2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bu arada gittim doktora aşırı aşırı normal karşıladı ve bu olabilir bazen o ilacı kullanınca hemen oluyor maalesef ilacı değiştirelim bi süre ara ver dedi. Solgarın demir hapını önerdi. Kendini iyi hissettiğinde ona başla dedi. Kendiliğinden geçer dedi. Sıcak oturma banyosu iyi gelir, yüzebilirsin, ıslak çok durma, temizliğe dikkat et, beslenmeye dikkat et o geçer kendiliğinden çok normal dedi. (Biliyorum normal de bi de onu dün duşakabinde bacaklarından kan akan bana anlat bakalım diyemedim ) neyse çok şükür bebişe de baktık iyiydi arkasını dönmüş kıpır kıpır bişii yapıyordu. Ultrasonu az dürtünce deli tepik attı. Çok rahatsız etmeden prensesi muayeneyi sonlandırdık. şimdi içim rahat inşallah en kısa zamanda geçer hastalıkta. Rabbim cümlemize şifa versin.

Z Zecmel ayyy ben de yokum ya listede hemen yazıyorum
Sat: 16 Mart
İlk çocuk, kız, İstanbul , isim Mira ( değişebilir) , tahmini doğum 16 Aralık

Selam kızlar bugün ise geldiğimden beri bebek kendini karnımın sağ tarafında topluyor orasi taş gibi oluyor öğleden önce saatte 10 kere falan olmuştur abartisiz sertlesince yuruyemicek hale geliyorum. Normalde doktor pazartesi çağırmıştı kontrole ama ben bugün is cikisi gidicem bu sefer de normal derse kavga çıkarıcam net yani ve su gibi akintim vardı sabah afedersiniz altımi ıslattim sandim ter falan da değil akintiydi resmen.

Git mutlaka canim o saate kadar da cok ayakta kalmamaya calis. Nst ye baglamasi lazim o kadar kasiliyorsa

sıklığı ne kaç dkda bir oluyor ve ne kadar sürüyor takip et kasılmaları canım

Coraspin kullanan var mı? Benim rahme giden damarlardan birinde çentik olduğu için doktorum başlattı. Kanama yapacak diye çok korkuyorum.

Ben ecopirin kullanıyorum hamilelikten önce tedavi sürecinde başlamıştım, doğuma kadar devam büyük ihtimalle, arter damarlarda direnç var çünkü hala. Kanama yaşamadım, siz de yaşamazsınız umarım, korkmayın lütfen

Bizede haber et

Çok geçmiş olsun, güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Süslü halı satılmıyor mu bunun acaba yazı seklı cok guzel olmus bıtınce de foto ısterız
Yok süslü hali satılmıyor böyle düz şekilde hatta isimde yapıştılırmamış istediğim yete yapıştıracağım. Bitmiş halini atarım inşallah güzel olur

Çok içim acıdı. İnşallah her şey çok rahat ve istediğin gibi olur

Bıtane uzun kollu pıjama takımı aldım, gecelıgı de uzun kollu alıcamm, karar verdım
Ben de aynısını yaptım. Geceliği almıştım zaten uzun kollu. Bugün de pijama takımı aldım uzun kollu. Dün konuşulmuştu burda. Oradan esinlenip şu anki bedenimi aldım. Umarım bi sürprizle karşılaşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…