- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.841
biz bi doğuraydık hayırlısıyla vaktinde...Benim de kolonya kokusuna hiç tahammülüm yok midem kalkıyor
Aldığın ürünün tarihine baktın mı canım şimdi. Bir yorum okudum son kullanım 2024 diyor ben zaten Aralık'ta doğum yapacağım o zamana kadar da iki paket kullanmam ki2 si 1 tlden ben de aldim bionaturel. Ayni marka almadim digerini molfix pure soft aldim. Hangisi guzel olursa ondan devam ederim dedim
Allah rağmen eylesin. isim konusunda ölen yada büyüklerin isimlerini koymayın kaderini alır yok huyunu devam ettirin gelecek hayatını etkiler diyorlar o yüzden bnde hiç büyüklerin ismini koymayı dusmuyorum bnm eşimin ailesinde gelenek herkes koyuyor banada kaç defa denildi hoş bulmuyorumMehmet Deniz olsun
Kızlar sizce bunu yapmak iyi mi?
Ayyyy kv yay allahım o gezme merakı beni deli edıyordu ilk evlendik biz geziyoruz ya ben gezmedım evdeyım siz gezıyosunuz diye triplere giriyodubende akrep inatcı o tribe girdikce daha cok gezıyodum hahaha o zamanlar 45 yasındaydı kv şimdi 30 yaşındayım valla benım eskısı kadar gezesım yok onun 45 yaşında ki gezme istegini ben hala anlamış degılım
Eşim babasının adını koyacakmış ben dedim koymayalım yok dedi Mehmet Ali Ali kayın babımın adı Mehmet benim babamın adı ben hiçbirini koymak istemiyorum Deniz Asaf istiyorum benAllah rağmen eylesin. isim konusunda ölen yada büyüklerin isimlerini koymayın kaderini alır yok huyunu devam ettirin gelecek hayatını etkiler diyorlar o yüzden bnde hiç büyüklerin ismini koymayı dusmuyorum bnm eşimin ailesinde gelenek herkes koyuyor banada kaç defa denildi hoş bulmuyorum
2027 canim son kullanma tarihiAldığın ürünün tarihine baktın mı canım şimdi. Bir yorum okudum son kullanım 2024 diyor ben zaten Aralık'ta doğum yapacağım o zamana kadar da iki paket kullanmam ki
Ben n11 deki kampanyadan almistim ama2027 canim son kullanma tarihi
Ünide tanışmışlar kv kayınpeder üniyi bırakıp 19 yaşında evlenip 20 yaşında doğurmuş biz 24 yasındaydık evlendiğimizde kv 44 işteYa bunun yapilmamasi gerekiyomus. Pamugu islak bekletmemek lazimmis herseferinde yeni yapilmasi lazim die okudum ama sebebini hatirlamiyorum. Suyu kaynatip sogutup kavanozda bekletin her silmede pamuga bastan yapin die.
Nasil kv 45 yasinda ya ben ona takildimkac yasinda dogurmus? Bnm kocam 45 yasinda
Benım kayınpederım vefat etmiş biz daha evlenmeden eşim babamın adını koyalım mı dedi adı haluk bende dedemın adını koyayım o zaman dedım mehmet haluk olsun dedık iyi mi yaptık kötü mü bılmıyorum ölmüş insanların adını koyarak ama benım içime sindi sadece ölü insanların adını koyma kısmı içime pek sinmedi korkuyorumEşim babasının adını koyacakmış ben dedim koymayalım yok dedi Mehmet Ali Ali kayın babımın adı Mehmet benim babamın adı ben hiçbirini koymak istemiyorum Deniz Asaf istiyorum ben
Ünide tanışmışlar kv kayınpeder üniyi bırakıp 19 yaşında evlenip 20 yaşında doğurmuş biz 24 yasındaydık evlendiğimizde kv 44 işte
Benım kayınpederım vefat etmiş biz daha evlenmeden eşim babamın adını koyalım mı dedi adı haluk bende dedemın adını koyayım o zaman dedım mehmet haluk olsun dedık iyi mi yaptık kötü mü bılmıyorum ölmüş insanların adını koyarak ama benım içime sindi sadece ölü insanların adını koyma kısmı içime pek sinmedi korkuyorum
çok enerjisi olan da iyi değil az yaşı ileri olsa sakinleşir kenarına çekilirOha harika ya. Ozmn insanin herseye enerjisi olur. Baya iyi
Aman genc kv iyi degıl herşeyden cıkıyor ya da ben işime karısılsın istemıyorum. Tabi su an 30 yaşındayım benım oyle bi enerjım yok valla gezmek falan hiç istemıyorum bebekler doğsada eve kapansam modundayımOha harika ya. Ozmn insanin herseye enerjisi olur. Baya iyi
Aynen aynen ya yemın ederım o ara bıkmıştım hayır eşimden cıkarıyodum tüm bu sinirimi kadın bizimle gezmek istıyor aman yarabbim hep bizimle olmak istıyo ya tamam gencsinde biz daha gencizçok enerjisi olan da iyi değil az yaşı ileri olsa sakinleşir kenarına çekilirbenimki de genç ordan biliyorum
Evet oyle diyorlar bi de benım 2 isim 2 kişi travmalara gelYa karmasi devam ediyo filan diyolar. Ne kadar dogru ne kadar yanlis o kisinin yasadigi travmalar devam ediyo fln fln.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?