- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.281
Kesinlikle bence de nerdeyse 7 ayı bitirecek olup da 10 kilo almayan da ne bilimBenim de 162 aynıyızdemek ki normal olan biziz
Ben şimdiden düzenli olsunlar diye İKEA’nın kilitli poşetlerine koydum zıbınları v.s ay ay ayırdım . Dün eve arkadaşlarım geldi paketli hallerini görünce öyle satın aldım zannettiler çok temiz çok düzenli duruyordu . Düzenleyici almazsakta bu poşetlerden faydalanabiliriz .Ay bu da mantıklıymış. Çünkü o düzenleyicileri saha sonra tekrar kullanır mıyım bilemiyorum
Bu ben 58 kilo 1.58 boy59, boy da 158
Bazı satıcılarda Kendi dükkanlarındaki ürünleri satıyor çok uyguna filtre kısmına yeni , etiketliyi seçince cidden sıfır ürünler yarı yarıya geliyor resmenBende dolaptan bakmayı planlıyorum geçen gün çok temiz sıfır ayarında vardı . Yada trendypldq welsoft muadilleri var çok uygun fiyata onlardandq tercih edebilirim
Çeyiz bitti sepetteMuratla kazanıyor mu ne o hesap , bir sürü kupon yayınlıyormuş
takibe aldım :)
Yeni kuponlar
Ceyiz
Mucize
İle başlıyor :))
Ben demiş olabilirim geçen ay kartlarım patlayana kadar dolap ganimetleri ile seviniyordumBencede yaa önemli bişi olursa haber ederuk
sen mi demiştin yaa biri demişti dolaptan bakıyorum diye
Zaten aminyon sıvı bebek bilmem ne çıkınca belki kilo vermiş bile olabilirizKesinlikle bence de nerdeyse 7 ayı bitirecek olup da 10 kilo almayan da ne bilim
7. Aya girip sadece 5 kilo almış olan beni kimse fitlikte geçemezKesinlikle bence de nerdeyse 7 ayı bitirecek olup da 10 kilo almayan da ne bilim
İlaç kullandıktan sonra mı kapandı 6 günün sonunda? İnşallah benimde öyle olur. Dinleniyorum korkumdan kalkmıyorum hiçHunılesmen kapanır canım, benım kapanmaya baslamıstı 6 gun sonrakı kontrolde ılac ıse yarıyor, dınlenmeye bak sen agır ıs yapma sakın
Doktorun tepkisini gerçekten anlamadım :)Ay kızlar anca yazabiliyorum yemekti falan geçmişi de okudum.
Gittim işte doktora anlattim sertlesmeleri agrimin oldugunu bir de su gibi akintim var dedim suyum geldi sandım dedim.
Çatala çıkarttı saydam birsey var ya adını unuttum onun onu soktu işte oksur dedi bir kaç kere oksurdum suyun falan gelmiyor dedi ama akintin var dedi onun için fitil yazdı 6 günlük.
Sonra rahimagzini olctu alttan 35mm cikti ben şok daha geçen 30mm çıkmıştı yine alttan dinlenmedjm de anlamadım gayet güzel uzunlugumuz dedi.
Sonra normal sedyeye gectim daha geçen cumartesi gitmeme rağmen beni hatirlamadi
Baktı direkt ailede şeker var mi şeker yüklemesi yaptın mi dedim yaptım geçen hafta gosterdim size 1.saat biraz yüksek çıktı kan degerlerine ne zaman baktırdn dedi hatırlamıyorum dedim nasıl hatırlamıyorum bir an önce baktir beni ara falan dedi şekerli şeyler yiyor musun dedi dikkat ediyorum sadece dedim sonra niçin dedi orayı hatirlamiyorum ama bak bebeğin bir anda karninda kalbi durur ölsun mu dedi renkli resmini gösterdi buna birsey olsun ister misin falan dedi bir kötü oldum insan ister mi bebeğine birsey olsun. 1 hafta önden gidiyor dedi seker sonuçlarına baktı çok yüksek degilmis sekeri karbonhidrati kes yeter dedi tekrar magnezyumu tablet yazdırdım sabah akşam iç dedi kasılma için böyle şeyler de olabilir normal dedi erken dogumluk birsey yok şuan dedi nts falan istemedi rahim ağzı uzun çıkınca bende istemedim
ben de 6 kilo aldım ama 2 kilosunu 20 günde aldım 20 gün için birazcık fazla olmuş karbonhidratı azaltalım dedi drum7. Aya girip sadece 5 kilo almış olan beni kimse fitlikte geçemez
Lcw ya sinir oluyorum hiç kod kullanamıyorum, beğendiğim ürünlerde olmuyorLcw130 kodu ıle aldım, bı de esofman altı aldım, 320ye geldı
O indirim nasıl oluyor sepette otomatik mi düşüyor?Ay inşallah indirim ile almışsındır cuma günleri Mastercard kampanyası oluyor 275e geliyor
Kartın Mastercard’a tanımlı ise kartını seçtiğin an düşüyor yaO indirim nasıl oluyor sepette otomatik mi düşüyor?
Evet dev kupon ürünleri süper kupon ürünleri var genelde tüm ürünler süper kupon olunca daha fazla Alışveriş yapman gerekiyorLcw ya sinir oluyorum hiç kod kullanamıyorum, beğendiğim ürünlerde olmuyor
Ben şahsen 2 numara almayacağım çünkü çok bir kilo farkı yok aralarında 1-3-4 yapacağım, en çok 4 numara gidiyormuş
Bezin kilo aralıklarına göre değişiyor ben 1 3 4 aldım 2 numara 1 ve 3 arasında kaybolmuş gibiydi
Evet, uzunlugım da tekrar artmıstıİlaç kullandıktan sonra mı kapandı 6 günün sonunda? İnşallah benimde öyle olur. Dinleniyorum korkumdan kalkmıyorum hiç
Aynen dün lcw130 tüm urunlerde dıyordu, cogunda dev kampanya urunlerınde dıyor, bır turlu bulamadım onları, carktan gelen cok guzel ındırımler yakalamıstım hıcbırını kullanamadımLcw ya sinir oluyorum hiç kod kullanamıyorum, beğendiğim ürünlerde olmuyor
Benımkı mastercard, ama dun cumaydı aldıgım zaman, dusmedı, lcw130u kullandıKartın Mastercard’a tanımlı ise kartını seçtiğin an düşüyor ya
224 tane 3 numara aldım 190 tane de 1 numara aldim 2 numarayı hem 1 hem 3 numara kapsıyorBen harmonie aldim 1numara 2-5 kg yazio
Smdi bakiorum 2 no 4-8kg yazio
3 no 6-10 yazio
4 9-14 yazio onun kilot bezi de var
1den 3 atlanir mi diosuniz? Yada 2 cok cok az kullanilio heralde? 3 kac tane aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?