- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.341
Sağ ol canımKızlar kod geldi mucize50
Ay lazım oluyor ya sürekli bu kodlar ,Sağ ol canımpowerbank aldım
Cidden öyleAy lazım oluyor ya sürekli bu kodlar ,
Ben sorup sormadığımı hatırlamıyorum ama baya bununla yaşamıştım. Öyle hatırlıyorum. Bı sormakta fayda var bence.Evet tam böyle oluyor. Normal mi doktora gitmeli miyim emin olamadığım için sormak istedim
Sancin ne kadar çıktıSancım cıktı kızlar ishal bir yandan. Şimdi serum takılıcak.
Saskınım ishal derken 27deyım daha sancı cıktı
Solemedı serum taktıSancin ne kadar çıktı
Neden olmuş pekiSolemedı serum taktı
Benim bebeğim hep sakin arada pıt pıt vuruyor bazen geriliyor bazen sert vuruyorKızlar bebek hareketleriniz ne durumda?
Yok ediyor ama sakin benimki öyle sert hareketlerimiz yok göbeğimi attırıyor en fazlaBenim bebeğim hep sakin arada pıt pıt vuruyor bazen geriliyor bazen sert vuruyorsenin hareket etmedi mi
Sakin bebisler.Yok ediyor ama sakin benimki öyle sert hareketlerimiz yok göbeğimi attırıyor en fazla
Benim ki bazen öyle bir tekme atıyor ben şaşırıyorumYok ediyor ama sakin benimki öyle sert hareketlerimiz yok göbeğimi attırıyor en fazla
Dışardan görülüyor mu ayağı? Bu tekme olayını merak ediyorumBenim ki bazen öyle bir tekme atıyor ben şaşırıyorum
Ayak değil de böyle artık elimi ayağı mi pek bilmiyorum küçük sivri bir şey oluyor çok aşırı hareketli olunca. Bazen öyle vuruyor ki canım yanıyor tepki verince eşimde korkuyoDışardan görülüyor mu ayağı? Bu tekme olayını merak ediyorum
Ben de vajinamda hareket edince ayy diye tepki veriyorumAyak değil de böyle artık elimi ayağı mi pek bilmiyorum küçük sivri bir şey oluyor çok aşırı hareketli olunca. Bazen öyle vuruyor ki canım yanıyor tepki verince eşimde korkuyo
Geçen oldu 3-4 oraya tekme attı çok zordu yaBen de vajinamda hareket edince ayy diye tepki veriyorum
Orayı çok seviyor benimki özellikle akşamlarıGeçen oldu 3-4 oraya tekme attı çok zordu ya
Sanırım yatıs olcak 2.serum veriliyorNeden olmuş peki
21. Haftada o kasilmalarla doktora gittim ben de. Nst de sancilarim cikti. Hemen yatis yaptirdi doktor. Endol, progestan, nidicard, serumlarla sanciyi durdurdu. Simdi adalat, progestan, magnezyum kullaniyorum sancilar icin. Cok sukur rahatladim. Bende serklaj da var. O yuzden doktor hemen onlem aldi. 25. Haftadayim cok sukur. Sizde sanci onleyici adalat,nidilat gibi bir ilac vermedi miBaşka ilaç vermedi doktorum. O kadar çok risk görmedi belkide bilmiyorum ama endolu bile hergün kullan demedi çok ağrın olursa kullan dedi. Siz de açılma vs yoktu değil mi? İnşallah erken doğmaz bebeğim daha çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?