- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.261
Benim de arada dediğiniz gibi oluyir 28+4 um doktorum vücut kendini doğuma hazırlıyor böyle dedi bunu yaşadığında ayaktaysan uzan uzandiginda olduğunda pozisyon değiştir 1 dakika içinde geçer dedi ama günde 10 dan fazla olursa gel. Sizin daha mi uzun sürüyorKarın taş gibi oluyor yusyuvarlsk oluyor. Önceleri bebek sanıyordum ama değilmiş. Bir tarafa toplanırsa bebekmiş ama semsert top gibi olup gerilirse kasılmaymış
Ben o kadar düzenli bir insan değilimAy bu da mantıklıymış. Çünkü o düzenleyicileri saha sonra tekrar kullanır mıyım bilemiyorum
Yaaa ahahahahahahaAnlıyorum bi gün önceki mesajlara senden beğeni geliyo diyom bu daha burdan geliyo
ahahahhkimle rahat edeceksek o olmalı
En güzeli bizde iki aile anne kardeşler biliyordu o da yetti arttı bize. Kimseye demeden iş yürüyemiyoruz ki anında yakalanıyoruz bi şekilde biri öğreniyo. Hamile olduğumu bile saklayamadım benden önce öğrenmişler resmen
Evet oluyormuş ama diyorum ya ben çok farkedemedim zaten vajinal muayene yapıyor ve rahimde hunileşme var yani yumuşama çok hafif. e bi de adet ağrılarım oluyor. İnşallah bebeğim erken davranmaz endişeliyim. Eğer suyun gelmezse ve açılma artmazsa böyle devam eder dedi. Beklemekten başka çare yok. Bu yüzden daha önce bu süreçten geçmiş annelerden bilgi ve destek bekliyorum.Benim de arada dediğiniz gibi oluyir 28+4 um doktorum vücut kendini doğuma hazırlıyor böyle dedi bunu yaşadığında ayaktaysan uzan uzandiginda olduğunda pozisyon değiştir 1 dakika içinde geçer dedi ama günde 10 dan fazla olursa gel. Sizin daha mi uzun sürüyor
Endişelenmekte çok haklısın ama kendi kasarsan daha kötü olur Allah korusun farklı bir doktor görüşü daha aldın mıEvet oluyormuş ama diyorum ya ben çok farkedemedim zaten vajinal muayene yapıyor ve rahimde hunileşme var yani yumuşama çok hafif. e bi de adet ağrılarım oluyor. İnşallah bebeğim erken davranmaz endişeliyim. Eğer suyun gelmezse ve açılma artmazsa böyle devam eder dedi. Beklemekten başka çare yok. Bu yüzden daha önce bu süreçten geçmiş annelerden bilgi ve destek bekliyorum.
Ay bu da mantıklıymış. Çünkü o düzenleyicileri saha sonra tekrar kullanır mıyım bilemiyorum
Ben o kadar düzenli bir insan değilim1 kere alıp hastaneye götürüp eve gelip onları temizleyip kaldıracak yer bulmakla uğraşmam diye düşünüyorum
Bence sart degil. Ben pazardan kucuk kumas hurc aldim sadece bebegin esyalari duzenli dursun diye. Bir kadin kendi dikip satiyordu. Makineye atip yikiyorum. Normalde de duzenleyici kullanmayi severim. O yuzden aldim. Kendi esyalarimi normal koyarim bavula. Kilitli poset de is gorur.Kızlar valiz düzenleyici alan var mı kesin almak lazım mı ve ne alınabilir. Ağrılarım arttıkça annemde stres oldu valizini hazırlayalım diyo
Evet gittim geçen haftalarda ama onlar tam göremedi hunişemeyEndişelenmekte çok haklısın ama kendi kasarsan daha kötü olur Allah korusun farklı bir doktor görüşü daha aldın mı
Gittim geçen haftalarda ama onlar göremedi hunileşmeyi zaten ağrım sanki zaten 2 3 gündür daha çok arttı. Bugün baktı hunileşme aynı diyor artmamış bugün ağrı için ilaç yazdı. Geçmiş yıllara ait bu konuda açılmış ve 1 2 cm lik açıklıkla evde geçirip 35 36 yo görenler olmuş. İnşallah inşallah ben de öyle olurumEndişelenmekte çok haklısın ama kendi kasarsan daha kötü olur Allah korusun farklı bir doktor görüşü daha aldın mı
Bende dolaptan bakmayı planlıyorum geçen gün çok temiz sıfır ayarında vardı . Yada trendypldq welsoft muadilleri var çok uygun fiyata onlardandq tercih edebilirimAy iyiki almışım ama biri burdan dolaptan alın dediydi dolaba da bak
Ay inşallah indirim ile almışsındır cuma günleri Mastercard kampanyası oluyor 275e geliyorBen de aldım sımdı, tavsıye ıcın cok tesekkurler, tam ıstedıgım gıbı sade
59, boy da 15858sen
Bencede yaa önemli bişi olursa haber ederukYaaa ahahahahahahaartık okuyamadım pes ediyorum.
Son sayfalardan kaldığım yerden devam edecem yapabildiğim kadar dhshjs
sen mi demiştin yaa biri demişti dolaptan bakıyorum diyeBende dolaptan bakmayı planlıyorum geçen gün çok temiz sıfır ayarında vardı . Yada trendypldq welsoft muadilleri var çok uygun fiyata onlardandq tercih edebilirim
Lcw130 kodu ıle aldım, bı de esofman altı aldım, 320ye geldıAy inşallah indirim ile almışsındır cuma günleri Mastercard kampanyası oluyor 275e geliyor
Ben uyuya kaldım ya çok yorgun düşüyorum gene kaçtı kuponBen de salça aldım
Hunılesmen kapanır canım, benım kapanmaya baslamıstı 6 gun sonrakı kontrolde ılac ıse yarıyor, dınlenmeye bak sen agır ıs yapma sakınGittim geçen haftalarda ama onlar göremedi hunileşmeyi zaten ağrım sanki zaten 2 3 gündür daha çok arttı. Bugün baktı hunileşme aynı diyor artmamış bugün ağrı için ilaç yazdı. Geçmiş yıllara ait bu konuda açılmış ve 1 2 cm lik açıklıkla evde geçirip 35 36 yo görenler olmuş. İnşallah inşallah ben de öyle olurum
Ben de bugün powerbank aldım kuponla ödeme yerinde kupon tükenmiştir dediBen uyuya kaldım ya çok yorgun düşüyorum gene kaçtı kuponbugün dolabı açtım salça azalmış salça alayım dedim bugünkü kuponla
Neyse sağlık olsunLcw130 kodu ıle aldım, bı de esofman altı aldım, 320ye geldı
Benim de 162 aynıyız59, boy da 158
Muratla kazanıyor mu ne o hesap , bir sürü kupon yayınlıyormuşBen de bugün powerbank aldım kuponla ödeme yerinde kupon tükenmiştir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?