2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay bu da mantıklıymış. Çünkü o düzenleyicileri saha sonra tekrar kullanır mıyım bilemiyorum
Ben şimdiden düzenli olsunlar diye İKEA’nın kilitli poşetlerine koydum zıbınları v.s ay ay ayırdım . Dün eve arkadaşlarım geldi paketli hallerini görünce öyle satın aldım zannettiler çok temiz çok düzenli duruyordu . Düzenleyici almazsakta bu poşetlerden faydalanabiliriz .

Eklentiler

• 30EEA2BC-E8B2-45E8-A698-3FB214494312.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 48
Bende dolaptan bakmayı planlıyorum geçen gün çok temiz sıfır ayarında vardı . Yada trendypldq welsoft muadilleri var çok uygun fiyata onlardandq tercih edebilirim
Bazı satıcılarda Kendi dükkanlarındaki ürünleri satıyor çok uyguna filtre kısmına yeni , etiketliyi seçince cidden sıfır ürünler yarı yarıya geliyor resmen
Muratla kazanıyor mu ne o hesap , bir sürü kupon yayınlıyormuş
takibe aldım :)
Yeni kuponlar
Ceyiz
Mucize
İle başlıyor :))
Çeyiz bitti sepette

Hunılesmen kapanır canım, benım kapanmaya baslamıstı 6 gun sonrakı kontrolde ılac ıse yarıyor, dınlenmeye bak sen agır ıs yapma sakın
İlaç kullandıktan sonra mı kapandı 6 günün sonunda? İnşallah benimde öyle olur. Dinleniyorum korkumdan kalkmıyorum hiç

Doktorun tepkisini gerçekten anlamadım :)
Rahim ağzı uzunluğu, dinlenmeye uzanmaya bağlı değişiyormuş , benim de 27 mmden 31e çıkmıştı

Ben şahsen 2 numara almayacağım çünkü çok bir kilo farkı yok aralarında 1-3-4 yapacağım, en çok 4 numara gidiyormuş

Bezin kilo aralıklarına göre değişiyor ben 1 3 4 aldım 2 numara 1 ve 3 arasında kaybolmuş gibiydi

Ben harmonie aldim 1numara 2-5 kg yazio
Smdi bakiorum 2 no 4-8kg yazio
3 no 6-10 yazio
4 9-14 yazio onun kilot bezi de var
1den 3 atlanir mi diosuniz? Yada 2 cok cok az kullanilio heralde? 3 kac tane aldiniz?

Lcw ya sinir oluyorum hiç kod kullanamıyorum, beğendiğim ürünlerde olmuyor
Aynen dün lcw130 tüm urunlerde dıyordu, cogunda dev kampanya urunlerınde dıyor, bır turlu bulamadım onları, carktan gelen cok guzel ındırımler yakalamıstım hıcbırını kullanamadım

Ben harmonie aldim 1numara 2-5 kg yazio
Smdi bakiorum 2 no 4-8kg yazio
3 no 6-10 yazio
4 9-14 yazio onun kilot bezi de var
1den 3 atlanir mi diosuniz? Yada 2 cok cok az kullanilio heralde? 3 kac tane aldiniz?
224 tane 3 numara aldım 190 tane de 1 numara aldim 2 numarayı hem 1 hem 3 numara kapsıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…