2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben 5 haftadır gitmiyorum doktora acıkcası korku durumum yuksek şehir dısındaydım tembellik ettim inşallah her şey yolundadır

Özellikle oğlak olsun istedim ben ya oğlak erkeğinin kötüsünü gördüm de kızlarını bilmiyorum cinsiyet de değişiyordur umarım
Oğlak kızlar daha iyi yaa erkeklerin özellikle yetişkin halleri azcık zor. Bebeklikte hatta daha uysalar yaylar çok aktif çok hareketli. Oğlaklar yaramazlıktan ziyade inat huysuz. Güven alanı içinde genelde mutlular

Ne güzel keşke herkes böyle olsa bana da böyle olursun diyorlarlardı ama gebelik öncesi kiloya bakmıyormuş bu işler çok değişik bir süreç
Canım doğumdan sonra zaten kiloların coğu gidecek bence şimdi aldığımız kilolara takılmayalım ödemi var bebek var falan vucut ekstra depoluyor. Ben bakıyorum tartıda fazlayım ama s beden etegımı yandan biraz acınca oluyor popom aynı nerdeyse sadece bi göbek var ama tartıda 10 kg vardır heralde hiç tartılmıyorum en son doktorum 5 hafta once tarttı

Amin canım inş süt olsa da mama alınıyor sanıyordum alınmıyor mu
İlk başta süt gelmeyınce mama verılıyor mecburen, bır de süt yeterli gelmezse mama +süt devam edılebılır.. Benim bı arkadasın kızı tombiş tombişti, hiç mama vermemısler, darısı bıze, amın

Bi tane yay burcu 4yaşına girecek işte aralıkta bi komşumun kızı var. Anam çocuk susmuyo bide bi çenesi var bize geliyo bizde ne var ne yok gidip anlatıyo millete. Evde olan herşeyi gelip bana anlatıyo çok hareketli baya küçücük kız sanırsın büyümüşde küçülmüş. Verdiği cevaplar ben düşünsem aklıma gelmez.

Ayyyy ben akrep burcuyum ikiz oldugu için akrep olma ihtimali yuksek benım bebelerın sorma eşim bi korkuyo bi korkuyo allahım akrep karım deyince herkes allah kolaylık versın diyomuş adamcagız 3 akreple ben ne yapcam diye kara kara düşünüyor bana kalırsa akrep olsun ben istıyorum zaten inş akrep olurlar dıye dua edıyorum ama çeken eşim annem pek akrepten yana degıl hahshhs

Ben de eşim de inatız zaten eşim benden de beter inat olursa sana çekmiş derim

Benim yeğenim yay. 2 yaşında gezmeye bayılıyor tam bi sokak kızı. Evde olmak istemiyor. Dediği yapılsın istiyor ve biraz inatçı. 2 yaşına kadar bunları keşfettik
Ayyyy kv yay allahım o gezme merakı beni deli edıyordu ilk evlendik biz geziyoruz ya ben gezmedım evdeyım siz gezıyosunuz diye triplere giriyodu bende akrep inatcı o tribe girdikce daha cok gezıyodum hahaha o zamanlar 45 yasındaydı kv şimdi 30 yaşındayım valla benım eskısı kadar gezesım yok onun 45 yaşında ki gezme istegini ben hala anlamış degılım

Yay burçları gerçekten öyle

Mehmet Deniz olsun

Tekte sorun yok bak ama çoklu olunca sorun çıkıyo 3tane akrep bi tane oğlak bi kavga ettiler aklın şaşar bende şaşırdım ya yetiştirme önemli ne burcu olursa olsun
Ben de eşim de inatız zaten eşim benden de beter inat olursa sana çekmiş derim
çalışken seni seven kızın olcak iyi tarafından bak dediğim gibi yetiştirme önemli. Yakın bi tanıdığım var oğlak onunda çocuğu ve çocuğu hep haklı eve gelince geriliyorum artık evin içine etmeden gitmiyo çocuk annesi de oturduğun yerden sadece bi yapma diyo o kadar çocuk evine etmiş bana da sinir gelmiş kınamakta istemiyorum inşallah da benim oğlan ona benzemez yetiştirme her zaman önemli

Burç felan hikaye bir çocuk ailede ne görürse nasıl yetiştirilir eğitim alırsa akıllı olur zeki olur kızlarım biri 4 biri 3 yaşında eltim ve görümcelerim şaşarlar söz dinleme terbiye konususunda hep beni tebrik ederler ben üniversiteyi ilk yıl gittim evlenince bıraktım ama kurs alıyorum halk eğitim merkezine gidiyorum burda kendime yeni şeyler katıyorum kızım seneye ana okuluna gidicek bu sene yaşı dolmadığı için olmadı eltilerim beni kıskanıyormuş kv söyledi seni çekemiyorlar dedi o da az değil dedikodumu yapıyorlarmış niye kursa gidiyor felan diye boş boş oturup dedikodumu dinlim dedim sizin gibi

Hanımlar 2.1 TL olan kampanyadan bebek bezi alayım diyorum 2 tane 1 numara sleepy bio natürel aldım 64lu şimdi tekrar 1 tane daha alsam mı yoksa acaba bebeğin teni kabul etmez diye farklı bir markada eklesem mi bilemedim siz tek bir marka mi aldınız

2 si 1 tlden ben de aldim bionaturel. Ayni marka almadim digerini molfix pure soft aldim. Hangisi guzel olursa ondan devam ederim dedim

sabah uzun zaman sonra mantarlı omlet yedim ay sanki üstüme yapıştı o yumurtanın kokusu elimi yıkıyorum gitmiyo duş almak istiyorum su kesilmiş kolonya süründüm alkol var kimyasal ama ancak o biraz kokuyu bastırdı

Benim de kolonya kokusuna hiç tahammülüm yok midem kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…