- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.381
İnşallah. Ben de uzanıyorum bi wc kalkıyorum. İnşallah hayırlıysa zamanında sağlıkla gelir bebeklerAmin insaalh canimmumkun oldugunca uzan. Ben surekli yatmaya calisiyorum. Oturarak bi is yapsam bile kasiliyor sertlesiyor karnim. Imsallah seninki de gecer
Makinede yıkanmiyormus ama çok guzellerBen de emzik askilarina bakiyordum simdikumas olanlar guzel gorunuyor
Deriler çok güzel duruyorBen deri olanlardan aldim. Yani evet cok sacma dedi almak ama dayanamadim
Evet evet dimi ben soz dinlerim biliosun ki indirim de 3 alicam smdi
Benim de mesela 3,94 çıktı 2 ay kan vermemiştim doktor çok önemli 3,94 yüksek hamilelikte 2,50 altında olmalı 2 ay da bu şekilde geçmiş çok önemli bu dedi yani bence mutlaka 2,5 altında olmalı bunu birkaç doktordan da duydumSeker istegini azaltmak icin cubuk tarcin atiliyir aromasi geciyor diyebilirim hicbir zarari yok
Bn de gebelikte kefire basladim. Dedigin gibi inek kokusu gelio oyuzden yapip dolaba koyup ertesi gun iciyorum. Dinlenince koku gidiyor.
Bn 15 senedir tiroid hastasiyim. Dedigin rakamlar asiri yuksek.niye okdr firladi acaba3,5 bile 3. Trimester icin yuksek die biliyorum. 3un alti olmaso lazim yazio bnm hastane sonuclarinda. Endokronolojiye heray gidiyo musun?
Evet simdi onu dusundum ben de muslin olanlar filan cok cabur kirlenir, makineye de girmezse zor olur temizligi. En iyisi silikon olanlardan bakalimMakinede yıkanmiyormus ama çok guzeller
Ben de su an ona kaydım oioi n11 de 112 TL diş kaşıma özelliği de varmışEvet simdi onu dusundum ben de muslin olanlar filan cok cabur kirlenir, makineye de girmezse zor olur temizligi. En iyisi silikon olanlardan bakalim
Ben de ayniyim. Oturamiyorum yemekten sonra karnimin sisliginden. Cunku yediklerimize bile sigacak alan kalmiyorKızlar yemekten sonra benim gibi davul olan var mıpatlayacak kadar şişiyorum çözümü var mı bunun bilen varsa çok dua ederim valla
Gerçekten çok hevesle o zorluklarla çıkıp alışveriş yapıyoruz zırt pırt tuvalet gelmesi cabasıBen de 0-3 ay icin 10ar takim kiyafet almis oldum. 20 kiyafet 2 gun yeter diye dusunuyorum. 2 gunde bir camasir yikayip kuruturum .
Tek fark hepsini tek seferde bir dukkandan aldim. Hala aklimda kalanlar varhevesimi alamadim sanki tek seferde alinca. ama tatliliklarina bakinnn
Çok zor ya rabbim yardımcın olsun kuzum hayırlısıyla düzelir inşallahNst değilde bir cihaza baglandım. Bebek küçük oldugu için. Çıktısını hocama yolladım oda yatış dedi, bu hast doktoru da yatıs dedı. İshalim bir yandan bir yandan sancı. Rahim ağzı kapalı imiş ama kontrol altındayım ne olcak bilemiyorum doktorum sancıyı kesmek için ilaç verilir dedi moralim bozuldu. 5 gün once aynı şikayetle gittim gaz demişlerdi minikten sancı basladı dıe dusunuyorum ozaman. Pazartesi muayeneden sonra 3 4 gündür iyiydim evdeydim kendimi bile yormadim.
Oioi çok kötüymüşBen de su an ona kaydım oioi n11 de 112 TL diş kaşıma özelliği de varmış
Ben yemek saati geldiğinde bile şişiyorum yemeden bunalıma giriyorumBen de ayniyim. Oturamiyorum yemekten sonra karnimin sisliginden. Cunku yediklerimize bile sigacak alan kalmiyorbi cozumu oldugunu sanmiyorum ama
Gordum simdi yorumlarini ben deOioi çok kötüymüş
Halsizlik mi canim. Benim ogleye dogru oluyor. Gozumu acamiyorum, cok yorgun hissediyorumBöyle bazen dünya başıma yıkılıyor elim ayağım tutmuyor gibi bir hallere giriyorum tarif edemediğim bir şey
Çoğu zaman ayaktayken nadirende otururken oluyor
öyle hamilelikle ilgili şikayetim pek yok iyi geçiyoruz çok şükür ama bu haller normal mi sizde de oluyormu
Tansiyonum en iyi 8-4 çıkıyor ama bu beni etkilemiyor normal hali bu
Bir de ona bakaykmGordum simdi yorumlarini ben dehepsiburadada karamilanin emzik askilari kullanis acisindan guzel. Ama cok renkli. Cizgi film karakterli
4 e yüklen ama korkmaBen deri olanlardan aldim. Yani evet cok sacma dedi almak ama dayanamadim
Evet evet dimi ben soz dinlerim biliosun ki indirim de 3 alicam smdi
Halsizlik de oluyor ama değişik bir his geliyor patlayacak gibi tarif edilmiyor doktora söylesem ne diyeceğimi bilmiyorumHalsizlik mi canim. Benim ogleye dogru oluyor. Gozumu acamiyorum, cok yorgun hissediyorum
Renkleri guzel degil onlarin da. Guzel bi sey bulursan bana da haber ver. Bulamadim hic guzel bi seyBir de ona bakaykm
8-4 tansiyon çok düşük bol su içip tuz oranını ayarlayamiyorsan o da yapıyor ben 5 yıl önce 2.5 3 litre su içmiştim 1 günde normalde 1 1.5 litre bile zor basım dönüyor midem bulanıyor bayılacak gibi oldum acile gittik Su zehirlenmesi geçirmişim doktor bana herkesin vücuduna 2 litre su gerekmez dedi vücuduna olması gerekenden fazla su aldığın için vücut sodyumu da atmış idrarla. Şu ve tuz dengesini ayarlarsan inşallah düzelirBöyle bazen dünya başıma yıkılıyor elim ayağım tutmuyor gibi bir hallere giriyorum tarif edemediğim bir şey
Çoğu zaman ayaktayken nadirende otururken oluyor
öyle hamilelikle ilgili şikayetim pek yok iyi geçiyoruz çok şükür ama bu haller normal mi sizde de oluyormu
Tansiyonum en iyi 8-4 çıkıyor ama bu beni etkilemiyor normal hali bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?