2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım nerde oturduğunu hatırlayamadım ama tam bir normal doğum yanlısı ilgili bir doktor Özlem Aras , kendi muayene hanesi var. Eğer İstanbul’da isen yeri bağlarbaşında gitmeni öneririm bizim maaile ona gittiler diyebilirim :))

Kızlar valiz düzenleyici alan var mı kesin almak lazım mı ve ne alınabilir. Ağrılarım arttıkça annemde stres oldu valizini hazırlayalım diyo
Biz aldık trendyoldan , ben sırt çantasına da koyarım diye düşünüyorum. . Kendime de kullanırım bu zamana kadar niye almamışım :)

Anladım canım. Bir gideyim o zaman tekrardan teşekkür ederim
Karın taş gibi oluyor yusyuvarlsk oluyor. Önceleri bebek sanıyordum ama değilmiş. Bir tarafa toplanırsa bebekmiş ama semsert top gibi olup gerilirse kasılmaymış
Hmm anladım bende 1 2 kez oldu sanırım o da annem ay sancıların başlamıştır demişti. Dikkat edeyim ben artık sıklığına falan sağol canım

SAbaha kadat oturdum, mıdem cayır cayır yandı, aksam cok acık cay ıctım iki parca da limon n attım ıcıne, atmaz olaydım, gozlerım yanıyor suan uykusuzluktan
Oyyy geçmiş olsun canım. Hamile yastıkları var ya ben de normal yastığımın üzerine onu koyup uyuyorum. Karnımı da yukarda tutunca olmuyor bana ama ne zaman tatlı yesem bana da oluyor

Ben harmonie aldim 1numara 2-5 kg yazio
Smdi bakiorum 2 no 4-8kg yazio
3 no 6-10 yazio
4 9-14 yazio onun kilot bezi de var
1den 3 atlanir mi diosuniz? Yada 2 cok cok az kullanilio heralde? 3 kac tane aldiniz?
Ben şuan için sadece 1 aldım indirim bekliyorum 3-4 almak için 2 alınacaksa da küçük paket yeter diye düşünüyorum kilo farkı çok olmadığı için

Siveno deterjan düşünenler için e bebekte 1500 ml 160 TL 750 ml 140

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-16-15-14-51-789_com.solidict.ebebek.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 42
Bide bugün kupon varmıydı kafamda karıştı sabahtan beri

Aynen dün lcw130 tüm urunlerde dıyordu, cogunda dev kampanya urunlerınde dıyor, bır turlu bulamadım onları, carktan gelen cok guzel ındırımler yakalamıstım hıcbırını kullanamadım
Bugün yine çarktan 150 tl lik indirimim var ama denedim yine olmuyor 900 tl lik ürün eklemek gerekiyor çünkü beğendiklerim devkupon değil

Ben şuan için sadece 1 aldım indirim bekliyorum 3-4 almak için 2 alınacaksa da küçük paket yeter diye düşünüyorum kilo farkı çok olmadığı için

Bende indirimde 1 aldim. 6,5 a fln dusmustu 1almam daha. 2 alinicaksa max 1-2 paket L Lmntbrdgi dedigini yapicam 3 alicam alarm kurdum ona da.

Kızlar burun aspiratörü ne aldınız?

Otri aldim bende yedekleriyle beraber. Ufakken otomatik onerilmiyor die manuel aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…