2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
NTS ye filan bağlamazsa farklı bir doktor araştır derim.
Hangi hastaneye gidiyorsun?

Benım bugun geldı pıjama takımı, herzamankı bedenımın bır buyugunu almıstım, baya buyuk oldu, ıade olusturdum 2 beden kucuk sıparıs gırdım yenıden, sanırım hamıle bedenlerı baya buyuk

Git mutlaka canim o saate kadar da cok ayakta kalmamaya calis. Nst ye baglamasi lazim o kadar kasiliyorsa
Sbaah çok kötüydum ya şimdi o kadar olmuyor arada oluyor yine de nts de çıkar mı?
sıklığı ne kaç dkda bir oluyor ve ne kadar sürüyor takip et kasılmaları canım
Valla hiç aklıma gelmedi saymak ama çok sık oldu öğleden önce sürekli sertti diyebilirim arkadaşlarıma da elletiyordum onlarda sasiriyordu niye böyle diye

Kv olmasının benim yasadığım en kotü yanı eşi saf dışı bırakıyor. Eşim yanımda olacak normalde destenlk olacak. Ben de onu istiyorum. Ama annesi aman oğlum sen altinı değiştiremezsin ben yapayım falan. Sanki ben doğduğumdan beri alt değiştiriyorum.

Benim nst ye girdigimde 20 dakikada 2 tane cikmisti. 1 saatte 4 tane filan oluyorsa sikinti. Insallah bi cozum yolu sunar. Yoksa doktorunu degistirirsin

NTS ye filan bağlamazsa farklı bir doktor araştır derim.
Hangi hastaneye gidiyorsun?
Ya zaten kafamda bitirdim gibi birsey doktoru kesin degistircem yani bu kontrolüm çop olmasın diye gidiyorum bugün son gidişim kasilmam ve rahimagzinda kısalma olmasına rağmen hiç birsey yapmadı ya orda bir uzaklastik onla.
Bagcilar kirazli da medicine var oraya gidiyorum canım

Ben de bunu duymuştum

Benim nst ye girdigimde 20 dakikada 2 tane cikmisti. 1 saatte 4 tane filan oluyorsa sikinti. Insallah bi cozum yolu sunar. Yoksa doktorunu degistirirsin
Hic girmedim nts ye nasıl olur sonucu nedir bilmiyorum 1 saat makineye bağlı öylece oturacak miyim
Doktoru kesin degisicem zaten insallah

Orada niyetini değiştir ben ölen dedem veya babam için değil anlamını güzel bulduğum için koyuyorum şeklinde dua edersen enerji akışını kırarsın

Doktorla kavga edip karakolluk olmasam ederim insallah

Teşekkür ederim canım amin insallah
Sakin ooooll bak şuan sancı olması normal artık sancıları arada hissedebiliriz. Bunlar doğum sancısı değil genel olarak yalancı sancı zaten. Bide sen doktoruna ısınamadın bak adamın tedavisini sorguluyorsun içine sinmeyen bişi var muhtemelen o yüzden doğum olana kadar değiştir bence aklına yatacak başka doktora git ciddiyim bak. Güvenmediğin biriyle doğuma girersen panik olursun

Hic girmedim nts ye nasıl olur sonucu nedir bilmiyorum 1 saat makineye bağlı öylece oturacak miyim
Doktoru kesin degisicem zaten insallah
20 dk suruyor. Yataga yatiyorsun,karnina nstyi bagliyorlar. Eline de bi buton veriyorlar, bebek hareket edince basiyorsun.

Stres yaptikca daha cok kasiliyordur canim. Sakin olmaya calis ne kadar zor olsa da. Ben en ufak bi seyi kafama taksam kasiliyor hemen. Haber bile izleyemiyorum mesela suan izledigimde uzuldugumde kasilmaya basliyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…