıNe güzel keşke herkes böyle olsabana da böyle olursun diyorlarlardı ama gebelik öncesi kiloya bakmıyormuş bu işler çok değişik bir süreç
İlk başta süt gelmeyınce mama verılıyor mecburen, bır de süt yeterli gelmezse mama +süt devam edılebılır.. Benim bı arkadasın kızı tombiş tombişti, hiç mama vermemısler, darısı bıze, amınAmin canım inşsüt olsa da mama alınıyor sanıyordum alınmıyor mu
Ayyyy ben akrep burcuyumKız hiç böyle şeylerim yoktu. Eskiden etrafımda koç boğa balık yengeç ikizler falan vardı. O zamanlar hep ikizler biraz daha zor oluyo diyodum. Evlendikten sonra etrafım birden akrep ve oğlak doldu anaaaamm ikizler melekmiş tek tek olunca sorun değilde bir sürü kalabalık olunca kendi içlerine bile anlaşmıyorlar kişimdi benimki de erken doğsa akrep geç doğsa oğlak ki bizimkiler hep 42de doğurmuş ben nasıl olcam bilmiyorum inşallah zamanında doğar
Ben de eşim de inatız zatenOğlak kızlar daha iyi yaa erkeklerin özellikle yetişkin halleri azcık zor. Bebeklikte hatta daha uysalar yaylar çok aktif çok hareketli. Oğlaklar yaramazlıktan ziyade inat huysuz. Güven alanı içinde genelde mutlular
Ayyyy kv yay allahım o gezme merakı beni deli edıyordu ilk evlendik biz geziyoruz ya ben gezmedım evdeyım siz gezıyosunuz diye triplere giriyoduBenim yeğenim yay. 2 yaşında gezmeye bayılıyor tam bi sokak kızı. Evde olmak istemiyor. Dediği yapılsın istiyor ve biraz inatçı. 2 yaşına kadar bunları keşfettik
Benım dayım oglak gercekten huysuz bi dayım var yaOğlak kızlar daha iyi yaa erkeklerin özellikle yetişkin halleri azcık zor. Bebeklikte hatta daha uysalar yaylar çok aktif çok hareketli. Oğlaklar yaramazlıktan ziyade inat huysuz. Güven alanı içinde genelde mutlular
Yay burçları gerçekten öyleAyyyy kv yay allahım o gezme merakı beni deli edıyordu ilk evlendik biz geziyoruz ya ben gezmedım evdeyım siz gezıyosunuz diye triplere giriyodubende akrep inatcı o tribe girdikce daha cok gezıyodum hahaha o zamanlar 45 yasındaydı kv şimdi 30 yaşındayım valla benım eskısı kadar gezesım yok onun 45 yaşında ki gezme istegini ben hala anlamış degılım
Bi de var ya dediğim yapılsın bir istıyor bir istıyor benımde kafam diktir biraz işime karısılsın istemem valla zor bir burc yay ya da ben zorum tam bılemıcemYay burçları gerçekten öyle
Tekte sorun yok bak ama çoklu olunca sorun çıkıyo 3tane akrep bi tane oğlak bi kavga ettiler aklın şaşar bende şaşırdımAyyyy ben akrep burcuyumikiz oldugu için akrep olma ihtimali yuksek benım bebelerın sorma eşim bi korkuyo bi korkuyo allahım akrep karım deyince herkes allah kolaylık versın diyomuş adamcagız 3 akreple ben ne yapcam diye kara kara düşünüyor bana kalırsa akrep olsun ben istıyorum zaten inş akrep olurlar dıye dua edıyorum ama çeken eşim annem pek akrepten yana degıl hahshhs
çalışken seni seven kızın olcak iyi tarafından bakBen de eşim de inatız zateneşim benden de beter inat olursa sana çekmiş derim
2 si 1 tlden ben de aldim bionaturel. Ayni marka almadim digerini molfix pure soft aldim. Hangisi guzel olursa ondan devam ederim dedimHanımlar 2.1 TL olan kampanyadan bebek bezi alayım diyorum 2 tane 1 numara sleepy bio natürel aldım 64lu şimdi tekrar 1 tane daha alsam mı yoksa acaba bebeğin teni kabul etmez diye farklı bir markada eklesem mi bilemedim siz tek bir marka mi aldınız
Bende öyle yapayım canım alıp pişman olmakta var2 si 1 tlden ben de aldim bionaturel. Ayni marka almadim digerini molfix pure soft aldim. Hangisi guzel olursa ondan devam ederim dedim
Benim de kolonya kokusuna hiç tahammülüm yok midem kalkıyorsabah uzun zaman sonra mantarlı omlet yedim ay sanki üstüme yapıştı o yumurtanın kokusuelimi yıkıyorum gitmiyo duş almak istiyorum su kesilmiş kolonya süründüm alkol var kimyasal ama ancak o biraz kokuyu bastırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?