2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Karın taş gibi oluyor yusyuvarlsk oluyor. Önceleri bebek sanıyordum ama değilmiş. Bir tarafa toplanırsa bebekmiş ama semsert top gibi olup gerilirse kasılmaymış
Benim de arada dediğiniz gibi oluyir 28+4 um doktorum vücut kendini doğuma hazırlıyor böyle dedi bunu yaşadığında ayaktaysan uzan uzandiginda olduğunda pozisyon değiştir 1 dakika içinde geçer dedi ama günde 10 dan fazla olursa gel. Sizin daha mi uzun sürüyor

Ay bu da mantıklıymış. Çünkü o düzenleyicileri saha sonra tekrar kullanır mıyım bilemiyorum
Ben o kadar düzenli bir insan değilim 1 kere alıp hastaneye götürüp eve gelip onları temizleyip kaldıracak yer bulmakla uğraşmam diye düşünüyorum

Yaaa ahahahahahaha artık okuyamadım pes ediyorum.
Son sayfalardan kaldığım yerden devam edecem yapabildiğim kadar dhshjs

Evet oluyormuş ama diyorum ya ben çok farkedemedim zaten vajinal muayene yapıyor ve rahimde hunileşme var yani yumuşama çok hafif. e bi de adet ağrılarım oluyor. İnşallah bebeğim erken davranmaz endişeliyim. Eğer suyun gelmezse ve açılma artmazsa böyle devam eder dedi. Beklemekten başka çare yok. Bu yüzden daha önce bu süreçten geçmiş annelerden bilgi ve destek bekliyorum.

Endişelenmekte çok haklısın ama kendi kasarsan daha kötü olur Allah korusun farklı bir doktor görüşü daha aldın mı

Ay bu da mantıklıymış. Çünkü o düzenleyicileri saha sonra tekrar kullanır mıyım bilemiyorum

Ben o kadar düzenli bir insan değilim 1 kere alıp hastaneye götürüp eve gelip onları temizleyip kaldıracak yer bulmakla uğraşmam diye düşünüyorum

Bence kullanılır kızlar tatıle gıderken de valız yapıcaz ya da dolabının ıcınde duzeleyıcı olarak bıle kullanılır, kuculmuslerı ayırabılırz bunların ıcıne, ya da ayı gelmeyenlerı muhafaza edebılırız, cok mınıkler ıcın demıyorum tabıkı

Kızlar valiz düzenleyici alan var mı kesin almak lazım mı ve ne alınabilir. Ağrılarım arttıkça annemde stres oldu valizini hazırlayalım diyo
Bence sart degil. Ben pazardan kucuk kumas hurc aldim sadece bebegin esyalari duzenli dursun diye. Bir kadin kendi dikip satiyordu. Makineye atip yikiyorum. Normalde de duzenleyici kullanmayi severim. O yuzden aldim. Kendi esyalarimi normal koyarim bavula. Kilitli poset de is gorur.

Endişelenmekte çok haklısın ama kendi kasarsan daha kötü olur Allah korusun farklı bir doktor görüşü daha aldın mı
Gittim geçen haftalarda ama onlar göremedi hunileşmeyi zaten ağrım sanki zaten 2 3 gündür daha çok arttı. Bugün baktı hunileşme aynı diyor artmamış bugün ağrı için ilaç yazdı. Geçmiş yıllara ait bu konuda açılmış ve 1 2 cm lik açıklıkla evde geçirip 35 36 yo görenler olmuş. İnşallah inşallah ben de öyle olurum

Yaaa ahahahahahaha artık okuyamadım pes ediyorum.
Son sayfalardan kaldığım yerden devam edecem yapabildiğim kadar dhshjs
Bencede yaa önemli bişi olursa haber ederuk
Bende dolaptan bakmayı planlıyorum geçen gün çok temiz sıfır ayarında vardı . Yada trendypldq welsoft muadilleri var çok uygun fiyata onlardandq tercih edebilirim
sen mi demiştin yaa biri demişti dolaptan bakıyorum diye

Hunılesmen kapanır canım, benım kapanmaya baslamıstı 6 gun sonrakı kontrolde ılac ıse yarıyor, dınlenmeye bak sen agır ıs yapma sakın

Ben uyuya kaldım ya çok yorgun düşüyorum gene kaçtı kupon bugün dolabı açtım salça azalmış salça alayım dedim bugünkü kuponla
Ben de bugün powerbank aldım kuponla ödeme yerinde kupon tükenmiştir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…