- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.901
NTS ye filan bağlamazsa farklı bir doktor araştır derim.Selam kızlar bugün ise geldiğimden beri bebek kendini karnımın sağ tarafında topluyor orasi taş gibi oluyor öğleden önce saatte 10 kere falan olmuştur abartisiz sertlesince yuruyemicek hale geliyorum. Normalde doktor pazartesi çağırmıştı kontrole ama ben bugün is cikisi gidicem bu sefer de normal derse kavga çıkarıcam net yani ve su gibi akintim vardı sabah afedersiniz altımi ıslattim sandim ter falan da değil akintiydi resmen.
Amiiiinn hepimizin inşallahÇok içim acıdı. İnşallah her şey çok rahat ve istediğin gibi olur
Benım bugun geldı pıjama takımı, herzamankı bedenımın bır buyugunu almıstım, baya buyuk oldu, ıade olusturdum 2 beden kucuk sıparıs gırdım yenıden, sanırım hamıle bedenlerı baya buyukBen de aynısını yaptım. Geceliği almıştım zaten uzun kollu. Bugün de pijama takımı aldım uzun kollu. Dün konuşulmuştu burda. Oradan esinlenip şu anki bedenimi aldım. Umarım bi sürprizle karşılaşmam .
Sbaah çok kötüydum ya şimdi o kadar olmuyor arada oluyor yine de nts de çıkar mı?Git mutlaka canim o saate kadar da cok ayakta kalmamaya calis. Nst ye baglamasi lazim o kadar kasiliyorsa
Valla hiç aklıma gelmedi saymak ama çok sık oldu öğleden önce sürekli sertti diyebilirim arkadaşlarıma da elletiyordum onlarda sasiriyordu niye böyle diyesıklığı ne kaç dkda bir oluyor ve ne kadar sürüyor takip et kasılmaları canım
Kv olmasının benim yasadığım en kotü yanı eşi saf dışı bırakıyor. Eşim yanımda olacak normalde destenlk olacak. Ben de onu istiyorum. Ama annesi aman oğlum sen altinı değiştiremezsin ben yapayım falan. Sanki ben doğduğumdan beri alt değiştiriyorum.Ya zaten çoğu kişi o anda tecrübeli biri istiyo bence normal olan bu anormal olan benimbi arkadaşımla konuşuyorum o da şey diyo kv yi istemedim aslında en tecrübelisi oymuş en çok ona pişmanım falan. Hani lohusa kafası bide kadına taktım ama gereksizdi falan diye. Bazen annelerden daha iyi oluyor bazıları. Bazende anneler daha iyi.
Doktorla kavga edip karakolluk olmasam ederim insallahBizede haber et
Teşekkür ederim canım amin insallahÇok geçmiş olsun, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
En son çareÇocuklardan ödev niyetine ufak ufak bişiler istemek lazımeskiden köy okullarında odun götürürmüş babamlar bizimkiler de sebze meyve getirsin.
Benim nst ye girdigimde 20 dakikada 2 tane cikmisti. 1 saatte 4 tane filan oluyorsa sikinti. Insallah bi cozum yolu sunar. Yoksa doktorunu degistirirsinSbaah çok kötüydum ya şimdi o kadar olmuyor arada oluyor yine de nts de çıkar mı?
Valla hiç aklıma gelmedi saymak ama çok sık oldu öğleden önce sürekli sertti diyebilirim arkadaşlarıma da elletiyordum onlarda sasiriyordu niye böyle diye
Ya zaten kafamda bitirdim gibi birsey doktoru kesin degistircem yani bu kontrolüm çop olmasın diye gidiyorum bugün son gidişim kasilmam ve rahimagzinda kısalma olmasına rağmen hiç birsey yapmadı ya orda bir uzaklastik onla.NTS ye filan bağlamazsa farklı bir doktor araştır derim.
Hangi hastaneye gidiyorsun?
Ben de bunu duymuştumAllah rağmen eylesin. isim konusunda ölen yada büyüklerin isimlerini koymayın kaderini alır yok huyunu devam ettirin gelecek hayatını etkiler diyorlar o yüzden bnde hiç büyüklerin ismini koymayı dusmuyorum bnm eşimin ailesinde gelenek herkes koyuyor banada kaç defa denildi hoş bulmuyorum
Hic girmedim nts ye nasıl olur sonucu nedir bilmiyorum 1 saat makineye bağlı öylece oturacak miyimBenim nst ye girdigimde 20 dakikada 2 tane cikmisti. 1 saatte 4 tane filan oluyorsa sikinti. Insallah bi cozum yolu sunar. Yoksa doktorunu degistirirsin
Orada niyetini değiştir ben ölen dedem veya babam için değil anlamını güzel bulduğum için koyuyorum şeklinde dua edersen enerji akışını kırarsınBenım kayınpederım vefat etmiş biz daha evlenmeden eşim babamın adını koyalım mı dedi adı haluk bende dedemın adını koyayım o zaman dedım mehmet haluk olsun dedık iyi mi yaptık kötü mü bılmıyorum ölmüş insanların adını koyarak ama benım içime sindi sadece ölü insanların adını koyma kısmı içime pek sinmedi korkuyorum
Hayırlı olsun canımKızlar kapı süsüm geldi. Bedestene gidip 2. Fotoğraftaki gibi yapacağız
Ben tuffex in 5 li banyo setini kullanıyorum 3 yıl oldy hiç sorun olmadibu küvet seti 225 tlye düşüyor kullanan var mı? katlanırlardan alasım var aslında ama dayanıksız olur endişem var.
Tuffex 5'li Banyo Seti Pembe
Sakin ooooll bak şuan sancı olması normal artık sancıları arada hissedebiliriz. Bunlar doğum sancısı değil genel olarak yalancı sancı zaten. Bide sen doktoruna ısınamadın bak adamın tedavisini sorguluyorsun içine sinmeyen bişi var muhtemelen o yüzden doğum olana kadar değiştir bence aklına yatacak başka doktora git ciddiyim bak. Güvenmediğin biriyle doğuma girersen panik olursunDoktorla kavga edip karakolluk olmasam ederim insallah
Teşekkür ederim canım amin insallah☺
20 dk suruyor. Yataga yatiyorsun,karnina nstyi bagliyorlar. Eline de bi buton veriyorlar, bebek hareket edince basiyorsun.Hic girmedim nts ye nasıl olur sonucu nedir bilmiyorum 1 saat makineye bağlı öylece oturacak miyim
Doktoru kesin degisicem zaten insallah
Stres yaptikca daha cok kasiliyordur canim. Sakin olmaya calis ne kadar zor olsa da. Ben en ufak bi seyi kafama taksam kasiliyor hemen. Haber bile izleyemiyorum mesela suan izledigimde uzuldugumde kasilmaya basliyor cunkuYa zaten kafamda bitirdim gibi birsey doktoru kesin degistircem yani bu kontrolüm çop olmasın diye gidiyorum bugün son gidişim kasilmam ve rahimagzinda kısalma olmasına rağmen hiç birsey yapmadı ya orda bir uzaklastik onla.
Bagcilar kirazli da medicine var oraya gidiyorum canım
Ben 1 er tane 4kat+tek kat diktim birbirine. Battaniye gibi oldu.Müslin örtü kaç adet olmalı 2 katlı ve 4 katlı olarak ayrı ayrı? Siz kaç adet aldınıız?
Kaçıncı bebek hangi şehir ne zaman doğum onu da yaz ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?