- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.301
Çok şükür ya ne güzel. Uzunluğuma 35mm dedi. Ama kasılma olunca 30'a düşüyor sonra tekrar toparlıyor dedi dr. Umarım 2 ay dayanabilirim. Teşekkür ederimEvet, uzunlugım da tekrar artmıstı
Canım nerde oturduğunu hatırlayamadım ama tam bir normal doğum yanlısı ilgili bir doktor Özlem Aras , kendi muayene hanesi var. Eğer İstanbul’da isen yeri bağlarbaşında gitmeni öneririm bizim maaile ona gittiler diyebilirim :))Aracım yok malesef. Hastane önemli değil benim için iyi ilgili normal doğum yanlısi sezeryanci olmayan bir doktor olması onemli
Seker yuklemesinde 1.saat 184 cikti sinir 180 gece ln hafta gittiğimde bana sekeri karbonhidrati azalt yeterli demişti bende öyle yaptım sonra bana boyle dedi iste
Şekerden dememisse neyden demiştir ki canım hiç beklemiyordum bir anda konu nasıl oraya geldi anlamadım kiz nereye uğradigimi şaşırdım
Ben dayanayacagını dusunuyorum, dınlenın sureklıÇok şükür ya ne güzel. Uzunluğuma 35mm dedi. Ama kasılma olunca 30'a düşüyor sonra tekrar toparlıyor dedi dr. Umarım 2 ay dayanabilirim. Teşekkür ederim
224 tane 3 numara aldım 190 tane de 1 numara aldim 2 numarayı hem 1 hem 3 numara kapsıyor
Tamam not aliyorum. Ozmn 3 aliym ben indirime girince. 2 cok gerekirse anlik alinir. Sagol kuzum
Biz aldık trendyoldan , ben sırt çantasına da koyarım diye düşünüyorum. . Kendime de kullanırım bu zamana kadar niye almamışım :)Kızlar valiz düzenleyici alan var mı kesin almak lazım mı ve ne alınabilir. Ağrılarım arttıkça annemde stres oldu valizini hazırlayalım diyo
Anladım canım. Bir gideyim o zaman tekrardan teşekkür ederim17 falandı ilaca başladığım da yazmışsin ya D d_g_g ondan sormuş. Evet normalde daha düşük olması lazım benim 2,44du doktor dedi tam sınırdasin üstüne çıkmasını istemiyoruz 1 ay kullan yine gel gel dedi. Senin ki 3.50 benim 3.90di kadın doğum doktoru yönlendirdi hemen ilaç yazdı çok yüksek dedi benim de gebelikte çıktı sen bence bir daha sor canım
Hmm anladım bende 1 2 kez oldu sanırım o da annem ay sancıların başlamıştır demişti. Dikkat edeyim ben artık sıklığına falan sağol canımKarın taş gibi oluyor yusyuvarlsk oluyor. Önceleri bebek sanıyordum ama değilmiş. Bir tarafa toplanırsa bebekmiş ama semsert top gibi olup gerilirse kasılmaymış
Oyyy geçmiş olsun canım. Hamile yastıkları var ya ben de normal yastığımın üzerine onu koyup uyuyorum. Karnımı da yukarda tutunca olmuyor bana ama ne zaman tatlı yesem bana da oluyorSAbaha kadat oturdum, mıdem cayır cayır yandı, aksam cok acık cay ıctım iki parca da limon n attım ıcıne, atmaz olaydım, gozlerım yanıyor suan uykusuzluktan
Ben şuan için sadece 1 aldım indirim bekliyorum 3-4 almak için 2 alınacaksa da küçük paket yeter diye düşünüyorum kilo farkı çok olmadığı içinBen harmonie aldim 1numara 2-5 kg yazio
Smdi bakiorum 2 no 4-8kg yazio
3 no 6-10 yazio
4 9-14 yazio onun kilot bezi de var
1den 3 atlanir mi diosuniz? Yada 2 cok cok az kullanilio heralde? 3 kac tane aldiniz?
Maalesef ben de çok alışveriş yapmak istemiyorum kupon kullanamıyorum o yüzdenEvet dev kupon ürünleri süper kupon ürünleri var genelde tüm ürünler süper kupon olunca daha fazla Alışveriş yapman gerekiyor
Ben Chicco aldimKızlar burun aspiratörü ne aldınız?
Bugün yine çarktan 150 tl lik indirimim var ama denedim yine olmuyor 900 tl lik ürün eklemek gerekiyor çünkü beğendiklerim devkupon değilAynen dün lcw130 tüm urunlerde dıyordu, cogunda dev kampanya urunlerınde dıyor, bır turlu bulamadım onları, carktan gelen cok guzel ındırımler yakalamıstım hıcbırını kullanamadım
Uzanıyorum sürekli. İnşallah inşallahBen dayanayacagını dusunuyorum, dınlenın sureklı
otribebe aldım ben dünKızlar burun aspiratörü ne aldınız?
leke çıkarması nasıl bunun?Siveno deterjan düşünenler için e bebekte 1500 ml 160 TL 750 ml 140
Hiç kullanmadım ama doğal içerikli yorumları da iyidiotribebe aldım ben dün
leke çıkarması nasıl bunun?
Ben şuan için sadece 1 aldım indirim bekliyorum 3-4 almak için 2 alınacaksa da küçük paket yeter diye düşünüyorum kilo farkı çok olmadığı için
Kızlar burun aspiratörü ne aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?