2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen aynen ya yemın ederım o ara bıkmıştım hayır eşimden cıkarıyodum tüm bu sinirimi kadın bizimle gezmek istıyor aman yarabbim hep bizimle olmak istıyo ya tamam gencsinde biz daha genciz bi sal ya bi sal
ay o da kötüymüş bende sinirlenirdim, aslında başkalarına sinirlenip eşten çıkarmak çok yanlış hepimiz yapıyoruz zaman zaman ama yapmamak lazım. eşin seni destekliyorsa umursamamak lazım. eşiyle arası iyi değil demek kvdenin eşine aşık kadınlar eşleriyle gezmek istiyor eğer eşiyle arası iyi değilse çocuklarını darlıyor. oğluna aşık annenin oğlundan bal olsa kaç.

çok enerjisi olan da iyi değil az yaşı ileri olsa sakinleşir kenarına çekilir benimki de genç ordan biliyorum

Ya bnmki kendini toparlayamio bi de anksiyete depresyon ne ararsan var 69 yasinda buarada dunya iyisi beni cok sever o ayri. Ama bebek dogsun herseye karismaya calismazsa bnm adim gmz degil. Gecen gun soledim esime kimse karismicak die. Yasla basla ilgisi yok onun kv olmalari yetio daha dogrusu erkek annesi olmalari yetio bence

Yok kayınpederım vefat etmiş kv 38 yasındayken o da tek oglu oldugu için onunla cıkmış onunla yaşamış falan o yuzden birden biz evlenınce ben tek kaldım moduna gecti bi de erken evlendik bu donemde 24 yasında evlenilir mi falan diyodu hep 1 sene içinde evlenince iyice delirdi bize sardı. O da kendıne gore haklıdır ama bende haklıyım kız kardesı var bekar, annesi var onlarla takılsın bizimle niye takılmak istıyo diye kızıyodum eşime bin tane laf soyluyodum. Eşten cıkarmak tabı yanlış ben hatalıyım orda ama kv laf soylememek için ona soyledim hep cok şükür eşim hep beni tutar sagolsun. Ayyy biz evlendik bana dıyo ki bugun kadın doğuma gittim yumurtam buyumeye başlamış valla kocam yaşasa doğururdum bi tane daha o arada ben cocuk istıyodum hey allahım ya dedım kendi kendıme hahshhshs

69 yasında karısmaya güçü yetmez yine hani yeterse daha az bi de 50 yaşında bi kadın düşünsene allahım düşman başına vermesın şimdi bende erkek annesi olcam ya eskiden daha katıydım şimdi ilahi adaletten korkup birazda sen alttan al bişey olmaz be diyorum

Coraspin kullanan var mı? Benim rahme giden damarlardan birinde çentik olduğu için doktorum başlattı. Kanama yapacak diye çok korkuyorum.
Ben kullanıyorum canım bana da aynı durumdan dolayı verdi 32. Haftaya kadar kullan dedi sonra yasak. Erken doğum riskini artırıyor diye. Ama tüp bebek doktorum gerek yok demişti şuanki periantolog kullanalım yaş 38 dedi. Kanama yapmadı ben de ama akşam alıyorum çünkü uyku yapıyor fena

Çocuklardan ödev niyetine ufak ufak bişiler istemek lazım eskiden köy okullarında odun götürürmüş babamlar bizimkiler de sebze meyve getirsin.

Ay o da mı uyku yapıyor.

Ben mustela aldım. Allahım ne aldıysam organik ve onerılen kısımda olmuyor sudocrem aldım pişik için o da patladı artık mustela yı kullanırım
Bende hem temiz içerikli aldım hemde kötü içerikli. Bebeğe bağlı bizimde yani belkide aldıklarımı hiç kullanamıcam başka bişi kullanmak zorunda kalcam. Temiz içeriklilerin yorumlarında iyide var kötü de. Sende duruma göre ilerlicen

amann kusursuz kimse yok insan olarak iyiyse idare edicez işte. benim eşim ilk hamile kaldığımda rüyasında doğurduğumu görmüş annemle kvdemde başımızdaymış eğilip bakıyorlarmış drla kavga ediyorlarmış bizi nasıl yordularsa evlenirken adamın bile kabuslarına giriyorlar baştan konuştuk eşimle karışmayacaklar diye.
onun açısından da zormuş ama sen haklısın insanı gençliğinde biraz salmak lazım her şey gençlikte güzel. ben ünideyken eve koltuğa zincirleseler koltukla kapıdan çıkardım haftada 3 gece eğlenmeye gider sabaha kadar dans ederdim şimdi para verseler gidemem.
Aslında güzel görünüyor fiyatı da uygun . Ben de almadım daha küvet seti
ben katlanandan alacağım ya evde yer yok valla ıngır zıngır bir şey daha koymaya. katlananı en azından banyoda duşakabinin içine vida atar oraya asarım yer tutmaz

Valla cok elzem bısey olmadıkca almıcam
Bende almıyorum şuan kararıma sadığım gibi bi iç çamaşırı aldım oda olmuyo hiç bişi yeterlide gelmedi mecburiyetten aldım bakalım bu ayı bişi almadan geçirme niyetim var bakalım nolacak

Gördüm yaa dün bide şey dediler yağmur yağmayacak ama yağarsa sel olacak. Yakında İstanbul’da da su sıkıntısı olacak bilmem ne felaket tellalı herkes. İyiki doğurmaya niyetlendik
Ahahaha aynen haaaa çekemiyorlar kız bizi… ne varyantı ne seli ne sıcağı bitti bizim derdimiz (hemoroidimiz) bize yetiyor arkadaş offffff

Ben de bunlardan bakıyorum inceleyince yazar mısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…