- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.321
Hahahaha kesinlikleZaten aminyon sıvı bebek bilmem ne çıkınca belki kilo vermiş bile olabiliriz
3bin adet ile sınırlıydı belki bitikten sonra denemiş olabilirsinBenımkı mastercard, ama dun cumaydı aldıgım zaman, dusmedı, lcw130u kullandı
Çok şükür. Hayırlısıyla alın bebeğinizi kucağınızaEvet tedbır amaclı 13.haftada atıldı serklaj. Erken dogum gecmısım oldugu ıcın, cok sukur dıkıs tutuyor
Ay inşallah üçüncüye gerek kalmaz zamanında doğarAmın canım
Detaylıda deıl, detaylıdan 10 gun sonra benım bı agrım olmustu, doktora gıttım gemen hafıf hunılesme vardı, 3 mm de kısalma olmustu, benım erken dogum gecmısım vardı 21. Haftada, tedbır amaclı ciger gelıstırıcı yapalım dedı doktorum canım, eger 32yı gorursek o zaman da son dozu yapıcak, max 3 doz uygulanabılıyormus
Ben devkuponları da bulamıyorumBugün yine çarktan 150 tl lik indirimim var ama denedim yine olmuyor 900 tl lik ürün eklemek gerekiyor çünkü beğendiklerim devkupon değil
Dur hele dur durrrrEmziklerin heran kaybolabilmek gibi bir yetenekleri vardır özellikle acil ihtiyaç durumunda
Her zamanUzanıyorum sürekli. İnşallah inşallahaklınıza gelirse geldikçe dualarınızı beklerim.
Yaa olabılır o zaman, baya gec saatte aldım cunku3bin adet ile sınırlıydı belki bitikten sonra denemiş olabilirsin
Çok geçmiş olsun ülke geneli bir salgın var geçen hafta da ben aynısını yaşadım ama geçti şükür. Bol kefir iç, patates haşlaması yeHastaneye geldim göbek agrım var ishal basladı öğlen. Doktorumu aradım muayene ol dedi hafta kucuk dıe nst gibi bırsey bakılıyor bakalım ne cıkacak
Insallah canım, doktorum umutlu gıdecegınden, ınsallahh sonuna kadar gıderız, bu ıgneyı de tedbır amaclı olası bı durum ıcın vurdurttu, ben herturlu tedbırımı alayım dedıAy inşallah üçüncüye gerek kalmaz zamanında doğar
Bizim kartlar niye doldu sanıyonDur hele dur durrrrbunu zar zor aldım kaybetmemeye calısayım bari o değil bi alışverişe çıktık güya beşik bakcaz beşikten ayrı her şeyi aldık bir sürü kıyafet ay ben görünce dayanamıyorum annemde öyle sürekli kıyafet alıyoruz hiç bir şeyi yoktu güya her şeyi oldu bi anda beşikte mobilya aldım magazadan uyku seti beraberinde bir de dolap alıncak birde ana kucağı kanguru oto koltuğu küveti oha ya
Geçmiş olsun canım bize de haber verHastaneye geldim göbek agrım var ishal basladı öğlen. Doktorumu aradım muayene ol dedi hafta kucuk dıe nst gibi bırsey bakılıyor bakalım ne cıkacak
Amin aminHer zamansaglıcakla kucagımıza alalım hepımız
Ama böyle olmaz aşkım sürekli kıyafet gördüğümde kendimi gözlerim elim kolum bağlanmış gibi onları almakla geçti şu 1 haftamBizim kartlar niye doldu sanıyon
Bnde buna benzer bir şey aldım lazım olur artık çocuk da var ya yolculuk yaparken bir yere giderken çantayı düzenleyici ile yaparımEki Görüntüle 3302257 Bunu almak mantıklı mı sizde kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?