2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben o kadar düzenli bir insan değilim 1 kere alıp hastaneye götürüp eve gelip onları temizleyip kaldıracak yer bulmakla uğraşmam diye düşünüyorum
Sik sik seyahat ediyorsan valiz hazirlamada cok kullanisli oluyor. Benim vardi 1 set, simdi bebek icin 2. Yi aldim. Bizim ailelerimiz uzakta oldugu icin valiz cok kullaniyoruz. Dagilmiyor hurclu olunca

Nedol verdi dediğiniz ilaçları kullanmıyorum. Vermedi yani. Nedolüde çok sancın olursa kullan dedi. Günde 1 kereyi geçmesin dedi. Sabah akşam magnezyum kullanıyorum bir de. Rahimde çok hafif hunileşme var dedi. Ama çok hafif diyor. 2 haftadır aynı yerinde.siz çok şükür atlatmışsınız tehlikeyi darısı başıma. Bugün muayene etti 32 yi görürsün diye tahmin ediyorum dedi.

Ben de 0-3 ay icin 10ar takim kiyafet almis oldum. 20 kiyafet 2 gun yeter diye dusunuyorum. 2 gunde bir camasir yikayip kuruturum .

Tek fark hepsini tek seferde bir dukkandan aldim. Hala aklimda kalanlar var hevesimi alamadim sanki tek seferde alinca. ama tatliliklarina bakinnn

Eklentiler

• IMG-20230915-WA0035.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 61
Yaaa cok guzel

Amin insaalh canim mumkun oldugunca uzan. Ben surekli yatmaya calisiyorum. Oturarak bi is yapsam bile kasiliyor sertlesiyor karnim. Imsallah seninki de gecer

Kızlar iyi akşamlar, deminden beri sitelere bakıyorum pek cevap alamadım, bu Zeynep Kamil hastanesindeki ssvd ile ilgili bilgi sahibi olan var mı aranızda. Tek öğrendiğim sezeryan sonrası vajina doğum polikliniği açıldığı, ama ne doktor bulabildim ne başka bilgi...
İlk doğumum sezeryan, bunu normal doğum istiyorum ama özeller riske girmiyor kendi doktorum bile tam donanımlı hastanede yaptır dedi neresi dedim Zeynep Kamil dedi
İyi bir doktor bulursam orda devamlı izlem için ve doğum için Zeynep kamile gitmek istiyorum

Cok gecmis olsun canim. Stres yapmamaya calis. Insallah serum rahatlatacak
Nst değilde bir cihaza baglandım. Bebek küçük oldugu için. Çıktısını hocama yolladım oda yatış dedi, bu hast doktoru da yatıs dedı. İshalim bir yandan bir yandan sancı. Rahim ağzı kapalı imiş ama kontrol altındayım ne olcak bilemiyorum doktorum sancıyı kesmek için ilaç verilir dedi moralim bozuldu. 5 gün once aynı şikayetle gittim gaz demişlerdi minikten sancı basladı dıe dusunuyorum ozaman. Pazartesi muayeneden sonra 3 4 gündür iyiydim evdeydim kendimi bile yormadim.

Moralini bozma canim benim. Sanciyi kesmek icin ilac verilir kesilir insallah. Ben hala kullaniyorum sanci icin ilac. Bebeklerimiz insallah vaktinde gelsin. Stres yaptikca daha cok kasiliyorsundur

Kac haftalik bebegin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…