2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hastaneye geldim göbek agrım var ishal basladı öğlen. Doktorumu aradım muayene ol dedi hafta kucuk dıe nst gibi bırsey bakılıyor bakalım ne cıkacak

Ay inşallah üçüncüye gerek kalmaz zamanında doğar

Emziklerin heran kaybolabilmek gibi bir yetenekleri vardır özellikle acil ihtiyaç durumunda
Dur hele dur durrrr bunu zar zor aldım kaybetmemeye calısayım bari o değil bi alışverişe çıktık güya beşik bakcaz beşikten ayrı her şeyi aldık bir sürü kıyafet ay ben görünce dayanamıyorum annemde öyle sürekli kıyafet alıyoruz hiç bir şeyi yoktu güya her şeyi oldu bi anda beşikte mobilya aldım magazadan uyku seti beraberinde bir de dolap alıncak birde ana kucağı kanguru oto koltuğu küveti oha ya

Hastaneye geldim göbek agrım var ishal basladı öğlen. Doktorumu aradım muayene ol dedi hafta kucuk dıe nst gibi bırsey bakılıyor bakalım ne cıkacak
Çok geçmiş olsun ülke geneli bir salgın var geçen hafta da ben aynısını yaşadım ama geçti şükür. Bol kefir iç, patates haşlaması ye

Bizim kartlar niye doldu sanıyon

Bizim kartlar niye doldu sanıyon
Ama böyle olmaz aşkım sürekli kıyafet gördüğümde kendimi gözlerim elim kolum bağlanmış gibi onları almakla geçti şu 1 haftam daha kıyafet almama gerek yok diyorum bu sefer beğendiğim kıyafetin 9-18 ayını falan alıyorum iyice cıldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…