2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
2 si 1 tlden ben de aldim bionaturel. Ayni marka almadim digerini molfix pure soft aldim. Hangisi guzel olursa ondan devam ederim dedim
Aldığın ürünün tarihine baktın mı canım şimdi. Bir yorum okudum son kullanım 2024 diyor ben zaten Aralık'ta doğum yapacağım o zamana kadar da iki paket kullanmam ki

2. 1 TL kampanyasından sleepy ürün alıp kullanma tarihine bakan var mı arkadaşlar ??

Mehmet Deniz olsun
Allah rağmen eylesin. isim konusunda ölen yada büyüklerin isimlerini koymayın kaderini alır yok huyunu devam ettirin gelecek hayatını etkiler diyorlar o yüzden bnde hiç büyüklerin ismini koymayı dusmuyorum bnm eşimin ailesinde gelenek herkes koyuyor banada kaç defa denildi hoş bulmuyorum

Bu arada kızlar bnde hala isme karar veremedim hep dalga geçerdim doğunca karar verirsiniz ne kdr rahatsiniz diye etrafındakilerle 28 hftadayiz hala dusunuyrium hediyelik ve kapı süsü yaptırayım diyorum karar verirsek

Kızlar sizce bunu yapmak iyi mi?

Ya bunun yapilmamasi gerekiyomus. Pamugu islak bekletmemek lazimmis herseferinde yeni yapilmasi lazim die okudum ama sebebini hatirlamiyorum. Suyu kaynatip sogutup kavanozda bekletin her silmede pamuga bastan yapin die.

Nasil kv 45 yasinda ya ben ona takildim kac yasinda dogurmus? Bnm kocam 45 yasinda

Eşim babasının adını koyacakmış ben dedim koymayalım yok dedi Mehmet Ali Ali kayın babımın adı Mehmet benim babamın adı ben hiçbirini koymak istemiyorum Deniz Asaf istiyorum ben

Aldığın ürünün tarihine baktın mı canım şimdi. Bir yorum okudum son kullanım 2024 diyor ben zaten Aralık'ta doğum yapacağım o zamana kadar da iki paket kullanmam ki
2027 canim son kullanma tarihi

Eklentiler

• 20230915_132150.webp
    35 KB · Görüntüleme: 61
Ünide tanışmışlar kv kayınpeder üniyi bırakıp 19 yaşında evlenip 20 yaşında doğurmuş biz 24 yasındaydık evlendiğimizde kv 44 işte

Eşim babasının adını koyacakmış ben dedim koymayalım yok dedi Mehmet Ali Ali kayın babımın adı Mehmet benim babamın adı ben hiçbirini koymak istemiyorum Deniz Asaf istiyorum ben
Benım kayınpederım vefat etmiş biz daha evlenmeden eşim babamın adını koyalım mı dedi adı haluk bende dedemın adını koyayım o zaman dedım mehmet haluk olsun dedık iyi mi yaptık kötü mü bılmıyorum ölmüş insanların adını koyarak ama benım içime sindi sadece ölü insanların adını koyma kısmı içime pek sinmedi korkuyorum

Ya karmasi devam ediyo filan diyolar. Ne kadar dogru ne kadar yanlis o kisinin yasadigi travmalar devam ediyo fln fln.

Oha harika ya. Ozmn insanin herseye enerjisi olur. Baya iyi
Aman genc kv iyi degıl herşeyden cıkıyor ya da ben işime karısılsın istemıyorum. Tabi su an 30 yaşındayım benım oyle bi enerjım yok valla gezmek falan hiç istemıyorum bebekler doğsada eve kapansam modundayım 24 yasındaydım hep gezmek istıyodum ama 30 benı baya olgunlaştırdı… ama sen bana bakma eve kapanıncada belki ondan şikayet ederım sagım solum belli olmuyor pek

çok enerjisi olan da iyi değil az yaşı ileri olsa sakinleşir kenarına çekilir benimki de genç ordan biliyorum
Aynen aynen ya yemın ederım o ara bıkmıştım hayır eşimden cıkarıyodum tüm bu sinirimi kadın bizimle gezmek istıyor aman yarabbim hep bizimle olmak istıyo ya tamam gencsinde biz daha genciz bi sal ya bi sal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…