- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.361
Sik sik seyahat ediyorsan valiz hazirlamada cok kullanisli oluyor. Benim vardi 1 set, simdi bebek icin 2. Yi aldim. Bizim ailelerimiz uzakta oldugu icin valiz cok kullaniyoruz. Dagilmiyor hurclu oluncaBen o kadar düzenli bir insan değilim1 kere alıp hastaneye götürüp eve gelip onları temizleyip kaldıracak yer bulmakla uğraşmam diye düşünüyorum
Ben de sağ tarafa yatınca kıpırdıyor hepOrayı çok seviyor benimki özellikle akşamlarıgarip bir his ya
Sancıyı durdurmak ıcın verılıyor, ınsallah en kısa zamnda rahatlamıs olarak cıkarsın hastaneden kuzu, sakin kalmaya calıs, en guvenlı yerdesın, dualarım sizinleSanırım yatıs olcak 2.serum veriliyor
Nedol verdi dediğiniz ilaçları kullanmıyorum. Vermedi yani. Nedolüde çok sancın olursa kullan dedi. Günde 1 kereyi geçmesin dedi. Sabah akşam magnezyum kullanıyorum bir de. Rahimde çok hafif hunileşme var dedi. Ama çok hafif diyor. 2 haftadır aynı yerinde.siz çok şükür atlatmışsınız tehlikeyi darısı başıma. Bugün muayene etti 32 yi görürsün diye tahmin ediyorum dedi.21. Haftada o kasilmalarla doktora gittim ben de. Nst de sancilarim cikti. Hemen yatis yaptirdi doktor. Endol, progestan, nidicard, serumlarla sanciyi durdurdu. Simdi adalat, progestan, magnezyum kullaniyorum sancilar icin. Cok sukur rahatladim. Bende serklaj da var. O yuzden doktor hemen onlem aldi. 25. Haftadayim cok sukur. Sizde sanci onleyici adalat,nidilat gibi bir ilac vermedi mi
Ben de 0-3 ay icin 10ar takim kiyafet almis oldum. 20 kiyafet 2 gun yeter diye dusunuyorum. 2 gunde bir camasir yikayip kuruturum .Ama böyle olmaz aşkım sürekli kıyafet gördüğümde kendimi gözlerim elim kolum bağlanmış gibi onları almakla geçti şu 1 haftamdaha kıyafet almama gerek yok diyorum bu sefer beğendiğim kıyafetin 9-18 ayını falan alıyorum iyice cıldırdım
Yaaa cok guzelBen de 0-3 ay icin 10ar takim kiyafet almis oldum. 20 kiyafet 2 gun yeter diye dusunuyorum. 2 gunde bir camasir yikayip kuruturum .
Tek fark hepsini tek seferde bir dukkandan aldim. Hala aklimda kalanlar varhevesimi alamadim sanki tek seferde alinca. ama tatliliklarina bakinnn
Oluyor di mi vajinaya tam kasıklara tekme ben de çok hissediyorum ben de benim ki anormal sanıyordum.Ben de vajinamda hareket edince ayy diye tepki veriyorum
Amin insaalh canimNedol verdi dediğiniz ilaçları kullanmıyorum. Vermedi yani. Nedolüde çok sancın olursa kullan dedi. Günde 1 kereyi geçmesin dedi. Sabah akşam magnezyum kullanıyorum bir de. Rahimde çok hafif hunileşme var dedi. Ama çok hafif diyor. 2 haftadır aynı yerinde.siz çok şükür atlatmışsınız tehlikeyi darısı başıma. Bugün muayene etti 32 yi görürsün diye tahmin ediyorum dedi.
Cok gecmis olsun canim. Stres yapmamaya calis. Insallah serum rahatlatacakSanırım yatıs olcak 2.serum veriliyor
Ben de emzik askilarina bakiyordum simdiKızlar emzik askıları varya silikon mu daha iyi olur kumaş gibi olanlar mi
Nst değilde bir cihaza baglandım. Bebek küçük oldugu için. Çıktısını hocama yolladım oda yatış dedi, bu hast doktoru da yatıs dedı. İshalim bir yandan bir yandan sancı. Rahim ağzı kapalı imiş ama kontrol altındayım ne olcak bilemiyorum doktorum sancıyı kesmek için ilaç verilir dedi moralim bozuldu. 5 gün once aynı şikayetle gittim gaz demişlerdi minikten sancı basladı dıe dusunuyorum ozaman. Pazartesi muayeneden sonra 3 4 gündür iyiydim evdeydim kendimi bile yormadim.Cok gecmis olsun canim. Stres yapmamaya calis. Insallah serum rahatlatacak
Balım bence 3 e yüklenKizlar yd icin 210 adet 1 no bez yeter yazio okey
2 ve 3 no icin kactane almak lazim bulan bilen var mi?
Moralini bozma canim benim. Sanciyi kesmek icin ilac verilir kesilir insallah. Ben hala kullaniyorum sanci icin ilac. Bebeklerimiz insallah vaktinde gelsin. Stres yaptikca daha cok kasiliyorsundurNst değilde bir cihaza baglandım. Bebek küçük oldugu için. Çıktısını hocama yolladım oda yatış dedi, bu hast doktoru da yatıs dedı. İshalim bir yandan bir yandan sancı. Rahim ağzı kapalı imiş ama kontrol altındayım ne olcak bilemiyorum doktorum sancıyı kesmek için ilaç verilir dedi moralim bozuldu. 5 gün once aynı şikayetle gittim gaz demişlerdi minikten sancı basladı dıe dusunuyorum ozaman. Pazartesi muayeneden sonra 3 4 gündür iyiydim evdeydim kendimi bile yormadim.
Kac haftalik bebegin?Nst değilde bir cihaza baglandım. Bebek küçük oldugu için. Çıktısını hocama yolladım oda yatış dedi, bu hast doktoru da yatıs dedı. İshalim bir yandan bir yandan sancı. Rahim ağzı kapalı imiş ama kontrol altındayım ne olcak bilemiyorum doktorum sancıyı kesmek için ilaç verilir dedi moralim bozuldu. 5 gün once aynı şikayetle gittim gaz demişlerdi minikten sancı basladı dıe dusunuyorum ozaman. Pazartesi muayeneden sonra 3 4 gündür iyiydim evdeydim kendimi bile yormadim.
27.Kac haftalik bebegin?
Canım geçmiş olsun stres olma inşallah herşey yolundadırSanırım yatıs olcak 2.serum veriliyor
Beni 21. Haftada nstye baglamisti. Ama bebegin kalp atisi dinlenmemisti o cihazda bebek kucuk oldugu icin
Kızlar emzik askıları varya silikon mu daha iyi olur kumaş gibi olanlar mi
Balım bence 3 e yüklen
Karı koca irisiniz bebek iri olur
Belki ikiye gerek olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?